"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 649
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Весела Коледа, момичета! Мир, топлина и любов ви пожелавам.  Hug Hug Hug Hug Hug

Радвам се, че сме такава готина компания, така гледането доставя многократно повече удоволствие.   Simple Smile Simple Smile

Само да питам накрая кой им се обади? И двата телефона звъняха?  newsm78 newsm78 newsm78

# 46
  • Сливен

Диамантчета, мого ми хареса серията. Имаше динамика, имаше крими, имаше АSK / Чая на Бахар и Мето беше в по- голяма чаша/ , два чая.

Гълъбчетата колко бяха ожадяли. Сладури! Като я награби в коридора, си викам сега ще има ГОЛЯМА любов, ама нейсе. И на това сме доволни. Елифче  е много щастлива. Комсар бей и той.
 Песента им , както повечето турски песни/поне в сериалите/ има силен текст.
      Не можахме да се порадваме на чая и Бахи я затри Хю. Голям садист този човек!
  СЦ мислят за нас - да не прекалим със сладкото, слагат и по- малко отрова.

Последна редакция: чт, 25 дек 2014, 01:07 от boyana05

# 47
Здравейте santa2

Момичета Честита Коледа

Рина , за новата тема smile3525 smile3525

# 48
  • In the light side of the Moon!
оба4е мисля си, мъжът на Ипек, дали не е този, на който Джан се разплащаше  newsm78 той май някакъв бор4 имал и накрая ве4е го изплати  newsm78

# 49
  • Сливен

Тази вечер много ми липсваше Хриси с нейния искрящ от хумор превод!

Хриси,  Hug където и да си, здраве и любов на теб и семейството ти. Peace Peace Peace

# 50
  • AMS

Благодаря на всички ви за тази вечер!!!
Ринка,
Меги,  благодаря ти специално!!!
Аз сега ще се връщам да гледам пак.

Хриси,   Селфи,  Велиана  ... липсвахте ми!!!
Следващия път е ваш ред, да си знаете!!!  Joy

# 51
  • Сливен
оба4е мисля си, мъжът на Ипек, дали не е този, на който Джан се разплащаше  newsm78 той май някакъв бор4 имал и накрая ве4е го изплати  newsm78

Меги, и на мен така ми се стори. Ще излязат там кара истории .

# 52
Само аз ли не съм сигурна, че е имало чай  Rolling Eyes
[/quote

Спокойно... не се притеснявайте?След 9 месеца ще стане ясно!Аз след първият чай толкова терлички и пелени изплетох... не е истина.Сега няма да се изсилвам, ще изчакам, каквото решат сценаристките...

# 53

Zlatina3  Hug Heart Eyes благодаря за музикалният поздрав. Много хубава песен .   bouquet

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за епси .

Лека нощ .

# 54
  • Сливен

Момичета, много ми беше приятна вашата компания тази Бъдни вечер!

Коледа е! Честит имен ден на всички, носещи името на Христос! Да са живи и здрави! Щастие, любов, топлина! Peace Hug

Гълъбчетата заспаха щастливи след чая!

Лека нощ! İyi geceler!

# 55
  • In the light side of the Moon!
Хриси  Hug

4естит имен ден, бъди здрава и все така позитивна  Hug

4естито и на вси4ки именници и рожденници!

# 56
  • Сливен
              Хриси,  Hug Да ти е живо и здраво името!

# 57
Привет синьорини Hug
Изчетох ви най-прилежно и почвам серията Laughing
Разбрах,че била много динамична и чаена Wink hahaha
Хриси,джанъм беним,бъди все така усмихната и позитивна Peace Нека живота ти предостави възможност да постигнеш всичките си мечти  love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Целувки от сърце!

# 58
Аз спирам да мрънкам за чая... засега.  Laughing Иначе сега си изгледах набързо моментите с Елмер от серията и съм доволна.  Peace Heart Eyes Heart Eyes

Много хубава серия, динамична, екшънът беше супер. Хю направи поредната грешка, сега е зависим и от Метин.  Laughing Защото Мето може да го издаде на Йо. Mr. Green На Ипек много не можах да й разбера проблема, но знам, че с превода ще ми се изясни.

Хриси, Честит Имен ден! Много щастие ти желая Hug Hug

Велияна Hug, Хриси Hug, Селфи Hug, Нервакова Hug, Пепелче Hug липсвахте.

Лека нощ на всички.  smile3524

# 59
  • Сливен
         Детелинко,  Hug Честита Коледа! Всичко, което си пожелаеш, нека се сбъдне!

Общи условия

Активация на акаунт