Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 409
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте и от мен!
За днес отчитам  Тренировка 10/10 – аеробни и силови упражнения за цяло тяло 20+6 минути ниво 3 на Руми.Пропускам йогата, все още не съм на тази тема, по-натам може и да опитам.
Тези, които тренират по новата програма на Румяна- Тренировка за сила, издръжливост и повдигане на дупето 32 минути ниво 3- това новата тренировка за другата седмица ли е?
Вчера не съм тренирала, нямах нет и няуспях по-късно да си инсталирам програмата за сваляне на клипчета. И с яденето така се омазах #Cussing out
Сега ще обядвами закусвам в едно, понеже станах късно, тренирах и се къпах. Ще хапвам пил. пържола и 2 бъркани яйца с малко кьопоолу.
Искам да попитам, някой имали  гири 3 кг, които не му трябват и иска да се оттърв, като ми ги продаде. Искам да си купя с винилово покритие, призматични, но не виждам смисъл да давам 30 лв. за нови. Ако има, някой може да ми пише на лично.
Хубав ден на всички!

# 676
Много от вас се хранят здравословно, а има ли някой, който си е купил книгата на Биляна Йотовска "Гответе здравословно"? Имате ли наблюдения дали са интересни рецептите, правили ли сте си нещо по нейна книга?   chef

# 677
Меги , следи промоциите в Кауфланд и Карфур или виж в продавалника. На времето си ги бях взела по 11 или 12 лв. гирата от Кауфланд.
Вчера, си поспах с час повече и оставих 5тия ден за днес. Токущо го завърших.

# 678
  • UK
Днес почивам! Peace Е, ще си направя малко по късно ден 10 от yoga challenge + 60 сек планк (ден 10) Peace

Момичета, за резултатите от БР и друг път съм казвала, стартирах 54 кг и след 12 седмици бях малко под 50, в см свалих най-много от талия и бедра. Талия 8 см от 72 на 64, бедра 5 см от 55 на 50).
По-подробни резултати, другата събота, като приключа 90 ДП и ще има сравнение между двете програми, защото 90ДП също я почнах на 55 кг. Peace

# 679
  • UK
Много от вас се хранят здравословно, а има ли някой, който си е купил книгата на Биляна Йотовска "Гответе здравословно"? Имате ли наблюдения дали са интересни рецептите, правили ли сте си нещо по нейна книга?   chef

Аз честно казано не съм фен на Биляна Йотовска, нейният мъж я зоби здраво и не мисля, че тя го докарва от здравословно готвене. В нета има достатъчно здравословни рецепти, аз не бих си дала парите за книга, особено написана от човек, който за мен има малко общо с готвенето. Лично мнение  Peace

Много ме изкушавате да си купя гири и аз най-накрая, но понеже след няколко месеца ще се местим и не искам да трупам толкова неща вкъщи, че после ще трябва да ги опаковам. И без това вече почти не тренирам вкъщи.

Отивам сега до фермата и после ще тренирам. С храната трябва да постегна дисциплината.

# 680
И днес беше jilian mikels level 3 и christine khuri 15 мин  за дупе.Ще видя дали ще го усещам това дупе утре. Сега имам свободно време и започвам да се запознавам с 90 ДП и ако не ме домързи много може и утре да го почна. По принцип в неделя почивам , но сега съм амбицирана да приключвам периода на безразборно хранене и да влизам в релси , колкото се може по скоро. Довечера сме на гости на баба ,а тя ще ни гощава с лучник -възнамерявам това да е последното тесто.
 MissDreamy, много хубав резултат от БР ,поздравления.Ще следя за  резултата от 90ДП.Аз самата приключих БР преди 6-7 седмици , но моят резултат е -3 кг ,и само по 1 см на талия и ханш . А бях стриктна с храната и даже във Фитнеспал въвеждах.Това е то ,различните тела реагират по различен начин . Хубав ден! 

# 681
Добро Утро!
За днес отчитам кръгова тренировка- крака и корем със собствено тегло+ плио движения, в 4 кръга, 1 час.
Люба, и аз съм забелязала нашите общи въжделения  Mr. Green Колко да съм манекенка, в момента около 57 кг на 168 см  Mr. Green, не че колограмите сами по себе си имат някакво значение. И аз днес имам МТ на трицепса и то от нищо и никакво упражнение от вчера : https://www.youtube.com/watch?v=7ruOQD_Zk9Y Не мога да повярвам. Приятно изкарване .  Hug
Днес баба ми става на 90! Много я обичам! Тази жена е моя пример-излъчва сила и любов, и разбира живота по-добре от нашето поколение без да има каквото и да е образование.
Лек ден!

# 682
Вчера почивах.

Днес направих Insanity Max 30: Cardio Challenge и около 3 мин след това Fitnessblender 5 Day Challenge-a Day 1. Бях започнала с него миналата седмица, но в деня, в който се падна Day 2 реших да метна две тренировки от Insanity Max 30 и не можах да направя и трета та сега започвам пак. Даже успях да навия ММ да направи Fitnessblender-a с мен.  Heart Eyes

# 683
  • UK
Днес баба ми става на 90! Много я обичам! Тази жена е моя пример-излъчва сила и любов, и разбира живота по-добре от нашето поколение без да има каквото и да е образование.

Да ти е жива и здрава, да продължава да живее пълноценно - това е много важно на такава възраст!

Отчитам тренировка - тази седмица съм отличничка. Серии мъртва тяга с 30 кг., гоблет клек, напади напред, машини за вътрешно и външно бедро, планк минута и половина. След това три упражнения за рамо и накрая 1 км. много бързо бягане. Час и 10 минути точно с разгряване и разтягане накрая. Много ми е смешно как в този фитнес, в който ходя, никой почти не виждам да загрява. Идват и почват да блъскат. Голяма глупост.

За вечеря супа и пилешко задушено с някакви зеленчуци.

Къде сте всички днес?! Rolling Eyes

# 684
Къде сте всички днес?! Rolling Eyes
Мен специално днес ме хванаха лудите и вадих някакви забутани неща от гардероби и хвърлях, хвърлях...
И влизам тук да търся един линк на Кристин, понеже мисля да я метна сега Crazy и чак после душ и релакс.

# 685
Здравейте Simple Smile
Някой може ли да ми препоръча пулсомер, от който е доволен?

# 686
Добро утро!
Днес- цяло тяло с Кайла, завърших с 25 мин. интервално ходене/ тичане.
Мушнах си протеина с вкус на манго, в комбинация с кисело мляко, половин круша и три малки парчета диня. Направо се получи плодова салата накрая  Laughing
Хубав ден на всички!!!  Hug
svetty1980, да ви е жива и здрава бабата!!!  Heart Eyes

# 687
Здравейте милички,

Свети, да ти е жива и здрава бабка-сладуранка!

Иначе за мерките-моля, моля ти си една от най-пропорционалните мацки в темата, имаш много добре сложена фигура и то с бонус-мускулчета където и колкото трябва  Hug

Днес ще си пробвам спортния сутиен, такова чудо не бях ползвала, така като го гледам не изглежда нищо особено и не знам доколко ще свърши работа, но то ще се чуе  Grinning

Спорен и спортен ден, тук времето е пролет, и е много подходящо за всякаква активност!

# 688
Отчитам 2кг надолу и никакви тренировки, но продължавам да ви следа и да се възхищавам на постоянството и мотивацията ви.  Peace

# 689
Днес отчитам стреч 40 и отивам да се разхождам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт