Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 649
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Преди малко изгледах серията в Индия и съм много доволна. Сандия се очаква да бъде следващата бременна, нали така? Тя хвана цветето, което беше подхвърлено от Мена. Ах дано! Да видим сега дали ще е така luvbed preggo 1stroller

Аз още не съм - снощи до късно я нямаше в онзи сайт! Днес ще я изгледам задължително - нямам търпение. Дано наистина Сандия скоро забременее и със Сурадж да си имат бебе. Искам да ги видя заедно и щастливи ... Praynig Praynig Praynig

# 316
Ох, да ви кажа, много ми е мъчно за Виир. Супер жестоко ми се вижда всичко това, въпреки че Ванш ми харесва... Sad

# 317
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, да ви кажа, много ми е мъчно за Виир. Супер жестоко ми се вижда всичко това, въпреки че Ванш ми харесва... Sad
Споко ма... Laughing и Виир ще изкриви ламарините на ИЧа...кво толко го жалиш? Mr. Green
Тя ИЧа за жалене, че ся настъпи края....то с тоя лудия не е лесно.... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 318
Сега да разкажа днешните 3 епизода, които са качени във войо.

Както и се присмиваше Сурач пак започна да и казва какви продукти да вземе. Каза и да вземе брашно за нещо си там тяхно, дето не му запомних името. Сандия явно взе и вода, но трябвало и масло, а тя доколкото разбрах добавила единствено вода. Сурач започна да и прави забележки. Каза и, че веднъж вече я е учил на това. Сандия каза, че е забравила, но явно според мен е забравила от паниката, която Сурач създаде. После и каза, че това е храна и не бива да я слага по лицето си, не знам какво имаше предвид, не разбирах какво става. Сурач пак продължи да и казва какво да добави. Каза и да бърка по бързо, че яденето щяло да загори, но тя каза, че било горещо. После явно пак направи нещо, защото Сурач и каза, че ако поне малко си е използвала мозъка нямало да се стигне до това. То може и да е било забавно. После и каза, че ястието трябвало да е кръгло, че ако било за тях нямало проблем и така щели да го изядат, но на състезанието веднага ще я отстранят. Сурач няколко пъти и правеше забележка и я караше да го разточи отново и отново, но тя така и не свикна както той и казваше. Сурач накрая се ядоса. Каза и, че ще точи докато го направи кръгло. Тогава вече и каза, че майка му е права, че и боговете не могат да я научат да готви. Каза и да направи нещо, да се извини и да се оттегли от състезанието. Той отивал да си легне, тя също да си легне и да не се занимава повече с това. Сандия му извика да почака. Каза, че го направила кръгло. Помоли го да погледне дали е станало добре. Сурач и каза, че майка му му е казвала, че някой хора не си използват мозъка докато не започнеш да ги биеш по главата, явно нейният случай е такъв, тоест като и се е накарал се е справила. Започнаха пак да готвят. Започна да я учи как да прави нещо друго, което се правило от сирене. Трябвало да се настърже на ренде, без да има бучки. Каза и да работи по бързо, понеже на състезанието никой няма да я чака. Сандия щеше да се пореже и Сурач я хвана. Каза и, че трябва да внимава повече, че той не може да стои цяла нощ заради нея. После и показваше как да разбере дали е станал захарният сироп. Трябвало да се образува някаква нишка. Попита я дали сиропът е станал, а тя каза, че не вижда нишка. Попита го той как го прави. Сурач пак и показа, но тя не разбра и пак попита, не знам как и показва, че не може да разбере. Сурач и каза, че не може да и даде очите си, за да види. Сандия изпусна нещо и Сурач пак я нахока. Каза и, че вече е много изморен, че е станало 4 часа. Баща му явно се събуди и го попита защо и се кара толкова. Сурач каза, че се е опитал да я научи, но тя е развалила всичко. Майка му явно и тя беше будна, защото Сурач ги попита защо не спят. Баща му му каза да не се тревожи за тях, а да се погрижи Сандия да си легне. Сурач каза, че ще си легне когато почисти, явно каквото беше разсипала. После имаше музика, явно Сандия докато чистеше ли, не знам точно какво се е случвало.

Някакъв човек отиде в дома на Сурач. Попитаха го какво го води при тях, той каза, че бащата на Сурач го извикал да му прави масаж. Те не му повярваха и го изгониха. В това време се появи бащата на Сурач и попита за масажиста. Сантош му каза, че го е отпратила. Той като започна да я хока, че от месец опитвал да си запази час, а тя го била изгонила.

Менакши започна да се тревожи, че Сандия не се появявала, а вече почти е станало време за състезанието.

Сандия се събуди и видя, че е станало 8 часа. Попита Сурач защо не я е събудил, а той каза, че опитвал да я събуди, но тя не чула. Попита я според нея на работа ли да ходи, или трябва да стои да я буди. Можел да я докосне и тя да се събуди, но понеже не искала да я докосва не го направил, за да не се почувства зле.

Менакши се дразнеше, че Сандия е станала толкова късно и Сантош не и се е скарала, а ако била тя, щяла да я направи на нищо. Менакши отиде при Сантош и поиска разрешение да ходи да продава сарита на пазара. Явно е криела нещо, защото Сантош я попита какво носи. Менакши каза, че си е взела храна, но дали беше храна не знам, доста се притесни.

Менакши всъщност явно отиваше да  говори с Дилип за сестра си, а Чави и тя се беше запътила за там. Сега май ще се срещнат на едно и също място.

Сандия репетираше наученото от Сурач. Той и каза, че е запомнила добре какво и е казал. Сурач я попита какво е било онова нещо, което Чави и Мухит искали да им го казва когато са постигнали успех. Сандия му го каза, но той таза, че на нея няма да и го каже, понеже бил сладкар и можел да го каже грешно. Чатури каза на Сурач да носи чантата, понеже била тежка и Сандия нямало да може да я носи, но Сурач и каза да не я подценява като я обижда. Тя била съвременна и щяла да се справи. Сантош каза на Сурач да не води Сандия на това състезание, понеже това не е лъжица за нейната уста. Сурач и каза, че щом Сандия е казала, че ще спечели, значи ще спечели и той вярва в нея.

Сурач и Сандия уж тръгнаха за състезанието. Сурач и каза да го почака, че сега ще се върне. Някакъв човек говореше по телефона. Сурач го поздрави, а той му каза, че тъкмо е отивал при него. После някакви там си говореха, не разбрах какви са. Сандия отиде при някой и му каза, че и трябва помощта му. Не разбрах какво стана, беше объркано. Явно някакви нападаха млади момичета и Сандия по някакъв начин се намеси, но не ми е ясно точно какво се е случило. Уж на състезание тръгнаха, нищо не разбрах.

Сурач явно беше отишъл в полицията, или по пътя се срещна с някой, не разбрах, но човекът, който е поздравил и който му бе казал, че тъкмо е отивал при него изглежда е бил полицай. Той му каза, че жалбата, която е подал срещу корумпирания служител е била в негова полза и са го уволнили. Каза, че магазина му ще е отворен след половин час. Сурач каза, че той не би подал жалба, но го е направил понеже жена му го е посъветвала така.

В крайна сметка отидоха на състезанието. В рамките на един час трябваше всеки да приготви ястието.

Чави отиде на работното място на Дилип да го търси. Казаха и, че е зает и трябва да изчака. В това време тя видя, че Менакши също се е запътила на там. Реши да каже на майка си, че Менакши я е излъгала, но се досети, че ако я издаде ще издаде и себе си, понеже каза, че отива в колеж. Менакши попита за Дилип и на нея и каза секретарката, че е в заседание. Тя започна да си рекламира саритата пред нея, а Чави наблюдаваше всичко, обаче Менакши май не я забеляза.

Пак започнаха да дават състезанието. Явно беше ред на Сандия и тя пак нещо не правеше както трябва, защото Сурач и подвикваше да издърпа капачката, да побърза, че всички били започнали. По едно време Сандия си говореше, че е забравила да сложи масло. Не знам Сурач като и вика другите как не го чуват, или не му пука, че го чуват, защото някой му казваше да се успокои, а той каза, че цяла нощ я е учил и нищо не е схванала. Дали пък Сурач просто не си представяше, че и говори така, последния епизод свърши и не разбрах. Знаех си, че тези епизоди няма да са ми много ясни.

# 319
Оооо, Ичха не я жаля, ама Ич! Grinning От началото на сериала върши глупост след глупост, така че всичко си заслужава.
Иначе не разбирам нещо друго. Верно, че гледам филма за фон, но все пак - тази вдовица Чанда и нашата Тапу защо така не мелят брашното? Гледам, че Тапася постоянно се заяжда с нея, пък другата все иронично я гледа... Какво съм пропуснала?  newsm78

# 320
  • Варна
сори за грубия език, ама кажете ми ши са изплющят ли Анандито и оня грозник най накрая, щото като почне тая да го гледа с един премалял поглеееддд....и направо ми се повдига! падат и гащите като го види тоз грозен пъпчивец! откакто смениха актьорите, пълна боза!!! smile3515 само се гледат с овчи поглед и вече не издържам! преди Ананди беше толкова умно, будно и остроумно момиче, а сега е една тъпа коза!!!

# 321
Оооо, Ичха не я жаля, ама Ич! Grinning От началото на сериала върши глупост след глупост, така че всичко си заслужава.
Иначе не разбирам нещо друго. Верно, че гледам филма за фон, но все пак - тази вдовица Чанда и нашата Тапу защо така не мелят брашното? Гледам, че Тапася постоянно се заяжда с нея, пък другата все иронично я гледа... Какво съм пропуснала?  newsm78
Чанда нъл вдовица и е тъп живота та сал прай интрижки...ама Тъпата и тя не пада по-доле и те така... hahaha hahaha hahaha hahaha

Цветке Hug ше се изплющат бе споко... hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама кой знае къФ белег е остайл пъпчивия, та не щеше си лега с РазвратИ сума време... hahaha hahaha hahaha
Ама кат се престраши..не мой я отбута... Joy Joy Joy Joy

# 322
сори за грубия език, ама кажете ми ши са изплющят ли Анандито и оня грозник най накрая, щото като почне тая да го гледа с един премалял поглеееддд....и направо ми се повдига! падат и гащите като го види тоз грозен пъпчивец! откакто смениха актьорите, пълна боза!!! smile3515 само се гледат с овчи поглед и вече не издържам! преди Ананди беше толкова умно, будно и остроумно момиче, а сега е една тъпа коза!!!

Аз май скоро бях изказала мнение за сегашната Ананди, че е много смотана и заспала и много ме дразни. Как се прави, че не разбира какво и говори Джаго. Тя баш си става единствено да готви и да прави чай, за нищо друго.

# 323
  • София
 Днешните епизоди на "Моята карма"

08.03.2010 – епизод 290

Джоги, Дамини и Дивия слизат по стълбите. Семейство Тхакур благославя Виир. Той се приближава към Дамини. Моли я да не се притеснява. Казва, че брат му ще направи Ичха много щастлива. Рохини го подканя да седне. Дамини тайно си избърсва сълзите. Ичха се показва на стълбите и Виир я гледа с копнеж. На фона на музика си спомня техни моменти. В същото среме по другото крило на стълбата слиза Тапася. Двете достигат до останалите по едно и също време.

Виир казва на Джоги и Дивия, че майка му е изпратила шал и гривни за Ичха. Добавя, че утре в дома им ще се празнува Холи и ги кани. Дивия му отговаря, че всички ще присъстват. Виир се сбогува и си тръгва, без да обърне никакво внимание на Тапася. Джоги го настига на входната врата. Той го прегръща и го моли да се пази. Двамата си стискат ръцете.

Рохини коментира изработката на шала. Дивия казва, че Ичха е голяма късметлийка. Слага и шала и я хвали, че с него е много красива. Тапася добавя, че това ще е първото Холи в дома на свекъра и свекървата и честити празника.

Пред къщата на семейство Бундела е струпана голяма купчина слама. Дядото казва, че за първи път от много време насам всички заедно ще празнуват. Доволно заявява, че Ванш е много щастлив и най-сетне е превъзмогнал пороците си. Умед коментира, че за сметка на това Виир е посърнал от мъка. Дядото казва, че днес молитвата за Холи ще се извърши от внуците му. Виир и Ванш палят огнения олтар. Пандитът ги моли да излеят един съд с вода около него и двамата го хващат и обикалят огъня. Всички се молят. Ванш иска от боговете помощ да превъзмогне слабостите си и да започне ново начало. Виир си казва, че ще забрави любовта си в името на щастието на брат си. Гунванти си пожелава в живота на синовете и да има само радост. Пандитът благославя двамата братя и те отиват да вземат благословия и от родителите си, след което влизат в къщата. Гунванти ги гледа и коментира, че за да бъде щастлив единя и син, другият трябва да се жертва.

На следващата сутрин Чанда и Гунванти обсъждат приготовленията.  Танцьори играят в градината на Бундела. Виир и Ванш са облечени с бели дрехи и очакват гостите. Семейство Тхакур пристигат. Ванш търси с поглед Ичха и се мръщи, че още я няма. Двете семейства се поздравяват. Гунванти пита къде са снахите и. В този миг от една кола слизат Ичха и Тапася.  Ичха си е сложила розовия шал, подарък от свекърва и. Тапася я прегръща и двете застават пред Виир и Ванш. Чанда коментира, че втората снаха е по-красива от първата и на Тапу и става неприятно. Гунванти повежда снахите и синовете си към къщата. Пред олтара те трябва да вземат благословия от божествата. Ванш прегръща Ичха.

09.03.2010 – епизод 291

Двамата се молят пред олтара. Гунванти кара сина си да сложи един червен шал с жълти редни на избранницата си. Ванш покрива Ичха и се усмихва. Двамата се гледат в очите. Тапася е доволна. След това докосват краката на Гунванти и застават отзад. Майката подканя Виир да сложи шала на съпругата си. Тапася се притеснява и Гунванти я моли да застане до Виир. Подава шала на сина си. Виир не реагира. Той си спомня разговора с майка си и даденото обещание. Взима шала от подноса и го слага на главата на Тапася. Гунванти съветва снахите си да запазят шаловете като скъп спомен от първият Холи. Подканя ги да отидат и да празнуват.

Ванш хваща Ичха и я повежда навън. Донася поднос с цветен прах, потапя си ръцете в него и я намазва по лицето. Моли я и тя на свой ред да му сложи. Ичха го цапа по брадата. Ванш се смее и танцува, а Ичха тъжно наблюдава. Чанда пожелава на Тапася този празник да изпълни живота и с цветове. Тя не и остава длъжна и и отговаря: Честито безцветно Холи.

Виир взима един барабан и започва да го бие, без да откъсва очи от Ванш и Ичха. Ванш се забавлява, а Ичха тъжно гледа Виир.

Ръцете на Виир започват да кървят и той все по трудно държи палките. Тапася се ядосва отстрани. В един момент той пуска палките на земята. Гунванти вижда, че лицето на Тапася е чисто и кара Чанда да донесе боите. Ванш и Ичха идват при тях. Ванш вижда цветния прах и намазва майка си. След това отива при Виир и го гълчи защо стои сам настрани от тях. Пита го какво чака, че все още не е нашарил съпругата си. Виир докосва лицето на Тапася и тръгва да си ходи. Ванш го спира и кара Тапу на свой ред да го намаже. Виир отново иска да се махне, но Ванш му казва да не бърза толкова, а да честити празника и на снаха си. Ичха е страшно притеснена. Виир потапя ръце в боята и нежно докосва лицето на Ичха. Ванш поднася подноса към Ичха и тя на свой ред докосва Виир. Двамата се гледат и очите им са насълзени.
Ванш  кара музикантите да засвирят и започва да пее. Виир иска да си тръгне, но Тапася го хваща за ръка и запява и тя. Ванш и Тапу танцуват, а Ичха и Виир гледат безпомощно и се мъчат накакси да участват във веселбата. В един момент на Виир му писва и влиза в къщата.

# 324

Аз май скоро бях изказала мнение за сегашната Ананди, че е много смотана и заспала и много ме дразни. Как се прави, че не разбира какво и говори Джаго. Тя баш си става единствено да готви и да прави чай, за нищо друго.
Чшшшшшшшш....альооооооооооооооооо....телешкия поглед плени РазвратИ Joy Joy Joy Joy

# 325
https://www.change.org/p/color-channel-should-we-celebrate-anand … ecruiter=70293470

Айде по един съпорт за Черньо на петицията

Иска само имена, мейл, държава и град... Peace

# 326
https://www.change.org/p/color-channel-should-we-celebrate-anand … ecruiter=70293470

Айде по един съпорт за Черньо на петицията

Иска само имена, мейл, държава и град... Peace

Мисля, че този път успях, но не съм сигурна. Получих 2 имейла в пощата си, ама като не разбирам английски, не знам какви са.

# 327
Искам да знам този проклетник чичото на Шам ще си получи ли заслуженото някога, ако ще да е след 500 серии?! Нещо ми вдига кръвното...

# 328
Искам да знам този проклетник чичото на Шам ще си получи ли заслуженото някога, ако ще да е след 500 серии?! Нещо ми вдига кръвното...
Да, ще го изгонят кат куче. Когато се разбере, че той е оставил Варун да падне от терасата. Детето едвам се държеше за парапета, а оня го остави да падне. След случката сума време Варун беше в инвалидна количка. Детето един ден си каза, те първо не му повярваха, че той на Ананди и майка си казва едно, пък пред чичака отрича, че го страх, ама дойде Шам и го накара да каже...ей тогава настъпи края за чичака...стегна си бохчата за норматив и повече не се появи. Mr. Green

# 329
Да, ще го изгонят кат куче. Когато се разбере, че той е оставил Варун да падне от терасата. Детето едвам се държеше за парапета, а оня го остави да падне. След случката сума време Варун беше в инвалидна количка. Детето един ден си каза, те първо не му повярваха, че той на Ананди и майка си казва едно, пък пред чичака отрича, че го страх, ама дойде Шам и го накара да каже...ей тогава настъпи края за чичака...стегна си бохчата за норматив и повече не се появи. Mr. Green

Сега ли ще падне от терасата?

Общи условия

Активация на акаунт