О значи ще е съвсем скоро нямам търпение. Моментите в Сингапур и на мен са ми любими, гледала съм ги, но на клип. Гледах 599 епизод в ютуб и се пукнах от смях

miha благодаря

Гледам индийските серии в Startv обаче сайта сигурно има проблем, защото от няколко дни не мога да гледам от там и си пускам сериите в desi tashan. Как е при вас?

Иначе аз ги гледах в yutube в началото и то целите епизоди, много добро качество.Но сега са ги изтрили

Иначе във втория сайт за който пишеш,вървят добре

Точно това си бях пуснала и аз одеве от сайта! Там са много сладки - Сандия тайно отиде да слага къна на ръката на Сурадж през нощта. Искаше отново да се ожени за него. Много е забавна как се криеше. Нали бащата се прокашля и Сандия се пъхна под завивката на Сурадж! Двамата бяха супер сладки в тъмното, а Сурадж извади телефона си да си свети с него под одеялото. Те двамата заедно - Чатури така гледаше. Да ама и Сантош се събуди да пие вода и видя, че леглото на Сандия е празно. Там паднах от смях - за малко да ги свари със Сурадж под завивките, добре че Чатури се обади и я забаламоса нещо, че Сандия е излязла за малко на въздух ... Така се смях там - а Сандия и Сурадж заедно - тя после в крайна сметка го къноса ...

Ани, от известно време промениха облика и адреса на сайта - може би затова не ти го отваря. Ето го с епизодите - копирай линка и ще ти се отвори - там си избираш епизод и готово ...

http://www.hotstar.com/#!/diya-aur-baati-hum-81-s