Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 449
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Сливен
Здравейте  Hug
Отчитам от вчера - ден 31 от 90ДП, който като предния си беше повторения на друг ден.
Някой беше попитал за ефекта от предизвикателството, аз съм на 1/3-та от него, но определено виждам най-голям напредък в ръцете и раменете, а китките ми определено заякват, има доста упражнения от планк - на моменти това доста ме затруднява, защото както и преди съм писала китките са най-слабото ми място.
За кафето - от около 13 години и повече го пия чисто, пия по 1-2 на ден, доставя ми удоволствие да го пия, не че ме ободрява кой знае колко, просто си ми харесва. Ако има и грам захар я усещам и тогава дори не ми мирише на кафе.
Хубав ден  Hug

# 571
Здравейте и от мен!
За сутринта отчитам коремни преси, успах и само затова смогнах, довечера пак преси+въже.

За кафето, вече почти не пия, наблягам на чайове-зелен, джинджифил и билкови с мед, а в работата пия понякога, мляко с нес.

# 572
Добър ден и от мен  Peace
За днес отчитам Power Yoga 7 на Зузка, ден 4 на Румяна- обожавам тази do/do тренировка още от 90 ДП и ден 7 от йога предизвикателството. Много искам да се науча да заставам на ръце, вие можете ли? И ако да, какви упражнения правите за това?
Продължавам със смути детокса- ден 4, чувствам се прекрасно, добавих и конопен протеин  Peace
Магнолия, добре дошла Simple Smile Опитай с някои йога упражнения и пилатес или пък тренировките за начинаещи на Румяна, макар че не знам дали няма да те натоварят малко повече  Peace

# 573
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning

Кафето и на мен не ми действа ободрява6то, но много оби4ам 4исто, добро, дълго еспресо и си го пия за кеф. Ина4е, сега зимата съм луднала по един зелен 4ай на Йоги с джинджифил и лимон и така ме сгрява, страхотен е. Heart Eyes

Vici най- лЮбимата ми салата е една от Годзила  Crazy- пастирска- краставици, пе4ен пипер и сирене. Не спомена краставиците сурови може6 ли да яде6, но пе4ен пипер и сирене си е по4ти като 6опска. Ина4е, надявам се скоро да се оправи6, стома6ните проблеми са голяма мъка. Братов4едка ми минава през това сега, каквото хапне изпитва голям дискомфорт. Ходи по лекари (в Англия е) и пак не могат да намерят от какво е, 4е да й назна4ат адекватно ле4ение  Rolling Eyes

Зизу мога да ти предложа да погледне6 в блога ми. Там съм предложила сурожа торта, много вкусна стана  Grinning

МисДрийми аз ве4ерям най- 4есто в 5, лягам си към 11. Някой път хапвам ядки след това, в пове4ето пъти ми стига ве4ерята... При теб е по- разли4но, ти кърми6.

# 574
Дилянка, https://zuzkalight.com/workouts/10-week-arm-balance-challenge/

Гугъл, 3 лъжички захар  Shocked
С началото на 90 ДП на Румяна си заложих за задача да откажа 3 в 1-то (понякога пиех по 2 на ден) и започнах да пия чисто кафе. Първата седмица добавях мед, малко мляко, после само мляко.. След седмица-две започнах да го пия чисто и вече не мога да погледна ни 3 в 1, ни подсладено кафе. Ужасни са ми. Просто е - не си искала, не си го направила  Peace

# 575
  • Пловдив
Дааа, и слънцето е вредно, и звездите, и въздуха, а най-добре въобще да не се бяхме раждали, щото то и раждането не се отразява много добре на жените, а пък бебетата ако знаят какво ги чака...
Кафе и аз обичам чисто, късо, но подсладено. Не успях да го харесам горчиво и реших,че ако тези 60ккал на ден, които поемам допълнително със захарта в кафето, ме убият, то така да е.
В коста и старбъкс има и нормално италианско кафе, също и не лошо капучино, аз тях пия там. Само кафето им е бленд и с робуста, а не само арабика и ми идва мааалко силно. Обичам силата на кафето да е в аромата, а не в кофеина.
За днес отчитам Табата пауър, инсенити макс 30, после пулс уж за стреч. От пробваните тренировки от Макс Пауъра най-ми допадна, пипнато е всичко по тялото, а Пулса,както каза Мери, не е нито риба, нито рак. Нито е само стреч, нито е тежка тренировка, та не знам към какво,да я сложа. Утре еъзнамерявам да правя йогата от 90х3, която харесвам, в събота ще видя дали най накрая ще си направябтренировката по плана или ще ме домързи цял час, та ще спретна пак нещо от Макс 30. Въобше тази седмица голям смях с моите заместващи тренировки, но ... Хич не мога да се вдигна е 5 часа, дано другата седмица успявам, че,тогава са наистина по 80' всеки ден, с Макс 30, колкото и да е добра, не може да компенсира.
Лек и усмихнат ден, аз отивам да чистя Cry
Вики  bouquet

# 576
Здравейте, отчитам си level 2 от 30 day shred.
Аз пия по 2-3 кафета на ден , и честно казано правя го защото обичам вкуса му,много рядко забелязвам осезаем ободряващ ефект. Пия го чисто , цял живот , и кафе със захар или тип "течна торта" не поглеждам. Интересно ми беше , че толкова много го обичам ,а като забременях не можех да го гледам , даже излизах от стаята когато ММ пиеше.
И на мен мие е интересно какви са резултатите ви от 90 ДП , нали от понеделник ще го почвам.
Хубав ден!

# 577
Меrry, къде се загуби?  Hug Благодаря, ще го видя и това предизвикателство  Peace

# 578
Нямам времеееее, само ви чета и то по 3-4 страници, влизам да напиша нещо и като се зачета, забравям за какво съм влязла  Laughing

Щях да казвам за 90-дневното П, доста под прицел удряме дупето, по-повдигнато стана  Flutter а бедрата и дупето като цяло са по-стегнати  Party втората половина се изложих с храненето, затова снимки нямам Wink Кафето не е никак малко постижение за мен, за което съм доволна. Друго не се сещам Simple Smile

# 579
Roxanna, и аз заякнах китките до края на предизвикателството! Още си използвам гирите за лицеви, но вече мога да правя и с длани на земята, без да изпитвам голям дискомфорт. Изобщо лицевите опори ми носят голямо удовлетворение, понеже ми бяха най-трудното нещо и са ми мярка за прогреси.

За кафето: Скоро във фейсбук се забавлявахме с тази статия. Та вижте точка 1. Laughing В Италия кафето е кафе, всякакви други смески с екстри изобщо имат други имена. А вериги като Старбъкс изобщо не съществуват. 33uu За мен без захар, по едно-две на ден. Wink

# 580
Аз никога не съм пила нищо от Старбъкс, но се опасявам, че течна торта много ще ми допадне и май е по-добре да не опитвам  Joy

# 581
Здравейте!
Кафе пия и аз чисто по 1-2, по-скоро по 2 на ден, едно сутрин и едно следобед. Помага ми за метаболизма особенно сутрин. На скоро една позната ми обясняваше, яе кафето не действало разхлабително, а било диуретик. МОже би си втълпявам, но на мен ми действа разхлабително.
За млечните- ужасно много ги обичам особенно сиренето и прясното мляко.
Отчитам за днес HIIT горе-долу, аеробни упражнения, за корем, вътрешна част на бедрата и дупе 30 минути ниво 3 от новата програма на Румяна. Определено не е моята тренировка, прекалено ,много подскоци, в стремежа си да не шумя на съседката от долу, изобщо не си направих упражненията както трябва. Дори пропуснах и модифицирах някои. Много е заядлива съседката, а и тези панелки са ужасни, всичко се чува, дори като се говори , а какво остава да ти скачат. А и най-лошото е че те основно обитават и спят в стаята, над която аз тренирам  #Cussing out. Както и да е. Някой има ли напредстава само това ли ще са тренировките, ще се повтарят тренировките по дни няколко седмици ли?
Хубав ден от мен за сега!
По-късно ще се включа пак  Simple Smile

# 582
здравейте и от мен,
за днес отчитам Джилиан БР, довечера може да направя и Руми.

За кафето преди години бях пристрастена пиех по 5 кафета с много захар,постепенно започнах да намалявам количеството на захарта и кафетата.Стигнах да пия по 2 кафета с половин пакетче захар.Сутрин ако не си пийна дозата кафе започваше главоболие и ставах изнервена ,докато не започнах по здравословни причини да пия една билка при ,която не трябваше да пия кафе.Като започнах билката ,веднага спрях кафето ,изненадата за мен беше,че не ми липсваше и нямах никакви неразположения.Стигнах до извода ,че всичко е според нагласата и това което ти е в главата.
Смятам ,че ако искаш нещо с подходящата нагласа и мислене може да се постигне.

За млечните храни,не ги ям повече от 1 година.Не ми липсват ,а и не мога да кажа ,че се чувствам по добре откакто не ги ям,не усещам никаква разлика.

Някой беше попитал за 90 ДП, -отслабнах с около 3 кг. и се чувствам по стегната.

Дрийми, аз вечерям към 18:30-19:30 ,обикновено ям голяма салата с ядки,или яйца или нещо готвено ,като гледам количеството да не  е много голямо.

Merry, мисля че ти беше писала за нещо против херпес (домашен илач),но не мога да се сетя какво беше.Помагай ,че положението става страшно.Първо ми излезна на брадичката,после на устната ,а сега и над горната устна .Направо не е за разказване.

# 583
Меги, мисля, че всяка седмица ще качва нова програма, даже беше писала, че в петък мисли да качи за цялата следваща седмица, но не успява да се организира за сега Simple Smile между другото вчера и аз го пропуснах въпросния HIIT. Хич не ми се подскачаше толкова много, дори мисля да не го правя изобщо Wink

atyty, масло от чаено дърво! И аз имам и днес мисля да отида да си взема масло от ДМ, че забравих предното си в МП Sad Може да пробваш и с клеева тинктура. С клечка за уши мацаш отгоре. От кремчетата, които продават в аптеката, имам чувството, че расте повече. Най-добре ми действа с хапчетата, ама и те не е хубаво да се пият често, а аз всеки месец поне по 1 херпес имам, направо си ми е като МЦ  #2gunfire

Аз или няма да пиша изобщо, или всеки втори пост ще е мой  Grinning

# 584
Merry ,много ти благодаря   bouquet . Имам масло от чаено дърво и клева тинктура ,но са у дома.Ще започна довечера да се мажа,макар и да е малко късно.Под ръка в работата имам мед и си сложих малко от него.

Общи условия

Активация на акаунт