"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 661
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Поне вече е ясно, че няма да реабилитират Хю  Mr. Green Mr. Green Затъва все повече и повече с всеки епизод  Joy Joy Joy Joy

# 61
  • AMS

Момичета, само за протокола. Много съм се изложила Embarassed
Колата не е била изпратена от чиче.
Бахар е тръгнала без телефона си, но когато Йо се разправяше с тях, се доближи и пусна в джоба на якето ѝ своя телефон. После проследяването стана, чрез телефона му. Това комисариото го каза пред всики и Аби веднага запраши за тоалетната. Каза на чиче какво е станало и даде номера на Йо на чиче, за да говори с Фати. Чиче  каза на Фати, че телефона е на Йо. След разговора, чиче извади sim картата и я даде на охраната си, а Фати изостави телефона на Йо в тревата. Когато го намериха разбраха, че е имало 3-минутен разговор. Йо позвъни на съответния номер, но вече нямаше връзка.
По-късно разпечатките в Арда бяха тези от телефона на Йомер. Пельо му каза, че номерът, от който е позвъняването е вече ясен и нищо няма да излезе. Но Арда обърна внимание на часа на разговора,  посочен в разпечатката и го свърза, че е точно след  ходенето до тоалетната на Хю. Арда каза, че чрез телефона на Йомер, Тайяр е звънял на Метин, а номера го е получил от Хю. И Пельо реагира както предишния път - Чуш, Арда! Чуш! ... параноя ...

И това много ми хареса  Two Hearts

Последна редакция: чт, 25 дек 2014, 03:36 от Di...va

# 62
  • In the light side of the Moon!

Момичета, само за протокола. Много съм се изложила Embarassed
Скрит текст:
Колата не е била изпратена от чиче.
Бахар е тръгнала без телефона си, но когато Йо се разправяше с тях, се доближи и пусна в джоба на якето ѝ своя телефон. После проследяването стана, чрез телефона му. Това комисариото го каза пред всики и Аби веднага запраши за тоалетната. Каза на чиче какво е станало и даде номера на Йо на чиче, за да говори с Фати. Чиче  каза на Фати, че телефона е на Йо. След разговора, чиче извади sim картата и я даде на охраната си, а Фати изостави телефона на Йо в тревата. Когато го намериха разбраха, че е имало 3-минутен разговор. Йо позвъни на съответния номер, но вече нямаше връзка.
По-късно разпечатките в Арда бяха тези от телефона на Йомер. Пельо му каза, че номерът, от който е позвъняването е вече ясен и нищо няма да излезе. Но Арда обърна внимание на часа на разговора,  посочен в разпечатката и го свърза, че е точно след  ходенето до тоалетната на Хю. Арда каза, че чрез телефона на Йомер, Тайяр е звънял на Метин, а номера го е получил от Хю. И Пельо реагира както предишния път - Чуш, Арда! Чуш! ... параноя ...

И това много ми хареса  Two Hearts[/b][/i]

малиии ами сега  newsm78 какво ще правим  Joy Joy Joy

ох мерси , 4е уто4ни, откъде дойде тази разпе4атка, 4е не ми излизаше от акъла  Laughing

и на мен това много ми хареса  Peace

# 63
Мили момичета,поздравявам ви с настъпването на най-хубавите празници!
Нека в Коледната нощ се сбъднат всички мои пожелания към вас за здраве,щастие,благоденствие,обич и верни приятели!Нека любов топли сърцата и домовете ви!
Весела Коледа!

# 64
Весела Коледа на всички!Много здраве,щастие,късмет и любов!

# 65
  • В Града на липите
Добро утро  Hug и Честита Коледа. Дано е мирна и щастлива, пълна с топлина, радост и много смях!
Благодаря на всички за милите пожелания  Hug  да ви се връща двойно.  Grinning

П.п. Изгледах само Сапунджиевата част и не спрях да се хиля. Големи са сладури тия нашите, да ги изяде човек с коктейлите барабар. Комсаря по едно време очаквах да си нахлюпи тая книжна торба на главата и да заиграе казачок. Ама и Елифчето от как се сгодиха стана по-твърда и от питката дето я правих за Бъдни вечер Simple Smile Добре че някой умник е измислил фафлите, та поддаде Simple Smile покрай прелюдията за чай, хванах и драмата на Ипек (не ме кефи нещо тая лирическа героиня, и гласа й много ме дразни, ама ще свикна Simple Smile ) значи на тоя етап ще издирваме детето, после евентуално ще се разбере, че е на Йо. Тц, тц, тц по-голямо клише не можаха ли да измислят СЦ. Аби с таен чуджук, Йо с незнаен, Арда с измислен.  За Мето грам не се учудвам. Ами не му се лежи в затвора и това е Simple Smile надявам се от тук нататък да е по-бдителен и да не осъмне без някоя резервна част. Айде оставям ви, че почивката ми свърши и чакам една сюрия гладни гости. Весели празници  Hug

И нещо тематично  Grinning

http://www.adme.ru/zhizn-marazmy/novogodnie-ozhidaniya-i-realnost-828760/

Последна редакция: чт, 25 дек 2014, 08:56 от hrissi_sz

# 66
Здравейте  madnoel  madnoel
Честита  Коледа

Хриси, честит празник, живот и здраве и още по позитивна.

Хриси  за теб.    

# 67
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета!  bouquet

Минавам само за малко, да ви поздравя с празниците.

ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички!  love001

Хриси Hug, Честит Имен Ден newsm51! Пожелавам ти от все сърце да си много здрава, много, много щастлива и все така позитивно настроена. Да продължаваш да ни доставяш удоволствие с таланта си!

Нищо не съм гледала и затова нямам коментар по сериалчето ни...

Весели празници, момичета! Hug newsm51 santa2  madnoel Nature Snowman

# 68
Честита Коледа!  santa2

С пожелания за здраве, много желания, много мечти и много успехи!

Хриси, честит празник!
Бъди здрава и щастлива! Постигай мечтите си и се радвай на всеки миг!

# 69
  • Русе
Здравейте и ЧЕСТИТА КОЛЕДА!  Hug

Хриси  Hug ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!   bouquet

А с такъв прекрасен епизод за празника... всички се чувстваме още по-весели и щастливи  Simple Smile

Това си знаехме, че ще е фон на песента, басейна  Wink поне аз, го предположих, ама... другите забавни и хубави моменти си бяха точно подарък за празника  Simple Smile

Преди да излязат масовите гифчета...  Wink едно ''Оффф'' от ком'сарят ни  Simple Smile

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/0B3C1D19D8115966556572 … 1mJ_4ed50jouVBp0N

Радвам се, че Йомер подмина с безразличие бившата и то преди Сапанджа, а и чоджучето се оказа чуждо ( на съпруга на Ипек), та засега драмата ни заобиколи.  Peace

Хю отново ме вбеси  Mr. Green, Мето ме разочарова и... не разбрах това  newsm78 това между него и Бахар - защо трябваше да стане?  newsm78
 И... сред хубавите моменти, за да да не полетим твърде много в облаците  ooooh! - едно, че ни ги дадоха позамаскирани с повече хумор, второ и това убийство...  Sad да не забравим, че филмът ни не е чиста романтика.  Peace

# 70
Здравейте! santa2

ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!

С пожелания за много здраве,много любов и много късмет!

Приятен празничен ден! Hug Hug Hug

# 71
Хриси Hug,Честит имен ден! newsm51

Бъди здрава и много обичана! Hug Hug Hug

Честито и на всички именници днес!  bouquet  bouquet

# 72
Здравейте!  Hug

Честито Рождество Христово!  Hug

Желая ви пълни трапези с храна, сърца - с топлина, ръце - с подаръци и джобове - с пари!  Hug
Много здраве и късмет!  Hug

На Хриси  Hug и всички именници в темата - носете с гордост това свято име! Наздраве! Hug

Изгледах епизода и макар, че имам забележки, общо взето съм удовлетворена от видяното.  Peace
Защото, да си призная, след новината за Ипек с дете, бях го отписала сериала вече...  Mr. Green Ама СЦ знаят как да ни изненадат и да ни държат в чуденка...  Laughing
Дано Хриси  Hug не е права, че детето ще излезе на Йо. Ще ме разочароват...

Приятен ден и Наздраве!  Hug

# 73
Сега видях и рейтинга! Peace

http://www.ranini.tv/reyting

# 74

Общи условия

Активация на акаунт