Италия 147

• 42 511
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
да бе, а мое ли аз да спретна сакчето за София, като няма да ме обича сбръчкана

кой филм да гледам, че има шампионска лига

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 21:41 от 10 c`s

# 556
очаквам съвет за подходящ музикален съпровод .
Ръченица, Овчева. Кръшна и рипаща - така се прави баница.

# 557
Утре италиански ден за правене на баници  Laughing После всеки да каже как е станала, а може и един конкурс със снимки.  Mr. Green

# 558
Много те моля Бабра да не си разваляме имиджа,ти кулинарния,аз танцувалния.
Но все пак и то между нас да си остане,ако си облека и национална носия дали резултатът ще е по такова

# 559
  • в едно миланско село
да бе, а мое ли аз да спретна сакчето за София, като няма да ме обича сбръчкана

их, много си драстична, значи  Laughing
аз и друг път съм казвала, ясно е че ще се сбръчкаме всички (дай боже), ама защо да не забавим процеса колкото може?
тази година смятам хиалуронови инжекции да пробвам, а мерак са ми fili di sospensione, при моята козметичка вече го практикуват, но нещо бих предпочела човек с повече опит да ми го направи  Rolling Eyes
ако имах към тялото си същото отношение като към лицето, щях да съм в супер форма (за годините си) Laughing

(зарибиха ме старите теми  Shocked не мога да се сетя за 2/3 момичета кои са  Embarassed, едното ми е и много симпатично, къде ли е изчезнало?. старост-нерадост)

# 560
  • Италия
С'я, аз баница утре ще си задърпам, щот почвам сухите тренировки за петък, когато  ми пристига подаръка - машината за паста  Party
От към музика мисля да заложа на карибски ритми. Де да знам, що на баница ме изби, коментирайки под поста на един приятел във фейса, който се фръцкаше тази вечер, че е на Карибите в момента  Naughty
Овчева, не се губи за дълго, бързо да се оправя тм!  Hug

# 561
.

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 16:33 от Markrit

# 562
Аз снощи в крайна сметка гледах новия филм на Ръсел Кроу, който е и режисьорски негов дебют. И понеже имам страшни пропуски по история ( Първа световна война, 2те балкански нищо не помня и дори не съм сигурна дали са ни преподавани тези събития освен мимоходом  преди да стъпим яко в темата за ВОСР...), набързо минах и четене за това кой на чия страна е. Та, въпросното събитие за което се разказва във филма е битката при Дарданелите ( Галиполската кампания - 1 св. война), в която разпадащата се османска империя побеждава британската и руска коалиция, там целта на британците е да проправят път на Русия и  да вържат Черно с Егейско море. И в тази битка загиват предимно австралийци и новозеландци, които са 250 хиляди убити ( толкова и от  османска страна) и ето връзката с героя на Ръсел Кроу, чиито синове загиват и той тръгва от прахоляка на Австралия към Истанбул и после Галиполи да търси следите на децата си 4г след това да изрови костите им и да си ги прибере в Австралия. И така, освен разходка из Истанбул в началото на века, един както винаги много добър Ръсел Кроу и доста слабичка история като цяло намира каквото намира - филмът е по истински случай с елементи на фантазия. Аз като цяло обичам да гледам филми, в които Турците не са представени, като диваци с фесове и ятагани, а точно това време преди Кемал Ататюрк е много любопитно защото хем империята вече се е разпаднала, хем не е много ясно какво ще дойде след нея. Оказва се, че тая битка е страшно важна за много св. събития и развития едното от което е, че  че ВОСР няколко години по-късно като нищо можеше да довлече Ленин в Константинопол.

И така с този кратък исторически и филмов преглед ви пожелавам приятен ден, приятно виене на баници и отивам на работа:)

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 08:12 от 10 c`s

# 563
Лени, зариби ме, но с моите познания по история не успях много да се ориентирам в геополитическата ситуация, та не виждам друг изход, освен да си набележа и аз филма за гледане. На всичкото отгоре се наложи да си гугълна ВОСР, понеже явно поне в това отношение принадлежа към пост-епохата.

Мъжът ми е в Бари, децата ми не спят нощем... чувствам се изцяло сбръчкана и нЕцелувана. Е, понякога обаче от децата  Party.

Хубав ден, работещи, точещи, четящи, шляещи се, прекрасни съфорумки!

# 564

аз и друг път съм казвала, ясно е че ще се сбръчкаме всички (дай боже), ама защо да не забавим процеса колкото може?
тази година смятам хиалуронови инжекции да пробвам, а мерак са ми fili di sospensione, при моята козметичка вече го практикуват, но нещо бих предпочела човек с повече опит да ми го направи  Simple Smile

Феиъм, според мен нещо си се объркала.Твоята козметичка е невъзможно да го практикува освен ,ако в салонът и^ не идва медико хирурго,хирурго пластико или дерматолог,но това не е “вече“,а отдавна.Обаче при това положение ,защо не направо в кабинетите им.От снимката която видях и въз основа на личен и чужд опит,ти казвам,че ти все още не си за мезо конци/фили ди сос./и доколкото ти се спомням ,дори не и за инжекция с хиалуронова киселина.На твое място бих започнала с биоривитализационе.Това са различни коктейли които пак подкожно се вкарват в лицето.Ефектът е видим след втората процедура останалите 2 можеш да си ги правиш и сама.Аз все още не съм събрала смелост да се боцкам сама,но приятелките ми отдавна се саморазхубавяват. Естествено,че инжекциите с Х.К  заглаждане на бръчки,повдигане на овала на лицето,оформяне на скули или за назолабялните/аз там съм си поставяла/могат да се слагат на всякаква възраст стига да е са налични нещата,които изброих по назад.С биорив.може да се започне и от 25 годишни .Обаче важно е и докторът който ще те боцка да е с много голям опит и най вече коректен.Защото е от голямо значение -първо да избере продукта от който ти  имаш нужда,а не този с който той работи в момента,да знае точно на каква дълбочина и под какъв наклон да вкара иглата/ различава се за различните процедури и за различните продукти /.От това зависи и дълготрайността ..Аз съм си слагала Х.К в назолабиалните и ефектът е страхотен.

# 565
  • в едно миланско село
Ов4ева, собственикът е хирург, нали не мислиш, че ще се оставя в ръцете на кварталната козметичка?  Laughing
филери прави отдавна, конците от миналата година.
точно за назо-лабиалните мислех за ХК. и за бръчката на лошия характер мислителя  Mr. Green
виж, не знаех, че и за овал се използва, ще се информирам.

иначе, мерси, ама ми е късно за биоривитализационе, баш съм си за конци, бузите ми започват да падат  Embarassed
друг е въпросът дали ще се осмеля, процедурата уж изглежда лесна, но гаранция в чии ръце ще попаднеш май никога няма  Rolling Eyes

# 566
Защо веднага конци?Те са по индикати за към55 годишните.Видимият ефект с една пунтурина с Х.К. пер рекуперо волуме и конците е един и същ.Разликата е в цената и трайността като тази последната не е за подценяване.Но така или иначе при първото поставяне трайността е по малка,обаче вече започнал процесът за подпомагане на  образуване на колагена,вторият път трае по-дълго.За бръчката на мръщителя х.к. не става,там само ботокс трябва.Имай предвид,че много често/според моят док./при повдигане на овала ,назолабялните/ако са до средна плътност/ си естендано и в такъв случай няма нужда там да се пипа.Та затова казвам да да намериш коректен док.Иначе пластика хиена веднага започва-първо ще ти запълни назолаб.,после ще те бодне под очите с друг продукт,накрая ще ти направи волуме и ето ти три процедури направени отзад напред,додето редът е точно обратно и чак след 10-15 дена се вижда има ли нужда от друго.

Биоривитализацията е за всяка възраст

Маркрит твоят пост сигурно ще бъде използван като реклама в някой форум на голобради тинейджъри

# 567
  • в едно миланско село
ов4ева, мога ли да се възползвам още малко от информираността ти?

за конците : не съм се консултирала с хирург, само по форуми съм чела досега и навсякъде ги съветват от 40 и под 50 години. естествено, в зависимост от индивидуалните характеристики. след 50г. нещата (в повечето случаи) са прекалено напреднали и само лифтинг мож да ги оправи.
гледах техниката, е, къде да отиде излишната кожа, без да я поорежат?  Rolling Eyes
моето впечатление е, че са за правене преди ситуацията да е съвсем компрометирана и за хора, които не са навити на лифтинг (аз съм от тях). ако са навити, не виждам смисъл да се тормозят с такива съвсем козметични интервенции.

ХК вс. ботокс : нямам намерение да блокирам нищо, искам само запълване. ХК я дават като идеална за лабоназиални и мръщителна, виж за околоочието настояват за ботокс, но аз там (засега) нямам намерение да се меся  Wink

за реда на интервенциите, мерси за инфото, ясно ми е, че си гледат бизнеса, има си хас. не знам къде да търся коректен хирург. един български известен такъв, нямах още 40, ме погледна и ми каза, че не съм ни за ботокс, ни за ХК, а директно за лифтинг  Joy Joy
имам чувството, че на тези хора не им е ясно, че не могат да изманипулират всички, и че не всички искат да са вечно млади. някои искаме само поддръжка  Rolling Eyes
(естествено, така, освен, че не ми направи лифтинг и за едни ненужни инжекции не ме нави  Laughing)

извинете, младото поколение с натуралните кремчета, за разводняването на темата  Twisted Evil

# 568
следваше все пак да напишете нещо като легенда с понятията, за да се разбира кое какво е,  налага се да проверявам в Гугъл
аз вчера гледах Сабрина Ферилли ли се казва тази която постоянно си помпа скулите. Това как се нарича, мисля, че е изплискала легена вече тази жена.  вашата дискусия ми се струва съвсем разумна и интересна, стига да се разбираше кое какво е:)

Eataly отвориха във Форли. Цяло едно палаццо, жестоко е направено  ( от снимки, не мога да отида още), изобщо място, като за мен. ресторанти, кафенета и бая неща за научаване, продукти и т.к . Ще го свържат и с местните музеи и ще стане супер.  Разбира се романьолите са гаси проклетите животни и не смятат, че каквато и да е верига следва да идва да ги учи на това как да ядат и пият, хеле интернационална, защото те са родени научени ( ха-ха), така че отзвука е по-скоро "тия сега защо дойдоха".  Честно,  Петрич и Гоце Делчев са по-нормални и разбрани от форливези. Но аз съм супер щастлива за  Eataly, защото този град е официално мъртъв и то от десетилетия и това, че някой изобщо поема такъв риск да създаде такова място в обезлюдения, скучен и празен център, в който тътрят чехли само жители на Магреба ми инжектира доза оптимизъм:)

# 569
хеле интернационална,
Не е ли чисто италианско това нещо Eataly? (аз не съм посещавала...)

Феиам, относно Венеция, мъжът ми се мобилизира, в Швейцария 19 март е празник и смята да си направи понте, та иска да отидем тогава и не само за ден, а за уикенда. Харесал е вече и хотел, още не сме резервирали, но 99% се очертава да сме там 20-22 март (петък-неделя)...

Общи условия

Активация на акаунт