за мамите от Пловдив

• 10 785
  • 138
  •   1
Отговори
# 90
И аз ще дойда утре. Само че имам един въпрос - имам много плетени дрешки за 0-12 месеца, почти нови. Има ли нужда от такива неща? Или да донеса само обикновени дрешки? С обувки не мога да се включа - моят батко успява да скъса всяка обувка, която е обул Embarassed

# 91
  • Пловдив
Утре и ние сме на линия Grinning

# 92
  • Пловдив
Мили мами , напомням ви за срещата утре която ще се състои на 01.04.2006г. от 15ч. в градската градина до катерушките. Целта е да помогнем на сираци като съберем дрешки и обувки от нас и нашите деца , играчки и изобщо който каквото има. Нека тези които нямат какво да донесет , а искат да помагат също да дойдат , всеки е добре дошъл и всяка помощ е от полза.
И ще помоля който иска да се включи  по-активно да дойде 10-15 минути по-рано. БЛАГОДАРЯ !
                                                                                                   Милена

# 93
  • Пловдив
Бързам да поздравя всички които се озоваха на срещата . Когато пуснах темата незнаех до къде ще стигнат нещата , но ето че има развитие и това е много хубаво .Очаквам , че занапред ще  продължаваме все така , че и още по-добре.
                                                                                                   Милена

# 94
Съжалявам, че късно се включвам. Бих искала и аз да мучаствам във всички подобни акции в Пловдив. Казвам се Милена, на 31 год съм и имам двама сина - 7,5 год и на 6 мес. Вече работя, но в почивните дни с удоволствие искам да се включа във подобни акции за събиране на дрехи, обувки, играчки за нуждаеши се деца. Убедена съм, че тези деца имат и много други нужди и заедно трябва да се опитаме да ги откриемм и даим помогнем.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ  ЗА  ИНИЦИАТОРИТЕ  НА ТАЗИ  ИНИЦИАТИВА.

# 95
  • Пловдив
Съжалявам, че късно се включвам. Бих искала и аз да мучаствам във всички подобни акции в Пловдив. Казвам се Милена, на 31 год съм и имам двама сина - 7,5 год и на 6 мес. Вече работя, но в почивните дни с удоволствие искам да се включа във подобни акции за събиране на дрехи, обувки, играчки за нуждаеши се деца. Убедена съм, че тези деца имат и много други нужди и заедно трябва да се опитаме да ги откриемм и даим помогнем.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ  ЗА  ИНИЦИАТОРИТЕ  НА ТАЗИ  ИНИЦИАТИВА.

Никога не е късно Милена човек да се включи за нещо добро .Много се радвам за всеки който изяви желание да участва и ще се радвам за напред и други като теб да се включват. Имах много работа събота и неделя , но обещавам , че утре ще направя списък с нещата които дома в Коматево има нужда и всеки който има възможност ще може да помогне. А иначе смятаме следващата среща да е към Великден.

Милена

# 96
Вече за трети път пиша този постинг  Sick
Просто исках да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на:
- Lss
- Huba Buba
- Зла Вещица
- Кармен Мери
- Мариета
- Благовеста
- Катя
- renci
- gushanka
- Mimoza Plovdiv
- vanya 68
- Джони
- Цветелина
- Веселина
- nevenaR
- Милена
- Каспър
  bouquet
Това са мамите, които помогнаха с дрешки, обувки, играчки и помагала, пари, памперси и помощ при организацията.

А равносметката е:
- събрани са много бебешки неща + около 60 бр. памперси. За момента прекратяваме събирането на бебешки дрешки докато видим къде ще имат нужда от тях.
- за 14 дечица от дома в Коматево избрахме подходящи неща от събраното, но за съжаление не всичко, от което имат нужда. Както е писала Милена по-горе - тя ще пусне 8списък какво още е необходимо да се досъбере. Със събраните 30 лева + рестото от предишната покупка на памперси ще се закупят нещата, които няма да успеем да съберем за тези деца.
- 3 големи торби с дрешки за 3-7 г. и 2 - за тийнейджъри, които засега ще съхраняваме, а допълнително ще напишем кога ще има отново акция за тези възрастови групи.
- напомням отново, че който желае да участва в благотворителния базар на 16 април, може да пише ЛС на nevenaR.

Нова информация очаквайте през седмицата Wink

# 97
  • Пловдив
Момичета , в дома за временно настаняване в квартал Коматево в момента има 14 деца между 3 и 12 годиншна възраст. Ние се опитахме както Синева е написала да осигурим поне част от нуждите , но нещата са недостатчни.
Прилагам списък с молба който има възможнос да се включи с нещичко :
джапанки за момиче :№22,23,24,25,26,30,32,36,36
джапанки за момче :№21,22,23,24,28,28,37
сандали за момиче :№23,24,25,26,30,32,36
сандали за момче :№22,24,28,28,37
пантофи за момиче :№23,24,30
пантофи за момче :№22,23,28
маратонки за момиче :№32
маратонки за момче :№22,24,28
Всички деца се нуждаят от бельо/гащички , потници /,летни дрешки флумастери,книжки за оцветяване,федербал,кофички за пясък,топки

# 98
  • Пловдив
Бебешките дрешки които събрахме благодарение на всички вас ще бъдат дарени на дома за медико-сициални грижи който е срещу 4РПУ . В момента там има 130 деца на възраст от 0 до 3 години и 4 деца от 3 до 4 год. Дарението ще бъде занесено следващата седмица / условието на дома е да бъде делничен ден от 7.30 до 13.13 -тъй кото служителите които приемат дарения след това си тръгват / . Ще помоля която от вас има възможност да дойде с мен да занесем дарението да се обади за да се организираме.

Милена

# 99
Радвам се , че бързо ще можем да занесем събраното!
На мен ми е близо и мога да изляза от работа, за да дойда до дома.
Др. седмица съм общо взето в П-в. Стига бавачката да се оправи и да идва, най-удобно ми е сутринта, по-ранко.
Също, бях споделила с колежки за идеята. Днес една от тях ми се обади, че заедно със сестра си, която има и деца, ще ми донесат дрехи. Може би ще има основно за по-големките. Ще пиша като стане.

# 100
Нека ми остане време и ще опиша обувките по номера и видове
Трябваше да го направя в неделя, но не ми остана време
Надявам се до ден, два да го направя

# 101
Само да мръднем на пред.
Милена, имаш ли идея за ден за дома за бебетата/

# 102
Кжете кога ще събираме нещата за благотворителния базар?

Аз така и не взех саксии за рисуване де, понеже хич не ме бива с тия неща, но ще купя някой подходящи неща и ще ги донеса за базара. Една мама от нашата махала/непишеща във форума/ каза, че мъж и мислел да дари една малка картина рисувана от него. Само ми кажете дали ще има как да се изпрати и картината. Днес ако е хубаво времето ще се видя с мамата и ще я питам точно колко е голяма.

# 103
  • София
И аз много късно...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=88405.msg1538933#msg1538933

Момичета успех  Hug

# 104
Мили Мами, крайният срок за събиране на нещата за базара е неделя /09.04/ много моля който има готови неща да се свърже с мене на лични, тъй като не мога да направя сборен пункт и заради времето ще се разбера с всяка мама поотделно кога и как да взема нещата. За испращането съм ангажирала моя приятелка която живее в София да ги занесе, затова моля ви не оставяйте за понеделник!
Благодяря Ви !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт