Слънчеви очила

• 217 767
  • 465
  •   1
Отговори
# 450
  • Перник
Търся си определен модел рамка на Ray Ban и намерих в сайт raybanbulgaria.com на доста ниска цена.  Всички модели в този сайт са на изключително ниска цена спрямо други, които споменаваме по-горе. Надежден ли е този сайт, някой ако има опит, моля да сподели.

# 451
Търся си определен модел рамка на Ray Ban и намерих в сайт raybanbulgaria.com на доста ниска цена.  Всички модели в този сайт са на изключително ниска цена спрямо други, които споменаваме по-горе. Надежден ли е този сайт, някой ако има опит, моля да сподели.

https://www.raybanbulgaria.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0 … %D0%B5-ezp-3.html

Виждаш ли име на фирмата, на която е сайта?

# 452
Сайта не се отваря от Канада, Франция, Обединеното кралство. Когато пробвах с прокси в Русия - чак тогава ми се отвори.  

След което проверих кой го е регистрирал -- сайта е регистриран от китайска фирма в небезизвестния град Ухан.

# 453
  • Перник
Благодаря за бързата реакция! Определено човек като нищо може да се подведе.

# 454
Ray ban по 15лв и лош превод на сайта. Кой ще се подведе, моля ви се!
Безплатно е само сиренцето в капана.

# 455
Може ли мнения за слънчеви очила марка vehla
https://vehla.com/collections/shop-all/products/phoenix-tort-mocha

# 456
  • Sofia
Здравейте, дали има актуален код на eyerim ? Харесала съм си слънчеви очила, но много се чудя дали да си ги взема. Някой знае ли сайта дали е читав?
Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 14:22 от k.krasited12

# 457
Здравейте,
Нормално ли е така да изглеждат стъклата на Ray ban, купувани са от Eyerim.

# 458
ПО принцип не, но забърсване не помага ли?

# 459
Не,не помага.Сайта четох,че е надежден,дали не е от поляризацията?

# 460
Не е от поляризацията, повредени са, върнете им ги. Изглежда сякаш са почиствани  с неподходящ препарат,  пръснато е това.
Сайта е надежден, просто някой некоректен явно ги е върнал така и не са го видяли

# 461
В кой бг магазин мога да открия модел DG4405?
Скрит текст:

# 462
Здравейте,обмислям да си поръчам слънчеви очила от сайта на eyerim.bg , прочетох коментарите и ще се доверя че са оригинални,но искам да питам с калъв ли пристигат?

# 463
Здравейте,обмислям да си поръчам слънчеви очила от сайта на eyerim.bg , прочетох коментарите и ще се доверя че са оригинални,но искам да питам с калъв ли пристигат?

Предполагам зависи от модела, но моите пристигнаха с твърд калъф - Ralph Lauren и Rayban съм поръчвала, ако има значение. Пропуснах, и с всички кърпички, найлончета и т.н

(нещо,което от тукашните по-рядко ми се е случвало)

# 464
  • София
В кой бг магазин мога да открия модел DG4405?
Скрит текст:

В Гранд оптик трябва да ги има.

Общи условия

Активация на акаунт