Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 503
  • 743
  •   1
Отговори
# 150

Смоуки благодаря за линка. Леле, това момиче Моника е много красиво. Направо залепнах пред монитора да я гледам. Иначе съм ходила на сайта. Много приятно момче е водещия.

Аз съм голям фен на Суперсериите в този сайт  Peace Имат страхотни тренировки  Heart Eyes

# 151
Дилянка, нали знаеш какво правят натровените животни? Спират да ядат и много лежат/спят. Само вода пият, докато не се успокои стомахът им. Аз бих постъпила по същия начин. Единственото нещо, което бих приемала, би бил активният въглен (по 1-2 таблетки 3 пъти дневно през първия ден).

Дива, имай предвид, че като почваш да ползваш този стик, трябва много, много хубаво да измиеш подмишниците си с по-топла вода. Обикновените дезодоранти против изпотяване запушват порите с петролни продукти.

Също така трябва да мажеш щедро цялата подмишечна ямка. Въпреки това един стик от сол ще ти стигне за няколко години.

# 152
  • Sofia
Имам един такъв камък против потене, но нещо е позасъхал. Знаете ли с какво да го поразмекна, за да мога да го ползвам отново?

# 153
Стикът против изпотяване първо се намокря и след това се ползва.
Иначе си стои сух.

Аз лично не знаех, че издържа толкова дълго време без да свърши. Дори не съм забелязала да е намалял, а го ползвам по-редовно вече почти половин година.

# 154
# 155
Или, точно както ти е казала Симпа: намокряш "камъка" и се мажеш.

Отчитам се с Джо Дилън за днес.

След тренировката вечерях протеинова салата: пролетен салатен микс, тофу, нахут, пресен лук, кървав портокал (blood orange). Овкусих я с балсамов оцет, масло от ленено семе и хималайска сол.

# 156
Момичетаа официално казвач, че съм в депресия....чувствам се зле и нищо не ми се прави...ще ми мине скоро, ноо...

# 157
Момичетаа официално казвач, че съм в депресия....чувствам се зле и нищо не ми се прави...ще ми мине скоро, ноо...
аз съм така от две седмици някъде, тази сутрин с триста зора си наритах дупето да направя тренировка и пот се лееше от мен, та се почувствах малко по-добре.
ако имаш приятелка, която да е преливащ от енергия оптимист, се вижте - ще ти придаде и на теб добро настроение Simple Smile  Peace

# 158
  • София
Записвам се чак сега и аз в тази чудесна темичка, благодаря ти, Мери!    bouquet

Данито, радвам се, че си добре, пиши по-често!  Hug
Айа съвсем спря да пише също....  Sad

Отчитам цяла седмица пълна с тренировки: 3 тренировки от БР и 2 монотонно кростренажорно кардио. Яденето ми беше зле 3,4,5 дни, яко въглени, ПМС, но пък един път в годината ям сарми и ще го преживея... Ще компенсирам. Blush
Освен това съм в отбора на контузените, лявото ми коляно пак се обажда и мисля с това да сложа края на спортната година и да се отдам на 5-дневна почивка с киснене в минерални води.  Sunglasses

Весело посрещане на Новата година, мили момичета!   bouquet

# 159
Добро утро и от мен ,преди 2 дни се върнах от гости при роднини,но не смогнах да влезна да се отчета и сега видях ,колко много сте изписали.Прочетох ви по диагонал,но по късно ще се върна да дочета Simple Smile

За последните 2 дни отчитам последните 2 тренировки на Руми от 90 ДП. Вчера направих 90 минутната,много дълга ми дойде и ми доскуча,но я направих  Simple Smile.
Сега обмисля  с какво да продължа ,бях решила  с Джилиан " Killer Buns and Thighs" за един месец ,но там се набляга предимно на долната част и малко упражнения има за горната затова се чудя и може би ще започна с БР.

Фея Кръстница ,благодаря за новата тема,която си направила.Проявявам интерес и ще я следя Simple Smile.Единствено малко ме притеснява набавянето на продуктите по това време на годината ,но каквото мога да намеря ще го правя  Simple Smile

# 160
Здравейте момиченца-кокиченца!

За днес отчитам суперска кръгова тренировка, компилация от упражненията на Кристи и Джаки, повече интензивност, по-малко тежести и не се натоварих до мах, за да не спра процеса на слабеене, който засега ме удовлетворява, иначе след тежка тренировка апетитът ми силно се изостря, а веднъж почна ли, край.

Феичка, Симпа благодаря, още днес ще си потърся кристалите. Фея, не спирай моля те с прекрасните си менюта, ето сетих се че отдавна не съм правила нахут, т.е време е  Grinning Все повече време ще прекарва с нас дъщеричката на мъжлето, а е големичка и разбира се "вегетарианка", и от време на време "веган" и изобщо много ги разбира тия работи. Така ще имам стимул да правя по-често пълноценни вегетариански менюта, хем добре за всички ни, хем и да не се тъпчи с тесто и сладки плодове, че май само й остава от традиционната кухня.

Приятни празнични дни! Днес ме очаква и моето конче, което не съм яздила повече от месец, а да видим каква ще я свърша  Grinning Mr. Green
Междудругото, къде е Теди, че нали малко поизостанах от темичката?

# 161
Съжалявам, че не направих клип от сутрешната разходка на кучето си, щеше да те изкара от всякаква депресия. Много обича пресен сняг завалийката, но откак се е родил никога не е натрупвало толкова. Представи си как дребно куче с грейка се опитва да ака в дълбок сняг, но не може да клекне, защото дупето му вече е в пряспата Grinning Физиономията му беше палитра от емоции - объркване и безпомощност. Наложи ми се да поразрина, че да спасим положението.
Дандиела, даже току-що изядох последните три сармички, до другата година няма да помириша сарма.
Тянче, благодаря за препоръките. Да не бях толкова ограничена в оборудването Sad
Отчет за днес с UFC Fit - Abs assassin.
П.С. Джаки има ново 30-дневно предизвикателство от 01.01.2015.

# 162
Лидси, дай линк за Джаки, моля, моля, моля!!!!

И прати целувки на кученцето, то и моето такива маймунджалъци прави в снега... Heart Eyes шмекерчета!

# 163
В сайта на Джаки трябва да се запишеш http://jackiewarner.com/#signup
Иначе аз разбрах от страницата й във фейсбук https://www.facebook.com/jackiewarner10?fref=nf
Все още никой не е качвал новото от Боб, периодично си проверявам.

# 164
И аз чакам Джаки, много ми е любопитно  Heart Eyes

Вчера правих strength тренировката от Асайлъма. Любче, не ти ли е лека?

Общи условия

Активация на акаунт