Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 244
  • 741
  •   1
Отговори
# 690

Здравейте,Момичета!

Даръя,позволи ми аз да ти отговоря на въпроса -

Защо не й каза, каква е била причината Сурадж да се държи толкова лошо със Сандия...

Защото бащата обеща на Сурач да не казва  никому истинската причина за поведението му.
Бащата знаеше , че Сурач много обича Сандия , знаеше че ще страда много , ако тя си отиде и никога няма да я забрави , знаеше , че няма да бъде щастлив без  нея , ...но..Сурач беше взел вече своето решение да направи Сандия щастлива , като я освободи от семейството му.

Здравей!  Hug Hug Hug

Права си - затова бащата не каза нищо. Колкото й да го болеше беше обещал на Сурадж да си мълчи ...
newsm10

# 691
Преди малко изгледах епизодите на Светлината, които сега ще разкажа и които също бяха много тъжни. Да кажа само за Роксис, че наистина е страхотна и като човек и като разказвач. Казвала съм го и преди, но сега пак ще го кажа. Когато разказва някой от епизодите все едно съм в сериала. Ето сега новите епизоди.

Скрит текст:
Сурач каза на Чото да се махне от пътя им и да върви в магазина. Чото каза на Сандия, че тъкмо е започнала да го учи на английски, а сега ще си тръгне, без нея нищо нямало да запомни. Лелята му каза, че човек е нищо без своята жена, как ще изгони половинката си? Той и каза да не се бърка, това си е техен проблем. Чото му каза, че ако тръгнат ще застане пред гумите. Сурач му каза, че за пръв път му се противопоставя, а Чото отговори, че и той за пръв път греши. Сандия каза на Чото, че всеки има отличителна черта, а неговата е усмивката му, така че сълзите не му отиват. Каза му да не плаче, а да се усмихва заради нея. Сандия добави, че иска Чото да е щастлив заради нея, да си играе и да си учи уроците, иначе ще му издърпа ушите. Чото я попита нещо от рода на това дали ще идва пак да му помага. Тя му каза, че вече е голям и че трябва сам да се учи. Каза на Чатури да се грижи за всички вкъщи, но също и за себе си. После каза и на двамата с Чото вече да се връщат на работа. Чото каза на Сурач, че може вече да тръгва, но той няма да му проговори до края на живота си.

Сурач попита дали мястото е свободно и каза на Сандия да седне, също че автобусът тръгва след 15 минути. После имаше музика и не знам какво ставаше в този момент. Сандия си мислеше, че е било по добре Сурач да я отпрати още преди. Сурач си мислеше, че бракът и е отнел много.

Лелята и Сантош си говореха. Тя казваше на Сантош, че във всяка къща има по нещо и че се е опитала да убеди Сурач, но той не я е послушал. Менакши каза, че майка му се е опитвала, но не е могла също да го убеди. Каза, че не разбира Сурач, дори мъжа и когато и се ядоса Сурач прави всичко възможно да го разубеди, да не я гони. Бащата на Сурач каза да престанат да говорят. Сурач каза на Сандия, че автобусът вече е тук. Показа и куклите, които са правили. Каза, че са нейните и че затова и ги е сложил в багажа да ги носи със себе си. Даде и и нещо друго, но не разбрах какво. Каза, че не е толкова скъпо и че може да и потрябва по пътя. Вероятно ставаше въпрос за дреха. Каза, че вече ще тръгва. Сандия му каза, че когато е имала затруднения той винаги е бил до нея. Помогнал и е толкова, че никога няма да може да му се отплати. Понеже знае, че го е направил от сърце, иска да му благодари. Понеже куклите не ги е направила сама, остави едната за него.Сурач си мислеше, че ако остане няма да успее да се овладее. Реши, че е по добре да си тръгне. Сандия се питаше какво се случва с нея. Тя си тръгва, но има чувството, че трябва да остане. Сурач решава, че е по добре да я придружи до града, че не бива да я оставя сама. Казва на шофьорът да спре. Купи си билет за Джайпур. Някой от пътниците попита Сандия дали пътува сама, никой ли не я придружава. Явно Сурач се е качил на друго място, за да не го види Сандия, или все още не се бе качил. Сурач се сети, че не е казал на никой, че тръгва и може би ще се тревожат. Реши да се обади да каже, че е със Сандия и ще се прибере на другия ден. Викрам вдигна телефона. Сурач му каза да предаде на майка му, че ще придружи Сандия до Джайпур. Звънна телефона на Сандия, беше бащата на Сурач. В това време някой попита Сурач дали е с автобуса за Джайпур, кога ще стигнат. Сурач каза, че не знае. Баща му каза на Сандия, че трябва да и каже нещо важно. В това време стана пожарът. Някой каза на всички да запазят спокойствие, който иска да разбере нещо за близките си да се обърнат към бюрото за информация. Сурач видя, че някой държи куклата на Сандия. Май беше някакво дете, Сурач попита от къде има тази кукла. Тя каза, че една жена и я е дала. Тази жена била помогнала на много хора, превързала и нейния крак. Сурач попита къде е жената и тя посочи.

Менакши сервира вечерята вкъщи, но родителите им отказаха да вечерят. Викрам попита майка си защо се тревожи, нали Сурач вече се е спасил за винаги от лъжите на Сандия. Какво я натъжава, че е толкова угрижена. Сантош каза, че бракът не е като дрехите, които носят. Дрехите се сменят всеки ден, но ако причиняваш болка на други хора, ти също страдаш. Сандия не е жена само на Сурач, но и тяхна снаха. Човек е превързан дори към старите си мебели, които изхвърля, а сега си заминава човек.

Сурач помоли някой да му даде телефона си. Не разбрах на кой звънеше, вероятно на Сандия, но никой не вдигаше.

Сантош попита мъжа си защо не е спрял Сурач, нали винаги е подкрепял Сандия и винаги е бил срещу другите. Защо сега не е казал нищо, защо е замълчал? Каза, че има право да знае какво му се върти в главата. Той продължаваше да мълчи. Накрая отговори, че няма нищо за казване, нали Сандия винаги е била нейн враг и каквото и да се случи за всичко е обвинявала нея. Сега нея я няма и цялото семейство ще бъдат щастливи. Нали винаги е искала това, сега може да отиде да почерпи. Сантош призна пред себе си, че този път съпругът и не греши. Винаги е искала Сандия да си тръгне, но днес, когато я няма не разбира защо душата и не намира покой.

Човекът, на който Сурач бе поискал телефон си го поиска обратно.

Онази леля отиде в къщата на Сантош и започна да хлопа по вратата. Сантош излезе и я попита защо е тук. Тя каза, че е чула по новините, че автобусът, с който е пътувала Сандия е катастрофирал. На сантош и се искаше това да не е вярно.
Сандия беше спасила живота на някакво дете и майката и благодареше. Сурач явно я видя, но докато отиде тя беше изчезнала. Сурач попита жената на къде е тръгнала жената с която е говорила. Тя и посочи. Сурач я извика по име, вероятно най после я видя. Попита я дали е добре, каза, че много се е притеснил за нея, че е мислил, че я е изгубил за винаги. Каза, че боговете го наказват за всичко, което е направил, също и че го е направил единствено за да е щастлива. Не знам тя дали го чуваше и дали наистина и говореше, или си го говореше наум. Така свърши последния епизод.

Здравей Бубе! Първо искам да ти благодаря за хубавите думи - ти също си страхотна ...  smile3525  Kissing Heart  Two Hearts  ppp  Hug

Благодаря ти и за прекрасния разказ!  Heart Eyes Това си го спомням, понеже го гледах на хинди - уникални, много тъжни и силни епизоди ...  cry cry cry

Наистина Сурадж там дава на Сандия телефон! Купил й е специален, за да си има ако й потрябва нещо. А накрая, когато Сурадж намери Сандия всички тези неща й ги каза на нея - не си ги мислеше, а й ги говореше. В момента, в който Сандия и Сурадж се видяха след катастрофата - те се прегърнаха толкова силно. И двамата плачеха - личеше си, че се обичат. И прегръщайки се силно един в друг Сурадж и каза тези неща ...
txtloves txtloves txtloves Two Hearts newsm76 smile3521 newsm44

Утрешните епизоди ще са интересни, дали сега Сандия ще се прибере със Сурач?

# 692
Утрешните епизоди ще са интересни, дали сега Сандия ще се прибере със Сурач?

Да сега Сандия ще се върне в дома на Рати заедно със Сурадж! Преди това обаче и двамата ще излеят чувствата си един към друг. Ще седнат и хубаво ще си поговорят - тя също ще му каже какво изпитва. Двамата ще осъзнаят, че не могат един без друг и ще се върнат. Тогава и Сантош ще приеме Сандия. Сега започват едни от най-прекрасните им моменти ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  loveuuu newsm44

# 693
Привет  newsm51.......... е, нямаш  търпение ама  няма как, ще почакаш Grinning Grinning Grinning Grinning

Казвам го с най-добро чувство, не ме разтрелвай #2gunfire #2gunfire #2gunfire .  Няма да се уморя да повтарям, че финала ще е щастлив. Страхотни са  Hug Hug Hug

Жената която се появява докато Сандия е на школа е първия избор за жена на Сурадж. Като тук пояснявам, че тази която разваля сватбата е друга.  Виждайки Сантош, веднъж тя си спомня, че  е идвала да я иска за снаха.  Вижда и Сурадж, естествено го харесва,  започва да съжалява, че на времето не се е омъжила за него.  Вижда колко е грижовен даже започва да си го представя като бъдещ политик. Защото вижда как мисли за правата на другите, за закона, за реда.    Тя самата има политическа кариера като претендира, че се грижи за правата на жените.  Хората от града обаче не я харесват и не и вярват.  И тъй като семейство Рати е уважавано в града, тя решава ,че може да се възползва от тях.  Започва да се увърта около Сантош и успява да спечели доверието и.  Следващата и цел е как да отстрани Сандия от пътя си. 

Възползва се от факта, че Сандия е от малкото  жени влезнали офицерската школа.  И я разнася като флагман за  правата на жените. Като привидно се гордее с нейните успехи, даже ги отразява във медиите.  Сандия започва да и помага да убеди хората да гласуват за нея.  Много скоро,обаче тя разбира що за човек е. Като не споделя със другите от семейството.   Даже мисля, че беше замесена и в контрабанда.   През това време докато Сандия си мълчи, другата постоянно я злепоставя, пред свекърва и, пред Сурадж.  Даже на моменти се поддава.  Спомням си,че и беше създала проблеми и в школата пред началниците и. В крайна сметка игричките и не успяват, тя губи изборите.  А Сурадж се осъзнава и защитава Сандия.   Така приключва този момент с неосъществената кандидат- снаха.   
newsm51 smile3525 newsm10

Много ти благодаря! Знаех си аз, че е друга - първо помислих, че е сестрата на Мена, но после се усетих, че не е тя. Тази се казва Кавита - пълна нахалница и кокошка, но важното е, че после ще си получи заслуженото, пък и ще си остане само с мерака да има Сурадж ...  Hug

Относно епизодите в Индия - ще чакам колкото трябва. Нямам избор ...  Mr. Green

Важното е Сандия и Сурадж да се съберат и да бъдат щастливи. Надявам се, че и за финала си права - и аз се моля да е щастлив. Когато и да решат да го направят ...
Praynig Praynig Praynig   Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

# 694
"Светлината на моя живот"  в Индия 22.01.14г.

Скрит текст:
Епизодът започва с разговора между Сурадж и посредника в болницата. Сурадж му казва, че в крайна сметка е решил,че живота на майка му е по важен от всичко останало и ще направи каквото е нужно. Посредника му казва, че при това положение ще чака обаждане от него и да донесе останалата част от парите.

В кабинета на Анкур,  Викрам и Мена тръгват да си ходят възмутени от предложението му да продадат къщата си. Той ги връща като им казва да вземат това за което са дошли, тоест парите за операцията. Викрам е категоричен, но Мена се замисля и го кара поне да го изслушат. Той им казва, че ще спечелят от сделката. На мястото на къщата богат инвеститор, ще построи сграда и те   освен парите от продажбата ще получат и два апартамента. Мена се замисля, казва му да размислят. Майка им даже ще им благодари.Понеже ще осигурят  пари за операцията и  нов дом. Да помислят и за нероденото им дете и малката Мишри. Викрам и отговаря, че няма как да скрият такова нещо.Че
майка му и баща му имат много спомени, как ще напуснат дома си. Викрам започва да се разколебава.  Секретарката носи чековата книжка на Анкур.  Взима и написва чек с аванс от двайсет хиляди рупии отделно от парите за операцията.  Мена го взима и го пъха в джоба на Викрам. Той и казва как ще кажат на майка си и баща си. Тя му казва,че сега е болна и ще и кажат когато се оправи. Но как ще вземат подписа и.  Анкур им кава да не се безпокоят,той ще изготви пълномощно с което тя им разрешава да извършат сделката.  Мена казва, че тя знае как да вземе подпис от свекърва си, Анкур да подготви документите.

Излизат от кабинета на Анкур, той е доволен. Казва си,че сега ще докаже на Сурадж, какво егоистично семейство има и, че не Сандия е заплаха за тях,а самите те сами за себе си. Че Сандия няма място в такова семейство.

Мена и Викрам са вече в болницата.  Сантош е заспала. Викрам и казва, че не това е начина.   Тя му отговаря, че не всеки ден и падат пари от небето. Тъкмо няма да делят с другите и ще бъдат самостоятелни. Приближават се към нея да и вземат отпечатък Сантош се разбужда.  Но всъщност тя бълнува.  В момента в който тръгват  отново да го правят една ръка ги спира.  Мухит  хваща ръката на брат си.  Изкарва го навън и го пита как може да взима отпечатък на майка им, като прочита и документите и разбира, че става въпрос за продажба.   Как може да използват състоянието на майка им и да ги оставят без дом.  Казва му, че сега ще се обади на брат им и на баща им.  Емили пита Мена как може да мамят по такъв начин.  Мена им казва щом са решили, нека се обадят.  Тъкмо ще им каже и на какво интересно място работи девер и,например при Анкур Котари.

Емили и Мухит млъкват и започва да преосмислят ситуацията.  Викрам пита Мухит дали да се обади. Мена им казва, че правят това за лечението на майка им. Че не са егоисти като тях. Че тя лично ще се обади на свекъра си да пита какво да правят.  Тогава Мухит им отговаря, че те наистина се нуждаят от пари.  Сурадж няма деца, жена му  не е при него.  А те имат и жени и деца и трябва да мислят за тях.  

Мена им казва, че каквото е наше това е и ваше, т.е. ще делят на половина.  По тридесет хиляди рупии.  В този момент се чува гласът на Чави и те се забързват, като казват, че иначе трябва да делят с нея.  Взимат отпечатъка на майка си.

Сурадж завежда полиция при посредника. Арестуват го за незаконно продаване на човешки органи. Сурадж му казва, че между борбата за майчината любов и морала, като син е загубил.  Истината и етиката са спечелили. Посредника му казва, че сега няма кой да спаси майка му.  Ще му даде едно рамо за погребението и.  

Много благодаря за превода на епизода! Страхотен е, а семейството на Сурач е уникално, това съм го казвала винаги. Значи въпреки всичко пак са си алчни, пак се чудят кой от кого да скрие и кой на кого да открадне парите, страшни са.

miha- златна си! И аз много ти благодаря за превода.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сериала определено е супер интересен. Нямам думи за роднините - пак почнаха старите истории. Да ви кажа за съжаление това се случва и тук. Доста често алчни роднини опитват да заграбят земи или неща посредством фалшификация или по този начин. Вярвам, че рано или късно после Сандия ще оправи това, но те уж искайки да помогнат на майка си се възползват, за да получат пари и апартаменти. Нали Анкур им обещал 2 - брей колко е щедър ...  Naughty

И в случая пак се показват като егоисти - Менакши добре знае, че Чави и мъжа й сега са бездомни, но как ще делят с нея. По добре на 2 - вместо на 3 или 4 - ами Сурадж - той и Сандия нали са разделени, нямат деца - за какво му е. Те не биха му казали, защото Сурадж не е като тях и никога не би позволил подобно нещо ...  Crossing Arms

Относно Анкур, видях че сте го обсъждали - за да не отговарям на всеки пост ще го направя тук.  Съгласна съм, че роднините на Сурадж са доста алчни и често прекаляват! Бяха се променили, но сега им предлагат пари и пак ще си покажат рогата. Хубаво е да се види, какви са те самите. В това съм съгласна, но относно Анкур. Аз не мога да го оправдая. Може да е засегнат, но в момента той действа като истински подлец - въобще не мисли за щастието на сестра си. Каквото и да е семейството на Сурадж - колкото й да е ядосан Анкур - тук става въпрос за живота на Сантош, а той си играе с него като прави сделки. Освен това не казва нищо на Сандия, а тя има право да знае какво става със свекърва й. Прави се на господар - нали вече е милионер и смята, че с пари може да купи всичко - само, че любовта не се купува с пари. Отношението му към Чоту ме потресе - също и това как накара и Сурадж да си ипотекира магазина. Той го направи, пак за да помогне на братята си. И въпреки, че Анкур видя надеждата и щастието в очите на Сандия, че Сурадж е започнал отново да я търси. Недеждата й отново да се събере със съпруга си - той най нагло реши да ги попари, като наговори на Сурадж онези неща точно когато той явно беше решил да си върне Сандия. Това за мен е прекалено. И за мен в тази ситуация Анкур пак проявява егоизъм. Анкита също ме ядосва с мълчанието си. Вярно сега поне ще се покаже колко са алчни роднините на Сурадж - но на каква цена ...  #2gunfire

Иначе за пореден път Сурадж ме впечатли! Той е страхотен - отново реши да постъпи правилно, така както би постъпила и Сандия. Много се радвам, че е помогнал на жената и са арестували онзи нещастник. Вярвам, че благодарение на Сандия или на някой друг Сантош ще се оправи ...
  smile3501 newsm76 txtloves  Kissing Heart Praynig

# 695
Miha-ти си изгледала целия сериал и затова вярвам на прогнозите ти. Hug

Аз тръгнах да гледам сериите напред напосоки,но видях,че всяка серия е важна, за да се разбере горе -долу какво става и се отказах.

Иначе най- важното от епизода е ,че Сурадж още обича Сандия. newsm76
Доказа го, като сам извика полиция и арестуваха продавача на органи.Не можах да повярвам,че той рискува живота на майка си,заради една непозната жена. newsm10

Напълно съм съгласна с теб! С постъпката си Сурадж за пореден път доказа колко много обича Сандия! Той знае кое е правилно и кое не - знае как би постъпила тя и взе правилното решение. Много му се радвам. Вярвам, че Сантош ще се оправи - дано и Сандия скоро научи за всичко, което се случва ...  newsm10 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves Two Hearts Praynig

# 696
Сега ви изчетох. Бубе благодаря за епизодите по Войо Hug Тези серии са много тъжни smile3518 smile3518 smile3518, но най-важното е, че сега следват хубавите Heart Eyes Между другото като стана дума за Цветовете и накрая Амбика и Сатиен като напуснаха къщата Амбика така прокле всички в семейството, че Алек припадна. После го заведоха в болницата и така малко по малко започна да става нормален благодарение на Садна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И досега все си мисля, че точно това проклятие може би е довело до смъртта на Садна и Ранвир newsm45 newsm45 Както и да е и за мен Цветовете винаги ще си остане на първо място, затова ще го гледам отново по БТВ Лейди. На второ място е Светлината с любовта на Сурадж и Сандия Heart Eyes
Тереза благодаря и на теб за Кармата Hug Много ми е мъчно за Виир smile3518 толкова ги харесвах с Ичха жалко, че никога няма да са щастливи. cry Ичха, Виир, Дивия и Джоги са ми любимците от сериала. Харесвам и Ванш, но повече харесвам Виир и Ичха като двойка. Благодаря и за поздрава!
miha благодаря и на теб за превода Hug

# 697
  • София
Ще се разбере ли, че чичото е виновен, синът на Сугна да падне от терасата?
   Здравейте!!!! Ето я новата тема - дано и нея все така бързо да я запълваме.  Praynig

Нямах време да променям нещо в нея, но за следващата обещавам да посменя някоя снимка и да вмъкна информация и за сериалът, който предстои да бъде излъчван по Диема Фемили.

Вчера се загледах по "Малката букла", защото ми беше интерсно как ще протече медения месец на младото семейство. Ананди ми хареса страшно много как я бяха облекли. За мен най-красивото индийско облекло е именно клин, туника и шалче. Не знам защо омъжените жени не се обличат и те така. Но това с роклята хич не го възприех. Не знам защо гледах индийка с рокля  #Crazy. Изглежда сериалите са ме облъчили, че това е егати нередното.   Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
     Не мога да го разбера Джагдиш за какво се бори. Защо иска да се налага. Защо обижда и иска да променя Ананди. Наистина още от тези епизоди е загатнато, че връзката им няма да я бъде. Тя обича селото, хората там, иска да им помогне, да промени бита им. Той ламти по града, лъскавия живот, модните дрешки и известните болници. Малко ми напомня за онази българската приказка за преуспелия син, които забравил за баша си - "Пази боже сляпо да прогледне" ли се казваше/
    Иначе романтика имаше много. Даже като ги дадоха да дремят под дървото си викам: Гледай ги тия двамцата luvbed сред природата и бях ей така  Shocked, но  за моя радост Джаго се беше подготвил другаде.

Цитат
Публикувана от: Dream Team
Вмъкни Цитат
Ще се разбере ли, че чичото е виновен, синът на Сугна да падне от терасата?
Публикувано на: чт, 22 яну 2015, 22:5

Ще се разбере и ще го изгонят. Това ще стане в 582 епизод. Сега е 559

# 698
Скрит текст:
"Светлината на моя живот"  в Индия 22.01.14г.

Епизодът започва с разговора между Сурадж и посредника в болницата. Сурадж му казва, че в крайна сметка е решил,че живота на майка му е по важен от всичко останало и ще направи каквото е нужно. Посредника му казва, че при това положение ще чака обаждане от него и да донесе останалата част от парите.

В кабинета на Анкур,  Викрам и Мена тръгват да си ходят възмутени от предложението му да продадат къщата си. Той ги връща като им казва да вземат това за което са дошли, тоест парите за операцията. Викрам е категоричен, но Мена се замисля и го кара поне да го изслушат. Той им казва, че ще спечелят от сделката. На мястото на къщата богат инвеститор, ще построи сграда и те   освен парите от продажбата ще получат и два апартамента. Мена се замисля, казва му да размислят. Майка им даже ще им благодари.Понеже ще осигурят  пари за операцията и  нов дом. Да помислят и за нероденото им дете и малката Мишри. Викрам и отговаря, че няма как да скрият такова нещо.Че
майка му и баща му имат много спомени, как ще напуснат дома си. Викрам започва да се разколебава.  Секретарката носи чековата книжка на Анкур.  Взима и написва чек с аванс от двайсет хиляди рупии отделно от парите за операцията.  Мена го взима и го пъха в джоба на Викрам. Той и казва как ще кажат на майка си и баща си. Тя му казва,че сега е болна и ще и кажат когато се оправи. Но как ще вземат подписа и.  Анкур им кава да не се безпокоят,той ще изготви пълномощно с което тя им разрешава да извършат сделката.  Мена казва, че тя знае как да вземе подпис от свекърва си, Анкур да подготви документите.

Излизат от кабинета на Анкур, той е доволен. Казва си,че сега ще докаже на Сурадж, какво егоистично семейство има и, че не Сандия е заплаха за тях,а самите те сами за себе си. Че Сандия няма място в такова семейство.

Мена и Викрам са вече в болницата.  Сантош е заспала. Викрам и казва, че не това е начина.   Тя му отговаря, че не всеки ден и падат пари от небето. Тъкмо няма да делят с другите и ще бъдат самостоятелни. Приближават се към нея да и вземат отпечатък Сантош се разбужда.  Но всъщност тя бълнува.  В момента в който тръгват  отново да го правят една ръка ги спира.  Мухит  хваща ръката на брат си.  Изкарва го навън и го пита как може да взима отпечатък на майка им, като прочита и документите и разбира, че става въпрос за продажба.   Как може да използват състоянието на майка им и да ги оставят без дом.  Казва му, че сега ще се обади на брат им и на баща им.  Емили пита Мена как може да мамят по такъв начин.  Мена им казва щом са решили, нека се обадят.  Тъкмо ще им каже и на какво интересно място работи девер и,например при Анкур Котари.

Емили и Мухит млъкват и започва да преосмислят ситуацията.  Викрам пита Мухит дали да се обади. Мена им казва, че правят това за лечението на майка им. Че не са егоисти като тях. Че тя лично ще се обади на свекъра си да пита какво да правят.  Тогава Мухит им отговаря, че те наистина се нуждаят от пари.  Сурадж няма деца, жена му  не е при него.  А те имат и жени и деца и трябва да мислят за тях.  

Мена им казва, че каквото е наше това е и ваше, т.е. ще делят на половина.  По тридесет хиляди рупии.  В този момент се чува гласът на Чави и те се забързват, като казват, че иначе трябва да делят с нея.  Взимат отпечатъка на майка си.

Сурадж завежда полиция при посредника. Арестуват го за незаконно продаване на човешки органи. Сурадж му казва, че между борбата за майчината любов и морала, като син е загубил.  Истината и етиката са спечелили. Посредника му казва, че сега няма кой да спаси майка му.  Ще му даде едно рамо за погребението и.  

Страхотна си Миха. Hug
Аз по принцип не съм привърженик на това да гледам последните серии без да съм изгледала всички една по една,но тук покрай вас и аз не се удържам.
Много се надявам да завърши с хепи енд,за да си струва всичко това. smile3521 newsm03

# 699
Скрит текст:
Преди малко изгледах епизодите на Светлината, които сега ще разкажа и които също бяха много тъжни. Да кажа само за Роксис, че наистина е страхотна и като човек и като разказвач. Казвала съм го и преди, но сега пак ще го кажа. Когато разказва някой от епизодите все едно съм в сериала. Ето сега новите епизоди.

Сурач каза на Чото да се махне от пътя им и да върви в магазина. Чото каза на Сандия, че тъкмо е започнала да го учи на английски, а сега ще си тръгне, без нея нищо нямало да запомни. Лелята му каза, че човек е нищо без своята жена, как ще изгони половинката си? Той и каза да не се бърка, това си е техен проблем. Чото му каза, че ако тръгнат ще застане пред гумите. Сурач му каза, че за пръв път му се противопоставя, а Чото отговори, че и той за пръв път греши. Сандия каза на Чото, че всеки има отличителна черта, а неговата е усмивката му, така че сълзите не му отиват. Каза му да не плаче, а да се усмихва заради нея. Сандия добави, че иска Чото да е щастлив заради нея, да си играе и да си учи уроците, иначе ще му издърпа ушите. Чото я попита нещо от рода на това дали ще идва пак да му помага. Тя му каза, че вече е голям и че трябва сам да се учи. Каза на Чатури да се грижи за всички вкъщи, но също и за себе си. После каза и на двамата с Чото вече да се връщат на работа. Чото каза на Сурач, че може вече да тръгва, но той няма да му проговори до края на живота си.

Сурач попита дали мястото е свободно и каза на Сандия да седне, също че автобусът тръгва след 15 минути. После имаше музика и не знам какво ставаше в този момент. Сандия си мислеше, че е било по добре Сурач да я отпрати още преди. Сурач си мислеше, че бракът и е отнел много.

Лелята и Сантош си говореха. Тя казваше на Сантош, че във всяка къща има по нещо и че се е опитала да убеди Сурач, но той не я е послушал. Менакши каза, че майка му се е опитвала, но не е могла също да го убеди. Каза, че не разбира Сурач, дори мъжа и когато и се ядоса Сурач прави всичко възможно да го разубеди, да не я гони. Бащата на Сурач каза да престанат да говорят. Сурач каза на Сандия, че автобусът вече е тук. Показа и куклите, които са правили. Каза, че са нейните и че затова и ги е сложил в багажа да ги носи със себе си. Даде и и нещо друго, но не разбрах какво. Каза, че не е толкова скъпо и че може да и потрябва по пътя. Вероятно ставаше въпрос за дреха. Каза, че вече ще тръгва. Сандия му каза, че когато е имала затруднения той винаги е бил до нея. Помогнал и е толкова, че никога няма да може да му се отплати. Понеже знае, че го е направил от сърце, иска да му благодари. Понеже куклите не ги е направила сама, остави едната за него.Сурач си мислеше, че ако остане няма да успее да се овладее. Реши, че е по добре да си тръгне. Сандия се питаше какво се случва с нея. Тя си тръгва, но има чувството, че трябва да остане. Сурач решава, че е по добре да я придружи до града, че не бива да я оставя сама. Казва на шофьорът да спре. Купи си билет за Джайпур. Някой от пътниците попита Сандия дали пътува сама, никой ли не я придружава. Явно Сурач се е качил на друго място, за да не го види Сандия, или все още не се бе качил. Сурач се сети, че не е казал на никой, че тръгва и може би ще се тревожат. Реши да се обади да каже, че е със Сандия и ще се прибере на другия ден. Викрам вдигна телефона. Сурач му каза да предаде на майка му, че ще придружи Сандия до Джайпур. Звънна телефона на Сандия, беше бащата на Сурач. В това време някой попита Сурач дали е с автобуса за Джайпур, кога ще стигнат. Сурач каза, че не знае. Баща му каза на Сандия, че трябва да и каже нещо важно. В това време стана пожарът. Някой каза на всички да запазят спокойствие, който иска да разбере нещо за близките си да се обърнат към бюрото за информация. Сурач видя, че някой държи куклата на Сандия. Май беше някакво дете, Сурач попита от къде има тази кукла. Тя каза, че една жена и я е дала. Тази жена била помогнала на много хора, превързала и нейния крак. Сурач попита къде е жената и тя посочи.

Менакши сервира вечерята вкъщи, но родителите им отказаха да вечерят. Викрам попита майка си защо се тревожи, нали Сурач вече се е спасил за винаги от лъжите на Сандия. Какво я натъжава, че е толкова угрижена. Сантош каза, че бракът не е като дрехите, които носят. Дрехите се сменят всеки ден, но ако причиняваш болка на други хора, ти също страдаш. Сандия не е жена само на Сурач, но и тяхна снаха. Човек е превързан дори към старите си мебели, които изхвърля, а сега си заминава човек.

Сурач помоли някой да му даде телефона си. Не разбрах на кой звънеше, вероятно на Сандия, но никой не вдигаше.

Сантош попита мъжа си защо не е спрял Сурач, нали винаги е подкрепял Сандия и винаги е бил срещу другите. Защо сега не е казал нищо, защо е замълчал? Каза, че има право да знае какво му се върти в главата. Той продължаваше да мълчи. Накрая отговори, че няма нищо за казване, нали Сандия винаги е била нейн враг и каквото и да се случи за всичко е обвинявала нея. Сега нея я няма и цялото семейство ще бъдат щастливи. Нали винаги е искала това, сега може да отиде да почерпи. Сантош призна пред себе си, че този път съпругът и не греши. Винаги е искала Сандия да си тръгне, но днес, когато я няма не разбира защо душата и не намира покой.

Човекът, на който Сурач бе поискал телефон си го поиска обратно.

Онази леля отиде в къщата на Сантош и започна да хлопа по вратата. Сантош излезе и я попита защо е тук. Тя каза, че е чула по новините, че автобусът, с който е пътувала Сандия е катастрофирал. На сантош и се искаше това да не е вярно. Сандия беше спасила живота на някакво дете и майката и благодареше. Сурач явно я видя, но докато отиде тя беше изчезнала. Сурач попита жената на къде е тръгнала жената с която е говорила. Тя и посочи. Сурач я извика по име, вероятно най после я видя. Попита я дали е добре, каза, че много се е притеснил за нея, че е мислил, че я е изгубил за винаги. Каза, че боговете го наказват за всичко, което е направил, също и че го е направил единствено за да е щастлива. Не знам тя дали го чуваше и дали наистина и говореше, или си го говореше наум. Така свърши последния епизод.

Бубе ,благодаря ти за разказа!Аз ,ще се опитам да доразкажа това ,което не си успяла.
195еп.         Всички се опитваха да спрат Сурадж и Сандия.Когато Чоту застана пред рикшата ,за да не могат да тръгнат, Сандия слезе от нея и започна да говори на Чоту.През това време го прегръщаше и плачеше.Всички около тях плачеха-Сантош ,бащата ,Чатури ..,а другите изглеждаха тъжни.Сурадж също плачеше ,но гледаше никой да не го види.
Когато пристигнаха на автогарата,Сурадж попита две жени които бяха седнали на една пейка ,за мястото до тях,за да седне Сандия.Той отиде на гишето за билет ,но докато чакаше на опашката не сваляше очи от Сандия.Той плачеше,тя също страдаше.През това време Сандия си спомни първото им пътуване с автобус.Когато след сватбата трябваше да ходят до някакъв храм,там Сантош караше Сандия да се блъска в тълпата ,за да си запазят места,но Сандия никога не беше го правила преди и остана последна.Тогава Сурадж отиде при нея,хвана я за ръката и и помогна да се качи.
Когато Сурадж купи билета ,го занесе на Сандия,подаде и го ,а тя не смееше да о вземе.Тогава Сурадж и хвана ръката и го сложи там.След това седна на друга пейка ,малко по настрани от нейната.
Сандия не можеше да повярва ,че това се случва.Започна да си спомня ,всички моменти когато Сурадж беше плътно до нея и й помагаше и подкрепяше.Моментите когато Сантош и беше дала една прежда ,той и показа как да я навива на кълбо.Първия път когато я учеше да готви,когато трябваше да готви за някакви гости.Как той сложи своята ръка над тенджерата ,за да не се изгори Сандия.Как беше запалил огън ,за да може Сандия да се топли в онова село.
А Сурадж си спомни думите ,които Сандия му беше наговорила.За това ,че трябваше още първия път да я остави да си тръгне.И си каза ,че го прави за нейно добро, за да може тя да се откъсне от тях и да си осъществи мечтите.И с всеки негов дъх ,ще се моли да е щастлива.
В къщата никой не можеше да повярва на случващото се.Когато лелята го обвиняваше за всиките неща ,които Сурадж направи,бащата не издържа .Защото само той знаеше каква е истината.Каз и да престане да налива масло в огъня.
Автобусът за Джайпур пристигна.И двамата бяха замислени и не го забелязаха ,след това Сурадж стана отиде при Сандия ,за да вземе багажа и да се качат,но Сандия не го виждаше ,толкова беше отнесена,тогава Сурадж я бутна за рамото и тя се стресна.Когато се качиха в автобуса ,докато Сандия се опитваше да седне един пътник пътник бутна Сурадж и той залитна към Сандия.Когато се отдръпна ,брачното колие на Сандия беше се закачило за копчето на ризата на Сурадж.Останаха така известно време ,гледайки се.Мъка се четеше в очите и на двамата.След това Сандия седна.

196еп.   Сурадж извади куклите от багажа и й ги даде.Той си спомни как ги направиха и как бяха си залепили пръстите.Каза и ,че не им е било писано да са заедно и ,че единственото което желае е тя да е щастлива.След това и даде един телефон.тя го гледаше толкова тъжно ,не искаше да вземе телефона,не искаше да си тръгва.Тя му беше толкова благодарна.Докато му благодареше ,плачеше.
Той слезе от автобуса ,а краката го дърпаха назад,а вътре Сандия гледаше след него.
Сурадж не можеше да си тръгне.Започна да си спомня техни моменти.Когато сандия беше скрила книгите под леглото ,за да не може Сурадж да ги прави на пликове,Когато му биха инжекция ,как тя го разсейваше.Как му превърза раната на пръста-лелеле.Как паднаха в магазина на разлятото олио.Как тръскаше дрехите и го мокреше.Затова си каза ,че трябва да тръгва иначе можеше да я спре.
Сурадж се качи на една рикша ,но когато видя ,че автобуса потегля реши ,че трябва да отиде с нея до ДжайпурКупи си билет и се качи в автобуса,но гледаше Сандия да не го види.скришом застана точно зад нея ,но се криеше зад хората.Една жена на другата седалка постоянно го наблюдаваше.Сигурно си мислеше ,че иска да и направи нещо лошо.тя не знае ,че са мъж и жена.Сандия усещаше присъствието на Сурадж.Но тъй като не го виждаше,не вярваше да е там.
След това пристигнаха в някакво село за кратка почивка.Тогава Сурадж слезе ,за да се обади в къщи,а през това време баща му се обади на Сандия.той разбра за телефона от Чоту.
Когато сурадж се обади и тръгна да се качва в автобуса ,друг автобус беше изгубил управление и се заби в техния .Тогава избухна пожар и Сурадж много се уплаши.
След това показаха ,как всеки тича на някъде и си търси роднините.Сурад също обикаляше.Имаше много  мъртви и ранени хора.той видя куклата на Сандия в едно дете и го попита ,кой и я даде.То и посочи на къде е тръгнала жената ,която и е дала куклата.той видя една жена с дрехи подобни на Сандия отиде до нея и я извика ,но жената беше друга.

197еп.  Когато Сурадж се обади на Сандия,той чуваше звъненето на телефона й .Тръгна да го търси.Видя телефона до трупа на някой.много се уплаши.Вдигна телефона ,след това вдигна и покривалото на завитото тяло.Успокои се като видя ,че е друга жена.Тръгна да я търси отново ,тогава човека си поиска телефона.Сурадж чу гласа на Сандия,а малко по късно я видя.Много беше щастлив ,извика я и плачеше от щастие.радваше се ,че нищо и няма.тогава се затича при нея и я прегърна толкова сило.малееее.Не искаше да я пуска.Сандия също го прегърна. Hug  bouquet
Всичко което каза Сурадж го каза на нея,тя го чуваше.той и говореше докато тя беше в прегръдките му.Да да.Най-сетне ooooh!любов.

# 700
здравейте момичета, днес по ВОйо са дали само 2 епизода
Защоооооооооо!? Weary

очаквах малко повече чувства от Сандия, но тя пак се с,амуваше

А пък Сантош пак го извъ,тя както само тя си знае...

бащата на Су,адж  най-сетне ,азсказа на Сантош, какво става - точно това имах п,едвид, очаквах, че той ще й го ,азкаже още п,ез нощта
Иначе знам, че обеща на сина си да пази неговата тайна, но след като вече факт изгонването на Сандия нямаше за какво да се к,ие....
но се оказа, че има защо да не й казва - Сантош изобщо не п,ости на Сандия, до,и сега ще я м,ази още повече
следваща седмица ще покажат епизоди , в които Сандия ,азк,ива, кой стои зад жалбата на Сантош, но това пак ще й излезе п,ез носа

Со,и, изчезна ми една буквичка - сигу,но сте се сетил коя

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 11:11 от Дарья

# 701
Привед на всички!

Ширин, благодаря за разясненията по епизодите, както и на Роксис. Правилно предположих, че е било телефон, пък и от днешните серии се подразбра. Наистина днес излъчиха два епизода, но май втория беше малко повече време, или на мен така ми се е сторило.

Сантош е много разстроена от случилото се и се притеснява дали Сандия и Сурач са добре. Викрам я успокоява като и казва, че ще отиде да ги потърси. Казва на Менакши да се грижи за нея. Мухит и баща му също тръгнаха с Викрам.

Сандия попита Сурач кой му е казал, че тази връзка му е наложена като задължение, кога е казвала, че не е щастлива? Вярно, не е знаела почти нищо, но се е учила и вече се е почувствала една от тях, затова радостите на семейството са били нейни радости и грижите нейни грижи. Попита го дали и вярва. Сурач е каза, че и вярва. Тя го попита защо тогава я е наказал, защо е постъпил така, че да разстройва майка си и баща си, толкова пъти го е питала какво се случва, но той не и е казал нищо. Защо е смятал, че ще е щастлива като напусне семейството му? Сурач попита Сандия дали помни когато му е казала, че и е омръзнало да прави компромиси. Тогава му станало много неприятно. На следващия ден Чото му казал, че се е справила чудесно с работата в магазина. Тогава решил да поговори с нея, но преди да има такава възможност открил документите за развод. Боял се да не я загуби, цяла нощ се чудил защо се случва. Решил, че не е щастлива с него и че не е мъжът, за когото една жена може да мечтае. Тогава решил, че е бреме за нея. Сетил се колко много се е постарала да се промени заради него и семейството му, колко унижения е понесла без да възрази. В този ден осъзнал колко са големи жертвите, които прави за да се впише в техния дом, а той не е правил нищо тя да е щастлива, затова приел за свой дълг да я освободи от тази връзка и започнал да се държи лошо с нея, за да я накара да изгуби уважението си към него, а хората да знаят, че вината за развода не е в нея, а в него. Искал да се покаже толкова лош, че вместо да обвиняват родителите и и нея самата, да обвиняват него. Искал да и даде възможност за нов живот, където ще намери кариера и щастие. Добави, че съзнателно и несъзнателно и е донесъл много тъга и е причинил много болка. Помоли я ако може да му прости.

Менакши се обади сигурно в полицията да съобщи за Сурач и Сандия. Каза ако научат нещо да и се обадят.

Сандия го попита как може толкова да се е притеснявал. Каза му, че мисли само за щастието на другите. Направил е толкова много за нея, а тя не е разбрала въпреки, че е негова съпруга.Каза, че Прити е сложила документите в чантата и, че тя никога не е искала да се разделят. Сурач и каза, че е изтълкувал всичко по грешно. Радва се, че не и се е случило нищо лошо, иначе ще се чувства виновен цял живот за отношението си към нея. Моли я за прошка. Сандия му казва, че телефонът, който и е дал и е спасил живота. Представи си разговора, който е провела с бащата на Сурач и който тогава не показаха. Той и казва, че трябва да и признае нещо за Сурач. В това време се губи обхвата и става пожара. Явно нещо се губи, което не ми е ясно защо точно телефона и е спасил живота. Тя си представяше докато разказва на Сурач, но не разбрах какво. Сурач и каза, че никак не и отива да плаче. Помоли я да се успокои. Опитваха се да се обадят вкъщи, но домашния даваше заето. В това време им падна батерията. Сандия се притесни, че всички ще се тревожат. Сурач и каза, че ще се обадят от телефона на спирката.

Някакви си помислиха, че Сурач задява Сандия, а тя е сама. Някаква жена започна да му крещи, че закачал момичета, които са сами. Той се опитваше да каже нещо, но тя не му позволяваше. Каза, че го е наблюдавала през цялото време докато са пътували, че не свалял очи от Сандия. Започна да го нарича мръсник, развратник, не е ли видял огърлицата и точката на челото и, тя е нечия съпруга. Сурач каза, че е негова съпруга, но жената не му повярва. Попита го щом е така, защо по време на пътуването не е седнал до нея, а е седнал от страни. Сурач каза да попитат нея. Сандия каза, че жената е права, че щом и е съпруг е трябвало да седне до нея. Жената искаше да го арестува, явно беше полицай. Тогава Сандия каза, че наистина са съпруг и съпруга, но съпругът и е малко сприхав, затова често се карат. Каза, че са пътували в един и същи автобус, но са стояли отделно. Полицайката го попита как може да се ядосва на толкова красива и добра жена. Той каза, че повече няма да и се сърди за нищо.

Сурач каза на Сандия, че е много красива когато се смее. Сандия му каза, че се е притеснила, че повече никога няма да го види. Сурач и каза да отидат да се обадят вкъщи.

После направо се прибраха. Всички им се зарадваха. Чото каза на Сурач, че е бил сигурен, че няма да остави Сандия в къщата на брат и, след което му благодари. Лелята започна да вика на Сантош да излезе да види синъ си и снаха си. Тя излезе и като ги видя много се зарадва, дори на Сандия, че също е там. Благодари на боговете, че са живи и здрави, понеже е изгубила надежда. Попита Сандия дали е добре, тя отговори, че е добре. Чатури им каза, че Сантош е казала на боговете, че ако се случи нещо с тях ще престане да ги почита. Баща му също много се зарадва като ги видя. Лелята каза, че богинята е била благосклонна към тях и затова двамата са се спасили. Да вземе един поднос и да раздаде сладки. Чатури каза, че Сантош си е изгубила ума като ги е видяла и сега не е в състояние да раздава сладки. Сантош и каза тя да отиде и да вземе подноса. Личеше си, че е много развълнувана. После ги покани да влязат вътре и да седнат. Сандия я попита тя защо не сяда, а Сантош и каза тя да седне. Покани и лелята. Сандия каза на Сантош, че знае, че не е сложила и троха в устата си. Помоли я поне да пийне вода. Менакши каза на Сандия, че толкова била притеснена, все едно имала буца в гърлото и че като ги е видяла, че са невредими си е отдъхнала. Попита ги дали са ранени да извика лекар, но каза, че като ги гледа не и изглеждат ранени. Сандия и отговори, че са слезли преди да стане катастрофата. Бащата на Сурач каза, че иска да отдаде почит на боговете за Сандия и Сурач. Сантош му каза, че първо трябва да се изкъпе. Менакши си говореше, че всички искат да се молят, а тя е гладна. Мислеше си какво да направи, че да се наяде. Каза на Сантош, че сигурно етървата и деверът са гладни. Бащата на Сурач и каза да сложи бизквити. Там малко не разбрах, понеже трябваше за малко да изляза от стаята. Лелята и съседките  казаха на Сантош, че Сандия е невероятна жена,щом е преглътнала обидите на Сурач и е решилада се върне. Сандия и предложи чай , но тя отказа. Ядосваше се, че Сурач е виновен, за дето е завел Сандия на онова състезание по готварство. Така е показал семейните им проблеми извън къщата и сега лелята се е нахвърлила върху него. Съпругът и и каза да забрави вече миналото и да се успокои. Тя каза, че не може да се успокои понеже пак може да стане скандал. Той каза, че всичко вече е наред между тях и няма от какво да се тревожи. Сандия каза на Сурач, че е готова и може да влезе. Той я попита защо му е приготвила туника в такъв цвят. Тя му каза, че ще му приготви друга, но той каза, че ще облече тази. Сандия му каза, че трябва да кажат истината на майка му за неговото поведение, понеже е била много разтревожена. Това е едно начало за техния брак. Понеже и двамата по едно и също време си казаха имената, Сандия го попита какво е искал той да каже. Той каза, че е мислил да и предложи същото и че сега отива да говори с майка си. В това време баща му вече и бе разказал всичко. Тя беше много ядосана и тръгна да търси Сурач. Баща му се опита да я спре, но тя не послуша. Срещнаха се и Сурач я попита защо е ядосана, тъкмо е отивал при нея. Тя му каза, че знае всичко и че повече няма да има тайни от никой. Извика всички да се съберат. Каза му да и го каже пред всички. Сурач каза, че знае, че с действията си я е наранил много и я помоли за прошка. Тя му каза, че няма да разбере майчиното сърце, че не е достатъчно добра за да му прости и този път. Прощавала му е много пъти, но той продължил да греши. Заради Сандия я е излъгал и е започнал да има тайни от нея, заради Сандия я изложил пред цялата улица. Винаги си е мислила, че той няма нито един недостатък. Но сега била много засрамена когато чула да говорят лошо за него. Баща му и каза да остави всичко в миналото и да му прости. Тя му каза да престане да защитава сина си и снаха си, когато са сгрешили. Преди Сурач само да кихне се е криел в нейния скут, а сега лъжел майка си и имал тайни от нея. Причината естествено била в Сандия, която познавал от скоро. Каза му, че той е знаел всичко, но е предпочел да не и каже. Тя през цялото време се е чудила какво му става на Сурач, но не е имала представа, че толкова щял да я нарани заради щастието на жена си. Бил загърбил нейния морал и всичко само за да си тръгне жена му, да е щастлива тя. Не е ли помислил какви тревоги ще донесе на майка си. Менакши си мислеше, че Сурач е излязъл голям хитрец и е сложил всички в джоба си, а от нейния мъж нищо не ставало. Сурач моли Сантош да му прости, но тя му отговори, че няма как да знае дали и сега е искрен. Сандия и каза, че се е преструвал за да не каже никой, че свекървата не може да се справи със снаха си. На това място прекъсна без да кажат, че епизода свършва. Не знам дали пак от войо не съкратиха серията, май им стана навик да го правят.

# 702
# 703

Така е, но първо изписваме старата, която е до 50 страници и тогава се прехвърляме в новата

# 704

Така е, но първо изписваме старата, която е до 50 страници и тогава се прехвърляме в новата
Извинявам се, не знаех.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт