"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 768
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол
И аз да благодаря на тези чудесни момичета, които превеждат. Страхотни сте!   bouquet

Мислех, че ще ми се размине гледането на любимия сериал тази вечер, но уви. Благодарение на вас, му се наслаждавах досега.  Hug

Имаше няколко пробойни в епизодът, но както и да е - всичко им прощавам на тези сладури.  Heart Eyes

# 151
Здравейте  мили дами Hug

Ринка smile3525Мериам smile3525Алекс smile3525Лили smile3525

Благодаря ви за неуморния ви
труд       

# 152
Добро утро!!
Благодаря на момичетата за превода Hug
Нашия комисар е бил на празненство организирано от агенцията  Артистанбул ..
Арас Инемли -Йозгюр Чевик и Енгин ..явно пеят

# 153
Добро утро! santa2 santa2 santa2

Благодаря на Ринка,Мериам,Лили и Алекс, за труда,който полагате за да ни зарадвате с превод и субки! Страхотни сте!Здраве и късмет ви желая! Hug Hug Hug Hug

Приятна неделя,момичета!   Hug Hug Hug

# 154
# 155
Мили момичета,сърдечни благодарности за превода!Бъдете живи и здрави и все така всеотдайни!

# 156

Благодаря ви от сърце за превода,мили Мерием,Алекс,Лили и Ринка!
Желая ви приятна почивка,весело изкарване на новогодишната нощ и щастлива и успешна Новата 2015 год!Дано бъдем още дълго време заедно във форума и благодарение на вас да се наслаждаваме на играта на нашите любими актьори.

# 157
Ринка, Лили, Алекс, Мерием, няма думи с които да изразя цялата си любов и благодарност към вас! Докато ние си почиваме, вие се трудите неуморно, за да ни доставите радост!

Да сте живи и здрави! Щастие и много любов ви пожелавам през 2015 и години напред!

# 158
  • В Града на липите
Алекс newsm51 Лили newsm51 Мерием newsm51 Ринка newsm51 много благодаря.
Днес смятам целия ми ден да е бронч бронч .  Joy

# 159
Благодаря ви, момичета!  bouquet

Пожелавам да ви се случат много добри неща тази година, и да изживеете много красиви моменти!

# 160
Здравейте!
Приятен неделен ден!  Hug

В песента си Елмер вярват, че краят на приказката ще е щастлив!

Поздравявам ви с песента на Елмер:  Hug

http://www.videoclip.bg/watch/427833_kara-para-ask-pesenta-na-elif-i-iomer

# 161
Едно голямо благодаря и от мен четящия фен мили момичета. Пожелавам Ви много здраве, любов и късмет на вас и вашите семейства. Обичам Ви newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 162
Пак съм аз Laughing Да си кажа впечатленията от серията Peace
Изгледах я с голям интерес,без да се влияя от форумите,непредубедено. Не мога да се ядосам на СЦ-интересна ми е интригата,която са спретнали Серхат(мъжа на Ипек)-Джан-Мето. От там очаквам да изскочи голям заек от храсталака Wink Играта на всички беше на ниво-на едни повече,на други-по-малко.Но за мен тук няма ни един,за който да кажа:"не струва".
Първо установих,че лелята не е толкова бяла и добра,за каквато я мислех.Не приведе парите безкористно,а поиска акции,и то не малко за тая сума Peace Иначе за другите и постъпки-аферим Hug
Любопитно ми е защо Ипек е взела внезапно и бързо решение да се омъжи за Серхат newsm78 Ако бебето е от Йомер,защо тя е предпочела този престъпник за баща #Crazy Още нещо-когато говориха с Пельо,тя каза,че вече са пораснали и всичко е отминало.Успокоих се,че няма никакво намерение да си връща Йомер-сега си има много по-важна работа.Изобщо няма да ме учуди,ако и Йомер и предложи да помогне.
Но съм му ядосана- трябваше да каже на Елифче за Ипек-нали нищо нямаше да крие ooooh! Той отдавна няма нищо общо с нея-какво щеше да стане,ако и беше обяснил.Все пак са минали години,но по поведението му усетих,че и е много обиден,задето го е изоставила.Но тук има нещо друго-чакам с нетърпение да се изяснят причините.Сигурна съм,че ако Елиф разбере от него коя е Ипек и че търсят детето,няма да има обидени.
Сега вече Мето твърдо ще застане до Чиче,особено след убийството на Бахар от Хюсеин ooooh!
Тя се прости със зрителите по твърде атрактивен начин Laughing Добре го изигра-все пак е второстепенна актриса Peace
Дано Арда да е по-предпазлив във съмненията си,че да не последва Бахарката Wink
Според мен съвсем скоро ще се изясни историята с измисленото бебе на Чиидем.Най-малкото-вече трябва да и личи-колко дълго ще крие-нали пак ще ходят на преглед.Все пак ще са заедно Арда и Пельо.Дори мисля,че ще я убеди във вината на Хю и заедно ще го разследват Peace
Доколко Чиче е искрен в думите си-не знам,но ако бях на мястото на Мето,щях да се ослушвам на всяка крачка Twisted Evil
Не мога да обясня защо,но изобщо не се подразних от ученическото държание на Елиф и Йомер Heart Eyes Все пак са зрели хора Laughing Тъкмо напротив-предизвикаха в мен някаква нежност и като ги гледах,неволно се усетих,че съм се ухилила до уши.Ами харесаха ми.Толкова освободено го изиграха-имам чувството,че с голяма лекота си правят дублите.Оставят в мен чувството,че много се забавляват и се радвам за тях.А албумчето беше намигване към всички фенове-то си беше кристално ясно Joy Joy Joy
Има още за писане,но много дълго стана Peace

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 13:33 от dettodorowa

# 163
И аз да вметна няколко думи.
Детелинка,в общи линии впечатленията ти съвпадат с моите. Hug
На мен сцените с Елмер са ми малко и недостатъчни-искам повече,те двамата просто разтоварват душата на човек с присъствието си. Намирам за съвсем излишно включването на Ипек newsm78-минали истории,безинтересни.Не познавам играта на новата актриса,но включването й беше далеч от понятието "с гръм и трясък",както ни обещаха-доста бледичко и безлично присъствие,поне за сега. Peace
Няма да намирам кусури на СЦ за нелогичното и глупаво "излизане" на Бахар от сериала.Не разбирам при цялата си предпазливост защо Тайар "откри" Хюсеин пред Фатих,а пък жалните физиономии на Хюсеин при убийствата вече са ми направо комични.
Мисля,че Пельо,имайки претенциите,че е добър полицай би трябвало вече да се замисли  над съмненията на Арда!Дано с лекомислието си и сляпата вяра в Хюсеин не  навреди на Арда.
И на мен това със сина на Аслъ малко ми дойде като съшито-в какво го е вмъкнал баща му и защо Аслъ го е оставила така да се скита немил недраг-неясно.
Лелята и за мен е по-скоро подозрителна и с не дотам добри намерения-дано да се лъжа.Защо ли си мисля,че по една или друга причина иска да заграби фирмата и живота на брат си. newsm78
Нилюфер и Фатма дори няма да ги коментирам-те са ми дежурни дразнители,но този път Мелике има червена точка от мен с новия лаф-бронч,бронч. Joy Joy
Подопечното ми Мерт влиза в пътя,а Демет дали може да се държи още по-дебилно ще видим в следващите серии.
В общи линии епизодът не е толкова лош и ми е странно,че чак пък толкова не го харесва публиката newsm78Явно и на драгия зрител му се иска повече ашк,романтика и присъствие на Йомер и Елиф.Не знам СЦ разбират ли каква златна мина имат в ръцете си с участието на Енгин и Туба-струва ми се,че не.

# 164
  • Бургас
  Hug tooth

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 15:05 от shoppич

Общи условия

Активация на акаунт