Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 451
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Привет,
днес съм с Джилиан - 30 минути Level 1 + 60 минути народни танци.
Имам МТ на корема и на прасците.
Не си спомням дали споменах, че новата година я посрещнах позакръглена.
Стигнах 64,300 от 61,800  Shocked
Веднага взех мерки, тренировки + стриктно хранене (няма сладко и тестено).
Днес се притеглих от любопитство - 62,200   Whistling
Засега всичко върви по план и се надявам да постигна някакъв напредък в отслабването.
Вече година не мога да смъкна под тези 62 кг. ( явно е, че не си давам много зор) .
По-големия ми успех е да не ги минавам.
Може ли линк към 5 дневното на FB, не го намирам.
Рейн , поздравление за мерките  Peace
Би, страхотна е голямата ти щерка, прииска ми се да съм дете...
Гугъл , страхотно смути, но какъв е този хляб?
Вики, добре дошла. Дано лошото е зад гърба ти!

# 496
Ами аз сега се движа между 45 и 47 кг. на 162 см. и затова не следя много стриктно храненето. Т.е внимавам де, гледам да има много салати, чисто месо, риба, максимално малко картофи/ориз/спагети и тн., но по 2 пълнозърнести филийки хляб си позволявам. Simple Smile И черен шоколад по някое редче. А и много обичам на закуска един от двата гряха: овесени ядки с някое парченце черен шоколад или кафе с препечени филийки.  Blush

# 497
  • UK
ПП. http://prikachi.com/images.php?images/348/7832348e.jpg Много се запалих по смутитата с новия блендер.  Mr. Green
Божке, потекоха ми лигите! Фея ме е научила на гол сок, препечени филийки не съм виждала (и яла) от незапомнени времена! Joy

Joy Joy Joy

Барба, ще ме умориш!  Mr. Green

Гугъл, ама я си хапвай на воля. Твоят метаболизъм работи на 200 с тези интензивни тренировки и сериозно тичане и определено имаш нужда от добри полезни въглехидрати за гориво! Simple Smile

# 498
Фея ме е научила на гол сок
Де бре! Феята голи сокове не е препоръчвала Naughty Аз на соковете не съм им фен: течна бърза захар, че да дрънне организма скорострелно. Не, благодаря.

Давай, Гугъл!

# 499
  • Стара Загора
iv4enceto_91, а закуска има ли?

Храненето през деня много зависи и от физическата активност, която имаме, но като цяло е добре да хапваме повече пъти - това е изцяло мое мнение и на база лични наблюдения и опит.

Лично аз си правя и следобеден снак, тъй като вечерям късно - след 20,00 ч., а от обяд се събира много време. Какво остава и за тренировка.

Пилешко филе и салата е леко хапване, но засищащо - може да увеличиш малко месото или пък да компенсираш с нещо допълнително при възможност.

Да, разбира се. Без закуска ще умра. Laughing
Писах по-рано

Скрит текст:
200 гр кисело мляко 0,1 % с 3 лъжици овесени ядки, малко мед и малко грейпфрут вътре. Вчера сложих едно малко киви. Понякога ям без плод, а понякога си ги загрявам в микровълновата с прясно мляко или пък с вода. Всякак ми харесват, но основно с кисело мляко.
Преди се кълнях, че тази повърня няма да я близна. Mr. Green Сега мога да ям целодневно това.
Правила съм си и бисквитена торта с кисело мляко, овесени ядки, малко стафидки и плод, но 3 пъти през изминалата 2014. Става доста калорична, иначе е супер.

Лятото пробвах и прословутите палачинки - 2 пъти с фини овесени ядки и яйца + вода и веднъж бананови, но си е голяма играчка, а ми трябва и специален тиган за тях. Tired

Ами аз когато съм гладна, хапвам плод между яденетата. Днес имаше повече работа и нямах време да седна, от което не се оплаквам. Иначе имам и движение, не стоя по цял ден на стола.
Постоянно снова между етажите и тренировката ми е със стълбите. Mr. Green

Утре мисля да съм на пилешка супа с още нещо. В залата, в която ходех до последно лятото, ми казаха че не било хубаво - имала бульон и на въпроса "а какво тогава да ям", отговориха "пържола". Е, може ли все пилешко филе да ям и риба? Rolling Eyes

# 500
  • Stavanger,Norway/ Varna
iv4enceto_91 много си е хубава пилешката супичка даже  Grinning Аз вместо картофи, я правя с тиквички и не слагам фиде. Застройвам с яйце и кисело мляко.  Peace

Скрит текст:
Свекърва ми преди две години беше на гости за дълго. След като цял месец ме гледа как тренирам (млатя се, според нея  Crazy) всеки ден, как готвя за семеството и обяснявам защо, беше направила на децата пилешка супа по нейн терпип, застроена с пържен грис  Sick Sick. Децата имаха проблеми с коремите два дни след това. Помолих я, да остави готвенето на мен при все, че бях супер заета. На нея, не й допадна моето готвене, много постно било, то като няма три пръста мазен сос да си топиш, ядене ли е  Sick Sick Затова пък, тя е кръгла и болна постоянно  Rolling Eyes.

Вичи бяхмр се притеснили за теб, защото спомена изследвания и изчезна. Вярвай ми, мислила съм те тези месеци, че и някои от момичетата ти писаха на лични, до колкото помня. Радвам се, че пак си сред нас, ще си върнеш формата, важното е, че го желаеш  Hug

Ох, аз си хапнах свинско с кисело зеле и сега ми се пие една бира... само се ослушвам като котарак и й се чудя  Crazy

# 501
  • София
Здравейте, момичета !
До лятото ходех редовно на фитнес,но сега нямам време и се налага да тренирам вкъщи.
Включвам се при вас  Hug
От лятото до сега никаква физическа активност  Blush
Стартирам 55 кг. на 168 височина. Килограмите не са ми проблем, 2-3 кг. и съм ок, но трябва да се влиза във форма...тези 6 месеца бяха пагубни... супер много се задъхах днес  Crossing Arms

Та да се отчета. Започнах Т25 - 1 тренировка сутринта ;  вечерта направих 10 мин за корем и 10 мин стреч от клипчета в нета .

Режим за сега не спазвам, ограничила съм сладкото и тестото. И се старая да хапвам разделно .

# 502
  • UK
Бобче, ужас, как с препържен грис! Че то това възрастен не може да го смели, камо ли деца  ooooh! Дето се вика, не сме си намерили стомасите на пътя.  Rolling Eyes Вкъщи, за щастие, майка ми готви немазно и почти без запръжки и нямам забележки, освен че може би наблягат прекалено на хляба.

Барбич, евала на майката на приятелката ти - аз се опитвам да привлека майка ми към каузата йога/стречинг - тя не е с наднормено тегло и се движи горе-долу прилично - дълги разходки предимно, а и трудът й е все на крак, макар и не точно физически (стоматолог е), но все пак е вече в менопауза и укрепване на стави ще й е от голяма полза, да не говорим и за ползите за психичното здраве.

Забравих да поздравя Рейн за минусите - ето това е едно голямо постижение, което няма как да остане незабелязано, ама то и какво друго да очакваме - просто да погледнем колко е редовна с отчетите!  Hug

И накрая да се отчета и аз - два рунда на Спартакъс, но с по-дълги от обичайното интервали + 3 км. бягане с 10 км/ч. Не бях тренирала така сериозно повече от две седмици и си личеше. Но съм доволна, сега съм се заканила да вляза отново във форма - усещам, че съм я позагубила, макар че мерките не са мръднали. За вечеря - протеинов шейк с банан, оризово мляко, чия и канела. След малко - чашка червено, че е студено  Blush.

# 503
  • Стара Загора
iv4enceto_91 много си е хубава пилешката супичка даже  Grinning Аз вместо картофи, я правя с тиквички и не слагам фиде. Застройвам с яйце и кисело мляко.  Peace

Скрит текст:
Свекърва ми преди две години беше на гости за дълго. След като цял месец ме гледа как тренирам (млатя се, според нея  Crazy) всеки ден, как готвя за семеството и обяснявам защо, беше направила на децата пилешка супа по нейн терпип, застроена с пържен грис  Sick Sick. Децата имаха проблеми с коремите два дни след това. Помолих я, да остави готвенето на мен при все, че бях супер заета. На нея, не й допадна моето готвене, много постно било, то като няма три пръста мазен сос да си топиш, ядене ли е  Sick Sick Затова пък, тя е кръгла и болна постоянно  Rolling Eyes.

Ох, аз си хапнах свинско с кисело зеле и сега ми се пие една бира... само се ослушвам като котарак и й се чудя  Crazy

Говори ми....

Скрит текст:
Баща ми е същия - слагат с майка уж "нормално" олио на салатата си, а тя половината чиния е с олио и оцет. Като видя как плуят и ми се повдига. А в манджите понякога е ужасяващо, за тях е пак в нормата, но съм махала по 10 супени лъжици от чинията ми. ooooh!
Напоследък съм ги научила и знаят - ако искат да хапна поне малко, да забравят за техните навици.
Майка ми иначе винаги е варирала около 53 кг. Последните години качи и е към 58, но как кара по цял ден на една закуска сутрин и към 16 ч. хапва суха паста или вафла, след което чак вечерта, не знам. Аз ще съм предала бого дух. Crazy

Свикнах да ям със супер малко мазнина, слагам си само на зелената сала, евентуално и на зелевата. Краставица и домат поръсвам единствено със сол. Следя съветите на Руми, но това с 1 с.л. зехтин на ден понякога не ми се получава - ако ям наобяд и за вечеря зелената салата, 1 с.л. ми е на ядене.

Супер, значи утре ще си изям една пилешка супичка.
Аз вкъщи нямам кога да правя, ям навън в закусвалня в обедната почивка. Peace
Днес я посетих за пръв път - чух от разговор между персонала за телешко варено и ще видя утре какво е, мога да хапна и това следващия път. Обичам го, но никъде досега не съм виждала да предлагат по такива места.

Днес, ако знаеш колко му се чудих на свинското със зеле, но удържах. Отсякох филе със зеле и толкоз. Но прегреших с 2 бонбончета Мерси... Tired С колежката много огладняхме и се подсладихме. Blush

Въпросче - от месеци наред съм в размисли относно яденето на млечни продукти вечерно време.  И от разговори с познати, които ми го набиха в главата, съм ги отказала и ям супер рядко (по повод). Вчера също в сайта на един от вас препоръчан тренер, прочетох същото.
Млякото го оставям настрана, но моцарела обичам и ми се щеше да хапвам от време на време. По 1-2 лентички кашкавал също.
Приятелка, докато коментирахме ми каза "бебетата ядат мляко и качват".

malinkiii, добре дошла. Hug И аз съм като теб, надявам се да влезна в нормата, докато намеря време да подновя пощенията в залата.

# 504
Бобче Heart Eyesуж се глася да съм тука, пък ще видим  Confused

# 505
Привет!

Ида да ви кажа, че от днес пак съм си аз  Grinning Голям зор беше пустото мц.Развях байряка аз в началото на годината като най-млада  Flutter Laughing
Бях на тренировка най-после. Страхотна изненада с новата 3 месечна програмана "Боди пъмп" Невероятна! Ето за който има търпение да види 3 минутния трейлър  https://www.youtube.com/watch?v=yjGtXKXOdRs
Как да не ми е страст кажете. Линдзи можеш да видиш много от движенията които ти описвах. И трицепс и клек и гърди. Моите треньори трима за трите дни в които ходя са почти толкова добри, колкото новозенландските от Лес Миллс.
Много хубаво се натренирах да видим утре дали щемога да ходя  Mr. Green

Вики, чаках да пишеш  Hug Всичко ще бъде наред! Желая ти през новата година да си много здрава и всичко лошо да е зад гърба ти   bouquet

Мамма Мил, вече планирам 8-ми март на Ревиера Мая в Мексико  Party , после живот и здраве в България, а може би на връщане в Мадрид. На път съм правена аз сигурна съм  Laughing

Така споделих си вълненията. Успех на всички и браво на тези с хубавите резултати   bouquet Рейн  Peace
И аз искам сняг. Да се заровя като сладката Жужунка. Ех...!

# 506
Добро утро!
Вики , стискам палци всичко да е наред!
А Вив пак изчезна.
За днес ден 3 от ФБ, обаче де половината. Успах се, а и нямам сили.
Скрит текст:
вчера и онзи ден седнах в 9 на бюрото и станах в 6, и днес няма да е по - различно  #Cussing out Ама сроковете са убийствени. Да минава месеца , че да си отдъхна
Лек и успешен ден на всички!

# 507
Добро утро, спортни дами!
За днес отчитам ранна тренировка от новата програма на Румяна, но направих ден ДЕН 5 – сила и кардио, защото имаше много подскоци на ден 3, а не ми се иска пак да влизам в конфликт със съседката от долния етаж. Много добр еми дойде, кратка е, но е изцяло в мой стил, кратки интервали и различни упражнения. Само дето се озорих с лоцевите опори. Тъкмо бях задобряла с тях, а сега пак едва правя 7 на интервал.
Храна за вчера Закуската - мюсли с мляко
обяд ;зеленчукова супа с колбас
вечеря- постен гювеч / с ориз/ и 3 парчета кекс. Бях на гости на мама и се  . . . ..  #Cussing out

Харесва ми ,че отново се мотивирам и имам желание да тренирам, нямам търпение да дойде момента нана новата тренировка.
Успешен снежен ден!

# 508
Здравейте, момичета!
Вики, радвам се, че се появи и се връщаш в редиците!!!  Hug

Имаме една съседка, фитнес инструктор, но не във веригата фитнеси, където аз ходя, а в конкуренцията. Та още мъж ми като се нанесъл, дошла, представила му се, запознали се и питала може ли да полза нашия wi- fi, срещу някакво заплащане /тук таксите не са никак ниски, в сравнение с тези в БГ особено/. Мъж ми ме пита какво мисля, нямахме нищо против, дори й дадохме паролата без да искаме да ни дава каквито о да било пари в замяна. Отдавна не я бях виждала мацката, ритъмът ни на живот е коренно различен. До вчера- засякохме се пред колите, заговорихме се, разбрахме се да пием по чаша вино вечерта. И така, от лаф на лаф, тя вика- "Много съм ви благодарна за услугата, която ми правите с нета, но ми е неудобно и не зная как да се отблагодаря." Измайтапих се да вземе да ми спретне фитнес програма, по която да тренирам, тя обясни, че няма право- имала такава клауза в договора. Обаче!- вика, имам нещо предвид. И ми разказа за тази Кайла, че е запозната с начините й на работа, познава методите й, харесва й как работи. И... взе, че ми поръча тренировките й за седмици 1- 12  Blush Отначало ми стана леко неудобно, но после вече файловете бяха факт и... нямаше как да не приема.
Та така!!! Ето какво намигване ми прати съдбата този път.  Flutter И така, вместо да се чудя каква програма да захвана, професионалистите се намесиха и взеха нещата в свои ръце  Wink
Не съм успяла да разгледам и прочета всичко /близо 200 страници матРиал/, но отчетох първа тренировка днес. В цикъл, с болки, с брутална МТ на бедрата, стиснах зъби и се раздадох! Хареса ми, изпоти ме сериозно, но без да ме изтощи. Самите тренировки са кратки, около 30 мин, това без загряване и разтягане накрая.
Това е, което мога да кажа по темата за момента.
С храненето- с Румяна съм. И така.
Това от мен! Сега отивам да гладя- 8 ризи на съпружието мен чакат  ooooh!
Хубав ден, машини!!!

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 13:05 от Анонимен

# 509
Добро утро!
Честит имен ден на всички именници! Да сте живи и здрави!   Heart Eyes

Вземете си арника за мускулната треска. Не вярвах, но помага  Peace

Общи условия

Активация на акаунт