Италия 147

• 42 530
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Италия
Маркрит, даваш ми чудна идея! Аз съвсем скоро остарявам пак, та се бях зачудила за какъв подарък да се одумам  Twisted Evil

# 511
Маркрит, даваш ми чудна идея! Аз съвсем скоро остарявам пак, та се бях зачудила за какъв подарък да се одумам  Twisted Evil
В България са много евтини около 30 лв.

# 512
  • Италия
То така, ама аз се огледах за тези за около 100-ина евро  Mr. Green  Twisted Evil

# 513
То така, ама аз се огледах за тези за около 100-ина евро  Mr. Green  Twisted Evil
За 100 евро да не са електрически и с отделение за смесването на тестото ? Rolling Eyes newsm78 Money

# 514
  • в едно миланско село
.

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 21:39 от feiam

# 515
  • Италия
Аз не зяпах много, но електрически са, да. Видях и за по 150, те ще да са и с отделение за тестото. Иначе и по 12 евро има тук, ама аз искам на мм да не му е лесно, че и печката ми за готвене е за смяна, а там пък съм се загледала в едни от по 800 евро...ама айде, ще си затворя очите с една машинка за паста  Mr. Green

# 516
Много си хубава! Ама наистина...
И не знам какво казваше за косата, че нещо си я променила, но аз все я виждам "твоята". А дължината сякаш е малко по-къса, но определено много добре ти стои така до около раменете.

# 517
  • UK
fei, показваш нещо, ама за някои от нас - нищо  Sad

Супер идея е това с машинките за паста - и без това отдавна се каня да си купя, а ако успея наистина и кори за баница да разточа ще съм моного щастлива, а други членове на нашето домакинство - още повече. Аз гледах преди време в Амазон, някакви с доста добри отзиви, не ми се сториха хич скъпи - към 20-30 паунда.

# 518
Льоли, дърпаната баница е много лесна, аз съм правила и с машина за паста, но така става по-бързо.

Тестото се прави от брашно, вода, олио, сол и оцет, като за 500 грама брашно олио и оцет по 2 супени лъжици. Омесва се меко тесто, разделя се на еднакви топчици, след което с една точилка се разплескват топчиците, не е нужно да са тънки, да кажем, ако една топка е голяма колкото юмрук, трябва да стане колкото чинийка за десерт. Всяка "чинийка" се намазва отгоре с олио и се остава да престои около 15, 20 минути, след което се взима и се поставя върху покривка. Започваш да дърпаш от всяка страна в кръг докато не стане тънка кора. Може да сложи върху юмруците в началото, така че средата да се изтъни. Ако се прокъса тестото на места не е проблем. По тоя начин направата на една кора е не повече от 5 минути.

# 519
  • UK
Мерси, Деси, ще пробвам по твоя начин първо!  Hug

Скрит текст:
като ме хванат добрите, че не сме в период, в който имаме нужда от ОЩЕ тесто  Laughing

# 520
  • в едно миланско село
Много си хубава! Ама наистина...
И не знам какво казваше за косата, че нещо си я променила, но аз все я виждам "твоята". А дължината сякаш е малко по-къса, но определено много добре ти стои така до около раменете.

Embarassed Embarassed  Heart Eyes
можех поне да се гримирам, баси, ако ме бяха предупредили.
косата не е вече червена и е по-къса, да, това е промяната. радвам се, че ти харесва  Laughing
надявах се на снимка в цял ръст, но не би!  ooooh!
ще се облека да се снимам някоя вечер  Joy

# 521
аз пак нищо не видях....
гасимуси:-)

искам да се отчета, защото ме побъркахте с това бурро ди карите и тази марка.
погледнах в 2 магазина където знам, че има  продукти на провенцали и антика ербостерия с надежда, че там ще намеря и  омния ботаника, нъцки. обаче има други марки и взех да пробвам 3 крема - алое за лице, фиори ди бах ( това какво е... ) за ръце и бурро ди карите 99 процента, което май е за тяло и лице.
само не ми е ясно по какво се различава бурро ди карите което е 300мл кутия и е чисто бурро, от това за лице, което е 100 мл и пак е чисто бурро само че струва повече.
нали вътре е едно и също....
общо взето в тоя био свят се ориентирах, че вървят 3 неща - арган, карите, тези фиори ди бах и алое.
Сега остава да ми обясните кое за какво е и за вечна младост кое е подходящо Twisted Evil

https://media-it.douglas-shop.com/552074/900_0/Phytorelax-Fiori_ … nte_Intensiva.jpg
http://www.wowow.it/store/1874-2270-thickbox/phytorelax-burro-di … -corpo-100-ml.jpg

http://www.forsan.it/Images/Linea_Aloe.png

# 522
  • в едно миланско село
баси, хора, никога не ходете да си четете старите публикации!  ooooh!
много простотии си ги бях цитирала вече, но "някой неЩа" не мож да е излязло из под моЙте  Mr. Green клавиши  #Crazy
Астрея, ако ме четеш, приеми ми искрените извинения за типичен случай на сламка вс. греда  Embarassed (ама за работата съм била права  Wink)

Лени, ще се включа за Арган и Карите в следващите дни, късно ми е вече за днес. Фиори ди Бах, освен ако няма новости някакви, нямат общо с козметика.

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 08:00 от feiam

# 523
  • Италия
Чудна си, Фей, пу пу да не ти е Уроки!  Hug

# 524
Нищо не видях от Фей .
Но няма да нахалствам , аз я помня висока , слаба , спортна и с огнено червена и къдрава коса .
Има и още едно българско приложение машината за паста .
Става чудесна домашна юфка /ако някоя от вас помни за какво говоря/ .Майка ми точи домашна юфка на такава машинка , страхотнаа .Тъй че този уред дори за бг кухня става.

Общи условия

Активация на акаунт