"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 752
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Burgas, Bulgaria
Значи по последни данни ще имаме серийка чак др годинааа....амии да сме живи и здрави.....с късмет...радост и щастие в сърцата ще си я чакаме и след веселото посрещане на новогодишните празници наново емоции с нашите любимциии....  love001 newsm44 newsm44

Живот и здраве да е! newsm10 Времето бързо минава, особено по празниците. Ей сега ще дойде Ивановден и с него серийката ни. Да му мислят имениците как ще гледат. smile3521

Поздрав от морето и Бургас Hug

Благодаря ти Hug! Имах нужда... lovekiss

# 211
  • Разград

# 212
Здравейте, момичета,
Днес съм бронч, бронч  Laughing и само ви чета.

Разбрах, че на Ивановден ще гледаме 31 болюм. Отсега да отказвам поканите, значи Simple Smile

И един поздрав от мен, Тойгар и Ипек  Wink

# 213
  • В Града на липите
Значи, както си вървях към къщи след работа взех да си задавам едни въпроси  newsm78 и ме обзеха мрачни мисли  Thinking
Първо се сетих, че като гледах серията ми направи впечатление една съществена разлика между трея и сцената в серията  newsm78 става дума за оная, дето Ипек изненадва Йо в гръб.  newsm78
В трея репликата на Йо е: И двамата отиваме във Ван
В серията е: И двамата отиваме у нас.
Ако приемем, че втората е вярна, защото не чувам да споменават Ван, не се знае кога точно се е състоял въпросния разговор.  newsm78 Съвсем спокойно може да е бил не преди десет, а преди 5-6 години.
Другото, което ми е супер странно е защо Ипек не е споделила с Пело новината, че е бременна, че й се е родило дете  newsm78 Защо се е омъжила толкова набързо, и защо не се е похвалила нито със сватбата, нито с бебето. Личи си, че Арда и Пело са й много близки, както и Йо вероятно е бил.
Предполагам сте наясно, накъде ми клони мисълта, но не смея да го напиша в прав текст, защото напоследък доста познавам, а тоя път ВЪОБЩЕ не искам да уцелвам  Mr. Green

Детелинко  Hug много е красиво при вас.
Ето как е и при нас  Grinning

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 18:55 от hrissi_sz

# 214
Хриси Hug натам недей залита че и аз взех да ги мисля нашите сладури.Ами най-много да стане като в Перла на същите СЦ-детето е от него а той остана с Инжито Laughing

# 215
  • В Града на липите
Детелинко, Пак ходих да слушам  Joy Ван - йок  Thinking
Ами ако не я е поискал и тя се е фръцнала и се е омъжила за първия срещнат newsm78

П.п. Я иди чуй и ти, че може да съм оглушала от студ Simple Smile

П.п.другото, което си мисля е, че Хю ще направи постановка на Арда и ще нагласи някакви улики против него за да го изкара костенур.  Thinking

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 18:58 от hrissi_sz

# 216
  • Burgas, Bulgaria
Детелинко, Пак ходих да слушам  Joy Ван - йок  Thinking
Ами ако не я е поискал и тя се е фръцнала и се е омъжила за първия срещнат newsm78

Добре де, ама бившият на Ипек що ще отвлича детето, ако не е от него? newsm78 newsm78 newsm78 Или той не може да смята месеците, или са го заблудили, че е седмаче... Joy Joy Joy

# 217
  • В Града на липите
Мамси, той може да е бил наясно още в началото. А може да е научил по-късно и да изнудва с детето Ипек.
Както вече разбрахме, всеки добър престъпник има нужда и от едно лично ченге.
Минимум едно  Wink

П.п. Ако тя е отказала да съдейства, може да я обработва в момента.  Thinking

# 218
Хриси,
Аз чух "Икимизе Вана гидиоруз" ,което в превод е "И двамата отиваме във Ван"
Така чух ,но може и да е "Икимиз замана гидиоруз което значи "Време е и двамата да заминем"
смислов превод

П.п. Ако не е негово детето,го е отвлякъл,за да я изнуди Peace

# 219
  • Burgas, Bulgaria
Хмм... интересант... newsm78 newsm78 newsm78

Ама и тя уж спецченге, уж веднага познава от раз, пък един престъпник не е могла да познае, че и веднага го лапнала. Ако е нямало любов трябвало е веднага да и светне лампичката... Naughty Naughty Какво ще ни кара сега в тези празнични дни да се тарзаем... Joy Joy Joy
На Комсара май това ще му е изпитанието на безусловната любов. ooooh!

# 220
Детелинко, Пак ходих да слушам  Joy Ван - йок  Thinking

П.п.другото, което си мисля е, че Хю ще направи постановка на Арда и ще нагласи някакви улики против него за да го изкара костенур.  Thinking

Енгин малко дъвче думите,но така си го преведох-с Ван Peace
Ако Хю направи постановка на Арда,Пелин ще се включи активно,за да го разкрият и да спаси севгилито Peace

# 221
Може въобще да няма никакво дете Peace Peace,ама Ипек си е спретнала някакви филми. newsm78
Хюсеин като нищо ще натопи Арда Sick,то и без това Йомер някак си странно го изгледа като влезе с брат си при Арда и Пельо.Ама вече почват да ми образуват нерви тези супер полицаи Йомер и Пельо-то бива бива да са слепи и глухи,ама вече идва в повече.Хайде нашият влюбен и загубен,освен това става въпрос за брат му,ама Пельо трябва повече да вярва на любимия си.

# 222
  • В Града на липите
Ок  Peace щом си чула Ван, вярвам ти   Grinning
Аз нищо не му разбрах  Rolling Eyes
Надявам се заради студа да съм кривнала в грешна посока  Grinning

Ипек просто е поредното препятствие, замесничка на Сами бой.
Той доста поработи и на двата фронта, но не успя да ги задържи дълго далеч един от друг. Още ми е пред очите в хотела в Рим, как го подминаха като малка гара нахилени, като котараци  Joy

# 223
СЦ ако си мислят,че един мъж,който е евентуално зарязан от жена и в момента е лудо влюбен в друга ще вземе да се връща към бившето севгили явно си нямат понятие от мъжка психика.Така че милата Ипек да си взема парцалките и от където е дошла.Шанс йок.

# 224
  • Burgas, Bulgaria
Хриси Hug, ох, сега прослушах момента на слушалки и ясно чух: "... замана гедиорус". Нямаше Ван, мила... Sad Whistling

Общи условия

Активация на акаунт