Отговори
# 615
Госпожата Heart Eyes слагано е тук сигурна съм, забравила си Peace

Сигурно, Айрка Heart Eyes, не споря !  Peace Аз напоследък, както знаеш, нямам много време да чета и да пиша, може да съм го пропуснала, а може и да не съм си пила гинкото. Mr. Green

# 616
Аууу, любимият Бех Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря ви, Айра Heart Eyes Hug, Госпожата Heart Eyes Hug

Ето малко и от мен, че трябва да ставам Sad

Хубава вечер, момичета Heart Eyes Hug Прекарах си много добре във вашата компания Heart Eyes Hug

# 617
Айричка  Heart Eyes rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ставам, нали ? Ами още в училище го казваха на майка ми, че брат ми няма нужда от адвокат, аз достойно го замествам  hahaha Такава съм си, какво да правя  ooooh! и не само за сапфира, за всички, които обичам и им вярвам. А аз съм напълно убедена, че Къванч няма нищо общо с помията, която се опитаха да излеят върху му някои негови "почитателки" ... от къде знам ли ? Ами не знам, но никога не съм се лъгала за хората, по очите ги познавам що за стока са. Тези очи  - с които направо сте прекалили тази вечер с цел да не се спи  Laughing не са на подлец и страхливец, гаранция! Пък нека съм ултрас  Joy Joy Joy
Госпожата  Heart Eyes и за мен не е новост публикуваното от Терзи  Heart Eyes След като явно няма да го видим като готин викинг  Laughing дано поне това е истина!  Praynig
Не разбрах само едно ... тези, които сме омъжени, да не би да сме слепи  newsm78  newsm47 Мен пък не ме е срам  Mr. Green или по-скоро - срам ме е, ама търпя  Joy Joy Joy Joy
Миси  Heart Eyes Joy Joy Joy хареса ми това, че сега никой няма да смее да играе с Берен  hahaha

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 19:34 от queen_fenka

# 618
Фенче,  Heart Eyes и аз това викам - като сме си поръчали основното, не можем ли да гледаме менюто ?! Crossing Arms И как може да кажеш, че сме прекалили с тези очи - с тях никога не можем да прекалим, само ни карат да искаме още и още и още .... Heart Eyes

Миси,  Heart Eyes прекрасна вечер ти желая !  Hug

Малко от любим един момент !  Peace

# 619
Да и на мен ми е много любима тая сцена Peace
Ама моля ви се гледайте менюто колкото искате Laughing Laughing то се нахранваш и само с гледане Wink
Миси Heart Eyes и на мен ми беше много готино във вашата компания!

много сладко клипче за хубава вечер  bouquet

# 620
Мили дружки,  Hug много се радвам, че успях днес да споделя денят си и част от празника с вас !  Hug

Пожелавам ви усмихната, успешна и удивителна нова седмица, изпълнена с пролетно настроение и много усмивки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Прощавам си - сега и точно днес.
На мен - в света, във който наранявах
и който нарани ме - в моя чест.
До дъно всичко пия и прощавам!
Прощавам си тържествено - на мен,
защото ако днес простя на тебе,
а себе си наказвам с грехове,
нима не е връз всички мойто бреме?!
Прощавам си завинаги - Во Век!
Простени да сме Ти и Аз в' Всемира,
във този час - във този миг и занапред.
Простено да ни е и обич нека има!

Маргало

# 621
Госпожата  Heart Eyes и аз се радвам, че си хортувахме днес!!
И каква спешъл възглавничка съм ви приготвила Wink

Лека Hug

# 622
Госпожата  Heart Eyes и аз се радвам, че си хортувахме днес!!
И каква спешъл възглавничка съм ви приготвила Wink

Лека Hug

Айрка,  Heart Eyes сега със сигурност вече сън няма да ме хване !  Crazy Heart Eyes Hug Ще сънувам най- сладките сънища - пожелавам го и на вас !

Скрит текст:

# 623
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Усмихнат ден ви желая. Hug  bouquet

# 624
  • ... да усещаш мириса на море ...

Госпожата  Heart Eyes и за мен не е новост публикуваното от Терзи  Heart Eyes След като явно няма да го видим като готин викинг  Laughing дано поне това е истина!  Praynig

Здравейте!  Hug

За викингите не знам - то не пречи. Инфото беше за 2 серии, а не за цял сезон, който ще се снима и излъчва тази година. А Къванч официално присъства тук, но годината за евентуалното излизане е 2017, филмът е на етап предпродукция, така че въоръжете се с търпение ...Edict of Expulsion 1492

пп Ролята на султан Баязид II е поверена на индийския актьор Кабир Беди, известен с ролята си на Сандокан от края на 70-те ...

# 625
Привет, момичета Heart Eyes Hug
Скрит текст:

Снежка Hug

Фенче Heart Eyes Hug, нямаме срам значи и обвързани и необвързани Joy Joy JoyБили сме зяпали само сините очи и не сме виждали по-далеч hahaha hahaha hahaha Така ме развесели това. Ами те нали очите са затова да ги зяпаме, а не да търсим несъществуващи кусури в тях #Crazy Аз фенщината така я разбирам, като любовта, откриваш най-доброто в обекта на чувствата си, а не обратно #Crazy Simple Smile И аз като теб до момента не откривам нещо, което да ме е разочаровало в нашето момче Wink

Госпожата Heart Eyes Hug,  тази сцена и на мен ми е любима Heart Eyes

Айра Heart Eyes Hug, тази възглавничка вече ми е любима Wink Simple Smile Нали вчера питаше дали Киво се е разделил с Азра след като снимките на ЗП започват, та малко се върнах назад да проверя. Не стигнах толкова далеч, но ми направи впечатление, след това когато се събираха и разделяха, пресата така ги притиска, че направо не се издържа Simple Smile Всеки път когато ги срещнеха ги питаха кога ще се женят Simple Smile Искам да кажа, че е възможно както беше предположила, че евентуална ревност у партньорите на Киво и Берен да е сложила край на топлите им отношения. И изобщо такива измислици, има в пресата, че не знам как не е осъдил още някой Stop Представяш ли си постоянно да се обясняваш, че не е така Shocked За мъртъв пък колко пъти са го обявявали #Crazy Връзката му с Башак дано да не пострада отново заради такива писания. Разбирам го защо не иска да играе в горещи сцени  Wink Сравнявам го с новия му любимец, Джеймито Wink, съпругата му е отказала да гледа 50 нюанса сиво Simple Smile Партньорката му от филма пък се разделила с дългогодишния си приятел, уж заради натоварения си график Wink Днес, ако имам време ще проверя по-назад и ще пиша Wink
Хубав ден с един хубавец Heart Eyes Hug

Хайде, момичета, стига сте ми зяпали очите, че ще ме урочасате hahaha hahaha hahaha

# 626
Привеет и хубава нова седмица  bouquet

Снежка Hug

Миси Heart Eyes, ами че ние не зяпаме само очите бре, има и друго за зяпане, дал Господ Wink

да ти кажа и аз така го забрирам фенството , да виждаш най-хубавите черти на любимеца си, а не да си измисляш някви тъпотии и шуротии без грам доказателства Close  може да сме наивни, ама на мен така ми харесва, зарежда ме с положителни емоции Heart Eyes и без това достатъчно негативизъм има в реала Confused
За Киво и Берен съм сигурна, че са имали някакви неизживяни чувства, които са били стопирани заради трети лица Peace

# 627
Добър да е денят ви, дружки !  Hug Пожелавам ви една успешна, изпълнена с много положителни емоции седмица !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Скрит текст:

Тара,  Heart Eyes Hug Heart Eyes много ми е драго да те видя отново, както винаги с точна и актуална информация! Hug Благодаря ти от сърце !   bouquet
Ние сме от търпеливите, ще чакаме, колкото е нужно, за да видим на финала един хубав и успешен проект !  Praynig През това време ще се любуваме на прекрасните очи на наш левент или на каквото там си решим, щото то дал Господ избор при него - днес очите, утре устните....пък нататък ще видим !  WinkЕто, Айрка Heart Eyes е сложила и нагледен матрИал !  Crazy Heart Eyes Hug Whistling

Миси,  Heart Eyes ама да не би да са се изчерпали откъм измишльотини и глупотевини вече, че четат и коментират ние тук как се забавляваме ?  Laughing Сигурно, защото им е доскучало - то да се разчекнат от измислици, двама души на кръст, няма кой знае колко да могат да сътворят !  hahaha
Аз мисля, че ние хем хубаво си гледаме, хем знаем какво да гледаме, а още по- важно е, какво виждаме и с какви очи гледаме !  Peace Но ...това няма от къде да го знаят, то не става само с плюене, трябва и акъл !  Laughing
Надявам се, че Башак му е вързала едно синьо оче против уроки, пък и нашите очи - добри, джанъм, няма да го урочасат ! Той от други да се пази, че ако знае , какво са го издокарали, завалията ..... ooooh!

Моето мнение за връзката му с Азра е абсолютно същото. Peace Аз много я харесвам, за мен двамата бяха много хубава двойка и ми беше мъчно, когато се разделиха. Винаги съм твърдяла, че именно натиска от преса, журналисти, близки, е факторът, който най- много допринесе за това да се пропука и разпадне връзката им.  Peace Ама, така им било писано - важното е да са щастливи и аз им го желая искрено . В крайна сметка, на мен това ми е важно - искам да виждам Къванч щастлив, спокоен, хармоничен и успешен, без значение коя ще е дамата, която ще допринесе за това . Ако е Башак - ок ! Ма каква била, каква не била, какво било миналото и ......изобщо не ме впечатлява. Хубава- лоша, на него си му е баш тамам за момента !  Peace

Снеже,  Heart Eyes как няма да ни е усмихнат денят, като си ни го пожелала с най- красивата усмивка !  Heart Eyes

И не сме били виждали по- далеч от носа си, викаш, а Миси  Heart Eyes?!  hahaha Та ние отвъд Босфора хвърляме чак, ама кой да се сети !  Joy Joy Joy

# 628
Госпожата Heart Eyes напълни ми душата!! (даже и в рима го докарах Laughing)

малко инфо за този филм от Контакта Peace

Новая роль Кыванча Татлытуг!!!

Как нам известно актер Кыванч Татлытуг попал в проект Голивуда. По слухам актер сыграет роль парня по имени Бенджиамин. Так же в фильме сыграет и Вильма Элес. Фильм повествует о 1492 годах. События разворачиваются в Испании. Сценаристом фильма является Омер Сарыкая. Фильм называется "Edıct of Expulsıon 1492".

Немного о фильме.
Фильм повествует о евреях которые иммигрировали в Испанию в 1492 году. Снимать фильм будут в Испании и в Турции. В Турции фильм покажут под названием "Ferman/Приказ". Кыванч Татлытуг сыграет парня еврея по имени Бенджиамин, а Вильма Эллес турецкую девушку по имени Лейла. Так же в фильме примут участие Роберт Маиллет и Гарри Эден. Роль Баязида 2 сыграет Индийский актер Кабир Беди, а роль Реиса Оруч, сыграет испанский актер Хуан Карлос Веллидо.

Ако с Вилма Елес ще има любовна връзка, хич пък не си отиват  Confused

оххх hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 629
Айра Heart Eyes Hug, сус с тези еретични мисли Joy Joy Joy Те за едни очи ни коментираха, за други части не ми се мисли Joy Joy Joy

Госпожата Heart Eyes Hug, и аз не знаех, че сме толкова интересни Simple Smile Нищо, че темите са в раздел романтични сериали, където се предполага, че ще търсим най-доброто в нашето момче, а не в раздел криминална хроника без  невинен до доказване на противното Joy Joy Joy Joy Ние поне не му държим сметка за личните отношения, а само се любуваме на красотата му Simple Smile Wink Много ми е любопитно, на него кое би му харесало повече newsm78 Да го съдим или да му се радваме #Crazy

Едно клипче, което намерих в нета, малко е тъпо, но е забавно Grinning Не съм го гледала по-рано Simple Smile

http://www.slavishow.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8-%D0%BA%D1%8A%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%87-%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BB%D1%8A%D1%82%D1%83/

Общи условия

Активация на акаунт