Отговори
# 180
Славенка да са ти живи и здрави именниците

# 181
Поздрав за всички!

Тойгар Ишъклъ снима клип на песента си Söz Olur и е поканил Елчин Сангу да участва в клипа.

# 182
  • София
Елчин е много нежна и красива  Heart Eyes  и песента е хубава.

# 183
Още снимки от сватбата Wink

# 184
Добро утро Hug

Хубав и усмихнат ден  bouquet

# 185
Здравейте! Hug

Благодаря за пожеланията!  

Скрит текст:

На тази сватба Къванч май е бил най-голямата атракция, и защо само с моми се е снимал Mr. Green... булката е направо за съжаление, а уж това е нейния ден... smile3505

# 186
Здравейте и днес Heart Eyes Hug

Хубав ден на всички Wink

wavey За сватбата, че е бил атракция, така е, все пак не е кой да е Simple Smile За булката мисля, че понеже са мароканци, младоженеца поне и това е обичай, повечето жени са с такива рокли Simple Smile Мацките излиза, че са фризьорки, гримьорки, от екипа, но има и други снимки Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, забравих да напиша, че Фахрие много ми харесва на тази снимка Heart Eyes Благодаря за кафето  bouquet

# 187
Миси Heart Eyes Славена Hug

аз гледам снимките на Башак, много са артистични спор няма thumbsup Wink

намерих много интересно клипче, казва се Курт Сеит и Елена Simple Smile

# 188
Няма спиране  Simple Smile Дали не е отегчен вече Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 18:37 от Miss60

# 189
# 190

Наистина се е снимал с цялата сватба Simple Smile

# 191
Дружкииии  Hug
Терзи, Вале,Зари, Миси, Айричка, Славенка  Heart Eyes Hug wavey благодаря ви за всичко споделено!   bouquet
Брях, много снимки, много нещо ... измъчили са ни момчето от фотки  hahaha Ама младоженците ме хвърлиха в джаза  hahaha тази булка доста ячка , ако го метне , на гръб ще го носи младоженеца  Joy Joy Joy Joy
Започва Бехлюляка ... приятно гледане!  Peace

# 192
Добро утро Hug

кафенце Wink Heart Eyes

много силна серия беше снощи на ЗП Sad

това режисъорско решение много ме впечатли, бях го забравила, сякаш искаха да покажат разбитото й сърце....

Хубав ден  bouquet

# 193

Снощи беше тежко.... С каква болка Бехлюл заключи вратата си.... избяга от миналото си.... Толкова много му се иска пред Нихал да бъде нов човек, такъв без минало... тоокова много му се иска Нихал да го обича с чистата си любов, в която няма тайни, няма интриги, няма болка..... Толкова е грешен пред самия себе си, че всячески се опитва да игнорира Бихтер, използва всеки момент да я нарани още по-силно и ожесточено от предния.... Сякаш иска чрез нея и болката й да изкупи вината си.... Изглежда така, като че ли в него живеят двама души- единият- жесток и безмилостен, наранява жената, която обича, обижда я, казва й "Коя е горката?" с такова безразличие, което като кърфица може да спука балона, в който все повече тя се души. А другият- той страда като малко дете, иска да избяга, колкото се може по-надалеч, иска всичко, което се случва да е само един сън.... той обича до полуда Бихтер, върви срещу себе си, държи ръката на Нихал, защото е страхливец и иска някой друг да го спаси, а не сам да разреши проблемите си.... За единия Бехлюл грам не ми е жал и страшно ме нервира... използва най-жестокото оръжие- безразличието, а за другия ми се плаче....

Стон
На Лора

Душата ми е стон. Душата ми е зов.
Защото аз съм птица устрелена:
на смърт е моята душа ранена,
на смърт ранена от любов...
Душата ми е стон. Душата ми е зов.
Кажете ми що значат среща и разлъка?
И ето аз ви думам: има ад и мъка -
и в мъката любов!

Миражите са близо, - пътя е далек.
Учудено засмяна жизнерадост
на неведение и алчна младост,
на знойна плът и призрак лек...
Миражите са близо, - пътя е далек:
защото тя стои в сияние пред мене,
стои, ала не чуе, кой зове и стене, -
тя - плът и призрак лек!

За Бихтер незнам какво да кажа... Тя вече не е на себе си. Беше каквото беше, от сега нататък все повече ще полудява... все повече... Мъчно ми е за нея. Представям си, ако на мен дойде Нихал да ми разказва тези неща.... Вече нямат задръжки, целуват се, Нихал и Бехлюл, пред Бихтер, прегръщат се, държат се за ръка.... Просто въздуха в къщата вече не е същия, задушава всички до един, дори Бюлент.   Sad
Когато Бехлюл видя счупеното огледало, аз видях болка в очите му. Обича Бихтер, но себе си обича повече. Предпочита не нейната ръка да хване, а ръката на Нихал.... и докато се стреми да спаси себе си, уби жената, която обичаше и поболя жената, която него го обичаше.  Peace

# 194
Краличке Heart Eyes, много хубав пост  bouquet да за съжаление Бихтер не е на себе си и започна да полудява Sad а този безразличния и нараняващ Бехлюл не мога да го понасям Close
благодаря ти и за страхотното клипче Heart Eyes, че ми го припомни и ми даде материал за колаж Wink

Общи условия

Активация на акаунт