"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 645
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Реално погледнато и от мъжка гледна точка, Йомер е заличил Ипек в сърцето си ,влюбен е в Елиф,не той повика Ипек в Истанбул,тогава от какъв зор трябва да разказва минали и свършени неща на Елиф? newsm78Друг е въпросът ако се окаже,че за Ипек историята не е приключила и тя изведнъж реши,че трябва да си върне Йомер!

# 496
# 497
  • Разград

# 498
Ипек надали не иска да си върне Йомер, след като го е познавала добре и още повече след като години наред е имала "примера" на съпруга си и няма как да не ги е сравнявала. Още повече, че характерът на Йомер в личен план е доста "мек" и тя сигурно разчита на това колкото и да говори, че е оставила миналото зад гърба си.

Йомер е направил страхотна организация за изненадата на Елиф- къщата със стрелки, указващи пътя на любимата, кутии с подаръци тук- там, нито Хюлия, нито храненицата на леля се появиха за да отворят вратата, а и сестрите и леля също. А може нарочно Елиф е била сама в къщата! Като видях как Елиф вади възглавницата  от кутията /ако и тя е подарък от Йомер/ се сетих какво може да е пожеланието към нея "Да остареем на една възглавница"! Нали имат такъв израз.  Laughing

# 499
Още "подсказки" - доколко ли са достоверни?

# 500
Ринка,гифчето с Фатма е  newsm10

А имаш ли представа какво означават подсказките?

# 501
  • AMS

Ринка, Лили, благодаря за фрагмана!!!

Браво за подсказката  doh за 32 еп.  Дано да вдигне рейта!  Rolling Eyes

Явно Ипек доста разбуни духовете, макар да не влезе с гръм и трясък в КПА.
Не мога да не отбележа, че за сега! Ипек не показва никакво надменно поведение, а напротив.
Не ми се вижда и тя да е "зарязала" комсаря.
За сега! не е ясно кой е бащата на детето, но аз искам да видя майката.
Много се вълнувам как така Ипек не знае къде е детето ѝ??? Една майка за 24 часа ще вдигне света на крак, за да намери рожбата си. Аз поне така бих постъпила. Още повече, ако бащата е голямата ѝ любов!  
А тя вече месеци не  е виждала малкото момченце. Какво прави това 5 годишно дете, с някакъв престъпник, умът ми не го побира?! Освен той наистина да е бащата  Rolling Eyes  

Актрисата намирам за красива, само дето малко дикцията ѝ ми пречи да я разбирам, но съм ѝ свикнала.

Дано да има вест за детето в следващия епизод!!!

# 502
"Подсказките" продължават...

Много напред в действието отиват - това ми е странно.

# 503
Аз нищо не разбирам от подсказките,но двете думи Елиф и hamile(бременна) ги разбирам и това с бременна Елиф не ми харесва. Peace
Кой знае кой си прави шеги с тези туити-подсказки.Аз много се съмнявам,че тези двете СЦ са се напрегнали да напишат сценария чак до 36 епизод,та някой да знае какво ще се случи.Те май самите СЦ не знаят и си пишат каквото им се присъни.

# 504
Здравейте елмазки.  Two Hearts Two Hearts

Бризче, Hug много, много, много здраве, късмет и борбен дух ти пожелавам през новата година!  newsm51

Ринка, мерси за трея.   bouquet Hug

Аз ви казах, че Ипек ще създава проблеми и няма да е за малко. Така както ни показват нещата в трея, внушават, че тя ще застане между Елиф и Йомер, т.е. ще бъде тест за любовта им. Аз така го разбирам.. А тя не е приключила с Йомер, аз това го заподозрях още, когато се появи и му пожела щастие с Елиф.  Peace Физиономията й издаваше колко всъщност е щастлива за тях.  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 21:42 от daizy_g

# 505
Честита Нова Година, девреми!

Да сме здрави и много усмихнати!

Този трей е много шекер с щипка сол на края - Ипек.  Wink С излизането на Бах и влизането на Ипек малко ни е спаднал индекса на красотЪ, но се надявам да се вдигне този на интригата. newsm43

# 506
selfie ,честита Нова година и на теб-да си все така малко дяволче и таралежче!  love001

# 507
Още една,Ринка Wink
35.bölümde hala kızı vermeyince ömer elifi van a kaciriyormus orda da serhat karşılarına çıkıyormuş 😨😢😢

# 508
  • Разград

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 22:38 от vania_e

# 509
  • Сливен
Добро утро,момичета!
Туба се връща от почивка.

Добър вечер, Диамантчета! Hug

Сега влизам в темата и виждам нашето СС се завръщат от Прага. Много са сладки! Peace

Без да искам хванах сега серии по btvlady на КВФ. Точно Фатма и Керим боядисваха в новата къща. Стори ми се постно и повърхностно.  Thinking
     В КПА - Елиф и Йомер, къде, къде по-чувствено ни го предадоха. Никога нямаше да го кажа преди, но сега Енгин ми се вижда по-възмъжал, с подобрена походка и дори с брадата ми харесва. 
  Явно с времето забравяме доста неща. В неговият случай е доста задобрял. Или това се дължи и на партньорката!!!! Туба успява да накара всеки до нея да се разчувства.
   Погледнете и вестник "ТВ сага" от 31 декември. Вътре има за турските сериали. Има ги и нашите сладури.

Общи условия

Активация на акаунт