Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 459
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
С храната не съм прекалявала, само със съня  Mr. Green

О, това много искам да ми се случи Crazy.
Днес следобед си поспах много добре. Имам над десетина пропуснати обаждания и честитки, но после ще наваксам с поздравленията.

До този момент успявам да се удържам с храната.
Днес довърших сармичките от Бъдни вечер с малко кисело мляко. Сега се пече дългоочакваната от мен баница. Дано не прекаля с нея. Друго не предвиждам днес, но утре ме чака истинско празнично хапване и за десерт - ореховата торта на майка ми. Иначе съм се запасила с броколи и мисля да ги включа в менюто тези дни - с леко сосче от сирена стават за разтоварване Grinning.

# 61
Честита Коледа! Здраве, късмет и постоянство в тренировките! 
Аз днес трябваше да правя дългата тренировка от предизвикателството, но до обяд тренировката не беше качена. По този повод пробвах 1 тренировка от Боди революшън и мисля след Нова година с това да продължа.

# 62
  • here, there, everywhere
D_ana, дай подробности за блендера, марка, цена, линк... Ти май гледаше за Блендтек ако не се лъжа. И аз съм си ги навила на пръста, но чакам от някъде да ми изпадне по-добра цена.

Отивам да приготвям сача.

# 63
Отчет за снощи- сърми, баклава..и да не продължавам  Mr. Green, за днес-супер тренировка за крака , в гигантски сетове, 4 серии всеки, в комбинация с плио движения+ кръгова за корем, в 4 кръга, точно 1 час.
Весела Коледа!

# 64
Nuclear, да точно Блендтек. Peace Фея ме насочи към тях, след като се бях загледала по Витамикс. И двата вида при нас в Германия са над 700€. ooooh!
Гледах няколко клипчета на Блендтек и някак ме спечелиха с формата на каната, особено с новата си перка от 4 инча.
В английския амазон Блендтек с този wildjar са по 430£, но ние го поръчахме от тук с доставка до Англия. Нямам идея още как и дали ще може да си го вземем с нас, или ще го пращаме по пощата от там.
В Америка естествено са доста по-евтини, както за много други неща, но няма как от там.
Аз лично съм гледала демонстрация само на Витамикс и съм опитвала, беше изумително гладка консистенция.

# 65
Втори отчет от мен днес (по - рано го правих, но нямах време да пиша) уоркаут 11 от БР и 15 мин. стречинг от ФБ
За утре отново мисля да направя едно кардио на гладно като днес въпреки, че тази вечер не прекалих, всичко беше в рамките на разумното  Wink

# 66
Здравейте  Grinning

Питахте за втората снимка. Това са ластици (поне мисля, че се водят ластици), които тренират различните мускулни групи. Вчера го изпробвах и ми хареса много. Напрегна ме доста и усетих усилието на мускулите.

Днес ще правя или предизвикателството или ще тренирам с ластиците + велоергометър. Още не съм решила. И ще се храня примерно през целия ден, защото вчера си хапнах и пържолки, и сладичко...

# 67
Добро утро
Най - много ей така ме е яд - в почивните дни ставам още в 7:30ч  Shocked а когато съм на работа трудно отлепям
Поли дай моля те едно видео с тези ластици да ги видя?

Аз за днес реших да направя последния ден от предизвикателството, но малко ме смути това, което е записала като информация Руми - има един скрипт за изпълнение, но във видеото е заснет друг? Нещо не ми е много ясно - може ли някой да "преведе" думите и, че и без това малко са ми странни писанията и и не знам когато започна 90ДП от 1/01 как точно ще го правя, като трудно разбирам какво има предвид в написаната информация (разгледажала съм различни тренировки и за това съм стигнала до този извод)

# 68
Добро утро и от мен!

За момента, отчитам само коремни преси. Довечера, след рацота, ако имам сили, ще ходя и да потичам.

# 69

Любими са ми  Peace Чудех се дали да се абонирам - първия месец е безплатен, а след това по 5$ нали?
Трябва да плащаш за абонамент към канал в Тубата? Не съм чувала за подобно нещо. Просто натискаш копчето Subscribe и това е.

Помислих, че си се абонирала за сайта им, а не за канала в ЮТюб.  Peace

# 70
Rain, кое не разбираш? Ще го изясним Simple Smile От ясно по-ясно е написано всичко, според мен  Simple Smile

# 71
Супер! Много се радвам, че е пристигнал. Искаш ли сега да ти дам и чудесен повод да си ползваш блендера? След празниците започвам 10 дневен green smoothie cleanse. Ако имаш желание, можеш да се присъединиш. Ето едно предложение: магданоз, целина, кейл, лен, замразени праскови, кокосова вода

# 72
  • here, there, everywhere
D_ana, благодаря. Трябва да помисля кой познавам в Англия и ще действам. А ти сподели впечатления като си го вземеш.

Днес ще тренирам, но още не знам какво. Ще изчакам да мине малко време от закуската и ще действам.

Последна редакция: пт, 26 дек 2014, 14:36 от Nuclear

# 73
Честита Коледа, сладурки!

Бъдете най-вече здрави вие и семействата ви, щастливи и все така нахъсващи и трениращи!

Говотрите за GYMRA и Кристи, и аз да се включа в групичкаат на феновете! След малко ще метна тази малко по-късно, леко по-интензивна, но е супер https://www.youtube.com/watch?v=RL3kcQ-lfqo

Мис Дрийми, тези бебчовци твоите дечица ли са? Да са ви живи и здрави!!!

Дилянка, много слада фотосесия, Прелестна Коледа ти желая!

Усмихнати празници на всички!

# 74
Привет.  Hug
Минавам само да поздравя любимата ми група за празниците. Flutter
Честита Коледа на всички!  Heart Eyes
Това е времето , когато стават чудеса .
Нека всичките ви мечти се сбъднат и Коледната звезда блести над вас.

Фея, благодаря ти за информацията, научих нещо ново. Благодаря и за клипчето със сандвичите, интересно беше.
Фъстъче, само ти ли си така или и другите? Може да е вирус. ДАно бързо да минава!
Мис, страхотни джудженца.
Поли, страхотни подаръци. С кеф да си ги ползваш.
Дилянка, хареса ми меденките ти  Crazy
Бобченка, дояде ми се агнешко... Ние бяхме на джоланче, топеше се в устата...

Общи условия

Активация на акаунт