Отговори
# 705
Айра Heart Eyes Hug, да, де и аз това казвам, противна роля, чак да я намразиш, което значи, че добре се вживява Peace Също като Дженгиз от Езел, идваше ми да го убия #2gunfire Не знам, на мен целия ми хареса, не ми харесваше ретроспекцията във времето, много ме дразнеше Simple Smile А, щях да сложа и Баадето/Берак Тюзюнатач/, помниш ли я, като евентуална партньорка на нашето момче, но се отказах, че там много ме дразнеше Grinning Тази Ханде, добра ли е, нали играе с Бурсин в един сериал, гледала ли си го?

# 706
Айра Heart Eyes Hug, да, де и аз това казвам, противна роля, чак да я намразиш, което значи, че добре се вживява Peace Също като Дженгиз от Езел, идваше ми да го убия #2gunfire Не знам, на мен целия ми хареса, не ми харесваше ретроспекцията във времето, много ме дразнеше Simple Smile А, щях да сложа и Баадето/Берак Тюзюнатач/, помниш ли я, като евентуална партньорка на нашето момче, но се отказах, че там много ме дразнеше Grinning Тази Ханде, добра ли е, нали играе с Бурсин в един сериал, гледала ли си го?

Бааде си я спомням в Езел да, но едва ли ще играе с нашия повече newsm78
Ханде и Бурсин съм ги гледала само няколко серии Peace но ханде я харесвам да!

# 707
Айра Heart Eyes Hug, не Бааде Исчил от КГ, тази от Езел, Берак Тюзюнатач се казва, беше гадже на Езел преди края, после играеше и в Край, фотографката Peace Тя с Киво не е играла още Peace
Да си я припомниш Wink Simple Smile

# 708
Светле  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy майтапче бе ... на ум съм ги била псувала  hahaha голяма кръпка си ти ... И Киво има снимка с такава коса, ама няма да се сетиш за циганите от твоето детство, гаранция  Joy Joy Joy макар, че и той е смешен тук  Laughing

Айрче  Heart Eyes, ми на мен дори и на най-несполучливите си снимки / а те не са никак много  Laughing/ Киво ми е по-красив  Joy Joy Joy това е положението, мило.
Скрит текст:
я вижте каква фотка открих, чак се уплаших  Mr. Green

в какво се е снимал този бе ? Ужас ...
ето това е красота с брада  Laughing

спирам вече, че верно ще си изям боя  Joy Joy Joy Joy
Миси  Heart Eyes и ти си с широко сърце като Светлето  Laughing
Сера не я знам що за актриса е, аз не я харесах в МАВИ ... и на снимки не я харесвам. А бе не я искам до Киво, това е  hahaha
Айрче  Heart Eyes ти пък коя не харесваш  newsm78 Май само Сера  Mr. Green
Езел и за мен е невероятен сериал - изгледах го на един дъх! Peace
Лека и синеока, дружки!  smile3524

ПП И Керем Бурсин не го харесвам  Joy Joy Joy Joy Joy

# 709
Миси  Heart Eyes разбрах Peace готина е !
Фенче Heart Eyes, да аз харесвам много турски актриси, сърцето ми е голямо за тях, за актъорите не е  Wink

Лека от мен Hug

# 710
  • София
Берак Тюзюнатач се казва .... Тя с Киво не е играла още Peace
Точно това тръгнах да пиша. Беррак Тюзюнатач не е играла с Къванч изобщо. Не вярвам и да им се получи. Тя е готина като човек, красива като жена, но е ужасно бездарна (за мен) като актриса.

Искам да си партнира с Туба Буюкюстюн, мисля че ще им се получи.

# 711
Фенче Heart Eyes Hug, отново ме разсмя Joy Joy Joy И спойлера, нямам думи Joy Joy JoyСигурно е от някой филм за терористи hahaha hahaha hahaha
Ако изберат Сера, ще видиш какво ни беше с Джемрето Joy Joy Joy
Ама вие с Айра, много сте капризни значи Joy Joy Joy Аз не ми стигат турските, ами и от световните си имам любимци, засрамих се Embarassed Joy Joy Joy

Зарани, права си, малко дървена е като актриса, но иначе е хубава Peace  Ако кажат Туба, Туба да бъде, щом е за Киво Heart Eyes

Лека, момичета Heart Eyes Hug

# 712
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ами нали и аз туй казвам, бе Айрич - ние тук сме културни, не плюваме по чуждите любимци, а по нашия плюят разни. Joy Joy

Фенче, голямата брада на ММА (това като го напиша така все ми напомня ония боеве ММА) май че от филма "Фатих" - някакъв султан е играл комай там. Ама много брада, много нещо. И църно много.

Моля ви се, само не Серенай.

# 713
Миси  Heart Eyes Hug е, сега пък ти ме разсмя до сълзи  Joy Joy Joy Joy Joy да видя как ви е било с Джемрето  hahaha Ами знам, че не е лесно, аз бях така със Зейнепка  Joy Joy Joy Joy Ама ще се примирявам, какво да се прави, Серка, Серка  hahaha
Аз не съм капризна, мило. В живота си имам само двама любимци, това е.Дори си мислех, че няма да ми се случи повече, докато не зърнах синеокото чудовище  Heart Eyes Няма турски, няма чужди ... много актьори харесвам, но така да се зарибя по някого ... не ми се беше случвало  ooooh! ooooh! ooooh!На харизма ли, на какво се дължи, но никой не ме е обсебвал така, дори като тийнейджър  Embarassed Ето, Брад Пит ми е наборче, ама не -аз си паднах по агнешко  Joy Joy Joy Joy А при мен това е лошото, че е завинаги  Joy Joy Joy Joy / Фреди си го обичам вече повече от 29 години  ooooh! /
Светле, благодаря, мило. Ти си енциклопедия  Peace
Този път вече ЛЕКА!   love001

# 714
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, ми казват хората "много чело, много знае" Joy Joy Joy Joy

А иначе разликата между нас е, че аз имам много любимци, ама не съм "зарибена" по никого и затова имам и много актриси любимки, защото по друг начин ги харесвам аз, не толкова лично, както ти. Не го обясних май много ясно. Но аз не се влюбвам в тях, а просто ги харесвам на екрана. Нямам желание да ги виждам на живо или да ги познавам. Да го видя Киво на отсрещния тротоар да минава, няма да се доближа до него да искам атограф или да се снимам с него или въобще такива "фенски" разни контакти да осъществя.

# 715
Светле, в интерес на истината аз съм се зарибила така, без въобще да съм го очаквала, всичко почна като на майтап Grinning,
Скрит текст:
но това го отдавам на изключително тежкия период в който се намирах и това ми беше май спасителния пояс Sad
и сега няма измъкванее  sport027

Айде пак Лека Hug

# 716
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Светле  Heart Eyes ами нали точно това  обясних - за мен всички останали актьори са точно, каквото са за теб. Само Киво е някакво изключение  Joy Joy Joy Толкова красиви актьори има по света, но не ме интересуват  Laughing  Дори не зная дали искам да го видя на живо, но имам нужда да го гледам всеки ден на монитора  Laughing Това за мен не е влюбване в класическия смисъл, а някакво пристрастяване  ooooh! ooooh! ooooh! Ако беше влюбване, нямаше да му се радвам, като го видя с Башак или някоя друга  hahaha Във всеки случай, като попаднах в този форум, се успокоих, че не съм сама  Laughing Както и да е ... опитах се да обясня поне  Laughing А актриси любимки нямам, много от тях ми харесват, но никоя по-специално ...
Айрич  Heart Eyes че ти да не мислиш, че при мен не стана случайно и неочаквано ? Просто се случи, ей така , за един миг - и вече няма измъкване и при мен  newsm62
Приятен ден, прекрасници мои! До по-късно!  Hug

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 06:33 от queen_fenka

# 717
Здравейте дружки Hug

Днес нашето момиче има Рожден ден! Да е жива и здрава и много щастлива! Да ни радва с много хубави роли занапред!!
Скрит текст:
според паралелната тема сме я забравили Mr. Green

Направих няколко неща и реших да ги сложа всичките Grinning

# 718
  • Пловдив
Здравейте дружки Hug

Днес нашето момиче има Рожден ден! Да е жива и здрава и много щастлива! Да ни радва с много хубави роли занапред!!
Скрит текст:
според паралелната тема сме я забравили Mr. Green

Направих няколко неща и реших да ги сложа всичките Grinning

ЧРД на Берен Саат  bdbaloni  ,една от любимките ми!  Grinning
 Да е здрава,да осъществи мечтата си-разбрах че иска да стане майка и когато е готова да се върне на екрана, и отново да ни радва с прекрасното си присъствие!
 И Кенан е поздравил съпругата си.  Heart Eyes   http://gecce.com/magazin/haber/kenan-doguludan-beren-saate-duygusal-mesaj

П.П.Airra,колажите ти са супер. Party  Hug

# 719
Привет, момичета Heart Eyes Hug
Скрит текст:

Фенче Heart Eyes Hug, Зейнепката не се брои Joy Joy JoyНея Кузю не я искаше Joy Joy Joy Говорим само за тези, които главният герой обича Joy Joy Joy
Брад Пит си беше много готин даже, малко остаря вече, и с този вид не ми харесва много, но иначе е готин Heart Eyes Heart Eyes  Grinning
Колкото до това обсебване, за което говорите с Айра, при мен е по-различно Wink Peace Аз първо се влюбвам в екранния образ и ролята и после започвам да се интересувам от актьора. Нямам много любимци, но определено с тях гледам и най-тъпите филми Grinning На периоди съм, обичам да се интересувам от личния им живот до толкова за да разбера какви хора са и до там. Нямам нищо против някой от тях да познавам или срещна някога, но както и преди съм споделяла, уважавам личното пространство и най-вероятно не бих искала да се снимам с тях, ако няма и други фенове Embarassed Казвала съм и друг път, започнах да пиша тук, защото никой около мен не се интересува от Киво и ако не е форума и в частност вие едва ли всеки ден щях да гледам и Киво Peace

Айра Heart Eyes Hug, благодаря за колажите Heart Eyes
Да е жива и здрава Беренчето и много хубави роли и желая Heart Eyes

Скрит текст:
Аз пък не мога да разбера, какво толкова ни коментират. Толкова ли сме интересни?Аз също ги чета, има понякога интересни новини, смешни коментари, но до там, всеки има право да си пише и чете, където си иска и според мен това вече става като заяждане.

Тук Киво много ми харесва Heart Eyes

И една новина, която се каня да споделя с вас относно Али Йоренч, на Еджето сина, Джан от КГ. Щял да се жени лятото, булката е от КВФ, ама не знам коя точно Peace Simple Smile
Хубав ден и до после Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 10:46 от Miss60

Общи условия

Активация на акаунт