"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 745
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • В Града на липите
Аз мисля че леко избърза, като надена на Чиче памперс  Thinking
Много ясно, че Мето не му вярва, и се надявам в някой момент наистина да помогне на баджанака си.

# 241
  • софия
Аз мисля че леко избърза, като надена на Чиче памперс Thinking
Много ясно, че Мето не му вярва, и се надявам в някой момент наистина да помогне на баджанака си.
кво?????  newsm78 newsm78 newsm78

# 242
  • В Града на липите
Сори  Hug   Joy чета тука една книга на Кинг, и взе да става доста зловещо  Grinning и надниквам и тук и както винаги чела, недочела, си ги нагаждам  Joy hahaha
Та като замести Чиче с Мето, и прочетох памперсова история, реших, че го пенсионира завалията  Joy
Защото чуджукчето вече е достатъчно голямо да носи нормални гащи  Grinning

П.п. Та в книгата героите ми мрат като мухи, аз се хиля щото си представям Чиче с памперс  ooooh!  Joy

# 243
  • Разград

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 13:12 от vania_e

# 244
Здравейте елмазки.  Two Hearts Two Hearts

Момичета благодаря много за превода на епизода, страхотни стеее!!  newsm51

Мони, добре дошла. Hug

Относно Ипек и аз смятам, че тя не се е омъжила по любов, а има друга причина. Може Сехрет да я е заплашил, че ще убие Йомер и тя да се е жертвала, за да спаси любимия. Rolling Eyes А за детето, хич не ми се иска да е на Йо, но има голяма вероятност да е точно така. ooooh!

Лина, клипът е жесток, дано сценаристките го видят.  Mr. Green hahaha hahaha

# 245
  • Сливен

# 246
  • Сливен
                         Изтичат последните минути на последния понеделник за тази година.
Иде ред на последния вторник. Дано ни донесе само приятни новини. Нови снимки, инфо, колажи и клипчета. Peace

# 247
Аз имам едно питане към Ринка и останалите момичета.Тъй като сме се събрали много готина компания в тази тема и ни е приятно да си пишем, дали е възможно тази тема да се запази и след края на КПА и да стане тема за Туба и Енгин? newsm78 newsm78. Двамата са много талантливи и имат страхотна спойка и химия и можем да си следим и обсъждаме бъдещите им проекти.  Simple Smile Simple Smile

# 248
  • Разград

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 13:13 от vania_e

# 249
  • Разград

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 13:13 от vania_e

# 250
  • Сливен
Аз имам едно питане към Ринка и останалите момичета.Тъй като сме се събрали много готина компания в тази тема и ни е приятно да си пишем, дали е възможно тази тема да се запази и след края на КПА и да стане тема за Туба и Енгин? newsm78 newsm78. Двамата са много талантливи и имат страхотна спойка и химия и можем да си следим и обсъждаме бъдещите им проекти.  Simple Smile Simple Smile

Дейзи, аз съм ЗА! Ринка да каже дали е възможно.

Хайде, да ни е честит последния вторник за годината.

И гугутките се чудят как стигнахме до тук.

# 251
  • Сливен
                 Ние пък си мечтаем да ги гледаме все така. Без Ипек и други разни препятствия за безусловната любов!

# 252
Мони, добре дошла!  Hug

Дейзи, Бояна, съществуването на темата зависи от пишещите!  Peace
Имат ли желаещи да пишат темата ще я има.   Peace

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 00:52 от rina-rina

# 253
Ринка,честит рожден ден!Много щастливи усмивки и красиви моменти ти пожелавам!Специална наздравица за теб вдигат сладурите Hug Нека те очаква най-доброто оттук нататък! Heart Eyes

# 254
  • Разград

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 13:14 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт