"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 642
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
  • AMS
Селфи,

Аз поръсих със солта,

сега слагам малко татлъ

# 511
Аз нямам против солта!  Peace Дори напротив. Ама то станало внимавай какво си пожелаваш.  ooooh! Очаквах още една 30 годишна мома със стари мераци, а то Ипекчето омъжено, разведено и с дете.  Rolling Eyes Сега остана и чоджучето да е от ески севгилито Йо и ще стане чок ентересант!  Laughing

# 512
  • Разград

# 513
Здравейте по нощите, елмазки santa2

Имаме нов трей - 3-ти поред, за чийто превод и субове благодарности на Ринка и Лили newsm51 newsm51

Този за разлика от предните два е чок романтик Peace Но като имам в предвид предишните два, а и Ипек на финала на този... явно в сряда  ще се люшкаме между романтиката, драмата и кримито   yes  А и сме си научили урока - хубав трей-кофти епизод и обратното.   Sunglasses
Според мен Ипек накрая на фрагмана е заснета в друг момент в Денизерови. Надали Йо ще я вземе със себе си когато ще поднася цветята и изненадата на Елифче  Peace

Цитат
Много се вълнувам как така Ипек не знае къде е детето ѝ??? Една майка за 24 часа ще вдигне света на крак, за да намери рожбата си. Аз поне така бих постъпила. Още повече, ако бащата е голямата ѝ любов! 
А тя вече месеци не  е виждала малкото момченце. Какво прави това 5 годишно дете, с някакъв престъпник, умът ми не го побира?! Освен той наистина да е бащата Rolling Eyes
Дива yes напълно споделям написаното от теб за Ипек и детето. Каква ли ще е тази майка да спи спокойно месеци наред без да знае какво се е случило с детето й Thinking

И аз мисля, че Ипек не току така се появи в Истанбул. То, че Бате сигурно има пръст в това е така. Но и тя надали е погребала напълно чувствата си към Йо  - Велияна, Ринка Peace

Лека нощ!   sleepuu

# 514
Добро утро,момичета!Почивайте още един ден,че от утре въртележката на дните пак ще набере скорост!Все пак е хубаво,че остават малко дни до новия епизод,а аз най-се радвам,че мръсотиите на Хюсеин ще започнат да излизат на бял свят-да,много ще е трудно и болезнено за Йомер,но той ще се справи!
Боби,виждам,че си направила сравнение с двете сцени в КВФ и в КПА-по мое скромно мнение режисьорът в КПА направи една грешка,с това копиране на сцените.Не мога да гадая с каква цел го направи,но въпреки на външен вид това да е "копи пейст",то двете сцени са диаметрално противоположни по същност.Те просто имат различни начални параметри-във КВФ никога не е ставало въпрос за страстна и гореща любов от страна на Фатмагюл към Керим,тя беше една селска,ограничена,доста егоистична и най-важното ИЗНАСИЛЕНА девойка,която до края така и не прости на Керим,освен това точно в тази сцена с боядисването съзнанието й отново беше заето с Мустафа и неговото писмо,а не с Керим,докато при Елмер естествено нещата стоят по съвсем друг начин.Извинявай,но малко е обидно за Енгин,че според теб добрата му игра се дължи на Туба Peace PeaceМисля,че и двамата си светят със своя светлина и тя според мен е доста ярка и при двамата. Peace

# 515
  • Сливен
                    Добро утро в неделя, Диамантчета! Hug
   Цвети вече сигурно е минала, но от повече кафе сутрин, глава не боли.

Днес да си пожелаем новини от сета! Peace Peace Peace
  Велижана,  Hug не правя сравнение в играта на Енгин. Опазил ме Бог , от такова твърдение. Просто снощи така го почувствах. Енгин си го обичам от преди КПА. Просто в КПА имаше наелектризиране при тази сцена. Естествено , че сценария е друг. Wink

Хубав ден на всички. Наслаждавайте му се, че утре започва работната "мелница".

# 516
  • Варна
С пожелание да е хубав денят Ви!
Гледайки снимките от новата серия си разсъждавам- дали, аджаба Леля няма да открие другото семейство на Хю и да подхвърли адреса на Йо.
А и ощe нещо- възглавката може и да е символ на съвместен живот и желание "да остареят заедно" на нея, ама за мен си е израз на вопиющата нужда от чай и на двамата.
Офффф, ама търпилото ми се изчака, бре,- от миналата година не сме гледали серия!!!! ooooh! Whistling ooooh! Whistling

# 517
Добро утро момичета !
Тази снимка зад  кадър ,за първи път я виждам. Мисля ,че от 7еп. виждам и чантата на Елиф,

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 10:55 от Vyara2

# 518
  • Сливен
         Минавам само да поздравя празнуващите днес имен ден. Да им е живо и здраво името като виното! Peace

# 519
Здравейте!  Hug

Малко данни за туристите.
30 епизод.
Хотелът в Сапанджъ.
Güral Sapanca Wellness & Convention 5*
Адрес:Tepebaşı Mah., Şehit Cevdet Koç Cad. No:73, Kırkpınar/Sakarya (Adapazarı), Турция.
Тел.: +90 264 242 5600

Стаята на Йомер и Елиф са идентични

Скрит текст:

https://vk.com/karaparaaskofficial

# 520

Махнаха хубавото и талантливо момиче от сериала Sick Sick

# 521
  • In the light side of the Moon!
здравейте и за много години на вси4ки  Hug

затрупали са ни с фрагмани  Wink
благодаря за вси4ки преводи, фрагман4ета подзказки и изказани мнения  Hug

имаме ли подзказка от Бисена или още не  newsm78
прехвърлих само последните 3-4 стр и да не съм пропуснала нещо  newsm78

струва ми се,4е следващия еп ще е по-динами4ен  Laughing

# 522
За много години,Меги Hug Жива и здрава и още вълнуващи моменти с любимците  ни Wink
Не си пропуснала подсказка,споко Laughing Ярън ще има,SOZ Hug

# 523
  • Разград

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 17:24 от vania_e

# 524
Я,Енгин е минал от Мерцедес на BMW-браво,това е и моята любима марка коли. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт