Слънчеви очила

• 222 920
  • 466
  •   1
Отговори
# 420
  • Down south
Здравейте, рамките подлежат ли на корекция? Взех си  идеалните слънчеви очила, но са ми идея широки на лицето и ако се наведа може и да паднат. Дали се прави подобна корекция?
Попитай в оптичен магазин. Ако рамката позволява, може би ще могат да "затегнат" тази част, която е зад ушите и така ще ги направят по-стабилни.

# 421
  • София
Има оптика в Кв.,,Хаджи Димитър "

Въпроса ми е дали е читава ?

# 422
  • Melmak
Ако търсите близка оптика има в сградата на Била, на спирката на метрото на Х.Димитър. Реално е гранд оптикс. За конкретната нямам опит.

# 423
  • София
Ако търсите близка оптика има в сградата на Била, на спирката на метрото на Х.Димитър. Реално е гранд оптикс. За конкретната нямам опит.
Може ли да ми дадете точния адрес?
Благодаря

# 424
  • Melmak
Благодаря

https://maps.app.goo.gl/B9AQaHrZNZEUiDFv5?g_st=ic

# 425
  • София
Благодаря

https://maps.app.goo.gl/B9AQaHrZNZEUiDFv5?g_st=ic
А цените ,високи ли са ?

# 426
  • София
Слънчевите очила в Гранд и Джой, след намалението, са около 100 лв.

# 427
  • Melmak
Не мисля, че са високи, имат доста модели зависи какво търсите.

Аз съм си намирала очила и за 20 лв в оптика, с намаление, последна бройка. Нямаха поляризация, но ме спасиха в момент, в който бях след операция и ми трябваха да ги нося постоянно.
Така че зависи и какво търсите, имат доста модели. Те са една верига (джой и гранд), а и постоянно имат разни промоции и намаления.

# 428
Здравейте,
пазарувал ли е някой от он-лайн магазин
https://sunglasses.bg/article/10049
дали предлагат наистина оригинални слънчеви очила?
Благодаря предварително за отговорите.

Здравей и аз също много се вълнувам дали сайта е оригинален?

# 429
Здравейте.
Имам въпрос към тези от Вас, които са с диоптрични слънчени очила, вечер при шофиране, какви очила ползвате, доколкото разбрах този вид стават само за през деня, това означава, че за вечерта трябват други очила?
Засега аз ползвам очила само за близко, но сега трябва да си направя и за далече, спрях се на диоптрични слънчеви очила, но май за вечерта няма да са ми от полза?

# 430
  • София
Здравейте.
Имам въпрос към тези от Вас, които са с диоптрични слънчени очила, вечер при шофиране, какви очила ползвате, доколкото разбрах този вид стават само за през деня, това означава, че за вечерта трябват други очила?
Засега аз ползвам очила само за близко, но сега трябва да си направя и за далече, спрях се на диоптрични слънчеви очила, но май за вечерта няма да са ми от полза?

Аз ползвам от години диоптрични слънчеви очила. Късогледа съм 1,5 диоптъра. Шофирам си с тях и вечер докато не се стъмни. След това ги сменям с обикновени диоптрични очила. На тъмно ще Ви е много трудно с тях, но зависи и до каква степен са затъмнени стъклата.

# 431
  • Down south
Направи си слънчеви очила с прогресивни стъкла, но те стават за шофиране, разходки и т.н. през деня. Ще ти трябва и чифт обикновени, можеш да ги направиш със затъмняване се стъкла.
Аз имам по три чифта и от двата вида.

# 432
Здравейте.

Аз ползвам от години диоптрични слънчеви очила. Късогледа съм 1,5 диоптъра. Шофирам си с тях и вечер докато не се стъмни. След това ги сменям с обикновени диоптрични очила. На тъмно ще Ви е много трудно с тях, но зависи и до каква степен са затъмнени стъклата.
Благодаря Ви за бързия отговор Flowers Rose

# 433
Поръчвали ли сте слънчеви очила от този сайт eyerim.bg?

# 434
В дилема съм. Наложително е да си купя слънчеви очила. Старите вече не стават. Стъклото постоянно пада. Без слънчеви очила не мога. Като сляпа съм на слънчева светлина и при проблясъците на снега през зимно време. Проблемът е, че имам малко лице. Очилата, които съм пробвала, все са големи. И при моята овална форма на лицето, много рядко някакъв чифт очила да ми прилича. Ценовият диапазон да бъде между 100-150-170 лв. Повече пари не бих дала за очила.

Общи условия

Активация на акаунт