"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 756
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Разград

# 196
Здр момичетаа мн е приятно тук при вас...за разлика от др тема..бях започнала там да пиша ноо бързо ме отказаха...мн негативизъм при тях ...мн критики ..чудо страшноо...чак като ги четеш имаш чувството че различни сериали гледаме...мн компетентни хора еййййй.....ужассс
Ако е възможно бихте ли ме приели във вашата задушевна компания Praynig Flutter
Мен серията и сериала до сега страшно ми харесва ..нямам кой знае какви критики и недоволства по сцените с изключение на някои мин отклонения и забатачване на осн действие със страничнии персонажии ...
Не мога да разбера защоо трябваше да има сексуални сцени и разголване за да се усети и съпреживее любовтаа и тръпката от страстта на Елмер....точноо това завоалиране...заиграванее...тази свенливост ...погледите ...въздишките са най интереснии и ме караха като гледам да се подсмихвам и да литвам и аз от щастиее....Красива двойка са..имат чар и харизма...привличането между тях е магнетичноо...завладяващоо...
Мн ми хареса играта и на мен на Мето...Хю...Бахаркатааа....като за последно добре излезе от сериала ....Хю въпреки че вече стана злодей номер 1 не ми е гаден....само ми е смешен с тези физионимии където ги прави като убиваа....сякаш някой на него муе опрял пищака...ама то не е лъжа де
Ипек ..хмммм...актрисата си я харесвам от Кузея....според мен добре играе..нооооо сценаристките трябваше по запомнящоо появяване да й направят....
Това е в общии линии...това е коментар без да съм гледала с превод серийката де....Аааааа забравих Халаттаа да изкоме Joy Sunglasses Laughingнтирам....мн ми бешее подозрителна от как се появи с тази лисича физиономия...и ппродължавам да имам едно наум за нея ...това не значи че не я харесвам...кефи ме лелчетооо....Меликетоооо оххххх думи нямам там...Бронч Бронч...хихихихиииии Joy Joy

# 197
Здравейте!  Hug

monieka24  Hug добре дошла!  Hug Радвам се, че ти харесва сериала!  Peace

Оказва се, че ботушите, отнесли толкова критики, са свръх модерни!  Laughing

Носи ги дори Кейт Мидълтън!  Simple Smile

И един забавен клип, с който някои фенове изразяват неодобрението си към сценаристките!  Mr. Green Laughing Joy

# 198
  • Разград

# 199
Привет къзларки Hug
Поствам ви инфо за нов проект на Тувана със Сарухан Хюнел от темата на Бризчето Hug
http://www.bugun.com.tr/son-dakika/askin-sirri-somuncu-baba-filmi--haberi/1394853

# 200
  • Разград

# 201
  • Разград
Привет къзларки Hug
Поствам ви инфо за нов проект на Тувана със Сарухан Хюнел от темата на Бризчето Hug
http://www.bugun.com.tr/son-dakika/askin-sirri-somuncu-baba-filmi--haberi/1394853

Тя скоро беше пускала снимка със Furkan Palalı и Altan Gördüm.

Altan Gördüm, Altan Akışık, Furkan Palalı и Tuvana Türkay.

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 16:47 от vania_e

# 202
  • Burgas, Bulgaria
monieka24 Hug, добре дошла! Тук винаги има място за позитивно настроени хора. Харесаха ми разсъжденията ти по серията!  bouquet

# 203
Брейй по кралска мода ни я тъкмят Елифчето....ама някой път хич не я скопосват значиии....поне на мен хич не ми харесват тези обушта с дебелите токове с който по някога я мяркам....Докато за Пънарката думи нямам гардероба й е джус....вина ги я правят мн елегантна и сексии....
А и наш комисарю по честичко така ако може с ризки че cok tatli beeeee....... Heart Eyes newsm76  Kissing Heart  Kissing Heart   Blush Embarassed

# 204
  • В Града на липите
Привет  Hug

Мони  wavey добре дошла.

Ох, това много смешно  Joy  Joy  Joy Арнолд Шварценегер няма да е сам, я. Колко му е ком'саря да износи едно бебе  hahaha има да се глезонти 9 месеца  tooth

Аз от вчера насам съм се закъхарила за Мето. Сега като му лепнат и едно изнасилване,  ooooh! хептен ще се циментира в редиците на Чиче.  Thinking
А колко си мечтаехме да видим баджанаците рамо до рамо. Дано Йо успее да го вербува по някакъв начин  Thinking

# 205
Благодаря ви момичета за приятното и топло посрещанеее...Може би няма да мога като др момичета да поствам мн инфо да правя колажи и да превеждам серииките....за което искам и аз едно огромно Благодаря да изкажа на момичетата които хвърлят този огромният труд за да можем ние да се наслаждаваме блажено на нашето любимо дизиии....осъзнавам че хич не е лесна работата им.....Страхотни сте.....  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Значи по последни данни ще имаме серийка чак др годинааа....амии да сме живи и здрави.....с късмет...радост и щастие в сърцата ще си я чакаме и след веселото посрещане на новогодишните празници наново емоции с нашите любимциии....  love001 newsm44 newsm44

# 206
  • Разград

# 207
Поздрав от морето и Бургас Hug

# 208
Здравейте!  Hug

monieka24  Hug добре дошла!  Hug Радвам се, че ти харесва сериала!  Peace

Оказва се, че ботушите, отнесли толкова критики, са свръх модерни!  Laughing

Носи ги дори Кейт Мидълтън!  Simple Smile

И един забавен клип, с който някои фенове изразяват неодобрението си към сценаристките!  Mr. Green Laughing Joy

Е, нЕма такъв смЕх, Лина!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Бронч, бронч  Joy Joy Joy Joy Joy
Супер клипче!  newsm10 newsm10 newsm10

# 209
Привет,момичета!
Хриси,то в суматохата с убийството и хвърлянето в морето кой ще се сеща за изнасилване-нямай грижи за Мето.Той сега като стане крал на империята, Комисарио ще си има работа с него като директен противник,а Чиче ще сменя памперси.Чиче освен това ще си има проблеми и с новата "проекто снаха"-Демет,че малко тъпичка ми иде. Joy Joy
Мони,добре дошла в гьолчето ни.

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 17:35 от velijana

Общи условия

Активация на акаунт