Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 449
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Утрешното ми кафе ще бъде без захар и с мляко. Обичам да го пия по малко и мога да се лигавя с една чаша до към обед Grinning.  Но не мога да пия кафето чисто - без захар. Е, сигурно ще мога, но няма да ми е приятно.

# 541
Леле , Гугъл , аз ако трябва да спра да пия кафе, по - добре да не съм жива. Пристрастена съм. От както се помня обаче си го пия чисто. Освен това забързва и метаболизма.

# 542
Аз пък изобщо не го харесвам и не го пия. Майка ми си слага мед вместо захар  Peace

# 543
Кафета пиех много, по 7 на ден и цигари пушех. Един ден влезнах в кафето до нас и само от миризмата ми стана гадно, от вкуса направо ми се доповръща, реших, че съм бременна. Не бях. От тогава и кафе не пия. Оживях. След това и цигарите отказах. До ден днешен нямам обяснение каква е причината.

Млечни съм спирала и за повече от месец, без причина, просто не съм имала нужда, нито от кисело мляко, нито от сирене, после пак съм започвала, никаква разлика не виждам в нищо. Прясно мляко не барам, кисело на периоди, сиренце и котидж по-често. Сестра ми за сметка на това разви зверска лактозна непоносимост точно преди да забременее, племенника ми и той миличкия има.

Честно казано не одобрявам крайностите във всяко отношение.

За днес само бърз ход в студа, тренировка утре.

Честит празник на всички празнуващи!  bouquet

# 544
  • UK
Аз също не одобрявам крайности. Не възнамерявам и да векувам  Grinning. Нали знаете за прекаления светец. Освен това самовнушението е голяма сила.
Аз обичам кафе, сутрин пия еспресо или капучино и следобед евентуално още едно. Никога не съм слагала захар, разваля вкуса на кафето.
Днес съм с приятна мускулна треска и добре се почерпих на вечеря - паста, хляб, сирена. Тия гадни италиански ресторанти... Blush
За тренировка днес и мисъл не ми е дошла, разбира се Simple Smile

# 545
Та се зачудих, не намирам нищо вредно в него.
Както казах, и аз обикновено пия по едно еспресо в ранния следобед. Ама си е вредно кафето... Активира надбъбречната жлеза, която произвежда адреналин, с което води до хормонален дисбаланс и стрес върху сърдечно-съдовата система. Пречи на усвояването на желязо. Дразни стомаха. Затова внимавам да не прекалявам с кафето...

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 22:48 от Фея Кръстница

# 546
Честито на всички именици! Пожелавам им здраве!   bouquet
Да се отчета и аз за днес. Тренировка за бицепс и трицепс, в гигантски сетове, 4 серии всеки, 40 мин.
Тили, дръж ни в течение как върви програмата.
Или,аз имам същия проблем с моя дребос( 3 г)-не мога да го накарам да погледне плодове, а да не говорим за зеленчуци, нито сурови, нито сготвени. Имаме проблеми с двете 00 и вече съм се видяла в чудо, не знам как да подходя. Ако имаш съвети, помагай.
Лека вечер!

# 547
привет,
за днес съм почивка. Имам страшна мускулна на прасците...
Моля за рецепта за хубава сурова торта. Една приятелка иска да пробва, аз още не съм правила и нямам идея...
Аз откакто спрях захарта в кафето, пия по 1-3, а преди доста повече. Слагам малко суха сметана обаче и трябва да я спра.

# 548
Честито на именниците!  Аз се отнесох и забравих да се обадя на брат ми, който също днес празнува  Embarassed

Отчет - 3 ден на ФБ за заети хора + йога в студио.  Продължавам и с детокса.

Момичетата, които направиха 90-дневното предизвикателство на Руми, ще ми е интересно да споделите какви промени забелязахте "преди" и "след."

Кафе не пия от 10 дни и се чувствам прекрасно ... даже не знам дали се върна към него след детоксакацията.  Нямам нещо конкретно против кафето, доколкото съм чела в разумни количества е даже полезно.  Проблемът при мен е, че в един момент се усетих, че го пия просто по навик, а не защото ми се пие, ми е необходимо или ми доставя удоволствие ...

Или, моите деца си носят на обяд това, което сме сготвили предишната вечер.  Ето една страница с идеи, които може да са ти полезни - http://www.100daysofrealfood.com/2015/01/02/real-food-tips-recip … e-school-lunches/

# 549
  • София
Момичета, нямате милост!  Shocked Чета ви от когато бях слаба  Mr. Green Напоследък нещо се чувствам наддала, но ме е страх да се кача на кантара.

Кафе пия с кеф, без захар, с мляко по 1-2 на ден  Peace
Млечни консумирам с удоволствие, най-вече кисело мляко и преди сирене, сега - извара. Най-голяма загадка ми е как спрях кашкавала, който много обичам, но отккато съм на режим замених прясното мляко с нискомаслено, сиренето с извара, а кашкавалът го изключих от менюто изцяло. Май не ми липсва даже, сега се замислих...  newsm78 Всичко е въпрос на навик.

ТиЛи, много ми хареса историята ти как съдбата си знае работата  Hug И аз днес го изпитах на собствен гръб, само не знам как да го разчитам... след работа се замотах доста и мислех, че няма да ми остане време за бягане, но все пак ми беше едно скапано и реших да изляза да потичам. И... се засякох на улицата с детската ми любов  Heart Eyes Много си се зарадвахме, стопли ме в тази мразовита вечер Simple Smile
Та това е отчетът за днес + зверска мускулна треска на предно бедро от клековете преди 3 дни и на гърди, бицепс и гръб от негативните набирания от преди 2 дни.

Смутитата ви изглеждат страхотно, но когато са с преобладаващо плодови не са ли опасно сладки като за един прием?

# 550
Лаленце, тези продукти от моята снимка са за ...около 3 литра смути, хахах. Защото правя за мен и мама и става около 1,5 л на човек  Peace
Аз след 90 ДП имам намаляване на мерките и 3 кг надолу. Дори след празничното похапване, не съм качила нищо  Simple Smile)
Честито на всички празнуващи! Бъдете живи и здрави  Hug
Аз обожавам млечни продукти, но от много кисело мляко ми се подува корема. В последно време съм ги ограничила- хапвам си веднъж на една-две седмици Simple Smile

# 551
Бързам да честитя на всички именици и технит близки   bouquet
Моята мама има имен ден също. Да ми е здрава  Heart Eyes
Ще ходим на гости и сега ще спретна една пита да почерпя пък и моите хора да хапнат. Не правя без повод и събиране, защото няма в къщи кой да я изяде. Така бях и с всички сладки вкусотии за празниците. Баклави, баници и подобни правех само за гости и така свършваха веднага. Аз наблягам на домашната луканка, а скоро и пъстърмата ще е готова. Хитруша съм си  Mr. Green

Голям студ е днес и няма сигурно да тренирам. На вас лека вечер   bouquet

# 552
Момичета, нямате милост!  Shocked Чета ви от когато бях слаба  Mr. Green Напоследък нещо се чувствам наддала, но ме е страх да се кача на кантара.

Кафе пия с кеф, без захар, с мляко по 1-2 на ден  Peace
Млечни консумирам с удоволствие, най-вече кисело мляко и преди сирене, сега - извара. Най-голяма загадка ми е как спрях кашкавала, който много обичам, но отккато съм на режим замених прясното мляко с нискомаслено, сиренето с извара, а кашкавалът го изключих от менюто изцяло. Май не ми липсва даже, сега се замислих...  newsm78 Всичко е въпрос на навик.

ТиЛи, много ми хареса историята ти как съдбата си знае работата  Hug И аз днес го изпитах на собствен гръб, само не знам как да го разчитам... след работа се замотах доста и мислех, че няма да ми остане време за бягане, но все пак ми беше едно скапано и реших да изляза да потичам. И... се засякох на улицата с детската ми любов  Heart Eyes Много си се зарадвахме, стопли ме в тази мразовита вечер Simple Smile
Та това е отчетът за днес + зверска мускулна треска на предно бедро от клековете преди 3 дни и на гърди, бицепс и гръб от негативните набирания от преди 2 дни.

Смутитата ви изглеждат страхотно, но когато са с преобладаващо плодови не са ли опасно сладки като за един прием?
Как тичаш сега? Стана ми интересно, навън улиците са много заледени, мен ме е страх да не падна и си живея на Шон, докато поне мъничко не се изчисти леда.

Успях да си направя Insanity Max 30: Tabata Power. Мина ми главоболието.  Laughing Спортът е чудно нещо.  Heart Eyes

Не мога да пия кафе съвсем чисто, много ми е горчиво. А и донякъде ми е интересно дали мога да го откажа и дали пък няма изведнъж да ми се отрази много добре.  Simple Smile

# 553
Гугъл, ако от доста време пиеш кафе, не знам дали е най-удачно да го спреш рязко, ако така си решила  Peace Можеш постепенно - редуцираш броя, пиеш го постепенно по-слабо - има опции за силно, меко и т.н. кафе

Да си призная като човек, който не пие често кафе, не знам как хората консумират тези "кофи" от Старбъкс, Коста и т.н. Сметани, сиропи, шоколади и прочее неща вътре - ми, това си е течна торта направо  Mr. Green

# 554
Гугъл, ако от доста време пиеш кафе, не знам дали е най-удачно да го спреш рязко, ако така си решила  Peace Можеш постепенно - редуцираш броя, пиеш го постепенно по-слабо - има опции за силно, меко и т.н. кафе

Да си призная като човек, който не пие често кафе, не знам как хората консумират тези "кофи" от Старбъкс, Коста и т.н. Сметани, сиропи, шоколади и прочее неща вътре - ми, това си е течна торта направо  Mr. Green
Знам ли, попринцип си права, но за себе си съм забелязала, че коренни промени действат само, ако тропна с крак и рязко тръгна в желаната посока, иначе се разколебавам.  Embarassed

Тези свръх осладени неща и на мен са ми странни. И не мисля, че са вкусни, то си е някаква предпоставка за диабет това.  Grinning Кафето си върви добре чисто (ако човек може) или със захар и (или) мляко. Иначе не е кафе някакси.

Общи условия

Активация на акаунт