Мислех, че ще ми се размине гледането на любимия сериал тази вечер, но уви. Благодарение на вас, му се наслаждавах досега.

Имаше няколко пробойни в епизодът, но както и да е - всичко им прощавам на тези сладури.

Играта на всички беше на ниво-на едни повече,на други-по-малко.Но за мен тук няма ни един,за който да кажа:"не струва".
Иначе за другите и постъпки-аферим 
Ако бебето е от Йомер,защо тя е предпочела този престъпник за баща
Още нещо-когато говориха с Пельо,тя каза,че вече са пораснали и всичко е отминало.Успокоих се,че няма никакво намерение да си връща Йомер-сега си има много по-важна работа.Изобщо няма да ме учуди,ако и Йомер и предложи да помогне.
Той отдавна няма нищо общо с нея-какво щеше да стане,ако и беше обяснил.Все пак са минали години,но по поведението му усетих,че и е много обиден,задето го е изоставила.Но тук има нещо друго-чакам с нетърпение да се изяснят причините.Сигурна съм,че ако Елиф разбере от него коя е Ипек и че търсят детето,няма да има обидени.

Все пак са зрели хора

-минали истории,безинтересни.Не познавам играта на новата актриса,но включването й беше далеч от понятието "с гръм и трясък",както ни обещаха-доста бледичко и безлично присъствие,поне за сега. 

Явно и на драгия зрител му се иска повече ашк,романтика и присъствие на Йомер и Елиф.Не знам СЦ разбират ли каква златна мина имат в ръцете си с участието на Енгин и Туба-струва ми се,че не. Препоръчани теми