От няколко седмици на сам направо съм се влюбила в Светлината на моя живот
.В началото гледах само по БТВ обаче ми стана интересно и си изтеглих всички излъчвани до сега серии ,гледах и напред ,че ми стана любопитна какво се случва 
Почнах и вас да ви чета и много ви се радвам на коментарите
.Искам да благодаря на Рокси
за изчерпателните и много емоционални разкази на сериите по войо, на Миха за преводите на сериите които сега се излъчват в Индия и на всички други момичета които коментират този хубав сериал 
За другите сериалчета които коментирате за съжаление нищо не мога да кажа защото не ги гледам.Всъщност гледала съм малко от Малката булка ,защото ми е най-подходящ за гледане след работа ама там има една баба Калиани дето страаааашно ме дразни.наскоро пак загледах и виждам ,че вече Ананди е пораснала и Джагдиш също
.Гледала съм малко и от Кармата обаче Светлината на моя живот най-ми допадна и ме зариби 
В новите серии които са от войо вече Сурадж и Сандия се сдобриха и оооох какви сладки моменти ще имат самооооо
.Аз на абсолютно неразбираем език ги гледах и схванах че мнооого се харесват ,а сега като е преведено на български вече удоволствието ще е пълно 
Много ,много са сладки тия двамата и не предстоят красиви романтични и емоционални мигове

Надявам се че на края на сериала Сурадж и Сандия ще останат заедно защото го заслужават ,а и ние феновете заслужаваме един хубав финал

Брата на Сандия според мен е един абсолютен егоист .За да си изпълни неговите мечти първоначално насади сестра си в абсолютно непозната за нея обстановка без хич да му пука тя как ще се оправи.Той много добре знаеше Сантош каква снаха си търси и какво е семейството и ,знаеше и Сандия какво иска и че не е готова да става снаха в такова консервативно и традиционно семейство като на Сурадж .
Хубаво че Сурадж се оказа човек ,че Сандия да си има подкрепа и закрила сред тоя нов змиярник.Ама тия от фемилито на Сурадж са наистина големи змии бе
.Всичките са се на висили на врата на Сурадж и си живеят живота и на това отгоре са неблагодарници ,егоисти и злобни.В сериала обаче освен драма има и много весели моменти
.Много ми е забавен бащата на Сурадж-горкия все се чуди на кой диван да си полегне и как да се измъкне от Сантош и да иде да си купи петел ли бетел ли не знам как се казва ама май е с лек наркотичен ефект
.Сантош и тя като не е нещо натоварена има много свежи моменти
.Мена и тя е все в издънка горката ,а Чоту и прислужничката са много сладки 
Ооох доста се разпрострях ама искам да си кажа всичко

И за на края съм оставила един колаж на двамата сладки главни герои

Радвам се,че гледаш сериала.
Двамата са невероятна двойка. 
по никакъв начин не ме натоварваш.
Така, че питай за всичко което не ти е ясно аз съм насреща
От всичко което съм превела до момента няма и намек за такова нещо