, ох, сега прослушах момента на слушалки и ясно чух: "... замана гедиорус". Нямаше Ван, мила...

и аз със слушалки слушах, ама не искам да си вярвам и туй то.Склонна съм всеки да ме убеди в обратното
, ох, сега прослушах момента на слушалки и ясно чух: "... замана гедиорус". Нямаше Ван, мила...

и аз със слушалки слушах, ама не искам да си вярвам и туй то.
чета ви с интерес, и макар, че не ми се нрави едно толкова сапунено развитие, според мен, трябва малко по-малко да свикваме с мисълта, че детето на Ипек е и на Йомер. В противен случай, Елиф може да ревнува един епизод, и ще й мине... А тук вероятно ще ги разделят за повече време, и вече ще има сериозна пречка между тях. 
не зная как е в "Перла" и каква е Инджи, доколко ТЯ определя живота си, но при Елиф развитието на двойката няма да зависи само от решението на Йомер. Той може да реши да остане с Елиф, въпреки, че има дете с друга жена, но дали Елиф, с нейния жетрвоготовен характер, ще го позволи...
Съмнявам се. 
,ама Ипек си е спретнала някакви филми. 

,то и без това Йомер някак си странно го изгледа като влезе с брат си при Арда и Пельо.Ама вече почват да ми образуват нерви тези супер полицаи Йомер и Пельо-то бива бива да са слепи и глухи,ама вече идва в повече.Хайде нашият влюбен и загубен,освен това става въпрос за брат му,ама Пельо трябва повече да вярва на любимия си.
чета ви с интерес, и макар, че не ми се нрави едно толкова сапунено развитие, според мен, трябва малко по-малко да свикваме с мисълта, че детето на Ипек е и на Йомер. В противен случай, Елиф може да ревнува един епизод, и ще й мине... А тук вероятно ще ги разделят за повече време, и вече ще има сериозна пречка между тях. 
Освен това ми се струва, че зад внезапното решение на Ипек да се жени и да зареже Йо ще се крие някаква сърцераздирателна история, като нищо ще излезе, че Ипекчето се е жертвала за любимия...
Освен това ми се струва, че зад внезапното решение на Ипек да се жени и да зареже Йо ще се крие някаква сърцераздирателна история, като нищо ще излезе, че Ипекчето се е жертвала за любимия...

никой няма да напусне тази история негръмнат от Хю....
дано не ги уцели
вероятно светлата страна

нали му е от подопечните. И джипи си имат
- Храстиджето.
дано не ги уцели
вероятно светлата страна 
понеже убийствата на момичетата са идентични, Йо ще се светне, че са убити от един и същ.
Респективно -Арда няма да е заплашен от костенуркова афера, а само от памперсова 
те ГГ няма да напускат и не са застрашени Препоръчани теми