Аз не допускам, че лелята ще има съвместен план с Хюсеин. Но научавайки за Ипек, естествено е да се замисли. Тя не познава никой добре от семейството. Единствено Йомер беше харесала. Но не може да се опира само на едното харесване. За всеки случай Елиф трябва да бъде предупредена. А и крушата не пада по-далече от дървото. Тая приказка, макар и по-различна я имат и в турско. Тъй че лелята с основание е нащрек. Хубаво е, че все пак говори по въпроса и с Йомер. Де късмет, след този разговор Йомер да каже на Елиф за Ипек, ама надали. Възможно е този разговор да се е състоял, когато Йо си е тръгвал след онзи подарък за Елиф.
Измислям си разбира се.
Рускините се шегуват! 

Аз не съм загубила интереса си още от КПА 
Ще има разкрития,но ако съм на Йомер,ще се замисля дали няма още изненадки 

- нерде са? 

Аз не допускам, че лелята ще има съвместен план с Хюсеин. Но научавайки за Ипек, естествено е да се замисли. Тя не познава никой добре от семейството. Единствено Йомер беше харесала. Но не може да се опира само на едното харесване. За всеки случай Елиф трябва да бъде предупредена. А и крушата не пада по-далече от дървото. Тая приказка, макар и по-различна я имат и в турско. Тъй че лелята с основание е нащрек. Хубаво е, че все пак говори по въпроса и с Йомер. Де късмет, след този разговор Йомер да каже на Елиф за Ипек, ама надали. Възможно е този разговор да се е състоял, когато Йо си е тръгвал след онзи подарък за Елиф.
Измислям си разбира се.

понеже съм съгласна с подчертаното и след като знам резюмето...
си мисля, че срещата на Йомер и леля е след нейната среща с Хюсейн, в която разбира за Ипек и вече се е договорила с него, но по-скоро за да докаже на Йо, какви ги върши батко. Така тя ще провери и кандидат зетя. А за него разбрахме, че ще пита нещо Хюсейн и ще разбере, че го лъже, ами...
това може да е точно част от плана и казаното от леля 
изгледах вече няколко варианта 
трудно е да мислиш за брат си такива гадости. Хю цял живот играе някакъв театър пред него, кара го да го чувства като баща, не само като батко, изтъква непрекъснато какво е правил за него, как се е жертвал заради него. Да, голямо ще е разочарованието на Йомер, когато разбере за двойния живот на брат си, но знам ли - трудно е да предположи, че има още нещо, че животът е многопластов, не само двоен. На кой му се иска да вярва в такива неща за сестра или брат? Затова си мисля, че първоначално Йомер ще мисли, че е само това прегрешението. То само по себе си не е малко. Но ако реши да се рови по-нататък, ще започне и други въпроси да си задава. Предполагам обаче, че това ще става постепенно, защото паралелно ще трябва да се занимава с други проблеми, които ще го отклоняват от това разследване. Той сега се е фиксирал в друго. То си е по същество същото, защото иска да намери убиецът на Ахмет и Сибел, но така , пренебрегвайки нишката с брат си, по-трудно ще стигне до истината. Но филм да става. Може пък да не съм права. 
като една истинска клюкарка бързам да споделя прясна клюка, че няма да мога да заспя и ще ми излезе пъпка на челото.
Току що с Хулиганите открихме още една връзка между двата екипа. Новата звездЪ на КПА Ойку била гадже на артиста дето ви го пробутвах по едно време, а в КД играе брата на Хулигана.
Ми тъй де-малко свежа глътка след толкоз горчивини

май го нямаше.