Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 361
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Епизодите в Сингапур ще са уникални - нямам търпение да стигнем до там. Сурадж и Сандия имат изключителни и много романтични моменти. Това е някъде от 250-та серия натам ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts newsm44

О значи ще е съвсем скоро нямам търпение. Моментите в Сингапур и на мен са ми любими, гледала съм ги, но на клип. Гледах 599 епизод в ютуб и се пукнах от смях hahaha hahaha hahaha Сурадж, Сандия, Сантош, Арун и Чатури не знам къде са били явно пак в някакво село. През нощта всички спят в една стая, Сандия искаше да излезе със Сурадж навън и само го закачаше, за да се събуди. Той я погледна, а тя отиде при него започнаха да си говорят шепнешком, за да не ги чуят. Бащата хъркаше или говореше нещо насън и за да не ги видят Сурадж и Сандия се пъхнаха под завивката. Бяха много сладки Heart Eyes Сандия му говореше, а той й каза да мълчи обаче в това време Чатури се събуди и ги видя Joy Joy Joy
miha благодаря  Hug  bouquet
Гледам индийските серии в Startv обаче сайта сигурно има проблем, защото от няколко дни не мога да гледам от там и си пускам сериите в desi tashan. Как е при вас?
Ани това е от втората свадба на двамата Hug тя му слага къна на ръцете, тайно през ноща.
Иначе аз ги гледах в yutube в началото и то целите епизоди, много добро качество.Но сега са ги изтрили    bouquetbouquet  bouquet

Иначе във втория сайт за който пишеш,вървят добре Hug

Точно това си бях пуснала и аз одеве от сайта! Там са много сладки - Сандия тайно отиде да слага къна на ръката на Сурадж през нощта. Искаше отново да се ожени за него. Много е забавна как се криеше. Нали бащата се прокашля и Сандия се пъхна под завивката на Сурадж! Двамата бяха супер сладки в тъмното, а Сурадж извади телефона си да си свети с него под одеялото. Те двамата заедно - Чатури така гледаше. Да ама и Сантош се събуди да пие вода и видя, че леглото на Сандия е празно. Там паднах от смях - за малко да ги свари със Сурадж под завивките, добре че Чатури се обади и я забаламоса нещо, че Сандия е излязла за малко на въздух ... Така се смях там - а Сандия и Сурадж заедно - тя после в крайна сметка го къноса ...  smile3532 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Ани, от известно време промениха облика и адреса на сайта - може би затова не ти го отваря. Ето го с епизодите - копирай линка и ще ти се отвори - там си избираш епизод и готово ...
  Hug Hug Hug

http://www.hotstar.com/#!/diya-aur-baati-hum-81-s

# 496
Намерих един уникално забавен клип с Анас/Сурадж и Депика/ Сандия зад кадър от "Светлината" - той кара колело и тя седна да се вози отзад хваната за него. Двамата дават интервю - много са забавни, готини и естествени. Не спират да се смеят и забавляват. Личи си, че им е много приятно заедно. Депика как се киска. Големи сладури са и двамата ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves smile3533

https://www.youtube.com/watch?v=QczqhBX9Zms

# 497
Добър вечер! Колко сте изписали докато се появя, едва сварих да ви изчета. Зис, не мога да повярвам, това наистина е пълна глупост. Като знам как разказваше за РазвратИ колко му се кефеше и как коментирахте с Марвела сега много се дразня на станалото. Все още не съм го гледала но покрай вашите разкази почти го бях опознала. На мен все пак ми се иска да продължа да гледам сериала, но винаги ще се чувствам кофти защото очаквах съвсем различно. Много ми се иска все пак някой да гледа и да каже какво ще се случи с Ананди ще я омъжат ли за друг, или ще остане сама и така ще завършат сериала. Зис според мен не е лошо да го догледаш до край ако ще и това да е последния епизод който гледаш. Не мисли че имам предвид себе си за да ми разказваш какво ще се случи просто е хубаво човек като захване нещо да го свърши до край така направиха и феновете на цветовете. Именно защото е само един сериал и няма общо с действителността би трябвало да гледаш на него именно като на най обикновен сериал, каквито са всички останали и да видиш до къде ще стигнат с простотията си гадните сценаристи. Ако някой е гледал в петък епизода бихте ли казали какво точно се случи с детето на Сугна, Каква е вината на чичото в случая? Той ли го бутна от терасата?

Това ли дават вече? Как детето на Сугна е паднало от терасата? Аз също не съм гледала последните два епизода. Всъщност някой тука беше написал май, че е паднал, но аз не обърнах много внимание. Като разбрах какво ще стане спрях да го гледам, но приятелят ми настоява да гледа развитието и искам, не искам ще трябва покрай него и аз да следя.

Зис, Марвела, много е скучно без вас в темата. Толкова беше свежо, когато коментирахте Разврати. Хайде гледайте и коментирайте пак, нищо чудно пък после Изкуки да го замести.

# 498
Намерих един уникално забавен клип с Анас/Сурадж и Депика/ Сандия зад кадър от "Светлината" - той кара колело и тя седна да се вози отзад хваната за него. Двамата дават интервю - много са забавни, готини и естествени. Не спират да се смеят и забавляват. Личи си, че им е много приятно заедно. Депика как се киска. Големи сладури са и двамата ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves smile3533

Тази дето така се смее е Сандия, така ли? Много готини гласове имат и двамата

# 499

Тази дето така се смее е Сандия, така ли? Много готини гласове имат и двамата

Да Сандия е! Тук са само Сурадж и Сандия т.е. Анас и Депика и говорят зад кадър. Наистина имат свежи гласове и добре се забавляват. Тя така се смее, че направо те зарежда с позитивизъм. Много са сладки ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 500
Ани, от известно време промениха облика и адреса на сайта - може би затова не ти го отваря. Ето го с епизодите - копирай линка и ще ти се отвори - там си избираш епизод и готово ...[/b][/color][/size]  Hug Hug Hug

Опитах и не става. Не се притеснявай аз гледам сериите от desi tashan, намирам ги и в desiserials и desitvbox.
Благодаря за клипа Hug Hug Hug

# 501
  • София
Здравейте  newsm51 "Светлината..." в Индия от 17.01.14г.

Сандия си приготвя багажа за пътуване. Сантош влиза с Чоту . Тя е изненадана да ги види.

Сантош и казва: "Дъще знам,че заминаваш"
Чоту и казва, че е проверил в интернет къде отива , по молба на Сантош. За това са дошли да и донесат някои неща и слагат торбите на леглото. 
Сантош и казва:" Разбрах, че там през нощта става студено а ти не издържаш на студ. За това съм ти донесла шапка. Сладки ти ги обичаш. Чай- Мена го е приготвила.  Да не забравяш всеки ден да го пиеш, за да си здрава!"

Сандия не издържа и я прегръща....и двете плачат. CryТя и благодари, но и казва, че не е трябвало да идва, понеже още не е добре. Сантош и казва:
"Какво говориш ти си ми снаха, притеснавам се за теб" а Сандия и отговаря:
"Майко аз винаги ще бъда твоя дъщеря а не снаха"    Cry
Сантош и отговаря: "Така да бъде!"
Сандия казва на  Чоту , че трябва да и се обажда и да и пише редовно.За да знае какво става в къщата.
Влиза Анкита да им поднесе чай.  Сантош и казва,че знае колко много се грижат двамата за Сандия. Но майчиното и сърце я боли, защото снаха и няма майка.  Анкита и отговаря,че Сантош винаги ще бъде като майка на Сандия и няма кой да я измести от сърцето и. 

Сантош я благославя и и казва да се опита да бъде щастлива макар и далече от тях.
През това време на пазара се разхождат Викрам и Мена, говорят си за бъдещото бебе. Случайно  виждат Чави и Дилип да ядат сладолед на една сергия.  Мена се ядосва като ги вижда и казва на Викрам. Колко спокойно си похапват сякаш нямат никакви проблеми.  Но това било така след като те двамата се грижат за всичко в къщата.  И сега ще живеят при тях, най- малко още десет месеца, докато стане готова новата им къща.    Мена казва, че не вярва на Чави и Дилип, че Пушпа ги е изгонила.     Кара Викрам нарочно да се обади по телефона на Дилип, да го покани на обяд а той му казва, че е в офиса и работи.Викрам също започва да се съмнява в сестра си и зет си.  А Мена му казва, че има план как да ги разобличат.

Тръгвайки си от къщата Сантош среща Анкур и го спира като му казва, че има да му каже нещо:
"Аз съм дошла,не да спра Сандия а да я благословя! Тя няма как да е щастлива от една страна със съпруг който се страхува и е раздразнен.И от друга страна брат и който е честолюбив и в момента е заслепен!"
Сандия слуша от страни и плаче....

Мена се преоблича като гуру в мъжки дрехи. Седи на земята и покрай нея има хора на които гледа.Всички са във възторг от способностите на гуруто Laughing Grinning Grinning Викрам уж случайно довежда Чави да и гледа.  Мена започва да обяснява,че всеки който има някакви грехове като ги напише на листче и ги изгори. Късметът му се връща. Чави се двоуми дали да го направи....

През това времи Сурадж е пред къщата на Анкур и се опитва от някъде да зърне Сандия.  Тя се показва на прозореца говорейки по телефона а Сурадж се скрива, за да не го види.

# 502
  • София

Благодаря ти за клипа! Hug наистина са много забавни.  В едно интервю питат Анас изпитва ли притеснение от любовните сцени а той им отговаря, че с партньор като Дипика е много лесно. Защото тя винаги го предразполага.  Даже понякога се чуди как успяват, понеже на нея винаги и е много забавно  Grinning Heart Eyes newsm51

# 503
  • Bulgaria
http://serialiofbg.televisionbg.net/2015/01/blog-post_18.html
След финала на Забраненият плод ще започне нов индийски сериал .Главна роля ще играе Авика Гор-малката Ананди от Малката булка.Казва се "Ритъмът на мечтите и все още не е завършил в Индия.В момента са излъчени 1080 епизода

# 504
След финала на Забраненият плод ще започне нов индийски сериал .Главна роля ще играе Авика Гор-малката Ананди от Малката булка.Казва се "Ритъмът на мечтите и все още не е завършил в Индия.В момента са излъчени 1080 епизода

Това дали не е сериалът, в който после Садна замествала Авика? В темата за Сара и Ангат го коментираха, че феновете се сърдили и си я искали обратно.

# 505
  • Bulgaria
Оригиналното име е Sasural Simar Ka" от 2011 г. Да ,точно в него Сара замества Авика .

# 506

Благодаря ти за клипа! Hug наистина са много забавни.  В едно интервю питат Анас изпитва ли притеснение от любовните сцени а той им отговаря, че с партньор като Дипика е много лесно. Защото тя винаги го предразполага.  Даже понякога се чуди как успяват, понеже на нея винаги и е много забавно  Grinning Heart Eyes newsm51

Няма за какво! Аз ти благодаря, че винаги ни държиш в течение с нещата. Добре го е казал Анас - аз като ги гледам с Депика зад кадър си личи, че им е много забавно, а тя не спира да се смее. Пък и как няма с партньор като него. Дори в сериала понякога тя не е толкова усмихната. Определено са страхотни - имат и готини танци ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts newsm76 smile3521

# 507
Здравейте  newsm51 "Светлината..." в Индия от 17.01.14г.

Скрит текст:
Сандия си приготвя багажа за пътуване. Сантош влиза с Чоту . Тя е изненадана да ги види.

Сантош и казва: "Дъще знам,че заминаваш"
Чоту и казва, че е проверил в интернет къде отива , по молба на Сантош. За това са дошли да и донесат някои неща и слагат торбите на леглото. 
Сантош и казва:" Разбрах, че там през нощта става студено а ти не издържаш на студ. За това съм ти донесла шапка. Сладки ти ги обичаш. Чай- Мена го е приготвила.  Да не забравяш всеки ден да го пиеш, за да си здрава!"

Сандия не издържа и я прегръща....и двете плачат. CryТя и благодари, но и казва, че не е трябвало да идва, понеже още не е добре. Сантош и казва:
"Какво говориш ти си ми снаха, притеснавам се за теб" а Сандия и отговаря:
"Майко аз винаги ще бъда твоя дъщеря а не снаха"    Cry
Сантош и отговаря: "Така да бъде!"
Сандия казва на  Чоту , че трябва да и се обажда и да и пише редовно.За да знае какво става в къщата.
Влиза Анкита да им поднесе чай.  Сантош и казва,че знае колко много се грижат двамата за Сандия. Но майчиното и сърце я боли, защото снаха и няма майка.  Анкита и отговаря,че Сантош винаги ще бъде като майка на Сандия и няма кой да я измести от сърцето и. 

Сантош я благославя и и казва да се опита да бъде щастлива макар и далече от тях.
През това време на пазара се разхождат Викрам и Мена, говорят си за бъдещото бебе. Случайно  виждат Чави и Дилип да ядат сладолед на една сергия.  Мена се ядосва като ги вижда и казва на Викрам. Колко спокойно си похапват сякаш нямат никакви проблеми.  Но това било така след като те двамата се грижат за всичко в къщата.  И сега ще живеят при тях, най- малко още десет месеца, докато стане готова новата им къща.    Мена казва, че не вярва на Чави и Дилип, че Пушпа ги е изгонила.     Кара Викрам нарочно да се обади по телефона на Дилип, да го покани на обяд а той му казва, че е в офиса и работи.Викрам също започва да се съмнява в сестра си и зет си.  А Мена му казва, че има план как да ги разобличат.

Тръгвайки си от къщата Сантош среща Анкур и го спира като му казва, че има да му каже нещо:
"Аз съм дошла,не да спра Сандия а да я благословя! Тя няма как да е щастлива от една страна със съпруг който се страхува и е раздразнен.И от друга страна брат и който е честолюбив и в момента е заслепен!"
Сандия слуша от страни и плаче....

Мена се преоблича като гуру в мъжки дрехи. Седи на земята и покрай нея има хора на които гледа.Всички са във възторг от способностите на гуруто Laughing Grinning Grinning Викрам уж случайно довежда Чави да и гледа.  Мена започва да обяснява,че всеки който има някакви грехове като ги напише на листче и ги изгори. Късметът му се връща. Чави се двоуми дали да го направи....

През това времи Сурадж е пред къщата на Анкур и се опитва от някъде да зърне Сандия.  Тя се показва на прозореца говорейки по телефона а Сурадж се скрива, за да не го види.

Благодаря ти за подробния разказ на епизода!  Hug Сцената между Сантош и Сандия е много чувствена и силна. Сантош добре го е казала и на Анкур - той прекалява вече ... Peace  Crossing Arms Rolling Eyes

# 508
Ани, от известно време промениха облика и адреса на сайта - може би затова не ти го отваря. Ето го с епизодите - копирай линка и ще ти се отвори - там си избираш епизод и готово ...[/b][/color][/size]  Hug Hug Hug

Опитах и не става. Не се притеснявай аз гледам сериите от desi tashan, намирам ги и в desiserials и desitvbox.
Благодаря за клипа Hug Hug Hug

Няма за какво! Жалко, че не успяваш да отвориш сайта, но поне си ги намерила другаде ...   bouquet   bouquet  bouquet

# 509

Това дали не е сериалът, в който после Садна замествала Авика? В темата за Сара и Ангат го коментираха, че феновете се сърдили и си я искали обратно.

Оригиналното име е Sasural Simar Ka" от 2011 г. Да ,точно в него Сара замества Авика .

mimioza - благодаря за информацията! Да това е същия сериал, в който Сара влезе наскоро. Сериала до тук е около 1080 серии и още се снима - Сара влиза чак след 1053-ти епизод, за да замества Авика в ролята на Роли, защото уж при някакъв инцидент е станало нещо с Роли и са й направили операция и тя се връща с ново лице. Феновете недоволстват в момента и си искат Авика, понеже все пак са я гледали над 1052 серии с главния и много ги харесват като двойка. И понеже се говори, че Авика не е напуснала и може да се върне се правят догадки да не би героинята на Сара да е измамница и да се прави на нея - въобще хиляди версии. Наскоро в епизодите Авика се появи и сега са двете със Сара и се чудят коя е истинската Роли. Още не съм изгледала тези серии. Принципно не съм гледала този сериал и от това дето четох за него в резюмето не ми хареса особено, но заради Сара гледам основното с нея само. Феновете непрекъснато се оплакват и казват, че не искат да гледат ако не оправят историята. Някакви такива неща - следа реакциите заради Сара. Все още не е ясно дали нейната поява в сериала е временна или ще остане. Незнам какво ще решат относно сюжета - Сара до тук има малко заснети епизоди - около 30. За мен Сара е невероятно красива и талантлива и заслужава някой нов готин сериал, където да си играе от началото до края - ако може да е с Ангад най-добре. Феновете ги искат отново заедно - те двамата също. Тук след 1053 серии е много сложно човек да схване нещата.  newsm10

Не знам дали ще гледам този сериал, когато започне в България - може да му хвърля поглед, но историята му не ме впечатли особено, когато четох за него. Не е мой тип, но вероятно е хубав щом е изкарал толкова серии. Ако купят всички серии бихме могли да видим Сара живот и здраве едва след около година и нещо. А и не се знае за колко време ще играе - колко ще е дълъг сериала. Дали Авика няма да се върне като Роли и въобще има много неизвестни ...  newsm78

Ясно е защо са избрали точно този сериал. Нова Телевизия и съответно Диема Фемили имат договор с индийската компания Color TV - и купуват и излъчват само нейни сериали - за пример Малката Булка и Моята Карма също са на Color TV.  Peace

От друга страна БТВ имат договор с Star TV и излъчват нейните сериали - съответно "Цветовете на любовта" и "Светлината на моя живот". За мен именно това са сериалите, които ме плениха от сърце и си струва да се гледат. Благодаря на БТВ, че ги е купила и че ги пусна ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мен лично много ме е яд, че никой не купува втория сериал на Сара и Ангад - Ram Milayi Jodi. Аз си чакам него - проблема е, че той е на компанията Zee TV, но пък дано някога успеят да го купат. Феновете в България искаме да го гледаме и тук - затова и писахме на телевизиите. Нищо, че е на друга компания - ще купят само него и готово. Дано по-натам стане. Сериала е много хубав, съвременен и интересен. Сара и Ангад са уникални сладури и края е щастлив за тях и героите им ...
Praynig Praynig Praynig  Heart Eyes Two Hearts  Two Hearts txtloves

Общи условия

Активация на акаунт