"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 641
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Превод на резюмето от Невин  smile3525

Елиф е съсипана от новината за смъртта на Бахар. Елиф е сигурна, че човека, който е отнел скъпите за нея хора е Тайяр, тя взема пистолета на баща си и отива у Тайяр. Тайяр е виновника за всичко, което е преживяла и само като го убие, този кошмар ще приключи. Единственият човек, който може да спре Елиф е Йомер. Йомер ще успее ли да спре Елиф?

Хюсеин още веднъж, без да иска, е отнел живот. Опитвайки се да потули следите от престъплението, той си няма никакво понятие, че след себе си е оставил доказателства. Екипът, който разследва убийството на Бахар е на път да стигне стъпка по стъпка до доказателствата. Ще успее ли и този път Хюсеин да се измъкне от тази работа, без да привлече вниманието на Йомер и Арда?

Хюсеин разбира, че трябва да разсее вниманието на Йомер и Елиф. Хюсеин отива у Недрет и говори за Ипек. Хюсеин отива у Недрет и говори за Ипек. Недрет разбира, че бившата годеница на Йомер е назначена в отдела, не губи време и разговаря с Йомер. Казва му, че му е предложила съвместна работа, за да ги раздели с Елиф. Йомер е объркан, застава пред Хюсеин и се опитва да разбере, дали Недрет говори истината. Този разговор ще отвори незлечима рана в отношенията между Йомер и Хюсеин. Йомер за пръв път разбира, че брат му го лъже. Той е съсипан. Споделя това с Арда. Арда не може да издържи на мъката на своя приятел, но не може да реши, дали да сподели на Йомер за съмненията, които изпитва към Хюсеин. Ще разкаже ли Арда на Йомер всичко, което знае за Хюсеин?
Какъв е новият план на Недрет и Хюсеин, с който ще  разделят Елиф и Йомер? Какво ще направи Елиф, след всичко, което е разбрала?"

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 15:59 от rina-rina

# 571
Невин , Ринка  Hug  bouquet за превода и резюмето,
според мен Арда няма да посмее, да му каже нищо, имам чувството , че Ипек в даден момент ще отвори очите на Йо за аби.

# 572
Альо,СЦ-приключвайте вече с този Хюсеин,че образува нерви на цялото зрителско войнство. Sick Sick

# 573
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug

ха така, резюменце, сним4ици , благодаря на Ринка и Невин  Hug Hug

ама защо леля се съюзява с Хю  newsm78

и аз не мисля 4е Арда ще каже на Йо за съмненията си, той не може да убеди Пело, та ще убеди Йо, все още няма доказателства, има само подозрения . Да видим Ипек какво ще намери, нали имаше такъв момент в един от фрагманите...я косъм на абито, я някой нокът  Wink

хади бакалъм 4акаме си фрагман4ето  Laughing

# 574
Ринка  Hug Невин  Hug благодаря за резюмето и превода му.   bouquet

Глупава постъпка от страна на Елиф - да тръгне директно да убива Тайяр. Май й е мъчно за затвора!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Естествено Йомер ще я спре.
Но не мислех, че е толкова неразумна - поне не беше такава, пропускам ли нещо?  newsm78

Това дали е от филма?  newsm78 Демет...

... и Левент, но определено не е от филма.  Peace

# 575
 Здравейте Hug

Невин, Мая , Рина благодаря за резюмето!

А и хубави кадри са се появили Laughing

Много въпроси от рода "ще успее ли?" Мене ме вълнува най-много един незададен - Ще се осмели ли Йо да разкаже на Ел за Ипек, преди да е узнала от друг обществената тайна newsm78

За тайната на бате и аз мисля, че Ипек ще бъде вестителката, Тя е нова в ситуацията, вижда много по-ясно и без сантименти нещата. Умна, точна и пряма изглежда. Друг е въпросът каква роля са й отредили СЦ. Дали в един момент няма да замълчи, за да получи подкрепата на Хю newsm78 Иска ми се да са я замислили като добрия полицай и добрия приятел. Ей така, за равновесие. Че освен тримата мускетари и Ел добри не останаха.

Нещо ми липсва в резюмето - какво ще научи Йо преди разговора му с Хала. И нещо не ми е като хората:  "плана на Нердет и Хюсеин." Той не е общ, макар че целта им е една, а Хала дърпа конците на Хю.

Лошите новини сякаш се сипят една след друга в резюмето, ама вече ни уведомиха за романтичните изненади за Ел. Ще има за всеки Wink

И още нещо някои от "подсказките" в туитъра няма да се окажат верни според резюмето. Жалко за Фатмето, няма да се изкефи, като светне Ел за миналото на Йо Mr. Green  

Под сурдинка ви казвам
Скрит текст:
нещо ми понамаля интереса към КПА  newsm43 не мога да си го обясня защо, ще го гледам няма да го оставя ,все пак е интересен и с пубави актьори, но сюжета нещо не ме държи на нокти както аз искам

Скрит текст:
И на мене Peace Попромениха СЦ подхода на писане на сюжета.  Не му се водят винаги по логиката, която сами му очертаха, а действат често, както им идва и пасва на момента.  Добре че успяват да поддържат напрежението, макар и не със същото темпо

# 576
Ринка,Невин,,благодаря за резюмето и превода му! smile3525 smile3525

# 577
  • В Града на липите
Привет  Hug надявам се, че сте имали хубав и не толкова натоварен ден като мен  Grinning

Ринка   bouquet Невин   bouquet

Прочетох набързо резюмето. Надявам се да продължат с динамиката, че беше в застой.

...тя взема пистолета на баща си и отива у Тайяр. Тайяр е виновника за всичко, което е преживяла и само като го убие, този кошмар ще приключи.

newsm78 по-голяма глупост не можаха ли да измислят  newsm78
Елифче и друг път е постъпвала импулсивно и неособено умно, /стоя веднъж заключена в тоалетната цяла нощ/, но чак толкова...  Thinking и то заради Бахар  newsm78 ще видим...
В това резюме твърде често виждам едно име, та вероятно час и половина ще гледаме житие и страдание на грешния Хю  Mr. Green  Хю заговорничи с Леля, Хю се обяснява с Йо, Хю прикрива улики, Хю та Хю. Надявам се да има и нещо ведро в тази серия.
На една от снимките видях Ипек и Йо че разпитват оня човечец, дето е свръзка с всички  Grinning
Но той не видя убиеца на Бахар, нали  newsm78 май го нямаше.
Обаче други двама от хората на Чиче бяха с Хю. Т.е. двама свидетели. До тук май само Али беше наясно що за стока е  newsm78
Надявам се Йо да каже на Ел за Ипек, макар че там не би следвало да има някаква драма, дори и тя да разбере от друг. Какво толкова. Той веднъж й намекна, че е имало и друга по-важна в живота му, преди Сибел. Просто не му се говореше, и тя не настоя.
То е ясно, че и двамата са имали връзки преди да се срещнат. Но той е от тези, дето не иска да говори на тази тема, нито да слуша  Grinning Имам си един такъв у нас. Темата е табу. Минало-заминало.
Все още Леля ми е много интересна  Thinking
Интересен ми е и Мето  Thinking ще се срещне с Нилю, няма да й каже за Хю, няма да отрече за Бахар, че са се консумирали, но предполагам уликите за убийството й ще са срещу него.
Дали и той ще започне да изнудва Хю, да го оневини за това по някакъв начин  Thinking

# 578
Здравейте, елмазки!
Ето че вече сме новата година, и в седмицата, когато ще се излъчи първият епизод за тази година от нашето сериалче. И на мен като на Нервачето нещо не ми достига последните серии, но се надявам да се вземат у ръце и да се погрижат за тръпката ни.  Naughty

Линка, прочетох току що , че Хриси е отговорила на въпроса ти. Елиф не е винаги разумна. Йомер също. Колко удобно нали? Хем се придържат към вече изградените образи, хем по всяко време могат да ни пъхнат по някоя тяхна неразумна постъпка, която да създава допълнително драми.  newsm47 Само дето точно това дразни една голяма част от зрителите.

И аз мисля, че на Арда няма да му достигне смелостта за да сподели подозренията си за Хюсеин, но може мааалко да намекне. Принципно не вярвам да се стигне до кой знае какви разкрития по отношение на Хюсеин. По-скоро ни подвеждат с тези фрагмани. Аз в превода на резюмето не прочетох, че Недрет се съюзява с Хюсеин, за да разделят Елмер.  newsm78

Определено си мисля, че Йомер няма да сподели първи с Елиф за Ипек. И това за мен, а допускам и за Елиф си е проблем. От друга страна си е типично негова черта, пак за удобство. Отгоре на всичкото съм останала с убеждението, че турските мъже по принцип искат жените да споделят всичко с тях, но когато те премълчат, това е в правото им. Та вероятно ще вмъкнат и тук този елемент. Елиф няма да има много време да се цупи. Просто при тях непрекъснато нещо се случва и съдбата ги събира, защото само двамата могат да си бъдат опора и просто не могат един без друг. Обаче Ипек ще създава проблеми. Това с премълчаването за тази връзка ще е нищо в сравнение с това, което ни чака.

Лили, Невин, Ринка, благодаря за преводите, за фрагманите, за всичко.

# 579
имат приятен ден.

# 580

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 18:56 от Lina_4

# 581
Леле,ужас-кой ги направи тези картинки с шалвари,чалми и забрадки.Направо потрес! Sick Sick

# 582
  • In the light side of the Moon!
Димони  Hug

Цитат
Какъв е новият план на Недрет и Хюсеин, с който ще  разделят Елиф и Йомер?

този цитат от резюмето ме наведе на мисълта, 4а план кроят за раздяла...Недрет и Хю  newsm78

# 583
Спестиха си 4-я трей. Обещаха, а не го дадоха. Може да е за наше добро.  Laughing Laughing
Остава ни да пием по чаша вино и ...

# 584
Леле,ужас-кой ги направи тези картинки с шалвари,чалми и забрадки.Направо потрес! Sick Sick

Свиквай! Това е действителността!  Naughty

http://utroruse.com/article/338650/

Общи условия

Активация на акаунт