Всичко за всички марки гел лакове - 6

• 96 815
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Дами искам да попитам -току що гледах едно видео ,където казват трик,който повечето маникюристки били го знаели ,за по голяма издръжливост на гел лак-след като сме сложили база и сме я изпекли ,с чиста четка или тампон,който да няма влакна да махнем лъскавото на базата и тогава да сме сложили цветния гел  ooooh! до сега нито една от маникюристките,които съм посещавала не го е правила това-нито аз съм го правила до сега  Thinking
мислех си,че това лепкавото е необходимо за по-добрата спойка на базата и цветния гел;
Вие така ли правите или не? И ако така правите забелязали ли сте дали наистина е по траен гела или не?
Ако махнеш лепкавия слой няма какво да слепи цветния гел лак за базата и може по бързо да се обели

# 391
  • София
Може ли да споделите за нанасянето на сух брокат при гел лаковете - кога и къде се слага и някакви хитринки    bouquet

# 392
  • Бургас
Искам да ви споделя, че в темата за ноктопластиката прочетох, че може гел за изграждане да се нанася без база. Та пробвах вместо база да сложа един пласт гел за изграждане на Блускай, а после два слоя гел лак. По същия начин като с базата действах, само че по-плътно, също и запечатах. Засега много добре се държи лакът, никакви отлепвания, вече десетина дни.

# 393
Искам да ви споделя, че в темата за ноктопластиката прочетох, че може гел за изграждане да се нанася без база. Та пробвах вместо база да сложа един пласт гел за изграждане на Блускай, а после два слоя гел лак. По същия начин като с базата действах, само че по-плътно, също и запечатах. Засега много добре се държи лакът, никакви отлепвания, вече десетина дни.
А под гела сложи ли Primer? или само матира нокътната плочка? С груба пила или като за гел лак?
Аз слагам база, гел, цветен гел, глитъри ако реша, отгоре пак гел и топ лак. Нанасям на тънко, но на места си трябва да се изпили за да стане еднаква повърхността преди топ лака.

# 394
  • Бургас
Матирах с не много груба пила, като за гел лак. После сложих Праймер на Стар нейлз, него ползвам и тогава гела. Не съм пилила гела, равно се получи.

# 395
  • Down south
Може ли да споделите за нанасянето на сух брокат при гел лаковете - кога и къде се слага и някакви хитринки    bouquet
Аз ползвам това - Dappen Dish

и това

Преди да започна с процедурите по лакирането, избирам цветовете на броката, капвам капка безцветен гел лак в dappen dish, смесван цветовете на броката, които ще ползвам и оставям настрана. След като приключа с топ лака, с тънка четка нанасям желаната апликация, ползвам лампата, след това запечатвам с втори пласт топ и готово.

Нещо такова

Много е важно да си приготвиш броката авансово, първият ми опит беше в средата на лакирането, броката се разлетя, полепна навсякъде и стана една  ooooh!

# 396
Аз пък да споделя, понеже не ми харесва да ходя повече от седмица с един и същи лак, но съм с гел на ноктите, слагам гел, а отгоре лакирам с обикновен лак или пък правя декорация с акрилни бои, запечатвам с обикновен топ и ми издържа по седмица, като лакът ми е обикновен, Колорама. предполагам че поради гела отдолу няма масла по нокъта и затова и лака издържа повече, защото обикновено на втория ден след лакиране вече съм олющена някъде.

# 397
Момичета някоя от вас да ползва топ без лепкав слой и да знае откъде да си поръчам от БГ сайт или магазин

# 398
Не се извинявам за СПАМА Wink
Явно няма да получа отговор в темата: "всичко за всички гел лакове"!
Нямам идея дали на някоя активна потребителка й се налага да провери за евентуален отговор на хипотетичния й въпрос, но ако се опита някой да чете темите от "хоп" , "цоп" .... "бля бля" първите n-брой страници и кой какво видял/разбрал - все тая.
Убихте ми желанието за по-различен маникюр, но какво да се прави, ще чакам следващото вдъхновение! Wink
Хайде със здраве!

# 399
Не се извинявам за СПАМА Wink
Явно няма да получа отговор в темата: "всичко за всички гел лакове"!
Нямам идея дали на някоя активна потребителка й се налага да провери за евентуален отговор на хипотетичния й въпрос, но ако се опита някой да чете темите от "хоп" , "цоп" .... "бля бля" първите n-брой страници и кой какво видял/разбрал - все тая.
Убихте ми желанието за по-различен маникюр, но какво да се прави, ще чакам следващото вдъхновение! Wink
Хайде със здраве!
Аз бих смесила, но нямам опит за да кажа какво ще се получи.

# 400
Момичета някоя от вас да ползва топ без лепкав слой и да знае откъде да си поръчам от БГ сайт или магазин
Блускай имат такъв топ. Peace

# 401
Моя Блускай пристигна вчера и аз още вечерта се нацапах Simple Smile Днес обаче забелязах,че на 2-3 пръста има  леки ивички като пукнатини,къде може да съм сбъркала newsm78 Внимавах с нанасянето да е тънко,пекох 150сек. в UV лампа...Къде бъркам  Thinking

# 402
И аз съм с този на Блускай без лепкав. За мен лично е по-добър от този с лепкав.
Издържа същото време, но някак лакът стои по-бляскав.

# 403
Пропуснах да се похваля с новите цветове на Блускай- страхотни са!!! Crazy Heart Eyes Много свежи и готини цветове!

И едно маникюрче с Блускай 504 и 518 -

# 404
Пропуснах да се похваля с новите цветове на Блускай- страхотни са!!! Crazy Heart Eyes Много свежи и готини цветове!

И едно маникюрче с Блускай 504 и 518 -

Прасковените са направо супер за пролетта  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт