Гледаха се само, влюбено уж, но все пак имах чувство , че са разделени
после той тръгна и се качи в самолета, а пък тя тръгна по улиците и нещо стана, с една дума или я раниха или по-лошо ....
Опитах се наскоро да го намеря тоя откъс, но не успях - наричаще се с имената им, на англицки
аз досега не гледах Светлината, беше ми интересно да чета вашите преразкази и коментари...
Сурадж е много сладък, Сандия не ми е толкоз, с таз обратна захапка - не ме анатемосайте, моля, сигурно като се зарибя по светлината, ще започна да я харесвам....
Това беше преди терористите да отвлекат самолета! Тогава Сурадж и Сандия си бяха заедно - просто бяха тъжни понеже той заминаваше с майка си и Чатури за малко, а тя беше на работа. Когато е в униформа като полицай не показна пълните емоции. Преди това в къщата им в стаята като бяха сами имаха уникална сцена.

Ако започнеш да следиш "Светлината" със сигурност и Сандия ще ти хареса. Едно е като мълчи и стои сериозна и намръщена, друго е когато е щастлива. Щом осъзнае любовта си към Сурадж е съвсем друго нещо. Направо ще грейне - според мен актрисата е много красива. Гледала съм я и по интервюта ...

А за Сурадж/ Анас просто нямам думи - той е голям красавец и сладур! Направо бонбон както се вика ...