, голяма работа сте, евала!

а той като една .... се пристисква и мрънкя
но ми се иска поне малко да се вслуша в думите на Арда относно Хю 

за поведението на Йо, ами той е много наранен от нея, все пак тя го е оставила, как да се държи
той все пак я погледна, аз и това не бих направила

ама ще видим 4ак нагодина

Лили,
АЛЕКС,

, Лили
, Ринка
, Алекс
, Благодаря от сърце, скъпоценни диамантчета!

. И то закачка с нас зрителите. Все едно искаха да ми кажат: Абе вие не знаете ли какво може да стане с двама влюбени на 30 години когато са сами в хотел. ФаФли-мафли, дрън-дрън...
Сякаш се подиграваха на СерСЕМите. Изкефих се на сцената, където Йомер хвърли най-накрая книжната торба, изпусна въздуха с неговото прекрасно "оффф", усмихна се и награби Елиф. Все едно казваше: Айде стига толкова театър...
А, че пиха чай, пиха...,ама се криха
. Абе, хубаво си ми беше в Сапанджа... 
Той и Хю беше най-грижовния и добър брат, ама....
И що го направи пред очите на свидетели не разбрах, като можеше да ги изпрати и тогава да действа. Не че нямаше да се досети Мето после, но теориите можеха да са различни. Сигурно за да обвинят него после. 

Като разбрах, че това е последния епизод за Бахар си мислех, че ще ми липсва, ама вече не съм сигурна...
Обаче Тувана определено ще ми липсва, защото играе много добре! 
Все пак става въпрос за спецполицай, завършил академията и работещ в отдел "убийства". 
Е, въпрос на вкус. Надявам се да развият ролята на Ипек. Предполагам, че Йо ще помага за намирането на детето й и така ще се разкрият нови криминални връзки с хората на Метин. Същевременно Елиф може да ревнува, поне в началото. Препоръчани теми