Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 643
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дреме ми... Laughing
И да го думнат и да не го думнат...все ми е тая. Нема си легнем с модерните боти я... Joy Joy

Кога пък прочете тва за договора? Нали последното беше, че е сценарно решение и на него не му пречи да си изпълнява проектите и в Булката и навън... newsm78

Аре бе...да си правят каквото искат...да не живееме в сериала бе мац... Joy Joy Joy
Ама ти си си по-добре...ше почваш Светлината...пък аз съм го закъсала...връщам се на ХАмериканското.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 256
Дреме ми... Laughing
И да го думнат и да не го думнат...все ми е тая. Нема си легнем с модерните боти я... Joy Joy

Кога пък прочете тва за договора? Нали последното беше, че е сценарно решение и на него не му пречи да си изпълнява проектите и в Булката и навън... newsm78

Аре бе...да си правят каквото искат...да не живееме в сериала бе мац... Joy Joy Joy
Ама ти си си по-добре...ше почваш Светлината...пък аз съм го закъсала...връщам се на ХАмериканското.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Това е от вчера, но го прочетох днес.  Peace
Да - в интервю той казва, че това не е негово решение и, че сключените договори с други продукции не са причината за напускането му, защото снимките в игралния филм не са пречили на Булката. Сценаристите били решили, че образа на Шив се е изчерпал и за това.
И още нещо. Самият Сид от личния си профил написа нещо от сорта, че Осама-джи трябва да е щастлив, че един от неговите терористи е оцелял. Доста саркастично звучеше, което ме навежда на мисълта, че пича е обиден от развоя на събитията.

Аз съм реалист и на мен също не ми пука за развоя на Булчето.   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 257
Дреме ми... Laughing

Там ще ти е скучно, няма да има толкова драми като при Индийците. В латино американските каквото и да става, накрая финалът винаги е щастлив. Освен това са много кратки, само по 200-300 епизода.

# 258
Зиз, Марвела - въпреки всичко имате страхотно чувство за хумор. Отново се забавлявах докато четох сценариите ви!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Това, което е написал Разврати в профила си доказва, че явно това решение е на сценаристите. А пък и това, че са прекратили договора му е ужасно. Чудя се от къде им хрумват в главите подобни щуротии. Въобще ли не мислят за зрителите си. Просто съм ужасена. Образа се бил изчерпал - ами то близо 2000 серии как на тях не им се изчерпаха глупостите. Просто нямам думи - кой знае ако се окаже вярно колко още тъпотии ще измислят, ама едва ли вече ще се гледа така. Поне така си мисля - все пак нека се види развръзката. Дано размислят и да не го убиват ...  Praynig

Аз сега се изумих от последната хрумка на сценаристите относно новия сериал на Киншук/ Ранвир. Скролвам и гледам по-важното от него заради Киншук - разбира се не съсредоточено. За сега са минали около 45 серии. Всичко вървеше нормално, но епизода, който последно са пуснали направо наподобява хорър или направо филм на ужасите. Появи се някаква шанта с някакво кълбо дето си въобрази, че Аби/ героя на Киншук е неин. Пъхна се в колата му - той я изгони. Каза на жена си - главната. После на улицата тая пак се появи и докато тичаше към него я блъсна камион. Той я закара в болницата при жена му - нали е лекар. Тази я спасиха, ама имаше опасност за живота. После взе да буйства - обадиха се на жена му тя отиде, ама и той с нея. Искал да разбере има ли семейство - тая като го видя се успокой. После като си тръгна пак побесня - видя, че лекарката е жена му. Замери я с някакъв звънец. Тя си отиде - в дома на Аби им готвеха ново посрещане, ама в това време тая лудата  стана от леглото просто така. Падна - разтече се кръв по пода, тая почна да пише някакви неща с кръвта - накрая умря. И сега на главната й стана нещо - по едно време както влизаха в къщата дадоха как тая лудата все едно е увиснала на нейния врат - един вид като дух. Просто отвратителна гадост. Хората отдолу писали, че това било най-голямата щуротия дето са могли да измислят. Надявали се тая да я разкарат, понеже едва ли някой щял да гледа това. Други коментират, че явно са го взели като идея от някакъв хорър филм. Ама това е ужасно - само като я видях като зомби увиснала на врата на главната как влиза в къщата и направо се отвратих ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Казвам го само като пример, че когато на някои сценарист му хрумне някоя щуротия - то може да я сътвори както в началото, така и по средата или в края на даден сериал. Просто нямам думи - все пак да се надяваме, че при сериалите, които ние следим всичко ще е ок ... 
Praynig Praynig Praynig

# 259
Здравейте. Не можех да се включвам често но не съм ви забравила. Просто нямах достъп до интернет. Бубулина, благодаря както на теб, така и на останалите за разказаните епизоди от светлината. Наистина не ми се иска сериала да завърши трагично, защото Сандия и Сурач са много хубава двойка и искам да останат заедно. Дано да стане така.

Дано! И аз на това се надявам. Радвам се, че продължаваш да следиш темата ...  Praynig Heart Eyes Hug

# 260
И аз така newsm44 много хубави неща си казват и си е друго да ги чуя на български Grinning

Така е! Определено на български си е друго нещо. Разбираме всичко съвсем точно ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 261
Зиз, Марвела - въпреки всичко имате страхотно чувство за хумор. Отново се забавлявах докато четох сценариите ви!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Това, което е написал Разврати в профила си доказва, че явно това решение е на сценаристите. А пък и това, че са прекратили договора му е ужасно. Чудя се от къде им хрумват в главите подобни щуротии. Въобще ли не мислят за зрителите си. Просто съм ужасена. Образа се бил изчерпал - ами то близо 2000 серии как на тях не им се изчерпаха глупостите. Просто нямам думи - кой знае ако се окаже вярно колко още тъпотии ще измислят, ама едва ли вече ще се гледа така. Поне така си мисля - все пак нека се види развръзката. Дано размислят и да не го убиват ...  Praynig

Аз сега се изумих от последната хрумка на сценаристите относно новия сериал на Киншук/ Ранвир. Скролвам и гледам по-важното от него заради Киншук - разбира се не съсредоточено. За сега са минали около 45 серии. Всичко вървеше нормално, но епизода, който последно са пуснали направо наподобява хорър или направо филм на ужасите. Появи се някаква шанта с някакво кълбо дето си въобрази, че Аби/ героя на Киншук е неин. Пъхна се в колата му - той я изгони. Каза на жена си - главната. После на улицата тая пак се появи и докато тичаше към него я блъсна камион. Той я закара в болницата при жена му - нали е лекар. Тази я спасиха, ама имаше опасност за живота. После взе да буйства - обадиха се на жена му тя отиде, ама и той с нея. Искал да разбере има ли семейство - тая като го видя се успокой. После като си тръгна пак побесня - видя, че лекарката е жена му. Замери я с някакъв звънец. Тя си отиде - в дома на Аби им готвеха ново посрещане, ама в това време тая лудата  стана от леглото просто така. Падна - разтече се кръв по пода, тая почна да пише някакви неща с кръвта - накрая умря. И сега на главната й стана нещо - по едно време както влизаха в къщата дадоха как тая лудата все едно е увиснала на нейния врат - един вид като дух. Просто отвратителна гадост. Хората отдолу писали, че това било най-голямата щуротия дето са могли да измислят. Надявали се тая да я разкарат, понеже едва ли някой щял да гледа това. Други коментират, че явно са го взели като идея от някакъв хорър филм. Ама това е ужасно - само като я видях като зомби увиснала на врата на главната как влиза в къщата и направо се отвратих ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Казвам го само като пример, че когато на някои сценарист му хрумне някоя щуротия - то може да я сътвори както в началото, така и по средата или в края на даден сериал. Просто нямам думи - все пак да се надяваме, че при сериалите, които ние следим всичко ще е ок ... 
Praynig Praynig Praynig

Оо, това наистина са много извратени хора. Как може в някакъв сериал да вкарват такива глупости? Каквото и да е станало в последните епизоди на цветовете, за мен той си остава най истинския сериал от всяка една гледна точка. Сериалът, който ще ми остане любим за винаги и който след време бих гледала отново без последните епизоди. Той все пак и си остава най краткия в сравнение с останалите, така че във всяко едно отношение той заслужава да се гледа.

# 262
И аз така newsm44 много хубави неща си казват и си е друго да ги чуя на български Grinning

Така е! Определено на български си е друго нещо. Разбираме всичко съвсем точно ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Така е по принцип, стига БТВ да не изрежат най важното, както обичат да правят.

# 263

Така е по принцип, стига БТВ да не изрежат най важното, както обичат да правят.

Да се надяваме, че няма! За финала на Цветовете се изложиха като го орязаха безогледно, но иначе епизодите си ги даваха цели без нищо да режат. За него гарантирам. Вярвам, че и в "Светлината" ще дадат всичко - понякога е възможно да има някой технически гаф, но като цяло не би трябвало да режат. Поне се надявам ... Praynig Praynig Praynig

# 264
Оо, това наистина са много извратени хора. Как може в някакъв сериал да вкарват такива глупости? Каквото и да е станало в последните епизоди на цветовете, за мен той си остава най истинския сериал от всяка една гледна точка. Сериалът, който ще ми остане любим за винаги и който след време бих гледала отново без последните епизоди. Той все пак и си остава най краткия в сравнение с останалите, така че във всяко едно отношение той заслужава да се гледа.

Така е! "Цветовете" и за мен ще си остане най-любимият ми индийски сериал - мога да го гледам с кеф отново и отново без да ми омръзне. Разбира се епизодите с четиримата сладури - Садна, Алек, Ранвир и Рагини. Финалните няколко не ги признавам. Останалите са уникални - и като сюжет и като замисъл и като актьорска игра. Всичко е изпипано до съвършенство. Показват ни какво означава истинската и безгранична любов, а актьорите са уникални във всяко отношение.  txtloves txtloves txtloves Two Hearts newsm44 "Светлината" също е много хубав, стойностен и интересен сериал. Има както забавни моменти, така и драма и екшън.  Сюжета е хубав, актьорите са прекрасни - има и красива и голяма любов. Тък също отлично изпипват нещата. Гледам го с голямо удоволствие ...  Two Hearts newsm76  love001  ppp Flushed Затова "Светлината" също ми стана много любим сериал - веднага след "Цветовете".  Определено тези 2 сериала са много по-различни от типичните индийските сериали. Поне за мен ...  newsm10   ppp  Hands Clap

# 265
Аз съм реалист  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей така очаквам да го виждам  Blush

Аз пък очаквам да видя Анас в такава целувка Heart Eyes ама откъде такова щастие Mr. Green
Радвам се, че си се решила да гледаш Светлината Hug сигурна съм, че ще ти хареса.

# 266
Намерих едно прекрасно видео на Анас Рашид/ Сурадж от "Светлината" - как пее зад кадър или по време на интервюта и участия с Депика/ Сандия и другите. Анас има прекрасен глас и не случайно им пее толкова често. Всички са очаровани. Депика не спира да се смее и дори го аплодира. Пускам и още едно клипче, където Анас пее в присъствието на Депика по повод 500 епизода на сериала ...  txtloves passifier Two Hearts Two Hearts    love001   newsm76  newsm44

Бубе, ти също може да си го пуснеш - тъкмо ще чуеш гласа на актьора и особено как пее. Сигурна съм, че ще останеш доволна ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=ldUVzXTL8LE

https://www.youtube.com/watch?v=oiI7CQA08yc

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 03:49 от Roxis

# 267
  • София
   Добро ви утро, успешна нова седмица и много положителни емоции. Hug

Много сте си обсъждали този уикенд. Едва успях да ви изчета. Надявам се да не трепят никой, но изглежда вкусът на индиеца е друг. Трябва да има саможертва и опрощение. Може и да не се гледа сериалът повече, но зрителят трябва да си получи дозата - някой да мре докато спасява другите. За жалост се случва във всеки сериал. Това им е абсолютно клише - да трепят някой, като лошият е или терорист и всякакъв род бандити, или опит за спасяване на дете /може и възрастен, но задължително близък роднина или приятел/ от сигурна смърт или катастрофа.

След отклонението, какво правя тази сутрин. Детето на градина и аз реших да се самоизтезавам. Реших да видя как продължава Кармата и поуките ми съвсем се изгубиха. Ще ви разкажа с няколко думи:

Тапася е изчезнала вдън горите тилилейски и никой не знае къде е.

Джоги е разорен. Къщата му е обявена на търг и той стяга куфарите. Дамини не може и да си представи, че тя ще си живее щастливо, а господаря ще е бездомен и си продава къщата, за да спаси имението на Тхакур. Тя, Кана и жена му, Ичха и Мити тръгват към Басти /гетото от детството на Ичха/

Виир е женен за друга. Семейство Бундела отглеждат сина на Ичха и Виир - Юви, който е пълен неудачник. Нещо е намразил дъщерята на Тапася - Мукта и иска да я трепе. Дядото е жив, но тотално нещастен, защото няма кой да се грижи за семейното богатство. Умед не се интересува от бизнес, Ванш мъртъв, Виир болен, а правнука му - провал. Чанда се подготвя да освобождава от затвора пияницата Тедж Синг, да се женят и да завладява имението.

Мити не ще и да чуе за майка си, а за баща си не знае абсолютно нищо. Мрази майка си, баба си, наивна като Ичха и изглежда, тя и Мукта са влюбени в едно и също момче Аман.

Джоги не успя да преживее факта, че Дамини се е жертвала за него и връща цялото и семейство в къщата си. Мукта се ядосва, че Мити ще и отнеме любовта и привилегиите  в дядовия и дом и каква изненада с помощта на Нани тръгва да си отмъщава на Мити и прави гадост след гадост.

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 10:19 от TEREZA83

# 268
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тери Hug те поуките са се загубили много отдавна, но има една дето важи за све сериали и това е :
"Колкото си по-гаден, толкова си по-щастлив" Joy Joy Joy Joy
Доброто няма място в щастливата рамка...трябва да бъде наказано, че е добро. Това пък пряко кореспондира с факта, че индиецът е щастлив само когато друг е нещастен. Mr. Green

Та, представата на щастие за тях, няма нищо общо с представата за щастие за нас. Grinning

Ха, сега здравейте! Hug Hug Hug Hug Hug

# 269
Намерих едно прекрасно видео на Анас Рашид/ Сурадж от "Светлината" - как пее зад кадър или по време на интервюта и участия с Депика/ Сандия и другите. Анас има прекрасен глас и не случайно им пее толкова често. Всички са очаровани. Депика не спира да се смее и дори го аплодира. Пускам и още едно клипче, където Анас пее в присъствието на Депика по повод 500 епизода на сериала ...  txtloves passifier Two Hearts Two Hearts    love001   newsm76  newsm44

Бубе, ти също може да си го пуснеш - тъкмо ще чуеш гласа на актьора и особено как пее. Сигурна съм, че ще останеш доволна ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=ldUVzXTL8LE

https://www.youtube.com/watch?v=oiI7CQA08yc
Да, пуснах си го, наистина страхотно пее. Той като цяло има хубав глас, даже гласът на Сандия по принцип аз си го представям по различен, по тънък.

На мен също това ми е втория сериал след цветовете, който харесвам, но понеже не знам как ще се развие не съм категорична. Ако всичко се развие както очаквам и не убият никой, сериала няма да има никаква грешка, но но въпреки това цветовете ще си остане на първо място.

Общи условия

Активация на акаунт