Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 421
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мiha Hug не знам дали разбра, но забележката ми беше съвсем добронамерена.
Ако влезе модератор и види тези празни цитирани постове може да ти удари БАН за флууд.

Та за това го направих съвсем добронамерено. Даже почни да цитираш за да свикваш, но дълги текстове ги маркирай и ги слагай в спойлер демек...маркираш текста който искаш да скриеш и натискаш 8-ми бутон  на горния ред от менюто над полето...намира се точно до муува...демек М дето се върти. Peace

Бай дъ уей....тенкс за съпорта Hug Hug Hug Hug

# 286
  • София
Зиз , наистина ти благодаря  Simple Smile Не съм много наясно, но сега като ми обясни  се надявам да почвам да влизам в час Grinning

# 287
здравейте, Зизок направо ме уби с новината за Шив, още не съм го виждала като Разврати!!!
дано не го направят, че сега направо не ми се гледат сериите по нова.

# 288
Ха ха, има и по търпеливи от Сурач. Моя например така му се беше ядосал днес, каза, че било изключително тъпо и грозно да унижаваш така жена си пред собственото си семейство, още повече, че тя търпи достатъчно унижения от всички. Каза също, че той си е вкъщи сред близките си, а тя нито родители, нито близки, нито дом, останала без нищо и търпи всякакви унижения от семейството му, а сега и от него. Той ако бил щял да си тръгне и да го зареже, така каза. Даже много се кефи на Прити, че съвсем основателно е наговорила всичките тези неща на Сандия, както и на свекърва и. Аз в интерес на истината не и се кефя, защото ме дразнеше как обижда Сурач, но пък Сурач напоследък много се промени. Мен примерно едно нещо винаги ме е дразнило в отношението на Сурач, че когато Сантош е унижавала Сандия пред всички, той винаги е мълчал. Честно казано ако с мен някой постъпи така, колкото и да се грижи за мен няма да му го простя. Днес така гадно и се подигра, сигурно в утрешните епизоди ще я изложи пред цялото семейство, а може и в днешните това, дето и се подиграваше, че вместо подправката му занесла чинии да е било пред всички, нямаше как да знам, но беше отвратително. Щом моя човек, дето по принцип не взима навътре сериали започна да се пали, явно и у него отношението на Сурач е предизвикало възмущение.

Аз тези серии още не съм ги гледала, но със сигурност и аз ще се ядосам на това отношение на Сурадж към Сандия! Просто не трябва да се държи така - явно ядоса ли се не е лесен. Щом и приятеля ти се е вбесил, явно Сурадж е прекалил. Какво да се прави - после ще осъзнае грешката си и ще се извини на Сандия, за да започнат готините им моменти. Аз гледах това с рейса на хинди. Ще е супер момент ...   bouquet

# 289
Привет момичета Simple Smile Бубе , Рокси ако позволите да се включа и аз Heart Eyes

Бубе съгласна съм напълно с теб, че няма как да се одобри това поведение на Сурадж, тепърва до сдобряването ще и причини още много болка така, че се приготви да се ядосваш още малко. След това идват наистина хубавите моменти с много подкрепа от негова страна. И сега се сещам, че в началото имаше един епизод в който всички се бяха събрали и баща му разказваше за всеки един от тях какъв е по характер. За него каза ,че е много добър на всеки гледа да помогне но когато реши или науми нещо е упорит и голям инат. Такъв е по характер в целия сериал, той я обича и помага много, но когато се ядоса ,в отношението си към нея винаги е краен.

В момента в епизодите в Индия е същото. След като простреляха Сантош я обвини. Каза ,че семейството му е на първо място и може да живее без нея. Събра и багажа в два куфара и толкова. Ясно е,че я обича и ще се съберат отново, но когато имат такива моменти винаги тя е тази която полага усилия да оправи нещата.

Рокси съгласна съм с теб,че Сандия не постъпи правилно вечерта когато я питаше какъв е проблема и тя не му отговорила. Тя също е правила грешки. smile3525

Благодаря ти, че се включи! Винаги са ми интересни мненията ти! Права си, определено и Сурадж не е лесен, когато се заинати и ядоса. В епизодите в Индия след случката със Сантош и аз му се ядосах на това държание, сега със сигурност също ще му се ядосам, но вярвам, че после ще се осъзнае. По БТВ след рейса следват все готини моменти - той толкова ще я подкрепя после, че няма как да не му прости човек. Вярвам, че и в Индия скоро ще се сдобрят - личи си, че се обичат. Той омеква с всеки епизод. Наистина Сандия е тази, която винаги прави компромиси - тя сега толкова го обича, че само като чуе името му или гласа му и се разтапя ... smile3525 newsm76  Kissing Heart

# 290
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
здравейте, Зизок направо ме уби с новината за Шив, още не съм го виждала като Разврати!!!
дано не го направят, че сега направо не ми се гледат сериите по нова.

Да се надяваме да оцелей....гледам, че народа полуде, пък знам ли.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Абе дреме ти....тва все пак е филм...да не ми е син та толко ше го мислим. Спирам да гледам и тва е... Laughing Joy Joy Joy Joy

# 291
Намерих едно прекрасно видео на Анас Рашид/ Сурадж от "Светлината" - как пее зад кадър или по време на интервюта и участия с Депика/ Сандия и другите. Анас има прекрасен глас и не случайно им пее толкова често. Всички са очаровани. Депика не спира да се смее и дори го аплодира. Пускам и още едно клипче, където Анас пее в присъствието на Депика по повод 500 епизода на сериала ...  txtloves passifier Two Hearts Two Hearts    love001   newsm76  newsm44

Бубе, ти също може да си го пуснеш - тъкмо ще чуеш гласа на актьора и особено как пее. Сигурна съм, че ще останеш доволна ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=ldUVzXTL8LE

https://www.youtube.com/watch?v=oiI7CQA08yc
Благодаря Heart Eyes  newsm51  love001  Heart Eyes txtloves

# 292
  • София
Pокси  Hug няма как да не  му простя  Grinning наистина прави много за нея.
В един момент дори живеят под наем отделно, което за него си е чист подвиг.

Иначе гледах епизодите с бебешкото парти,много хубави моменти има  luvbed
Но след това ще има облаци Thinking. Няма как кулминацията на сдобряването трябва да е пълна smile3501

# 293
Pокси  Hug няма как да не  му простя  Grinning наистина прави много за нея.
В един момент дори живеят под наем отделно, което за него си е чист подвиг.

Иначе гледах епизодите с бебешкото парти,много хубави моменти има  luvbed
Но след това ще има облаци Thinking. Няма как кулминацията на сдобряването трябва да е пълна smile3501

Така е! И аз видях, че по някое време Сурадж и Сандия ще живеят отделно - той Сурадж ще прави какво ли не за нея. Хареса ми и когато ще я запише в университета, също и като й позволи да учи за полицай - въобще имат прекрасни моменти по-натам. Няма начин да няма и облаци - както в момента по БТВ, а и в Индия. Вярвам обаче, че и там скоро ще се сдобрят - сигурно ще има още някои и друг проблем, но и това ще стане. Аз гледах от бебешкото парти в Индия в епизода в събота. Днешния още не съм, но по-късно задължително ще го изгледам, че нямам търпение. Там двамата ще имат супер моменти ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 294
  • София
Изгледай го и утре ще го коментираме  Grinning  bouquet има какво  Wink

# 295
Изгледай го и утре ще го коментираме  Grinning  bouquet има какво  Wink

О задължително!  Hug Hug Hug

# 296
Ани намерих още 2 instagrama на актьори от "Светлината" - знам, че ги харесваш. Това са инстаграмите на Закир и Раджкумар. Макар и гаден знам, че ти отдавна харесваш актьора в ролята на Раджкумар. Случайно видях, че има профил - Закир също. Ето ги ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Нейл/ Закир: http://instagram.com/bhatt_neil

Gaurav Sharma/ Раджкумар: http://instagram.com/gaurav.ny

# 297
Зиз аз също гласувах в анкетата Peace Дано да го върнат иначе Булката няма да е интересен без него.
Тереза благодаря за разказаното от Кармата Hug И днес не успях да го гледам заради лошото време тук, Булката също не можах да я гледам, гледах само Светлината на лаптопа.
Бубе благодаря и на теб за епизодите на Светлината по Войо Hug Сурадж наистина прекалява, но най-важното е, че после ще се осъзнае.

# 298
Здравейте. Много ми е мъчно, че не мога да се включвам постоянно и да следя темата. Доста трудно изчитам всичко на куп.

Днес прочетох поредния разказ на Бубулина за светлината. Тъй като някой беше написал, че е гледал епизодите които трябваше днес да излъчат във войо не може ли да каже дали Сандия ще спечели това състезание? Също така и това дето се е случвало в стаята на Сурач, където му е казвала да я пусне долу и всичко останало, то нали все пак дори и да не е преведено ще се види? Честно казано и мен това държание на Сурач ме отвращава. Аз по принцип не бих простила на човек който ще се отнася така с мен, защото човек трябва да има и достойнство. В крайна сметка родителите на Сандия са починали, а той и говори, че за тях би направила и невъзможното да са щастливи а не е направила нищо за майка му. Извинявайте но не мога да се съглася с подобно твърдение. Като че ли много бързо се забравят делата на Сандия как сама замъкна всичките кофи с вода само и само да угоди на ината на Сантош която побесня само за дето е отишла да гласува. Ами когато отиде при съдията за да я освободи? Да, Сурач не знае за тези неща но поне малко от малко да си направи сметка как цялото му семейство се отнасяше към нея. Той като се прави на толкова честен защо прикри деянието на Менакши която открадна огърлицата и той я видя със собствените си очи? Вярно накара я някак да признае но Сантош така или иначе си мислеше, че Сандия я е откраднала а Сурач нищо не каза. Ако беше свестен дори и да е видял документите щеше да помисли че и тя има достойнство и че за да го е направила значи и на нея по някакъв начин вече и е писнало от техните капризи. Самите вие коментирахте преди поведението на мащехата на онова дете от цветовете, Куши май се казваше че после и да се промени не би трябвало да и прощават. Да, но прощават глупостите на Менакши, която винаги гледа да навреди на Сандия, а и по тая логика защо трябва някой да те наранява както прави Сурач, а после само защото се е осъзнал да трябва да му се прости. Аз пък най много съм мразила това някой да греши, да греши и когато осъзнае грешките си само защото ги е осъзнал всички да започнат да го боготворят. Точно в такъв момент не трябва да се прощават грешките, за да може онзи който ги е извършил истински да ги почувства.

# 299
Скрит текст:
Ха ха, има и по търпеливи от Сурач. Моя например така му се беше ядосал днес, каза, че било изключително тъпо и грозно да унижаваш така жена си пред собственото си семейство, още повече, че тя търпи достатъчно унижения от всички. Каза също, че той си е вкъщи сред близките си, а тя нито родители, нито близки, нито дом, останала без нищо и търпи всякакви унижения от семейството му, а сега и от него. Той ако бил щял да си тръгне и да го зареже, така каза. Даже много се кефи на Прити, че съвсем основателно е наговорила всичките тези неща на Сандия, както и на свекърва и. Аз в интерес на истината не и се кефя, защото ме дразнеше как обижда Сурач, но пък Сурач напоследък много се промени. Мен примерно едно нещо винаги ме е дразнило в отношението на Сурач, че когато Сантош е унижавала Сандия пред всички, той винаги е мълчал. Честно казано ако с мен някой постъпи така, колкото и да се грижи за мен няма да му го простя. Днес така гадно и се подигра, сигурно в утрешните епизоди ще я изложи пред цялото семейство, а може и в днешните това, дето и се подиграваше, че вместо подправката му занесла чинии да е било пред всички, нямаше как да знам, но беше отвратително. Щом моя човек, дето по принцип не взима навътре сериали започна да се пали, явно и у него отношението на Сурач е предизвикало възмущение.
Аз тези серии още не съм ги гледала, но със сигурност и аз ще се ядосам на това отношение на Сурадж към Сандия! Просто не трябва да се държи така - явно ядоса ли се не е лесен. Щом и приятеля ти се е вбесил, явно Сурадж е прекалил. Какво да се прави - после ще осъзнае грешката си и ще се извини на Сандия, за да започнат готините им моменти. Аз гледах това с рейса на хинди. Ще е супер момент ...  bouquet

[/quote]

Ооо,бъди сигурна Рокс,много ще те дразни.И то като гледам,доста серии,ще се ядосваме с това негово поведение.(направо ужас ooooh!)
Аз вчера не издържах и гледах доста серии на индийски,да видя колко серии още ,ще го търпим.Но като гледах серията след пожара с автобуса ми мина.Много ми хареса как се прегръщат,това очаквах да се случи много по-рано,но като видях ,чак не можех да повярвам на "ушите си".  Praynig Hug
Утре ако се вредя да седна на компа,ще разкажа сериите от Войо,защото наистина има много музика и Бубето няма как да разбере какво точно е станало Praynig CrazyОт телефона ми е много трудно  bouquet  newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт