"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 680
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Линка,65% от турците да правят каквото искат,ама Туба и Енгин-не.Енгин направо ми прилича на тези главорези от едновремешните ни учебници-не,не,хиляди пъти не. Sick

# 586
Меги,  Hug Аз не допускам, че лелята ще има съвместен план с Хюсеин. Но научавайки за Ипек, естествено е да се замисли. Тя не познава никой добре от семейството. Единствено Йомер беше харесала. Но не може да се опира само на едното харесване. За всеки случай Елиф трябва да бъде предупредена. А и крушата не пада по-далече от дървото. Тая приказка, макар и по-различна я имат и в турско. Тъй че лелята с основание е нащрек. Хубаво е, че все пак говори по въпроса и с Йомер. Де късмет, след този разговор Йомер да каже на Елиф за Ипек, ама надали. Възможно е този разговор да се е състоял, когато Йо си е тръгвал след онзи подарък за Елиф.  newsm78 Измислям си разбира се.  Joy Joy Joy

# 587
При такава публика искаме нашия сериал да ма рейтинг!  Rolling Eyes

Може да стане с предложените костюми...  Mr. Green

Всъщност за колажите са използвани картини от известни художници, и това е просто шега. Не вярвах, че някой ще го приеме сериозно.  Peace Рускините се шегуват!  Simple Smile

http://www.bbc.co.uk/arts/yourpaintings/paintings/david-roberts- … arab-dress-212824

https://www.flickr.com/photos/freeparking/559130690/in/pool-3782 … @N20-99051133@N00

Но статията е нещото, което наистина е важно!  Peace

# 588
Аз пък като Мечо Пух съм си все подозрителна,та тази леля хич не ми харесва-нещо не ми е много чистосърдечна,като че ли и тя има някакви стари сметки за уреждане с Ахмед.Аз даже по едно време я заподозрях,че е истинската майка на Елиф newsm78

# 589
  • В Града на липите
Чудя се кой ще каже на Йо за русата мацка  newsm78
Дали няма да е Леля. Ако ги е видяла заедно случайно  Thinking
Може затова да казва на Йо: Де да беше само това дето не знаеш за брат си.  newsm78

# 590
Е, тя леля казва де да беше само това дето не знаеш за брат си, но след това казва, че Хю иска да ги раздели. Обаче до русата мацка при всички случаи ще се стигне. Дали Йо сам ще я открие, или някой ще му помогне е все едно в случая. Лошото е, че колкото и да е разочарован от брат си, Йомер няма да предположи, че има още много мръсотия, за която хабер си няма.
Обаче ако Арда е открил мацката и му е казал за нея, значи може да набере скоро смелост и повече да му каже. Но това е супер опасно за него. Не искам да го зануляват и него. Но много ме е страх точно за Арда.

# 591
  • В Града на липите
Аз мисля че засега Арда нищо няма да му каже. Първо ще намери някое доказателство.
В момента има само едни подозрения и дори Пело не му вярва.  Naughty

# 592
  • Разград

# 593
Привет сладурки Hug
Днешният ден оправда очакванията ни Wink
Невин,Ринка,мерси за озета Peace Аз не съм загубила интереса си още от КПА Laughing Динамиката ме държи на нокти и неусетно минават двата часа Wink
Снимките на второто сем.на аби ги показаха неслучайно Naughty Ще има разкрития,но ако съм на Йомер,ще се замисля дали няма още изненадки Tired
Очаквам с нетърпение срядата Hug

# 594
  • Русе
Здравейте!  Hug

Благодаря за снимките и резюмето - Ринк, Невин   bouquet

А фрагман и подсказка...  newsm78 - нерде са?  ooooh!

Много динамичен ще е явно епизода, дано много да ни хареса  Peace

Меги,  Hug Аз не допускам, че лелята ще има съвместен план с Хюсеин. Но научавайки за Ипек, естествено е да се замисли. Тя не познава никой добре от семейството. Единствено Йомер беше харесала. Но не може да се опира само на едното харесване. За всеки случай Елиф трябва да бъде предупредена. А и крушата не пада по-далече от дървото. Тая приказка, макар и по-различна я имат и в турско. Тъй че лелята с основание е нащрек. Хубаво е, че все пак говори по въпроса и с Йомер. Де късмет, след този разговор Йомер да каже на Елиф за Ипек, ама надали. Възможно е този разговор да се е състоял, когато Йо си е тръгвал след онзи подарък за Елиф.  newsm78 Измислям си разбира се.  Joy Joy Joy

Димони  Hug понеже съм съгласна с подчертаното и след като знам резюмето...  Thinking си мисля, че срещата на Йомер и леля е след нейната среща с Хюсейн, в която разбира за Ипек и вече се е договорила с него, но по-скоро за да докаже на Йо, какви ги върши батко. Така тя ще провери и кандидат зетя. А за него разбрахме, че ще пита нещо Хюсейн и ще разбере, че го лъже, ами...  Thinking това може да е точно част от плана и казаното от леля  newsm78

А сега и аз да сложа клип, с една песен, която често звучи в клипове - рядко харесвам турски, но тази така ми се е врязала, че...  Crazy изгледах вече няколко варианта  Wink

# 595
Детелинче,   Hug трудно е да мислиш за брат си такива гадости. Хю цял живот играе някакъв театър пред него, кара го да го чувства като баща, не само като батко, изтъква непрекъснато какво е правил за него, как се е жертвал заради него. Да, голямо ще е разочарованието на Йомер, когато разбере за двойния живот на брат си, но знам ли - трудно е да предположи, че има още нещо, че животът е многопластов, не само двоен. На кой му се иска да вярва в такива неща за сестра или брат? Затова си мисля, че първоначално Йомер ще мисли, че е само това прегрешението. То само по себе си не е малко. Но ако реши да се рови по-нататък, ще започне и други въпроси да си задава. Предполагам обаче, че това ще става постепенно, защото паралелно ще трябва да се занимава с други проблеми, които ще го отклоняват от това разследване. Той сега се е фиксирал в друго. То си е по същество същото, защото иска да намери убиецът на Ахмет и Сибел, но така , пренебрегвайки нишката с брат си, по-трудно ще стигне до истината. Но филм да става. Може пък да не съм права.  newsm47

Цвети,  newsm10

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 20:36 от Dimony

# 596
ДевремиHug като една истинска клюкарка бързам да споделя прясна клюка, че няма да мога да заспя и ще ми излезе пъпка на челото.  Wink Току що с Хулиганите открихме още една връзка между двата екипа. Новата звездЪ на КПА Ойку била гадже на артиста дето ви го пробутвах по едно време, а в КД играе брата на Хулигана.  Rolling Eyes
Доказателствен матриЯл:
Скрит текст:

# 597
  • В Града на липите
Селфи дайте ни го тоя при нас и вземете Ипек  Grinning
Калабалък да става  Wink

# 598
Димони,така е-този човек му е бил като баща цял живот,затова като разбере Йомер,си мисля,че ще хване пътя....И той няма да знае накъде ooooh!
Интересно ми е реакцията на Йомер като разбере,че и лелята знае за Ипек-би трябвало да му светне най-после и да  обясни на Елифче,не да чака буля ти Фатма да разкаже Mr. Green Сигурно Ипек е отишла у тях при Елван и Фатма е чула като си говорят.Естествено няма да пропусне да го изтърси на Елифче. Twisted Evil
Една истина рано или късно винаги изплува наяве Peace
И още нещо важно за мен-искам да дадат първи рунд Мелике-Светланка Mr. Green Че то това не е за изпускане,ако и да е махленско hahaha Ми тъй де-малко свежа глътка след толкоз горчивини  Laughing

# 599
  • софия
Привет  Hug Hug

На една от снимките видях Ипек и Йо че разпитват оня човечец, дето е свръзка с всички  Grinning
Но той не видя убиеца на Бахар, нали  newsm78 май го нямаше.

Обаче други двама от хората на Чиче бяха с Хю. Т.е. двама свидетели. До тук май само Али беше наясно що за стока е  newsm78
Расим не видя убиеца, обаче чу как Бахар заплаши Мето - дето не се е къпала и ала бала.
Ако разкаже всичко което чу тогава, може много да помогне на Мето. Щото без съмнение всички улики ще са към него. А Хю също не се съмнявам ще настоява, че Метин е убил Бах.

Обаче Хю ще е оставил следи /пише в резюмето/ и ще има и несъответствия при разпита на Расим. Та аз мисля, че Йо за онази вечер ще разбере че брат му го лъже и от там ще тръгнат съмненията.

После ще говори и с леля. Съмненията му, че Хю го лъже,  ще са нещо около вечерта с Бах, а леля ще му сервира и че освен това бате иска да ги раздели.

така ги навързах аз.  Peace

Цитат
Хю цял живот играе някакъв театър пред него, кара го да го чувства като баща, не само като батко, изтъква непрекъснато какво е правил за него, как се е жертвал заради него.
къде си бе Димонииии  Hug Hug Hug

цял живот театър не е вярно моля моля. Хю е бил като баща за Йо и го е научил на всичко.
Самият Йо го казва.

Хю е при Тайар от 9 год. Йо - във Ван от 10 г.
Това е времето в което всеки е поел по пътя си.
Съдба  Cry

Общи условия

Активация на акаунт