Отговори
# 405
Пропуснах да кажа, че Берен и Мурат вече са играли заедно. Трябва да измислят нещо по така.  Whistling

# 406
Миси Heart Eyes лимбите са страхотни  Crazy
Краличке Heart Eyes даваш ми стимул да правя още Wink
Берен според мен няма да играе с Мурат Peace, него го спрягат с Мерием Узерли newsm78
А КГ може и да го повторят след Огледален свят newsm78

# 407
Момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Днес ли е последния епизод  newsm78 newsm78 newsm78
Не, явно ще е утре ... и после - суша  ooooh!

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 22:23 от queen_fenka

# 408
  • София
Момичета  Hug Hug Hug
Добра вечер!
Струва ли ми се,че нещо пак го кръцнаха сериалчето? newsm78
Фенче мислех, че в петък е последния епизод, ама като гледам може и да е в четвъртък.То май остана една оригинална серия, колко ще я разтеглят, newsm78 newsm78  та чак в три да я спретнат.... незнам.

# 409
аз имам чувството, че нещо отрязаха newsm78
нали имаше сцена на която Бих показваше някакви билети за чужбина на Бех, а и Мадм ги видя newsm78
забравих вече ooooh!

# 410
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз не можах да го гледам днес (ЗП), че ММ гледа ски-слалом, утре ще гледам повторението, ама като гледам рекламите по телевизията, явно в петък ще е последният епизод.

Пускам ви още едно стихотворение от нашата съфорумка:
Скрит текст:

Аз съм жена ти

Аз съм жената,която във тебе се гушва,

и на моменти която ти идва до гуша,

аз съм онази за полет в небето ,човече,

аз съм която с наслада приспива те вечер....

Птичето аз съм на твоето рамо заспало,

меко и пухкаво аз съм над теб одеало,

аз съм кошмарът ти,аз съм мечтите ти бели,

аз ти приготвям храна и застилам постели...

Истинска ли съм или сътворена в съня ти-

да или не-без значение ,аз съм жена ти...

6 юни2013

# 411
Светле, страхотно е, благодаря!
Не знам, ама не виждам какво ще цъцкат до петък ... утре, най-късно в четвъртък трябва да свърши .
Айрич, така съм се смяла с рускините ...

# 412
Аз, докато сколасам, вие сигурно сте си легнали, ама.....

Миси,  Heart Eyes за любимите ми лимби !  newsm51

Светле,  Heart Eyes много ми хареса и това стихотворение - толкова е истинско и изживяно...сякаш е писано за всяка една от нас !  Hug Адмирации за дружката ти !   bouquet

Кралицата,  Heart Eyes много са хубави, нали ?! Гледам ги и не мога очи да откъсна от тях, направо се захласвам понякога - толкова са красиви, толкова им отива да са заедно....

Айрка, Heart Eyes много ми е гот, че ги поразтресе подругите - сън няма да спят, да знаеш ! Или, ако успеят - кошмари ще сънуват !  Joy Joy Joy Joy

Ако утре е финала, ще го гледаме заедно !  Hug Няма да понеса да си рева сама....

Фенче, Ками,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Лека нощ, дружки !  Hug

# 413
Епизода много тъжен за Бих Cry Такава мъка имаше в погледа й когато молеше Пейкер за не я изоставя Cry Толкова е самотна и неразбрана горката. Сестра й уж трябва да й е най-близка, а не иска да я разбере и бяга. Молбата на Бих беше отчаян зов за помощ, имаше нужда някой да я спре, но уви...Всички още повече я тласнаха към края. Да оценяла каквото имала. Тя не е щастлива, те я карат да оценява...

Видяхте ли този, който бръснеше Бех е бръснаря му и от реала Адем Терзи, поне така се казва салона, човека не знам, но на снимките си постоянно отбелязва и Киво и така съм го запомнила Simple Smile Сигурно той му прави и лимбите Grinning

Краличке Heart Eyes Hug, не знаех, че Берен е играла с Мурат newsm78 Може да почнат да се повтарят Peace Ще разберем Wink

Айра Heart Eyes Hug, тази сцена, за която говориш предстои Peace

Светле, мерси за стихотворението  bouquet

Фенче Heart Eyes Hug и аз мисля, че утре, най-късно в четвъртък трябва да свършва Peace После не знам newsm78 Не съм си харесала друг сериал да гледам, освен Прилив,Отлив Simple Smile Ще чакаме нашето момче да ни изненада, надявам се приятно Simple Smile

Ками wavey

Госпожата Heart Eyes Hug, ще си поплачем заедно Cry

Малко тъжна Бих Cry

Тук много ми харесват Heart Eyes

И един жесток Бех Heart Eyes

Лека, момичета Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 23:48 от Miss60

# 414
Добро утро

http://www.agora.ma/video/4180.do

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 07:21 от dterziiska

# 415
Добро утро и прекрасен нов ден ви пожелавам, дружки ! Hug

Скрит текст:

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 08:22 от gospojata

# 416
Добро утро и хубав ден. Hug Hug Hug

# 417
Добро утро Hug
Снежка, Госпожата Hug Heart Eyes
Терзи това видео е страхотно  bouquet колко рядко ни се случва да гледаме Киво как танцува и то в реала Crazy

Миси Heart Eyes да много беше тягостна сцената с двете сестри Sad може би ако Пейк. беше обърнала внимание на този отчаян зов на Бих, нямаше да плаче накрая за сестра си Peace

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 17:12 от Airra

# 418
Привет и днес Heart Eyes Hug

Капучиното от мен Simple Smile
Скрит текст:

Мерси за клипчето  bouquet

Айра Heart Eyes Hug, така е Peace И друго си мисля newsm78 За Аднан. Нормално ли е, така да притиска Бех newsm78 Само, ако наранял дъщеря му. Ами може и да не се получат нещата, защо не предупреди и дъщеря си newsm78 Защо Бех трябва да я наранява. Или той му няма доверие, съмнява се в него, детективи нае на проучат случая и в същия момент едва ли не го заплашва newsm78 Ами не знам, малко в повече ми дойде бащината му обич към Бех, да оценявал и той какво му се дава. Според мен един човек сам трябва да преценя дали да цени това, което му се дава и защо му се дава, а не да се задължава Peace Ама филм да става...И този, който го дава, ако е от сърце, да не търси признателност и благодарност, искам да кажа, че прекалено много изискваха всички от Бех да им е длъжен, така го караха да се чувства Peace

Госпожата Heart Eyes Hug

Снежка Hug

И една новина с превод от рускините, която показва, как медиите търсят интрига. С две думи, Башак е била на снимки вчера в Нишанташъ и обръщала внимание на един модел и дали Киво щял да ревнува newsm78 Големи глупости Simple Smile

http://gecce.com/magazin/haber/kivanc-tatlitugu-cildirtacak-goruntuler

Хубав ден Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 13:32 от Miss60

# 419
Здравейте, момичета  Hug

Снощи си поревах доста- хем за Бешир, хем за Бихтер..... ужас беше   Sad За Нихал също ми беше мъчно.

Светле,  Heart Eyes  http://www.vbox7.com/collection:1630324 виж тук.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт