"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 685
  • 750
  •   1
Отговори
# 645

Проста рецепта: Как да съблазним любима жена...

Wink Laughing Heart Eyes

# 646
  • Разград

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 14:26 от vania_e

# 647
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте момичета в деня на светлия празник Богоявление!  bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, които празнуват днешния ден!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички именици! Да са щастливи, успели и от здраве да не се отърват!!!
  bouquet

Боби, много здраве и късмет в живота! Hug

Лек и успешен ден! Hug

# 648
Здравейте елмазки.  Two Hearts Two Hearts

Честит празник на всички празнуващи!  newsm51

Бояна, Честит имен ден! Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам.  Hug Hug

Още един ден остава до нашия си сериал.  newsm19

Пускам ви едно много готино видео!Ще е хубаво да правят подобни клипове и в България.  Simple Smile

http://vbox7.com/play:a13314cd1a

# 649
Цитат
Пускам ви едно много готино видео!Ще е готино да правят подобни клипове и в България. 

Дейзи, Hug
 newsm10

# 650

Само едно мнение- според мен Йо просто трябваше да отговори на Елиф , че са имали връзка с Ипек. Разбира се, без повече обяснения. Премълчаването е по- обидно и може да доведе до повече недоразумения в една връзка. Бих разбрала Ел, ако му се ядоса за това. Но явно това ще искат да ни покажат СЦ. Поне се надявам да не прекалят и да ни натрапят и детето.  Mr. Green

Подкрепям!  Hug
Права си!  newsm10

Пускам ви едно много готино видео!Ще е хубаво да правят подобни клипове и в България.  Simple Smile

newsm10. Хареса ми!  Hug

# 651
Цитат
Цитат на: daizy_g в вт, 06 яну 2015, 14:18

Пускам ви едно много готино видео!Ще е хубаво да правят подобни клипове и в България.  Smile

newsm10 много ми хареса
БОБИ, да си жива и здрава и с гордост носи името си newsm51
Цитат
Цитат на: pepel_ot_rozi в вт, 06 яну 2015, 09:58

Само едно мнение- според мен Йо просто трябваше да отговори на Елиф , че са имали връзка с Ипек. Разбира се, без повече обяснения. Премълчаването е по- обидно и може да доведе до повече недоразумения в една връзка. Бих разбрала Ел, ако му се ядоса за това. Но явно това ще искат да ни покажат СЦ. Поне се надявам да не прекалят и да ни натрапят и детето.  Mr. Green
newsm10 newsm10 newsm10
 Честит имен ден на всички пишещи и четящи именници  bouquet  bouquet  bouquet

# 652
Затишие в темата преди утрешната KПA буря!  Joy Joy

Промо на арабския канал CBC

Хубава снимка на Илкин  Peace

# 653
Здравейте синьорини Hug
Дейзи,много ми хареса клипчето Hug Сигурно защото моите подопечни са на същата възраст и непреъснато затова си говорим Peace
Много сте дискутирали,но ще ви изчета първо Peace
Боби,живо и здраво да ти е името!Много късмет и щастие занапред!
Пожелавам ти това,защото вчера с една колежка си честитим,а тя каза:"Пожелавам ви преди всичко щастлив късмет,защото те и на "Титаник" са си били живи и здрави,но случилото се е лош късмет"  Peace

# 654
  • In the light side of the Moon!
привет  Hug

4естито на вси4ки именници, да сте живи и здрави  Hug

да си кажа и аз защо искам Йо да каже на Ел за Ипек..мислех още снощи да се вклю4а но се отказах...  Laughing сега видях 4е има коментари по въпроса та реших да си кажа  Wink

имам няколко при4ини  Peace

1. Защото Елиф го попита директно!
2. Защото, ако Ел го 4уе от устата на Йо ще го приеме по друг на4ин, ако когато го разбере от някой друг еле пък не-доброжелател!
3. Какво пък има 4ак толкоз за криене, щом е толкова маловажно, 4е да не го казва, защо пък да не е откровен и да не го сподели ?
4. Защото както искаме от Ел да е откровенна с Йо, така бих искала и от Йо да е откровен с Ел!

но....искам да отбележа също така...мисля 4е Йо не е имал намерение да крие от Ел, просто не искаше да разваля романти4ната идилия...също така мисля, 4е ако Ел се разсърди след като разбере, ще е пове4е на Йо защото не й каза,при положение, 4е тя го попита, отколкото от ревност или нещо друго.

# 655
  • AMS

Привет

Благодаря за резюме,  трейлър, преводи  
и споделено

Боби, здраве и късмет

# 656
Дива,привет!Гледам,че си си сменила фасона на името-честито!

# 657
Ново клипче от сета на египетските фенове  Peace

">#t=196[/video]

Дейзи, прекрасно клипче!  Hug
Браво на тези "малки" мъже!  Peace Дано повече "големи" мъже го видят!  Peace

# 658
Бояна, честит имен ден!   bouquet  ura

На Дива честито за звездичките в косите!  Hug

По темата защо Йо не казал на Ел?  newsm78 За да могат да се скарат едно хубаво и след това да пият чай за сдобряване. По-хубаво се запарва след кавга.

# 659
Привет, елмазки!
Честито богоявление! Честито и на всички, които имат днес повод за празнуване!

Боби, носи си със здраве името!

Спиритче,  Hug ти пък много буквално приемаш думите ми. То е ясно, че не е цял живот маменето. Но честно казано, когато някой прави нещо за друг от сърце, той не се самоизтъква с това. Поне моите разбирания са такива. За много хора съм правила какво ли не, но никога не съм и намеквала за тези неща, нито съм чакала да ми кажат благодаря.

Що се отнася до това дали трябваше Йо да каже на Елиф за Ипек, аз мисля, че да. Той не знаеше първият път, че тя ще го отмъква, че евентуално ще има възможност за чай. Всъщност до този момент не е било необходимо да споделя това, защото е минало, което той е задраскал и за което не иска да говори. Но ситуацията се промени. Ипек се появи и той не може да е сигурен как ще се държи тя, какво ще стигне до ушите на Елиф. Факт е , че се сконфузи, когато Елиф дойде . Друго щеше да бъде ако тя не се беше появила. И пак няма нужда от кой знае какви обяснения, но според мен е важно да се каже, че има такъв случай. Неспоменаването води до съмнения. Поне за мен е така. Иначе не е никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт