"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 705
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Сливен
                 Диамантчета, дойде и моят ред да почерпя. Днес е 6 Януари - Йордановден (Богоявление)

На този ден имен ден празнуват: Дана, Божан, Йордан, Йорданка, Данчо, Бояна, Богдан, Богдана, Богoлюб, Богoлюбa, Божанa.

Имам имен ден. Разбрах за него, когато бях на 19 години, от един поп. Оттогава винаги празнувам.
 Заповядайте!

Скрит текст:

Честит празник и на всички именници! Да са живи и здрави, като времето днес! Peace

Хубав ден на всички! Peace

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 00:21 от boyana05

# 631
"РЕЧЕНОТО МИ ДА БЪДЕ СТОРЕНО!"

Пожелавам ви го от сърце, момичета! Two Hearts

Честит имен ден на всички именници в темата!

Бъдете здрави, благословени и с гордост и чест да носите името си!

newsm51  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 632
  • Сливен
     Забравих кафето.

Скрит текст:

# 633
  • Сливен

# 634
  • Разград

# 635

Добро утро,момичета!
Боби,честит празник,от здраве и късмет да не се отървеш през цялата година.Да ти е живо и здраво името. smile3525

# 636
Добро утро,мили дами!

Честит Имен Ден на всички именници!Бъдете здрави!Нека късметът,щастието и успеха са с вас!Наздраве!

Боби,честит имен ден!

# 637
Добро утро!  Hug

Честит празник Йорданов ден!  Hug

Здраве и късмет на всички!  Hug

Честит имен ден на именниците!  Hug Живи, здрави и благоденстващи!   bouquet

Успешен ден!  Hug

# 638
Добро утро, елмазчета,

Бояна  Hug , честит Имен ден! Да си жива и здрава!

Рано, рано ме развеселихте с този султански портрет на Енгин. На Туба някак по й прилича, а той ми е един такъв смешен Simple Smile Сладур  Heart Eyes

Много неща сте обсъдили вече по йозета и трейлърите и няма да ви повтарям.
Само едно мнение- според мен Йо просто трябваше да отговори на Елиф , че са имали връзка с Ипек. Разбира се, без повече обяснения. Премълчаването е по- обидно и може да доведе до повече недоразумения в една връзка. Бих разбрала Ел, ако му се ядоса за това. Но явно това ще искат да ни покажат СЦ. Поне се надявам да не прекалят и да ни натрапят и детето.  Mr. Green

# 639
Здравейте!  Hug
Честито Богоявление!
На именниците - Честито!  smile3525

Боби, честит имен ден! Много успехи, щастие, здраве и любов.

Скрит текст:

КПА от 11 януари в Албания:
  Peace

http://izleyiciplatformu.com/haber/5357-english-news-kara-para-a … g-in-albania.html

Интервю с Бетсемсу:  Peace

http://www.roportajgazetesi.com/kara-para-askin-guzel-oyuncusu-b … ulastim-c121.html

Приятен ден!  Hug

# 640
  • Стара Загора
Здравейте,момичета Hug Hug!

Честит Йордановден newsm51!Честит празник на именниците newsm51!
Боби Hug
Скрит текст:

Благодаря за резюмето smile3525 smile3525!

Аз чак снощи изгледах 30 еп.и да си призная ми стана мн.кофти как си замина Бах Sick.Може да е завистлива кучка,но никой не заслужава това,което и се случи ooooh!.А Хю директно го затрих вече от графата с надежда за поправка,единствено,ако се жертва някой ден за брат си,може да ми се реабилитира мааалко в очите Crossing Arms.Брех тоя хладнокръвнен гад,окото му не трепна бе Thinking #Crazy...
Дано не се  разочаровам и от моя патрон Мето Praynig,че като видях какво иска от баща си и как си стиснаха ръцете и ми призля ooooh!..Дано да е някакъв негов план за отмъщение Praynig.
Дейзи Hug,по-горе се чудиш защо Хю не е бил по-предпазлив като убиваше Бах Grinning-ами защото действа на мига да затрие свидетел и не мисли,а и си имаше ръкавици и предполагам не е  служебен пистолета,сигурно това не е второто му убийство и това му е почерка-право в десетката  Grinning .
Иначе мн.готина песничката на Ел и Йо и те бяха мн.сладки в сцените заедно,жалко,че са малко и още по-жалко,че пак в хубав техен момент ги прекъсва тел.звън с лошата новина,но след тая песничка вярвам,че ще имаме хепи енд-щото Тойгарчо  Heart Eyes пее/чух му и на него гласчето най-после с новата песен Laughing/за щастлив край на приказката ненапразно Grinning Peace!

Усмихнат ден на всички Hug Hug Hug!

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 11:29 от borovinka123

# 641
  • Варна
Добър ден и честит празник!!!!! Hug Hug Hug

Боби! Hug Hug Hug

Честит празник на Бояна!
Да е весела, засмяна!
Името, от Бог благословено
с щастие да бъде осенено!
Нека да пребъде век след век,
че го носи истински Човек!!!!!

# 642
Добър ден! Hug Hug wavey wavey

Честит празник на всички! Hug

Боби Hug,Честит имен ден!Носи с гордост името си!  Two Hearts Party

Бъди здрава,щастлива и благословена! 

Приятен ден,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 643
  • Разград

# 644
Приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт