за мамите от Пловдив

• 10 778
  • 138
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Извинете за забавянето , но тази седмица бях много заета.  Бебешките дрешки ще се занесат във вторник в 9.00ч. сутринта.  Моля тези които ще дойдат  да  потвърдят  за да се разберем.

Милена

# 106
Ох, Невена ще ме затрудниш с този срок. Аз тази мама ще я видя чак в понеделник евентуално, а и аз самата още нищо не съм купила. Пфу, много гадно стана. Ще видя дали мога да измисля нещо и ще ти драсна на лични.

# 107
  • sofia
Мили Мами, крайният срок за събиране на нещата за базара е неделя /09.04/ много моля който има готови неща да се свърже с мене на лични, тъй като не мога да направя сборен пункт и заради времето ще се разбера с всяка мама поотделно кога и как да взема нещата. За испращането съм ангажирала моя приятелка която живее в София да ги занесе, затова моля ви не оставяйте за понеделник!
Благодяря Ви !   bouquet

моля ви само ,сложете някакъв знак или буква,че са Пловдивските неща.
Решили ли сте с парите къде ще помогнете.Ако-да,пишете го в темата за Базара Praynigза да го дръпне който трябва и да го добави към инфото за базара  bouquet
Това е момичета,ще си стискаме взаимно палци Heart Eyes

# 108
  • Пловдив
Здравейте ,мами ! Искам да ви кажа , че всички бебешки дрешки,играчки , памперси , обувки и др. които събрахме на срещата /плюс памперси закупени от Синева / са дарени на дома за медико-сициални грижи град Пловдив . Надявам се че сме   зарадвали много мънички сърчица.

Милена

# 109
  • Пловдив
Следващата среща ще бъде във вторник /18.4.2006год./ от 18ч. в Макдоналдс на центъра на втория етаж. Целта на срещата е да обменим идеи и да се подготвим за посещението на дома в квартал Коматево. Както вече бях споменала сме заделили някой от събраните неща , но те са крайно недостатъчни. Затова който има възможност да донесе нещо за децата или да се включи  със нещо друго нека да дойде на срещата .
Децата са 14 , на възраст от 3 до 12 години.

Милена

Последна редакция: вт, 11 апр 2006, 17:44 от mili.m

# 110
За съжаление за мен 18 ч. е твърде късно Sad Но ако направите среща като предишната - следобяд, в градината, ще бъда на линия. Имам още неща от баткото, които биха били подходящи по мое мнение - но ще прецените вие.

# 111
  • Пловдив
За съжаление за мен 18 ч. е твърде късно Sad Но ако направите среща като предишната - следобяд, в градината, ще бъда на линия. Имам още неща от баткото, които биха били подходящи по мое мнение - но ще прецените вие.
Ами няма проблем ако искаш може да направим втора среща в сряда /19.04./за неработещите мами в градската градина от 15ч.  отново на катерушките . А за тези които работят и нямат възможност да дойдат през деня остава в Макдоналдс от 18ч. /18.04/ вторник .

# 112
ОК. И аз ще дойда на срещата. Да нося ли някои неща, които ще събера от г олемия ми син или само ще уточняваме кой какво може да донесе ?

Милена

# 113
Ами няма проблем ако искаш може да направим втора среща в сряда /19.04./за неработещите мами в градската градина от 15ч.  отново на катерушките . А за тези които работят и нямат възможност да дойдат през деня остава в Макдоналдс от 18ч. /18.04/ вторник .
Чудесно Grinning Ние сме доста мами с малки бебета, които не можем да дойдем на 18.04., обаче за 19.04. няма проблеми Hug Някои от нас имаме и по-големи деца и затова бихме били полезни, надявам се. Ще донесем каквото можем Peace

# 114
  • sofia
Момичета,получих нещата за базара Hug
страхотни са,но ще завиша цените Wink

Благодарим ви много Simple Smile
Стискайте палци Praynig

# 115
Мили мами, както видяхте по- горе вече се включихме в благотворителния базар който се провежда в София, средствата който ще се върнат при нас ще бъдат дарени на дома в Калофер и Зелениково !безкрайно съм благодарна на мамите които участваха и на двете страхотни дечица на Милена!
Много ви благодаря милички!
Благодаря на Синевата и на мама Веси нещата които изпратихме са страхотни сега само трябва да стискаме палци!
  bouquet
На тези които не успяха да участват този път ще кажа не се тревожете мили мами ще го направим отново Heart Eyes

Блогодоря ви !
Невена

# 116
Да питам за великденските яйца и козунаците и зайчетата аз.
Кога точно ще се събират? В смисъл на самия Великден ли ще се носят в Коматево или преди това?
Аз на Великден може и да не съм тук, но ако преди това се събира нещо мога да направя домашни козунаци за децата и да боядисам яйца. Ако пък не пътуваме по празниците ще навия мъжо и да дойдем до дома, за да ги дадем на децата.

# 117
  • Пловдив
Здравейте , момичета ! Днес говорих с директорката на дома за временно настаняване в квартал Коматево и най-официално сме поканени на 25.04.2006г. в 13ч. на обед  да посетим децата и да им занесем своите подаръци . За съжеление от момента в който бях разговаряла със служителка от дома до този момент децата са станали 16 . Затова отново ще помоля на предстоящите срещи която от вас има възможност да подготви нещо за деца на възраст от  3 до 12 години да го донесе.
Относно хранителните продукти - те немогат да бъдат домашни. Желателно е да са пакитирани и на опаковката да има срок за годност , вносител и производител , още по-добре ако има и сертификат , а на откритите продукти като :торти ,сладки, месо и др. сертификата е задължителен.

Милена

# 118
А боядисани яйца може ли в такъв случай?
И какво имаш предвид да се подготви за децата? Подаръчета ли някакви?

# 119
  • Пловдив
А боядисани яйца може ли в такъв случай?
И какво имаш предвид да се подготви за децата? Подаръчета ли някакви?

На страница 5 на тази тема съм написала списък с нуждите на децата от дома. Когато написах този списък децата бяха 14 , а в момента са 16. Още тогава нещата бяха недостатъчни , затова ако някой е подготвил нещо нека да го даде , за да може да преценим какво недостига и да го закупим преди ходенето на 25. А относно яйцата според мен трябва да имат сертификат, тъй като както по-горе съм написала за непакитираните неща е задължитлно и няма да ги приемат.

Милена

Общи условия

Активация на акаунт