Отговори
# 165
Добро утро, дружки !  Hug Днес е хубав ден - Ивановден ! Да са живи и здрави всички, които имат повод да празнуват и да почерпят ! Да се слави името им !  Hug

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes чудна снимка за разсънване, джанъм беним !   love001
От мен и нещо за ободряване !  Wink

Скрит текст:

Фенче,  Heart Eyes пожелавам ти от сърце всеки ден да ти започва така - с усмивка и добро настроение ! И на всички дружки също !  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Януари

Януари съм... Господи, тъкмо започвам
тази толкова нова и чиста година...
С обещания – много. До последно – безсрочни.
Всъщност май като тях ще премина...
И съм снежна, снежинкова, толкова бяла,
че почти с хоризонта се сливам...
И валя... И съм твоя... И съм истинска... Цялата...
Ту внезапна... Ту адски щастлива...
Януарска... Какво да ти кажа, жена съм.
И се сменям в безкрай настроения...
Че нали в тоз живот, точно тъй, за това съм
ураганност и нежно вълнение...
В този месец, когато годината почва
обещавам: Ще бъда в наличност.
И стихия, и снежна, и тиха... Нарочно.
Ти нали за това ме обичаш.

Мира Дойчинова - irini

Прекрасен ден ви пожелавам !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 166
Честит Ивановден! На именниците и техните близки да са здрави, щастливи и с гордост да си носят името!

Госпожата,  Heart Eyes ето тук http://websta.me/n/basakdizer изгледах всички 910 снимки. Уж щях само да видя отгоре отгоре, но така се увлякох, просто нещо те грабва... Сяакш четеш историята на Башак от преди три-четири години. Дори от 2011 година има снимка на Къванч.    Crazy  Башак е била тук през зимата, има снимка, нещо пишеше за българския интернет. Само не разбрах от къде точно е снимката.

Айрич,  Heart Eyes много красоти правиш.   bouquet Продължавай в този дух, харесва ми, когато дойда тук, да виждам БиБ облечени в твоята магия.  Hug

Снощи ми стана много мъчно за всички. А Бехлюл ме ядоса до безобразие. Как можа да напише на Бихтер, че съжалявал за всичко, което са преживели и за всичко, което й бил казал... Как с големи букви й написа да не се връща в къщата.  ooooh!  Много е лош и несправедлив. С това я провокира още повече да се върне и не само, а и я нарани жестоко. Всеки път, когато тя му бягаше, той я търсеше и я молеше да се видят, притискаше я до себе си и обещаваше, че ще излекува раните й, а сега... съжалявал за всичко... Аптал с аптал!  Peace Не с действията си, а с думите си той я погуби.... Това беше първия път, в койтос нож прободе сърцето й, тази вечер ще преспис Нихал, ще й надрънка някакви неща, които тя ще повтори пред Бихтер и с това ще я премаже още повече. А накрая Бехлюл, отново провокиран от ужасяващия страх, който изпитва, пак ще се обади на Бихтер да й наговори куп глупости, с което ще сложи нейния край. Тя е толкова отчаяна и толкова готова да се влачи след него и да изпълнява всяка негова дума, само за да са заедно..... но той бяга, обича я, цялото му същество е свързано с нея, но предпочита да избяга, защото е страхливец, който не може да хване ръката й....

И историята с това бебе подлуди всички. Аднан, горкия и той един аптал, та няма накъде повече, веднага изтича при Бихтер, да си я прибере у дома, да й каже колко много я обича... Просто трябваше да го изправи пред жестоката истина, че това бебе е на Бехлюл и да се приключи с всичко. Аднан щеше ли да убиеБехлюл пред дъщеря си, като знае тя колко много припада по него и колко много го обича? Щеше ли пред Нихал да каже, че знае истината? Колкото и да го мисля, няма да разбера отговора, но наистина имаше варианти нещата да не се развият по начина, по който се случиха. Да не ми обясняват, че не могли да излязат от рамките на книгата, защото сега правят каквото си искат- в КСШ до последната буква от романа ли се съобразиха? Много трудни епизоди останаха в ЗП...

Светълчо къде изчезна, както и Хелън?

Хубав ден на всички   bouquet

# 167
Добро утро.  Hug Hug Hug

ГоспожатаHeart Eyes мерси за кафенцето.   bouquet

Пожелавам му нова любов на Къванч през новата година.  Wink Леля ще вземе да го удави в тия морета, дето го води. Joy Joy Joy

Хубав ден на всички! Hug  bouquet

# 168
 wavey
Честито на именниците.

Скрит текст:
Моя мъж е сред тях, да ми е жив и здрав. Praynig

Много е красива Фахрие в новата й фотосесия за ELLE. Heart Eyes

Актьорите играещи Миша, Джелил и актрисата играеща Гюзиде в КСШ са с нови Дизита. Дано са им успешни.

# 169
Здравейте!

Честито на празнуващите днес!
Скрит текст:

И да почерпя, че и аз си имам едни именници Heart Eyes

Наде,за именника - да е жив и здрав!
Скрит текст:

# 170
Госпожата  Heart Eyes Hug wavey newsm51
Краличке, Снеже,Наде, Славенка  Heart Eyes Hug wavey
Наде, Славенка да са ви живи и здрави именяците!   bouquet

# 171
Славенка,  Hug да са ти живи и здрави именниците!   bouquet

http://pik.bg/%D0%BA%D1%8A%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%87-%D1%82%D0%B0% … cMCFUbLtAodbRsA-Q   

Може и да е малко смешно като цяло, ноооо вчера, докато разглеждах снимките на Башак, си помислих абсолютно същото нещо- поразително прилича на Азра.  Peace Не знам колко е ревнива, но знам, че на Къванч ревнивите не са му много любими. И, определено Башак е била в Санкт Петербург, по времето на КСШ, може и да не е от ревност.  Peace Има снимков материал, не са празни приказки.  Whistling

# 172
  • София
Честит празник на всички празнуващи!  Hug

Elle Fahriye Evcen Cover

Небахат Чехре на Нова година ... и не само

# 173
Честит имен ден на празнуващите  bouquet

Здравейте и днес Heart Eyes Hug

Фенче Heart Eyes Hug, на снимката, гмуркащият се мъж е фотографа Емре Гювен, не е Киво, така е, няма как да го сбъркаме Wink Радвам се, че сме те развеселили, това е целта да се забавляваме Heart Eyes

Кралицата Heart Eyes Hug, Башак е била в Банско и от София имат снимки, Александър Невски и някакво заведение, където са били Peace По снимките излиза, че е била с бившия си съпруг/нормално!/, Дениз Маршан, съдружничката й, сестра си и приятеля й, може и други хора да е имало, но тези са ми известни, покрай нея Peace Още когато започна да пуска интересни снимки, разгледах профила й и не само нейния, обичам да разглеждам снимки и както казах по него съдя, че е много интересен човек, обича да пътува, има вкус към фотографията, дизайнер е, поне на мен ми е интересна Peace  За ЗП, подкрепям  bouquet За Азра, не е смешно и на мен ми прилича Peace И преди съм споделяла, че по връзките му познавам типа му жена, която харесва Peace

Благодаря за новата снимка Hug

Госпожата Heart Eyes Hug

Снежка wavey, не знам дали ще го удави, ама и той изобщо не се дърпа Joy Дето с вика с кеф ще се удави, така ми изглежда Peace

До после Heart Eyes Hug

Поздравявам ви с един залез от катамаран в Бозбурун, може би на такава гледка са се любували нашите хора Wink

Скрит текст:
http://videos-d-15.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t50.2886-16/10911085_1521412328144875_158429776_n.mp4

# 174
# 175
СлавенчеHug да са ти живи и здрави имениците.  bouquet

# 176
# 177
Още една сватбарка и от мен Simple Smile Не съм я виждала, ако сте я качвали сори Peace

Тази и нея не съм я виждала newsm78

# 178
Здравейте дружки Hug
и честито на всички празнуващи именици   bouquet

и аз ви благодаря за хумора определено имам нужда последните дни Confused

Краличке Heart Eyes за тия ти думи:
Цитат
Айрич,  Love много красоти правиш.  bouquet Продължавай в този дух, харесва ми, когато дойда тук, да виждам БиБ облечени в твоята магия.  Hug
много ти благодаря   bouquet  направи ми засили още повече ентусиазма Simple Smile
За ЗП споделям thumbsup С такъв поглед Бехлюл изгледа Бихтер когато се върна в къщата, граничещ с неприязън , че чак не ми се пише Sad
А Башак на мен отдавна ми напомня на Азра Peace

Миси Heart Eyes много ти хубав поздрава Peace А Къванч със сигурност е бил по-интересен от младоженците Wink

Терзи благодаря за всичко   bouquet

интересно клипче с различни сериални герои и Киво в Езел

http://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_171436531%2Fd0021398bbb7bc9f2b

и нова от ФЕ Heart Eyes

# 179

Общи условия

Активация на акаунт