"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 746
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • В Града на липите
Хриси Hug, ох, сега прослушах момента на слушалки и ясно чух: "... замана гедиорус". Нямаше Ван, мила... Sad Whistling

Joy  Joy  Joy и аз със слушалки слушах, ама не искам да си вярвам и туй то.
Склонна съм всеки да ме убеди в обратното  Hug

# 226
Момичета  Hug чета ви с интерес, и макар, че не ми се нрави едно толкова сапунено развитие, според мен, трябва малко по-малко да свикваме с мисълта, че детето на Ипек е и на Йомер. В противен случай, Елиф може да ревнува един епизод, и ще й мине... А тук вероятно ще ги разделят за повече време, и вече ще има сериозна пречка между тях.  Peace

Дидка  Hug не зная как е в "Перла" и каква е Инджи, доколко ТЯ определя живота си, но при Елиф развитието на двойката няма да зависи само от решението на Йомер. Той може да реши да остане с Елиф, въпреки, че има дете с друга жена, но дали Елиф, с нейния жетрвоготовен характер, ще го позволи... newsm78 Съмнявам се.  Naughty

Ако пък  направят и така, че детето на Ипек да се отзове в центъра за трансплантации, и да се наложи да го спасяват...
Или да се нуждае от трансплантация на орган и да е далеч назад в чакащите, а да се наложи Йомер да реши дали да му направят незаконна трансплантация...

Наличието на дете дава много възможности за развитие на драма и сълзи за сценаристките, така че, свиквайте: Йомер и Ипек имат пет годишно момченце...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 227
Един от двата варианта е,но и втория е за заминаване на двамата заедно-сигурно за Ван Peace
Нинка,трябва да се запълнят още 25 серии-няма как,ще се примирим Peace

# 228
  • Разград

# 229
Може въобще да няма никакво дете Peace Peace,ама Ипек си е спретнала някакви филми. newsm78

Абсолютно същите чувства и нерви ме избиват като видя каква физиономия прави Пельо докато Арда й обяснява за съмненията си у категорично не приема доводите му и се почва Аййй Аллах Аллах....ама накрая ще има Зор Заман ...въй ква стана тя...ще се чуду от къде й е дошло и само да не трябва точно тя да спасява Севгилитоо че ще стане мн бруталнооо....амааа според мен Хю бързо ще го надуши пак Арда и ще има сценки пак от 1001 нощ...Света Вода ненапитааа....Аххх де го чукаш де се пука...като се сетя в средата на 1 сезон какъв образ имаше в очите ми Хюсейн аби...въй въй да не му се надяваш...
А за мистерията с чочука на Ипек оххх да не казвам и аз предпразничнооо ама и на мен ми намирисва на не хубавии работии...и ще има едни драмии ...едно тюхкане ..охххканее...Аман Аман..... ooooh! #2gunfire #Cussing out Crazy Sad
Хюсеин като нищо ще натопи Арда Sick,то и без това Йомер някак си странно го изгледа като влезе с брат си при Арда и Пельо.Ама вече почват да ми образуват нерви тези супер полицаи Йомер и Пельо-то бива бива да са слепи и глухи,ама вече идва в повече.Хайде нашият влюбен и загубен,освен това става въпрос за брат му,ама Пельо трябва повече да вярва на любимия си.

# 230
  • Разград

# 231
  • софия
Момичета  Hug чета ви с интерес, и макар, че не ми се нрави едно толкова сапунено развитие, според мен, трябва малко по-малко да свикваме с мисълта, че детето на Ипек е и на Йомер. В противен случай, Елиф може да ревнува един епизод, и ще й мине... А тук вероятно ще ги разделят за повече време, и вече ще има сериозна пречка между тях.  Peace
даммм  Peace Освен това ми се струва, че зад внезапното решение на Ипек да се жени и да зареже Йо ще се крие някаква сърцераздирателна история, като нищо ще излезе, че Ипекчето се е жертвала за любимия... ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 232
  • В Града на липите
даммм  Peace Освен това ми се струва, че зад внезапното решение на Ипек да се жени и да зареже Йо ще се крие някаква сърцераздирателна история, като нищо ще излезе, че Ипекчето се е жертвала за любимия... ooooh!  ooooh!  ooooh!

thumbsup и аз си го помислих. Като нищо ще я направят мъченица, че да е максимално гадно.
Чудя се само аби като ги е подпукал наред, и каквато ни е умница Ипек, дали няма да е поредната гръмната в десятката и засурната някъде  newsm78

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 21:07 от hrissi_sz

# 233
  • софия
Чудя се само аби като ги е подпукал нареда, и каквато ни е умница Ипек, дали няма да е поредната гръмната в десятката и засурната някъде  newsm78
ооооо....  Peace никой няма да напусне тази история негръмнат от Хю.... Mr. Green

# 234
  • В Града на липите
ооооо....  Peace никой няма да напусне тази история негръмнат от Хю.... Mr. Green

Ама и ГГ ли  newsm78 дано не ги уцели  Mr. Green
Особено за Йо няма начин да не му затреперят ръцете. Той бил неговата душа...  Thinking вероятно светлата страна   tooth

# 235
Той ГГ няма да ги убива с патрони-тях ще ги убие емоционално,че повече да ги боли. Sick Sick

# 236
Хриси,току-що погледнах превода на енгинките-и там е преведено за Ван Peace Значи правилно съм чула Laughing
То остава и Ипек да отнесе куршума ooooh! Че на Йомер са му малко дертовете,ами и чоджука да гледа Tired

# 237
  • В Града на липите
Че на Йомер са му малко дертовете,ами и чоджука да гледа Tired

Е, какво толкова, тя Фатма ще помага  Joy нали му е от подопечните. И джипи си имат  Wink - Храстиджето.

# 238
  • Разград

# 239
  • софия
ооооо....  Peace никой няма да напусне тази история негръмнат от Хю.... Mr. Green

Ама и ГГ ли  newsm78 дано не ги уцели  Mr. Green
Особено за Йо няма начин да не му затреперят ръцете. Той бил неговата душа...  Thinking вероятно светлата страна   tooth
офффффф, абе първо много се ядосах за Хю, че ми скапват Отрицателния, ама сега съм се размислила... newsm78 понеже убийствата на момичетата са идентични, Йо ще се светне, че са убити от един и същ.
За мен е ясно,че за Бах, ще обвинят Мето....., оттам респективно ще му лепнат и Сибел.  Thinking
Мето няма как да се оправдае засега.Ако мецне нещо за Бах, ще бъде неговата дума срещу думата на Хю. Няма шанс, засега Тайар му е единствения ход, затова реши да се пазари с него. Изобщо не вярвам, че Мето наистина иска да се доказва на баща си.Той изобщо не му вярва.
Мисля,че засега, Хю ще отърве кожата на гърба на Мето. Peace Респективно -Арда няма да е заплашен от костенуркова афера, а  само от  памперсова Peace

п.п.
само напускащите бе Joy те ГГ няма да напускат и не са застрашени Laughing

Общи условия

Активация на акаунт