Отговори
# 630
Айрка,  Heart Eyes благодаря ти за инфото !   bouquet Аз Вилма Елес хич беля не я харесвам, от ВЛ така съм я “намразила“, че ако мога с два пръста ще и извия вратлето. Не знам изобщо как ще ги приема двамата с Киво един до друг. А дано само да я спасява, без да я залюбва !  Praynig Laughing На доста места и страниците на Къванч виждам коментари за този проект, дано имаме късмет да го видим осъществен !  Praynig
Много ме изненадаха колажите на подругите - уж не го харесваха като руски офицер, ама са го изтипосали на плакати чак за Празника на Защитниците на Родината. Иди ги разбери, ако можеш !  newsm78

Миси,  Heart Eyes много обичам една максима и винаги съм се придържала към нея :
“Дори Господ не си позволява да съди хората, преди да са отишли при него ! “
Че кои сме ние, та да го правим ?! Ноооо, изглежда има някои, дето си мислят, че са с “божествен “ произход и не само, че съдят, ами и обвиняват и сочат с пръст и заклеймяват....
Предпочитам подобни хора да държа максимално далеч от себе си и в реала и във виртуала, не искам да се чувствам нечистоплътна !  Naughty

В една от страниците на наш левент са направили много колажи със спечелените от него награди и получените признания за творчеството и превъплащенията му в различните роли, които е изиграл. Да си ги припомним и ние !  Hug

Heart Eyes Crazy Flutter Heart Eyes

# 631
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Таралежка  Hug много благодаря за инфото!   bouquet Дано!
Госпожата  Heart Eyes и на мен ми напълни душата и с думи и с фотки! Нека някои "просветени" да си спомнят  hahaha
Айрче, Миси  Heart Eyes Hug
Ех, тоя Слави какъв злобар е бе ... още не може да преглътне, че Киво не го удостои с присъствието си на времето и се заяжда просташки  Joy Joy Joy Joy Нещастник  ooooh!
Колкото до наш сапфир ... ами аз затова съм си го избрала за любимец, щото ми пълни и очите и душата, та хич не ми дреме дали някои се възмущават от фенщината ми  Mr. Green По-добре да пея хвалебствени песни за любимия ми актьор, отколкото да сея жлъч и отрова на мястото, където влизам да се забавлявам...Пък нека не виждам по-далече от носа си, нали знам какво гледам ?

# 632
Миси Heart Eyes, кви еретични мисли , бе джанъм, ти знаеш ли в темата на божеството пишат стихове за пакета му Rolling Eyes Laughing
Госпожата Heart Eyes страхотни фотки!!
И ако не знаете, Киво е причината да изгонят Берен от Япъма Naughty ooooh!
А Вилма Елес, ама хич не я виждам в любовна двойка с Киво, тя е висока колкото него Tired Добре, че ще е само за игрален филм!

Фенче Heart Eyes, да голям глупак тоя Слави, да беше си осъвременил малко инфото, кви са тия глупости. ooooh!
Още от едно време много ги е яд, че турските филми толкова се гледат не само В БГ, ами и по света!
Ама ако можеше да покани наистина Киво в шоуто си, сигурно ще му целува краката!

# 633
Айричка  Heart Eyes smile3521 smile3521 аз понеже не съм го гледала от години този тъпак, не знаех, че такива щуротии пуска  ooooh! ако му дойде на гости, не знам дали ще му целува краката  hahaha ама, че ще му сервилничи съм убедена! И няма да се прави, че не може да му произнесе фамилията ...
Коя е тази Вилма? Дайте фотка, плийз! Praynig
Скрит текст:

# 634
Фенче, Айрка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes радвам се, че съм ви зарадвала, дружки !  Hug Това е важното - да се радваме на живота, на света около нас, на децата, на семействата, на приятелите, на любимците ни, на всички, които обичаме ! Heart Eyes Всичко друго са вятър и приказки ! Затова хич и не се ядосвайте на отбраните простотии, които четете, аз лично нито чета, нито ме интересуват разни безумни брътвежи - няма как да цопнеш в калта и да не се изпръскаш, а както вече споделих, не обичам да се чувствам мръсна!  Peace Затова, както се пее в една любима песен - махни с ръка и дай нататък, злото забрави !  Hug

Няма ли вече отзвук при подругите от старта на КСШ при тях - на 21.02 е бил ?

Фенче,  Heart Eyes снимка на Вилма Елез има в линка, който Тара Heart Eyes е сложила за филма. Дано Зари Heart Eyes да хвърли едно око, тя със сигурност има много снимки от любимия и филм.  Hug

Скрит текст:

Wink

# 635
Ето я Вилма

Госпожата Heart Eyes много си права  :  bouquet
нищо , че сме вече на преклонна възраст Mr. Green Grinning

намерих нещо интересно Peace
Нермин Безмен е посетила групата на КСШ в Контакта newsm78

http://vk.com/feed?w=wall-59313557_102045

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 20:39 от Airra

# 636
Ох, само като я видя и припалвам, значи !  #Cussing out Като се сетя какви натвори във ВЛ, ми иде.... #2gunfire  Тя е много бяла, руса, не знам как ще стои до Киво . Фарах стоеше много добре, отиваха си, но със смуглата и чернокоса Фахрие, ми стояха по- добре. Peace Единствената руса жена, която за мен много му отива на Къванч, е Баадето !  Heart Eyes Двамата един до друг, са направо съвършената двойка !  Hug За мен, разбира се. Peace Но, както знаем, киното е магия, така може да я гримират, че изобщо да не я познаем. Laughing

Скрит текст:
5 неща, за които не сте длъжни да се обяснявате на никого

1. Не сте длъжни да обяснявате на никого как живеете
Дали сте женени или все още не сте, дали имате собствено жилище или сте под наем или пък все още живеете с родителите си. Не сте задължени да се обяснявате, както и защо постъпвате по един или друг начин. Това е ваш, собствен избор и вие си имате причини, за да постъпвате така, причини, които са си лично ваши.

2. Не сте задължени да обяснявате приоритетите си
Вие сами решавате какво и как да направите, за да осигурите комфорта и щастието на близките си, в това число и вашите. Всеки един от нас е уникален и с различна ценностна система, поради това, вашите приоритети ще се различават напълно от приоритетите на други хора. Вие, обаче сте в правото си да си следвате своите и да не се обяснявате на околните за това.

3. Не сте длъжни да се обяснявате за времето, в което искате да останете насаме със себе си.
Всеки решава кога и защо има нужда от това да остане насаме със себе си и да откаже покана за парти или друг вид социална сбирка. Може да решите да се разходите или да почетете книга или да потренирате във фитнеса. Кога и как мозъкът ви иска да си почине от околните, решавате само вие и не се налага да се оправдавате пред никого.

4. Не сте длъжни да се съгласявате с други личностни убеждения.
Ако сте на различно мнение от съответния човек, не сте задължени да се съгласявате с него. Може спокойно да изразите това.

5. Не трябва непрекъснато да казвате «Да».
Имате пълното право да кажете и «Не», ако не приемате това което чувате. Вие си имате ваши приоритети и не е задължително те да съвпадат с тези на околните. Казвайте НЕ на всяко нещо, което ви отклонява от основните ви цели.

# 637
# 638
# 639
Айричка  Heart Eyes  love001 не ми харесва таз ...
Госпожата  Heart Eyes Hug ето един отзив за КСШ
Никогда не смотрела турецкие фильмы, но когда пошла реклама по домашнему, очень заинтересовалась, не удержалась до премьеры по домашнему каналу, посмотрела сериал в интернете, мне даже не мешал двух голосый перевод. Никогда не думала что фильм может за пасть мне в душу. Первый сезон посмотрела за 3 дня. Игра актеров настолько настоящая,я пережила с ними эти чувства.по больше бы таких прекрасных фильмов, на столько надоели фильмы о современной жизни,с грязью, наркотиками, развратом и нецензурной лексикой. Теперь с нетерпением жду книгу на русском языке.

# 640
Госпожата Heart Eyes страхотен спойлер на моя любим астролог Peace

Скрит текст:
понякога за да осъзнаеш тези неща трябва да платиш много висока цена Sad

А Нур бебе ли има newsm78

сега да знаете, че ще ни се подиграят, че сме само 3 , а пишем в 2 теми  Mr. Green Laughing

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 22:46 от Airra

# 641
Фенче,  Heart Eyes много ти благодаря !   bouquet Ми аз нямам какво да добавя !  Laughing Peace

Една много красива любовна сцена - нежна и чиста !  Heart Eyes Така, както може да пресъздава огнена страст и да усещаш през телевизора как ръцете му парят, така може да прави любов и без дори да докосва - само с поглед, който е не по- малко горещ от ръцете му, само с дъх, който може да те накара да забравиш да дишаш....уникален !  Heart Eyes

# 642
Госпожата  Heart Eyesблагодаря!  Е, по-хубаво не бих могла да го кажа ... много го обичам този филм ... уникален е, наистина! Heart Eyes
Айрич  Heart Eyes ми не всеки го може  Laughing Пък и изписваме темите, не си седим от седем месеца на втора  Mr. Green

Лека и синеока, момичета! Благодаря за хубавата компания! Hug

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 22:47 от queen_fenka

# 643
# 644
Госпожата Heart Eyes Hug, талантливо си е нашето момче и красиво Heart Eyes Има върхове и спадове в кариерата, но аз съм сигурна, че още много награди ще заслужи Heart Eyes Ама не може всяка година да ги обира де, да остане и за другите Grinning Много ми хареса съдържанието на спойлера newsm51 Несъзнателно съм се придържала към него Simple Smile

Фенче Heart Eyes Hug, Слави и аз не го гледам, но днес попаднах на клипчето и ми стана смешно, че още се бъзика с него Simple Smile Колкото и турски сериали да изгледат българските зрители, всеки знае Къванч Татлъту, факт Wink Heart Eyes

Тази Вилма и аз не я харесвам, ама ако се наложи ще трябва да я гледам Simple Smile Ама то сигурно ли е вече newsm78 Като чета старите новини, докато намерят точния партньор, толкова предположения се изписват, че нямам думи #Crazy Попаднах на една стара новина, в която Мелиса Аслъ Памук/Айшето от КСШ/ е казала, че желае да си партнира с Киво, докато играе в КГ, дори и без хонорар Simple Smile Ами мечтата й се сбъдна Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, ама верно ли в темата за божеството ги избива на фалическа поезия hahaha hahaha hahaha hahaha Да не се притеснявам, значи, има и други за диагноза hahaha hahaha hahaha Аз предпочитам Киво в цялостна перспектива Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 23:08 от Miss60

Общи условия

Активация на акаунт