Аз не умея толкова подробно да раказвам,защото преживявям емоционално всеки епизод и понякога пропускам някои неща.
А и гледам Светлината на няколко фронта и се разтроявам в мислите си.
Току-що изгледах новият епизод в Индия и се оправдаха очакванията на miha,че Чоту пак ще плаче.
Сурадж заведе майка си в болницата,но Чоту се опита да каже на Сандия, а Анкур май го излъга,че тя е заминала.Даже помоли някакъв човек в униформа да не го пуска повече в къщата.По-късно Чоту видя Сандия,че е в стаята и се опита да я извика,но униформеният го изпъди.
После той се сети да й позвъни на мобилния,но вдигна Анкита,а Анкур отново му се развика и миличкият Чоту разплакан си затвори телефона.
Този Анкур голям гадняр излезе,а Анкита голяма овца –мълчи и мига на парцали.
Miha-тук пак ще разчитаме на теб да разберем какви гущери бълваше този идиот и какво му отговори Сандия в края на серията.
От този епизод разбрах две думички- трансплантация и донор.
Май ще търсят донор на някакъв орган за Сантош и си мисля дали Сандия няма да е подходяща за това.Но пък от друга страна си мисля, ако тя спаси Бабу дали това по нататък няма да й попречи да си има собствено дете.
Просто уникален сериал –много човешки и непрекъснато те кара да размишляваш!
Така е! Напълно съм съгласна с теб - "Светлината" е прекрасен и много истински сериал. Радвам се, че набира все повече фенове ...

Благодаря и на теб за разказа ...

Може когато Сандия разбере за станалото със Сантош веднага да си направи изследвания и тогава с изненада да разберат, че очаква бебе от Сурадж. А след това тя да успее да намери друг донор - нали е полицай - ще задейства връзки и пак тя ще помогне да я спасят. Така 2 неща в едно. И със Сурадж да се съберат - би било идеално. Пак измислих сценария ...