Италия 147

• 42 532
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Фей, виж в блога на Йоли в гугъл, има банци с какво ли не, дори и с гъби

# 496
взех си Масло от карите на Omnia botanica
Изглежда, че ей това си е избрала, Лени. Laughing

ма извинявам се, аз малко малоумна - това е за лице, и за тяло ли?
къде ги продават, в кои вериги

# 497
  • в едно миланско село
МГ, грях ти на душата! Hug
исках да избегна точно този момент, в който виждам хиляда вкуснотии и искам всичките да ги пробвам  Mr. Green

# 498
Фей, разгледай снимките и която ти е на сърце отваряй и прочети

# 499
Брей, ама ние съвсем сме си синхронизирали биоритмите  Laughing, и аз вчера правих баници (две, понеже и нашите са у нас, още няколко дни само).
Освен това празнувахме на Мила пети рожден ден, правих торта-таралеж и съм много доволна колко бързо и симпатично става ("тестото" е като за сладък салам на практика). Вечерта правих и втора доза, за детската градина днес.
Малко ме хвана носталгията, кога се роди, кога минаха 5 години...

# 500
Честито на Мила, това сладко 5 годишно детенце:))   Heart Eyes И аз понякога се чудя как и кога минава времето...

# 501
Малко ме хвана носталгията, кога се роди, кога минаха 5 години...
Време е за пето бебе, то се е видяло... Simple Smile)))
Да ти е здрава, сладка и послушна Мила!
На мен пък ми стана много сладка снимката на близнаците в костюмчетата на Тигър и Пух, понеже си спомних една стара снимка на Мила и Матео от по-предишен карнавал в Бари, облечени в същите костюмчета, и ти обясняваше, че по характер много им отговарят.

П.П. През уикенда баница не съм правила.
П.П.П. Обаче и аз много обичам баница с праз!

# 502
Време е за пето бебе, то се е видяло... Simple Smile)))

Види се, всички са ме отписали, че рано или късно ще си устроим и пето бебе. Но аз се държа, ей на, веч година и половина устоявам  hahaha
Шегата настрана, по сегашни сметки наистина не мисля да се размножаваме повече. Но че съм пристрастена по бебета, не мога да отрека, но какво да направя, те са виновни!!! Laughing

На мен пък ми стана много сладка снимката на близнаците в костюмчетата на Тигър и Пух, понеже си спомних една стара снимка на Мила и Матео от по-предишен карнавал в Бари, облечени в същите костюмчета, и ти обясняваше, че по характер много им отговарят.

Нали, нали! Сега малко ми беше трудно да ги разпределя характерологично, ще трябва догодина пак да пробвам  Laughing.

# 503
Честит рожден ден на Мила порастнала! Да е жива  и здрава!  Тралала, каква е тази торта таралеж?
бай дъ уей, снощи  и аз правих баница  Laughing

# 504
бай дъ уей, снощи  и аз правих баница  Laughing
Ееех, а аз се мъчих с едно тофу. Sick ooooh!

# 505
Десита, правих я по тази рецепта от бг-мама:
Скрит текст:
Аз когато трябва да правя торта а нямам много време за приготовление правя нещо подобно, може да й придадеш каквато си форма искаш и това я прави интересна.
В много от рецептите ми преписани от майка ми преди доста години, за разни сладки или рула от натрошени бисквити има и сурови яйца, обаче аз вече ги елеминирам, щото ме е страх. използват ги за спойка, ама то има ли масло, а и прясно мляко пак ще се спои сместа.
Значи това което аз правя, отиват ми около една кутия от Грахам бисквитите(с шоколадови бисквити става обаче най добре), натрошени, поливам ги с едно стикче разтопено масло, половин чаша мляко в която съм разтворила какао, счукани орехови ядки около половин чаша, около половин чаша стафиди, предварително накиснати във вода или ром, коняк. Понякога настъргвам шоколад, ябълка(тогава намялавам прясното мляко, щото ябълката си пуска сок), слагам и смлени орехи, плодчета от някакво сладко. Захар не слагам, бисквитите са си достатъчно сладки, но ако обичате повече сладко може да сложиш както е в рецептата. Ако видя че сместа се получава по рядка, добавям още натрошени бисквити или смлени орехи, ако е по суха мляко или още масло.. Абе въобще всичко е на око, веднъж като направиш, следващия път ще прецениш от кое да сложиш по малко и от кое повече.
А формичката е ето такава.
Малко й се плашех на оформянето, но всъщност стана за нула време, най-пипкаво ми беше трошенето на бисквитите, че ми се развали блендера и трябваше на ръка.

# 506
Честит Рожден Ден на Мила !!!

Аз правя баница с газирана вода /става много хрупкава/ от блога Черпак с мерак /

# 507
Честит рожден ден на Мила!

Аз вчера правих баница с кайма и лук и стана супер. Кори за баница не съм виждала, може и да има. Тези, които правих аз станаха супер бързо и лесно. А втората с айца и сирене. Аз я правя без кисело мляко.

# 508
  • UK
Ужасни сте с тези баници Confused мрънкам всеки уикенд, че ми се яде и няма и няма...ни кори, ни кой да точи. Ама ако Деси даде някоя рецепта може и да запретна ръкави.. Twisted Evil
Честит рожден ден на милата Мила! Да е жива и здрава и все така красива!  bouquet

# 509
Льоли , на машина за паста може да си наточиш страхотни кори за баница супер тънки.Стига да имаш машинката. Peace

Общи условия

Активация на акаунт