Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Привет, момичета!

Да се изкажа и аз за млечните. Чела съм много статии колко са вредни, но много обичам кисело мляко и почти всяка сутрин закусвам с него + 2 сл овесени ядки, чия или ленено семе. Радвам се, че наблизо има млекомат и сама си го подквасвам. Като ви четох се замислих, че сирене и кашкавал не съм яла поне от 2 седмици и изобщо не ми липсват. За сметка на това съм станала фенка на изварата. Купувам  насипна на Олимпус, която е доста по-евтина от пакетираната и мнооого ми харесва.

Бих искала да попитам в руския сайт има ли качена някоя програма на "ония спокойните Mr. Green" Fitnessblender? Не можах да се ориентирам Embarassed Много ми хареса 5 дн предизвикателство за lean muscules, макар че ми идва една идея по-слабо от ниво 3 на Румяна. Аз си тренирам по новата на Румяна, но йогата не ми пасва на темперамента нещо... и искам да правя още нещо по план успоредно...

# 556
  • UK
Хахаха, Смоук Joy Съгласна съм, като видя кафе със разни сиропи, пръчици и съм Shocked
Иначе аз кафето го обичам чисто! Рядко мога да пия лате или капучино подсладено, но наистина рядко и след едно такова доста дълго не повтарям!

За децата и храненето - слава богу баткото вкъщи си е истински суровоядец, яде по няколко ябълки на ден, и по няколко моркова! Яде и други плодове и зеленчуци, но просто на този етап тези са му любимите! :peace

И сега въпрос. Кога ви е последното хранене за деня?! И какво е то?! Значи аз вечерям в 7 и после оправям децата - баня, тоалети, масажи, кърмене! С други думи 2 часа сериозна работа и като приключа с тях към 9-9 и нещо и съм осверепяла отново Mr. Green Mr. Green Mr. Green А не е като да съм яла малко, стабилна въглехидратно-протеинова вечеря! А не мога да се залъжа само с плод или само с кисело мляко, ядките ми идват нещо тежки за тогава... въобще нещо ми куца. Иначе имам още 3 хранения през деня - закуска, обяд и следобеден снак. Peace

# 557
Тянче Heart Eyes

Аз не можах да се друсна снощи. Такава мускулна ме захапа, че едва престъпям. Мислех да се понапъна малко, но няма да стане. Тази сутрин малко на пътека повървях и това ще ми е. За това пък снощи такова чистене на баня му ударих, че спокойно може да мине като за горна част. Изтеглих си PiYo-то и на Джилиян някакъв shred за начинаещи. Като проходя пак, ще видим коя ще захвана.

Бобче Heart Eyes за кафето да кажа. Аз не съм голяма кафеджийка по принцип, но от няколко години насам взе да ми става лошо от кафе (не се разлопвам и разтрепервам, но ми е адски лошо след това). Та се оказа, че явно съм имала стомашен проблем, поради който се и покрих за толкова време. Едно от нещата които ми забраниха е първо кафето и после сурови зеленчуци. Направо не искам и да си мисля как ще живея за напред без шопска салата (по-точно домат). Айде кафето майната му, мога и без него. Но зеленчуците в изобилие ми лиспват.

# 558
  • София
Гугъл, живея в един от кварталите по бул. България и излязох да бягам по изчистения до сухо тротоар. Днес ми беше първото тичане за годината и се родих, предните дни все едно ми липсваше въздуха в дробовете...

vici75
, важното е да си здрава!  Hug Другото се преживява!
Смоук, течна торта, а?  Joy

# 559
Ваняес, www.fitnessblender.com

Дрийми, обикновено вечерям късно, към 20:00. След това най-много чаша-две чай да изпия.

Лаленце, много интересна история. Няма случайни неща.

Тяна, е че каква е температурата при вас? Тук е -12оС

Ау, Вици, направо не мога да си представя да живея без сурови зеленчуци...  spoko

Зизу, дай малко параметри каква сурова торта искаш: кисела, сладка, шоколадова, плодова... Имай предвид, че повечето искат престой в хладилник, за да се стегнат.

# 560
Лаленце   Simple Smile така е, но като ти кажат „не може“ и вече почваш да примираш за разни неща, за които не си се замислял преди, даже не си и примирал за тях толкова....

# 561
Днес е кипяла активност в темата, въпреки празника. Само така  Grinning

A aз отново се тръшнах от стомах (това вече започва да ме притеснява), а явно и настинка, тъй като ме втресе и цял ден почти се влачих. В момента в който ми просветна тренирах с ентусиазъм.
Отчитам се скромно с една 30-ина минутна, но добра тренировка - UFC - Fat Fighter.

Тяна, ех че кеф! Страхотна техника показват освен другото  Wink

# 562
Фея надявам се кошмара в който заживях да има край някога и да си върна зеленчуците и ......тренировките.

# 563
Би, аз затова съм такава техничарка  Joy
Сериозно за три години изучих техниката на изпълнение и сега като тренирам усещам всеки мускул, за който е предназначено упражнението и поддържащите също. Даже вече почти винаги давам съвети на желаещите, ако треньора няма време след тренировка. Много е забавно как се подреждат около мен по време на тренировка и моето място никога не го заемат. Напоследък малкото мъже, които идват и те са край мен  Laughing. По-стимулиращо им действам, защото тежестите ми са сериозни.

Фея, изобщо не ми говори за такива температури. Аз ще почина направо, ако е толкова студено. Страшно топлолюбива съм и затова съм си избрала юга. Сега падна малко под нулата и съм увита отвсякъде.

Вики,
Скрит текст:
не знам какъв е проблемът ти, но аз имах проблеми със стомаха  много години. Казвала съм и друг път, че колкото и невероятно да звучи се излекувах с Дюкан. По-скоро според мен диетата ми помогна, защото рязко спрях ядките, ядях малко суров зеленчук и повече задушен, защото имах страх от болките в стомаха. Спрях сладкото, хляба, тестото и всякакви полуфабрикати и пържено. Нали не бяха разрешени. Ориз, боб и картофи също не кусвах. Това продължи стриктно 2 месеца. После се захранвах, но някои неща от гореизброените и до днес не ми се ядат и не ям.
Къде изчезнаха проблемите със стомаха така и не разбрах.Не можех да повярвам, а и близките ми също. Изхвърлих всичкия Ранитидин донесен от България, без който не можех да живея.
 Явно си трябва някакъв вид диета.
Напоследък попрекалявах с ядките и пак започнах да усещам тежест, но се спрях навреме.
Вече зеленчуците не ми пречат изобщо. Хрупкам като заек и ги обичам в пъти повече от плодовете. С маруля и зелении не бива да прекалявам обаче, но ги ям.

Хвана ме срам и докато втасва питата ще яхна кростренажора в къщи  Grinning

Вики, щях да забравя. Горещо ти препоръчвам да пробваш това
 https://www.youtube.com/watch?v=VfkuK3mMowM
 мое много любимо и също Би може да ти даде линк към Кристин, която също страшно ми хареса.

# 564
  • София
Явно мнението ми не беше подходящо за тази тема и просто го изтрих  bouquet

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 12:20 от Мagnollia

# 565
Ден 4

">#t=22[/video] Тази 5дневна програма много ми допада. Неусетно минава времето с нея. Чудя се дали да не повторя и другата седмица.

Бих искала да попитам в руския сайт има ли качена някоя програма на "ония спокойните Mr. Green" Fitnessblender? Не можах да се ориентирам Embarassed Много ми хареса 5 дн предизвикателство за lean muscules, макар че ми идва една идея по-слабо от ниво 3 на Румяна. Аз си тренирам по новата на Румяна, но йогата не ми пасва на темперамента нещо... и искам да правя още нещо по план успоредно...
Не мисля , че има нещо качено там на блендерите. Ако говориш за 8 седмичните програми - не няма. Те са платени.

# 566
Фея, благодаря ти за включването.  Предполагам че ще трябва да е сладка, като за първи опит.

# 567
Добро утро!!!
Относно кафето- близо 20 години /по дяволите, кога се изнизаха???/ го пих с мед. Изведнъж просто започнах да го пия чисто и го обожавам така. Ако случайно, по погрешка отпия от кафето на мъжа ми- той го пие с кафява захар, директно го плюя. Не мога да го преглътна дори  Sick А тези бъркочи от Старбъкс и сие дори не ги и поглеждам, като цяло даже избягвам да влизам в подобни "заведения"  ooooh!  Преди няколко седмици много се забавлявах в Старбъкс на едно летище с физиономията на човека зад бара, като му казах, че искам просто чисто кафе- около 5 пъти отговорих отрицателно на всеки въпрос, свързан с допълнителни "екстри"  Laughing

Днес- ден втори с новата програма. Доволна съм. Но още от понеделник съм с брутална МТ. Едвам сядам на тоалетната чиния. А как ставам- не ме питайте просто.  Joy Утре и в събота ще почивам, барем ми поразмине  Crazy

# 568
Добро утро, отчитам кардио - табата от суинг и джъмпинг джак, горна част - набиране на маса, лицеви, гмуркане, трицепсови лицеви - 5х5

За кафето - не пия, пила съм, но изобщо не ми действа добре. Все едно съм се дрогирала и почва да ми тупти много бързо сърцето - гадно е. А честно да ви кажа не знам защо повечето хора си вислят, че ги събужда. Това на психична основа.

# 569
Отчитам двучасова йога вчера. Оказа се, че съвсем близо до вкъщи има група. Само дето вчера група нямаше  Laughing Бяхме само аз и треньорката / или както там се казва в йога/, другите явно пируваха или не им се е идвало в студа. Часовете са четири пъти седмично.
Надявам се днес да се наритам и да направя някоя тренировка вкъщи, че изглеждам ужасно - качила съм 1-2 кг. и съм в ПМС.

Общи условия

Активация на акаунт