Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 399
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Е, щом не искаш...ОК Laughing ама да не кажеш после, че не съм приятелка щото не съм ти ги предложила Naughty

Бай дъ уей...и не се бъзикам Naughty...на 4 филма даде резултат кандилкането Whistling

Не се притеснявай Зиз!  Heart Eyes Оценявам помощта ти, но за сега няма нужда ... Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

Освен това си харесвам подписите ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Моя Берк си ми е запазена марка! Обожавам го. А момента от подписите с него е незабравим за мен.  txtloves txtloves txtloves

Подписа на Садна и Алек/ Сара и Ангад също е супер. Може него да го обновя по-натам с друг техен, но за сега е добре така ...
  Two Hearts  Kissing Heart ppp

# 421
  • София
      Днешните епизоди на "Моята карма"

12.03.2010 – епизод 294

През нощта човек с покрита с одеало глава влиза в стаята на Ичха. Тя спи в леглото си. Тайнственият мъж се приближава до нея и слага ръка на устата и. Ичха е изненадана да види Ванш до себе си. Той и казва, че двамата имат важна работа и я моли да го последва. Ичха се колебае. Тя иска да каже на господарите, но Ванш я спира. Настоява да побърза и да спре да задава повече въпроси.

Тапася лежи в леглото си в ужасно настроение. Тя гледа брачното си колие. Припомня си как Гунванти е дала на Ичха медальона, казвайки, че по право принадлежи на главната снаха. Тапу е недоволна, че за нея е останало само това колие, докато Ичха е получила обичта на всички – Виир, Ванш, Гунванти; Тапася се заклева, че това, което е нейно, не може да принадлежи на друг.

Ванш води Ичха на приказно място. Има малко езерце и мост води до малък остров в него. В центърът на островчето гори огън. Ванш хваща ръката на Ичха и я повежда към острова, обръща и внимание на отражението на луната върху водата, цветята и огъня. Той доволно коментира, че тук има всичко, което тя обича с изключение на приготвената от Дамини храна. Добавя, че ако майка и не е била заминала на гости и любимата и храна е щяла да бъде с тях тази вечер. Ичха се усмихва и му благодари за милия жест. Ванш и отговаря, че той никога няма да забрави казана от нея дума. Добавя, че дори и да мълчи, той чува душата и. Двамата се наслаждават на прекрасната вечер.

Изведнъж лицето на Ванш помръква. Той насила обръща лицето на Ичха към себе си и я моли да не гледа така луната, защото ако луната се влюби в нея, той няма да може да го понесе. Ако луната, цветята, огъня се влюбят в нея, той завинаги ще я заключи в дома си. Добавя, че иска цялата и любов само за себе си. Ичха го пита какво му става. Няма ли и доверие? Иска да си тръгват. Ванш и казва, че още е рано. Ичха му отговаря, че е късно през нощта и някой може да ги види. Ванш и казва, че тя е негова и не се притеснява от мнението на другите. Ичха го моли да я върне у дома, защото не е редно да се срещат тайно. Ванш се съгласява и двамата тръгват.

Утрото настъпва в имението на Тхакур. Всички, с изключение на Тапася и Ичха, са в дневната. Те трескаво подготвят трапезата и се чудят къде е Дамини. Тя влиза и Дивия и съобщава, че сватовете всеки момент ще дойдат. Дамини и отговаря, че много бързо ще подготви всичко. Нани и се подиграва, че вече всичко е готово. Дивия и казва, че трябва да излязат с Ичха на пазар. Дамини отговаря, че не е нужно, защото за сватбата с Виир са купили всичко необходимо. Дивия казва, че така не е редно. За новото начало на Ичха, не може да се използват стари неща.

Семейство Бундела пристигат. Гунванти пита къде са дъщерите и, защото иска да излезе с тях на пазар. Дядото съобщава на Джоги, че идват от къщата на жреца и той е определил, че най-благоприятната дата за сватбата е следващата седмица. Дамини е изненадана, но Джоги казва, че няма проблем и приготовленията трябва да започнат веднага.

Виир седи замислен на балкона. Ванш идва при него и го пита защо е толкова тъжен? Интересува се дали приема Ихча? Или е самотен без Taпася? Ако е второто, защо не отиде и не я доведе? Виир му отговаря, че Тапася трябва да остане с Ичха до деня на сватбата. Ванш му споделя, че той не може така и снощи тайно е завел Ичха на езерото и двамата са гледали луната. Виир е изненадан. Ванш добавя, че днес ще и нарисува картина на луната. Пита брат си дали е добре, че обича толкова много Ичха. Оплаква се, че тя постоянно мълчи и той не може да разбере какво харесва, макар че се опитва.

15.03.2010 – епизод 295

Ванш споделя с Виир, че се страхува. След сватбата за него ще започне нов живот. Пита брат си дали един луд като него ще се справи с отговорностите. Виир му отговаря, че Ичха много го обича и той ще я направи много щастлива. Моли го да не притеснява повече. Двамата се прегръщат.

Гунванти, Умед, Ичха и Тапася са в магазин за сарита. Тапу показва модели и пита свекърва си дали и харесват. Гунванти моли Ичха да си избере нещо. Тя взима едно сари и Умед коментира, че новата им снаха харесва цветовете, които са любими и на Ванш. Тапася се опитва да привлече вниманието на Гунванти, но тя е заета с Ичха. Предлага и различни модели и цветове. Тапу се ядосва и ги моли да се прибират, защото я е заболяла главата. Ичха е притеснена и моли Гунванти да пазаруват друг път. Свекървата и отговаря, че Тапася ще се прибере с шофьора, щом не се чувства добре, а те ще продължат с пазаруването, защото имат много работа. Сватбата е съвсем скоро, а все още не са избрали бижутата.

Ванш е дошъл на гости на семейство Тхакур. Дамини иска да сервира чай, но Ванш и забранява. Казва, че днес той ще ги обслужи. Подава чаша на Ичха и казва, че е с малко захар, защото когато тя се усмихне ще стане много сладък. Подава чаши на Нани, Джоги и Дивия. Господарката му отказва. Дамини също не иска. Ванш коментира какво разнообразие от сладкиши има – джалеби, ладо, самоса. Дамини му отговаря, че не е знаела какво обича и затова е приготвила всичко. Ванш и казва, че харесва домашна храна. Нани се изказва, че от днес нататък Дамини ще трябва да се захваща с готвене за зет си. Тапася идва и сърдито си мърмори, че лудия само търчи след Ичха, а за нея никой никога не е правил нещо подобно. Включва се в разговора и казва, че на Дамини няма да и е трудно, защото вече знае какво обича Виир, а двамата братя имат еднакви вкусове. На всички има става неловко. Ванш казва на Тапу, че довечера четиримата ще отидат да вечерят на едно специално място. Той се сбогува с тях и си тръгва.

Вечерта Ванш вози в колата си Виир, Тапася и Ичха. Той ги води в един ресторант. Виир тръгва сам напред. Ванш подава ръка на Ичха. Помага и на Тапася и отива да паркира колата. В ресторанта едно момиче заговаря Тапу. Двете се оказват приятелки. Докато си говорят, Тапася забелязва, че Виир и Ичха са заедно. Ички се спъва, а Виир я хваща. Двамата сядат на определената им маса. Виир казва на Ичха, че тяхната връзка е минало и я моли да му има доверие. Той иска да я попита едно последно нещо. Добавя, че ако не желае, да не му отговаря. Пита я защо се е съгласила да се омъжи за брат му. Казва, че всички виждат, че Ванш я обича. А тя? Ако не го обича, как ще го направи щастлив. Ичха отговаря, че Ванш винаги ще бъде щастлив. А нейното щастие е с него. Виир и казва, че много обича брат си. Толкова колкото е обичал нея. Добавя, че вярва, че тя ще промени живота на Ванш и единственото му желание е да ги види и двамата щастливи.

# 422
  • Варна
Зизунче, Бубе, Hug Hug благодаря!

Зизка, по- нататък, когато се появи Разврати сменят пак актрисата ли? не мога много добре да видя, но тази май не е същата, която играе сега!

много го мразя чичото, много! миличкото детенце, толкова сладичко!какъв изрод трябва да си бе??!!! и ми реве сега, долен, мръсен олигофрен! пу!

и Нанду и той много хубаво детенце! такава сладка устичка има!

# 423
Зиз,според мен е добре да покандилкаш за бебето на Сандия и Сурадж,че тези двамцата се разделиха май завинаги. Praynig
Аз следя сериала  на три фронта- по бтв, войо и в Индия.
Деепика не е някоя неземна красавица,но с Анас така си подхождат все едно един за друг родени.Страхотна химия има между двамата и не ми се иска само и само,за да направят повече серии да ги съберат с други партньори. Thinking

# 424
Зиз,според мен е добре да покандилкаш за бебето на Сандия и Сурадж,че тези двамцата се разделиха май завинаги. Praynig
Деепика не е някоя неземна красавица,но с Анас така си подхождат все едно един за друг родени.Страхотна химия има между двамата и не ми се иска само и само,за да направят повече серии да ги съберат с други партньори. Thinking

Спокойно не вярвам, че Сурадж и Сандия са се разделили завинаги! Напротив - от сериите с тържеството се видя, че още се обичат. Със сигурност ще има още някой проблем, но вярвам, че после двамата ще се съберат. Определено са много хубава двойка. Пък и любовта им е много красива - трябва да победи ... Praynig Praynig Praynig

# 425
  • София
miha- много ти благодаря за превода.  bouquetМай ще излезеш права,че близките 100 епизода Сурадж и Сандия няма да се съберат.Дано само и нея не я гръмнат,че с тази професия дето е избрала и аз съм на тръни,че ще се случи същото като в Булката.
Но дори и да я убият ще си изгледам близките 200-300 епизода,защото предстоят много интересни моменти.Много се възхищавам на Сандия как дръзва да се противопостави дори на гуруто на свекърва си.
След това има едни много тъпи серии,в които основно готви и чисти, и се опитва да се хареса на свекърва си.Тях сигурно ще ги преглътна благодарение на този клип.https://www.youtube.com/watch?v=3in_B_NqjVQ&list=PLn4xrhhlH6 … WscO0&index=1

[/Ziguhihihiu] Много се радвам, че следиш Светлината.  Grinning Няма за какво да ми благодариш Hug
Сдобряването ще го разтегнат максимално Wink. Няма да гръмнат Сандия, аз съм оптимист newsm10, що се отнася да Сантош, тя  се промени още  преди катастрофата и с времето я е прие като своя дъщеря.
На мен всички серии ми харесват. Има много забавни моменти точно в сериите които я учи да бъде домакиня.Забавни са диалозите между тях двете. Гледай целите серии за ти стане ясно Grinning

Сега очаквам Сандия да подпише документите за назначението и Сурадж да вземе да я спре в последния момент  Heart Eyes   Ще видим, по късно ще гледам епизода от днес Hug

# 426
  • София
Химията е невероятна  наистина. Дори и да ги съберат с други партньори накрая пак ще са заедно Praynig бебето по натам Mr. Green

# 427
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Яз нема за кво да кандилкам щот не гледам вашия филм. Laughing
Кандилкайте си вие, аз приключих с Индийските сериали. Сал РазвратИ в некой игрален мой се прежалим  Mr. Green

Цветке Hug Ананди я сменят доста след като влиза РазвратИ. Актрисата в момента е друга Peace

# 428
Химията е невероятна  наистина. Дори и да ги съберат с други партньори накрая пак ще са заедно Praynig бебето по натам Mr. Green

Я разкажете малко повече, как така се разделят? Какво се е случило в последния епизод в Индия?

# 429
miha- аз вече гледах епизода и тя подписа документите.
Даваха превюто за следващия епизод и на летището са Сантош и Чоту,но и Сурадж си гледаше часовника.

Сандия много дълго говореше със Сурадж,ще преведеш ли какво му каза? Hug

За диалозите си права,че са много красиви и ще гледам всичко,за да им се насладя.
За мен всеки е прав за себе си и сценаристите много точно пресъздават всяка гледна точка.

Зиз,обясни как кандилкаш, че от толкоз ритуали не разбрах кой е за зачеване  bouquet
Иначе и аз не гледах индийско ,а корейско.Но там главните героини са толкова тъпи,че като видях как Сандия разследваше пожара в склада реших да погледна и останах очарована.

# 430
  • София

Я разкажете малко повече, как така се разделят? Какво се е случило в последния епизод в Индия?
Привет Бубе Grinning С две думи Анкур кара Сурадж да изпитва вина за това , че едва ли не той и пречи тя да продължи кариерата си и тя  да замине за Скотланд Ярд.  

За това и казва, че вече не я обича и трябва да продължи живота си сама. Но повече  по късно сега я гледам Grinning

# 431
  • София
miha- аз вече гледах епизода и тя подписа документите.
Даваха превюто за следващия епизод и на летището са Сантош и Чоту,но и Сурадж си гледаше часовника.

Сандия много дълго говореше със Сурадж,ще преведеш ли какво му каза? Hug

За диалозите си права,че са много красиви и ще гледам всичко,за да им се насладя.
За мен всеки е прав за себе си и сценаристите много точно пресъздават всяка гледна точка.

Зиз,обясни как кандилкаш, че от толкоз ритуали не разбрах кой е за зачеване  bouquet
Иначе и аз не гледах индийско ,а корейско.Но там главните героини са толкова тъпи,че като видях как Сандия разследваше пожара в склада реших да погледна и останах очарована.

Писали сме по едно и също време Grinning  ще го преведа Grinning

# 432
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Мац Hug кай първо как да ти викам на съкратено, че си счупим пръстите се обърнем към тебе Naughty

Второ но не и по важност...правиш следното:

Слагаш си в подписа ей тва...

Кандилкаш и фащаш плексит и коксартроза да слизаш по стЪпАлцата Laughing

После мой да меташ едни молитви от време на време...ей така между другото..."Да прИбъдат Сандия и Сурадж...да са заедно и да не се карат данооооо.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

И те така... Grinning Grinning Grinning

Марвела  Hug е виновна, че тупнаха РазвратИ, че ме накара да махна кандилата, а требеше и некое кандилце за здраве да наречем. Naughty

# 433
Зиз,пиши ме като Зиги и толкоз.  bouquet
Благодаря за обяснението Joy Joy Joy. Умрях от смях! Heart Eyes
Значи от  ритуалите за 38 -те милиона индийски божества,нашия християнски ритуал по-силен при зачеване.
Зле съм с поставянето на подписи,пък и да не вземе да се случи същото като при Булката.

# 434
Зиз, исфинете, и двете бяхме прави, но аз съм гледала 1218-1219 и там Ананди не спомена въобще за свекърите, а днес по Иплей са пуснали 1220-1221 и дефакто повториха 1219 но имаше и момента, когато тя каза, че нейните роднини са много светни и я обичат, като своя дъщеря, а че баба й много е добричка и въобще кротушка.
Пуснаха и кратък клип за 1222-1223, но самите епизоди още ги няма
па на другите линкове нещо епизодите не ми се отварят

Общи условия

Активация на акаунт