Слънчеви очила

• 222 925
  • 466
  •   1
Отговори
# 435
Поръчвали ли сте слънчеви очила от този сайт eyerim.bg?
Да, и слънчеви очила, и диоптрични рамки.Сайтът е надежден, един от нaй-добрите, всичко е точно. Не се притеснявайте.

# 436
  • Русе
Поръчвали ли сте слънчеви очила от този сайт eyerim.bg?

Виж и тези сайтове https://www.otticasm.com/en/?___from_store=default и https://www.amevista.com/bg също са надеждни.

# 437
Любимите ми очила са на Vogue и сега отново са на намаление от 175 на 120лв в OptiClasa:
https://opticlasa.com/products/view/vogue-0VO5520S-W65613-121877

# 438
  • Русе
Любимите ми очила са на Vogue и сега отново са на намаление от 175 на 120лв в OptiClasa:
https://opticlasa.com/products/view/vogue-0VO5520S-W65613-121877

vikkinbd, в дадения от мен по-горе сайт са по 104лв.

# 439
И аз като си харесам очила, първо сравнявам цени с eyerim и още един бг сайт, и тогава поръчвам. Оптикласа и Скайоптик, да не коментирам пък Леонардо са ми вариант само ако много съм се влюбила в дадени очила и не ги намирам на друго място .

# 440
  • на брега на морето
Аз съм със слънчеви очила на Картие, подарък, много си ги харесвам. Heart Eyes

# 441
Винаги купувам евтини очила. Понякога изкарват по доста години, понякога ги изгубвам. Понякога се счупват, но не защото са евтини, а защото някой им е седнал отгоре. Най-хубавото на евтините очила е, че като им се случи нещо такова, не ти е жал. В момента имам 3 чифта,  всичките са поляризирани и неутрално сиви. Едните са фотохромни. Едните са нещо като резерва, малко носени изглеждат нови. 
Ако питате  - ама как си сигурна че спират UV - имам кой да ми ги измери безплатно. Никога досега не съм попадала на евтини очила които да претендират че спират UV, a всъщност да не спират.

# 442
Да се похваля, че най-после си намерих и купих слънчеви очила за моето малко лице. Една оптика ми предложиха рамки и на тях им сложиха стъклата с всички защити и поляризация. Струваше ми 100.00 лв.
Въпросът ми е как да ги почиствам/дезинфекцирам? Специален спрей ли се изполва? Мога ли да използвам обикновени мокри кърпички и кухненска хартия да ги избърша, след като съм минала с мокри кърпички? Вие как дезинфекцирате очилата си? Благодаря предварително за оказаната помощ.

# 443
  • Варна
Да се похваля, че най-после си намерих и купих слънчеви очила за моето малко лице. Една оптика ми предложиха рамки и на тях им сложиха стъклата с всички защити и поляризация. Струваше ми 100.00 лв.
Въпросът ми е как да ги почиствам/дезинфекцирам? Специален спрей ли се изполва? Мога ли да използвам обикновени мокри кърпички и кухненска хартия да ги избърша, след като съм минала с мокри кърпички? Вие как дезинфекцирате очилата си? Благодаря предварително за оказаната помощ.
Не ползвай спирт, мокри кърпички и спрейове със съдържание на спирт. Измивай с топла, не гореща, вода и течен сапун и подсушавай с кухненска хартия. Това е най - безвредно за стъклата.

# 444

Аз използвам едни специални мокри кърпички за почистване на очила от DM и съм много доволна.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/visiomax-karpichki-za-ochila-pro … 066447501636.html

# 445
Не ползвай спирт, мокри кърпички и спрейове със съдържание на спирт. Измивай с топла, не гореща, вода и течен сапун и подсушавай с кухненска хартия. Това е най - безвредно за стъклата.

И аз така почиствам и слънчевите и диоптричните ми очила.
Не се замазват както с кърпички и спрейове

# 446
Казаха ми в оптиката да не ги мия с топла вода, защото ще унищожа поляризацията. Също само да попивам по рамкити около стъклата и дръжките с кухненска хартия, за да не надраскам стъклата. Казаха ми, че само със студена вода да ги мия.
 Продават по оптиките специални спрейове за почивстване и против замъгляване на стъклата през зимата. Но като видях колко е малко шишенцето и струва скъпо. Ако след всяко прибиране вкъщи чистя слънчевите очила,  доникъде няма да снигне това шишенце. Вие след всяко прибиране вкъщи  ги чистите? А как поддържате калъфа на очилата чист? Старите ми очила ги чистих след всяко прибиране и ги подготвях за следващото излизане. Миех ги с топла вода и ги попивах с кухненска хартия. Понякога като нямах навреме или съм забравила, ги избърша с обикновена мокра кърпичка.

# 447
В Лидл има много хубави мокри кърпички за очила, доста броя за малко пари. Не ги почиствам след всяко носене, разбира се,а само при нужда.

# 448
Търся мнения за тази рамка за диоптрични очила. Котешко око, но не много натрапчиво. Какви рамки са модерни сега?

# 449
Ще съм благодарна ,ако някой сподели В кой физически магазин ортика в София има намаление на очила .

Общи условия

Активация на акаунт