"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 136-та тема

• 41 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Дани,  Hug, не знам защо не ти виждам снимката
Лека,  Hug Hug Hug

Вече се вижда  Peace имаше проблем с качването  Laughing Laughing

# 526
Няма да ги карам наред, Laughing това не е от втора серия, който иска може да познае newsm48

Бела, ти да не ги правиш само за да ме дразниш  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ooooh! ooooh!

Защо те дразня? Weary

Просто Бела

Просто Бела, шега беше това, но явно не си чела назад.   Peace

hahaha hahaha hahaha Бела  Hug Hug тя се дразни, защото Яманчи целува мама по тела, а не Мира. Когато даваха фрагмана си мислехме, че целува Мирка, ама не.  Joy Joy Ивето има непоносимост кум аннето  hahaha hahaha Тази серия (не се сещам коя 20 и някоя си ..24?  newsm78) беше посветена на майките - на братчеда майката най-вече.  Joy Joy Joy

А на първото ти гифче Яман пак  яде - другото нещо ,което дразни Ивето  Joy Joy Joy  ,защото нарушава диетата и разваля формата  Joy Joy Joy

А така, оправдайте ме,    love001  love001  love001  че пак излязох лошата  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 527
Няма да ги карам наред, Laughing това не е от втора серия, който иска може да познае newsm48

Бела, ти да не ги правиш само за да ме дразниш  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ooooh! ooooh!

Защо те дразня? Weary

Просто Бела

hahaha hahaha hahaha Бела  Hug Hug тя се дразни, защото Яманчи целува мама по тела, а не Мира. Когато даваха фрагмана си мислехме, че целува Мирка, ама не.  Joy Joy Ивето има непоносимост кум аннето  hahaha hahaha Тази серия (не се сещам коя 20 и някоя си ..24?  newsm78) беше посветена на майките - на братчеда майката най-вече.  Joy Joy Joy

А на първото ти гифче Яман пак  яде - другото нещо ,което дразни Ивето  Joy Joy Joy  ,защото нарушава диетата и разваля формата  Joy Joy Joy

А така, оправдайте ме,    love001  love001  love001  че пак излязох лошата  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha ами, че ти си фена яяяяяяяяя  hahaha hahaha hahaha само този път не си .. по изключение  Joy Joy Joy Joy

и какво не и харесваш на аннето я?  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy виж каква свястна жена.  Joy Joy Joy Joy

# 528
Скрит текст:

Защо те дразня? Weary

Просто Бела

А на първото ти гифче Яман пак  яде - другото нещо ,което дразни Ивето  Joy Joy Joy  ,защото нарушава диетата и разваля формата  Joy Joy Joy

А така, оправдайте ме,    love001  love001  love001  че пак излязох лошата  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha ами, че ти си фена яяяяяяяяя  hahaha hahaha hahaha само този път не си .. по изключение  Joy Joy Joy Joy

и какво не и харесваш на аннето я?  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy виж каква свястна жена.  Joy Joy Joy Joy

Чок фена съъъъъъм    Mr. Green Mr. Green Mr. Green Party  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha   По изключение било  Joy Joy Joy Joy Joy

Ади да не си отварям устата за аннето, че не мога спрЪ  Mr. Green Mr. Green
Само се замисли как от пияницата, дето оп**ъща чантите на Ейлюл в началото, стигна до бавачка на братчето й....  Shocked Shocked Shocked

# 529
Скрит текст:

Защо те дразня? Weary

Просто Бела

hahaha hahaha hahaha ами, че ти си фена яяяяяяяяя  hahaha hahaha hahaha само този път не си .. по изключение  Joy Joy Joy Joy

и какво не и харесваш на аннето я?  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy виж каква свястна жена.  Joy Joy Joy Joy

Чок фена съъъъъъм    Mr. Green Mr. Green Mr. Green Party  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha   По изключение било  Joy Joy Joy Joy Joy

Ади да не си отварям устата за аннето, че не мога спрЪ  Mr. Green Mr. Green
Само се земисли как от пияницата, дето оп**ъща чантите на Ейлюл в началото, стигна до бавачка на братчето....  Shocked Shocked Shocked

ами жената се поправи яяяяяяяяя  Joy Joy Joy не виждаш ли, че стана съвсем различна  Mr. Green Яманчи и нея я направи нов човек.  Joy Joy
Аз се замислих, че бях чела някъде за актрисата (май при рускините), че с аби имат няколко години разлика, а тя играе майка му.  Joy Joy Joy

# 530
Скрит текст:

Защо те дразня? Weary

Просто Бела

Чок фена съъъъъъм    Mr. Green Mr. Green Mr. Green Party  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha   По изключение било  Joy Joy Joy Joy Joy

Ади да не си отварям устата за аннето, че не мога спрЪ  Mr. Green Mr. Green
Само се земисли как от пияницата, дето оп**ъща чантите на Ейлюл в началото, стигна до бавачка на братчето....  Shocked Shocked Shocked

ами жената се поправи яяяяяяяяя  Joy Joy Joy не виждаш ли, че стана съвсем различна  Mr. Green Яманчи и нея я направи нов човек.  Joy Joy
Аз се замислих, че бях чела някъде за актрисата (май при рускините), че с аби имат няколко години разлика, а тя играе майка му.  Joy Joy Joy

Баба му да играе, баба му  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Joy Joy Joy и по-рядко да я показват през 2015.  Praynig Praynig

# 531
Обаче вярно не трябваше да пиша, че няма да има серия  ooooh! ooooh! ooooh! бяха 30 човека на балкона, сега са 15  Rolling Eyes

# 532
Скрит текст:
Откраднах го!
tooth tooth tooth tooth tooth

Това забравих да го отразя  Joy Joy Joy Joy Joy ама е чок татлъ бе  Joy Joy Joy Joy Joy

# 533
Привет! Hug Hug Hug

Отивам да гледам серията Crazy

Благодаря ви за всички снимки, гифчета, клипчета, пояснения, преводи.

Спешъл за Ивето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И за Ани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ренка, дойде сиииииииии  Party Party Party Party Hug Hug Hug Hug Hug

# 534
Обаче вярно не трябваше да пиша, че няма да има серия  ooooh! ooooh! ooooh! бяха 30 човека на балкона, сега са 15  Rolling Eyes

Нищо де, утре ще ги изненадаме и пак ще се сберат  Party Party Party  Joy Joy Joy

# 535
  • Яко в Матрицата...
Ади, изгледах я серията на спокойствие. Имаше много сладки моменти, казаха си много красиви и силни неща. Имаше и малко драма в началото, та трябваше да викнат лекаря на АШК, за да продължат операцията. На мен най-много ми харесаха сцената в болничната стая и изненадата на Мира. Не знам дали сте коментирали името на композицията на Яман: Писмо до една комета Crazy Crazy Crazy

Да си кажа обаче, че серията остави едно тревожно чувство в мен - с тези "до края на живота ни", "никога няма да се разделим" и т.н. Peace Peace

Анииии  love001  love001 love001

# 536
Ади, изгледах я серията на спокойствие. Имаше много сладки моменти, казаха си много красиви и силни неща. Имаше и малко драма в началото, та трябваше да викнат лекаря на АШК, за да продължат операцията. На мен най-много ми харесаха сцената в болничната стая и изненадата на Мира. Не знам дали сте коментирали името на композицията на Яман: Писмо до една комета Crazy Crazy Crazy

Да си кажа обаче, че серията остави едно тревожно чувство в мен - с тези "до края на живота ни", "никога няма да се разделим" и т.н. Peace Peace

Hug Hug Hug Това за кометата аз мислех да го пиша, но забравих  Joy Joy Joy Joy
и аз мисля същото за червеното.  Peace Таз хубава серия беше някакъв подарък, който Едже реши да ни направи.  Joy Joy Сега ще се задълбае в болестта на Мира  Peace и може да се усложни положението. И освен това Надир няма да го хванат толкова лесно, нещо ще стане.  Joy Joy Joy
дано почивката из Европа все пак и се отрази ан Едже и и дойдат някакви по хубави идеи, че ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 537

От Хазарче

Меджезирската ваканция продължава - кой в Барса, кой в Шотландия,кой...... нЕкъде другаде  Laughing Laughing  Тази седмица,явно ,ще отразяваме повече  отдиха на екипа  Whistling Whistling

Рени,  Hug Hug Hug   не, не сме коментирали заглавието на композицията, но аз си го преведох за себе си . Благодаря ти    bouquet

# 538

Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Ренко, тревогите ти с финала ли са свързани?  Mr. Green

И освен това Надир няма да го хванат толкова лесно, нещо ще стане.  Joy Joy Joy
дано почивката из Европа все пак и се отрази ан Едже и и дойдат някакви по хубави идеи, че ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

За Надир е абсолютно сигурно.  Peace Peace

# 539
Нещо от новия зевзек в Т https://twitter.com/Cagatayulusoyyp

Bu soguk gunlerde icinizi isitacak bir Cagatay Ulusoy a ihtiyaciniz var.
В тези студени дни, за да ви стопли имате нужда от един Чаатай Улусой!
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Engin yakamdan dusse menajerim degisse serenay benle evlense insanlar elele tutussa inekler ucsa hayat bayram olsa ?
Да можеше Енгин да пусне яката ми,
Да можеше мениджъра ми да се смени
Да можеше Серенай да се ожени за мен
Да можеше хората да се хванат за ръце
Да можеше кравите да можеха да полетят
Да можеше животът да можеше да е празник ...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт