"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 766
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • Разград

# 181
  • софия
Привет Hug

Мери,Лили,Алекс,Ринка  Hug  Hug, голяма работа сте, евала!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Хем ме е яд за Бах, хем не...ми тя нищо ново не направи, все същото - и аз искам като Денезерови....Нямаше да развият този образ, дори и със смъртта и не го направиха.
Ок, било каквото било, край с Бахарчето. Сега ще се разбере, че е била с Мето и най- вероятно, ще го обвинят в убийството и. Както и тя самата каза, по нея има достатъчно следи. Мисля, че и Метин пресметна нещата като мен и затова се спазари с чиче. Засега той няма друг избор, но някак не ми се струва вероятно да си вярва,че ще става достоен заместник на баща си. Това просто няма как да стане  Grinning

Ипек и Йо наистина да били заедно много отдавна. "Сега сме зрели хора"- каза тя. Неговото поведение не беше адекватно.

# 182
  • In the light side of the Moon!
и аз си изгледах еп  Wink

ами хубавко еп е, нямам оплаквания, е имам претенции от към романтиката, ама каквото-такова. Още като излезе 4е СЕМ ще ги глобяват и си казах...минало-бешело  Laughing

и аз се присъединяват към апела на феновете, да спрат с убийствата, е неща пове4е да гледам такива сцени  Crossing Arms

Арда - не му хареса 4е ще "става" баща, ама можеше малко по-мъжки да го дава пред Пелин и да й каже за прегледа и бебето  Crossing Arms а той като една .... се пристисква и мрънкя  Confused

Пелин ми хареса държи се адекватно не изпада в истерии и най-ве4е 4е Алах, Алах липсваше в този еп  Joy Joy но ми се иска поне малко да се вслуша в думите на Арда относно Хю  newsm78

ей таз Ипек пък голям следовател се извъди, хем не е навътре в нещата по слу4ая, хем набързо си даде мнението къде се крие Фатих. ами дано си намери детето по-скоро и се върне във Ван  Crossing Arms
и съм съгласна 4е не влезе с "гръм и трясък"

Спирит4е, Hug за поведението на Йо, ами той е много наранен от нея, все пак тя го е оставила, как да се държи  newsm78 той все пак я погледна, аз и това не бих направила  Joy Joy Joy Joy

Метин хи4 не е глупав и вси4ки ходове са му добре преценени, да видим дали ще се срещне с Йо  newsm78 ама ще видим 4ак нагодина  Joy Joy

от Сайгън съм о4арована, много добре се справя  Peace

наистина образа на Бахар не го развиха, но и на мен ли4но няма да ми липсва кой знае колко  Laughing

лека седмица  Hug

# 183
  • AMS

Привет на всички и благодаря  за споделеното мнение на изгледалите серията!!!

Мериам, Лили, АЛЕКС,
Рина
Благодаря ви!!!

Аз доста писах, но за протокола ще добавя още нещо по крими съдържанието  Rolling Eyes
Пропуснала съм, за мой срам,  Embarassed че този Расим беше онзи шофьор с хладилния камион,
който кара Мето към Капъкуле  doh
Добре, че чиче ми го припомни с превода  Peace  
Аз изобщо не го познах   Whistling

Скрит текст:

Та, ето продължението на хронологията колко пъти се спомена името на този Расим в серията и в каква връзка.
Ама много му нарасна работата - общо 20 стоп кадъра съм му отделила  ooooh!

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 09:55 от Di...va

# 184
  • Разград

# 185
  • Разград

# 186
Добро утро и прекрасна новогодишна седмица!  Hug

# 187
Добро утро!  Hug

Малко от сета.

Желая ви топла и уютна новогодишна седмица! И много любов!  Hug

# 188
Здравейте! Hug

Приятна подготовка за празника!  madnoel People Santa Close-mas:

Лек и спокоен понеделник! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 189
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета!  bouquet

Снощи си изгледах преведената серийка.

Мериам newsm51, Лили newsm51, Ринка newsm51, Алекс newsm51, Благодаря от сърце, скъпоценни диамантчета!

И понеже в сряда не можах да бъда с вас и едва успях да ви прочета постовете, та я чаках с още по-голямо нетърпение.  Хареса ми серията и се радвам, че на повечето от вас също им е харесала! Peace Peace Peace

Да споделя и аз мнение:
Сцената в хотела - на мен лично не ми се видя тинейджърска, а по-скоро закачлива Peace. И то закачка с нас зрителите. Все едно искаха да ми кажат: Абе вие не знаете ли какво може да стане  с двама влюбени на 30 години когато са сами в хотел.  ФаФли-мафли, дрън-дрън... smile3503 Сякаш се подиграваха на СерСЕМите.  Изкефих се на сцената, където Йомер хвърли най-накрая книжната торба, изпусна въздуха с неговото прекрасно "оффф", усмихна се и награби Елиф. Все едно казваше: Айде стига толкова театър... yes thumbsup  А с двете отделни стаи се презастраховаха, ако леля разбере и тръгне да разследва.., може би... Joy А, че пиха чай, пиха...,ама се криха luvbed.  Абе, хубаво си ми беше в Сапанджа... smile3521
Леля - оф, не знам защо, но нещо хич не ми се вярва да е такъв светец. Засега постъпките и са най-правилните и благородните, но зад това се крие нещо, определено... newsm78 newsm78 newsm78 Той и Хю беше най-грижовния  и добър брат, ама....
Хю - ех, омаскариха го до н-та степен. То верно, че решиха Бахар (Тувана) да излезе от сериала, ама що пак се падна на него. Е,  където две убийства, там и три де, ама много жестокост стана... Бъктън бе! ooooh! ooooh! И що го направи пред очите на свидетели не разбрах, като можеше да ги изпрати и тогава да действа. Не че нямаше да се досети Мето после, но теориите можеха да са различни. Сигурно за да обвинят него после. newsm78
Мето - таман почнах да го съжалявам и да си мисля, че чувствата му към Нилю може да го вразумят и той хоп - изпляска пак някое условие от рода "Или сестрите ти, или аз". Много му е условна любовта и това е което не ми харесва. Иначе се застъпи за Бахар пред Хю, макар че разбра каква кучка е..., което значи, че не е чак толкова жесток.  Naughty
Бахар - еми, търсеше си го и си го намери. Аз си мислех, че след като я отвлякоха, ще се уплаши и ще съдейства на Йo, дори и да си признае някои лоши постъпки пред Елиф, а тя си остана кучка до края. С нейните си планове, които този път и изиграха лоша шега... Mr. Green Чудя се Елиф дали ще разбере някога що за приятелка е имала? newsm78 Като разбрах, че това е последния епизод за Бахар си мислех, че ще ми липсва, ама вече не съм сигурна... no  Обаче Тувана определено ще ми липсва, защото играе много добре! Peace
Ипек - Очаквах повече за героинята и като визия, и като игра. Засега освен очите и друго не ми  направи впечатление.  Няма гръм, няма трясък... ? Даже по-скоро мрънкане, отколкото говорене.  Може би говорът на актрисата е такъв, но никак не е убедителен за тази роля. Naughty Все пак става въпрос за спецполицай, завършил академията и работещ в отдел "убийства". Rolling Eyes Не ми се вярва детето да е на Йо, че много банално ще е обратното, ама да видим... Thinking
Мерт - харесах си го от момента когато се опълчи на брат си и се отказа от всичко бащино. И в тази серия не ме разочарова. Достатъчно му е и малкото което има, но изглежда щастлив, за разлика от охолството в което тънеше, но беше с нещастна физиономия и вечно червени очи.

Ох, стига съм писала, че дълго стана, а и реала ме зове!

Приятен ден, момичета, и весела последна седмица от годината!  bouquet

# 190
Кратко видео от сета на 31 епизод:

# 191
  • Разград

# 192
  • Разград

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 14:11 от vania_e

# 193
  • Разград

# 194
Привет!
   Защо омаскариха толкова Хю - ами логично е. Според мен Таяр нарочно изпрати Хю да му доведе Фатих. Сплаши така сина си, че и да се опита да го издаде в полицията, няма да постигне нищо, след като брата на Йомер е началник там и негов човек. Същевременно натопи отново Хю, така че да няма къде да бяга и да изпълнява заповедите му. Обвърза ги отново и двамата едновременно.
  Не знам защо изкараха от играта Тувана. Дано да е заради нова роля, а не заради лични взаимоотношения с други от екипа и непремерени изказвания. Всеки случай тя показва, че е доволна от работата си с този екип.
  За Ипек - на мен актрисата ми харесва. Не е първа красавица, но и не е нужно. Така е още по-.убедително защо Йо беше привлечен от самото начало от Елиф. Има градация при приятелките. Wink  Е, въпрос на вкус.  Надявам се да развият ролята на Ипек. Предполагам, че Йо ще помага за намирането на детето й и така ще се разкрият нови криминални връзки с хората на Метин. Същевременно Елиф може да ревнува, поне в началото.

Общи условия

Активация на акаунт