Отговори
# 690
Фенче,  Heart Eyes и на мен Кузей ми е любим.  Crazy

Забравихме фъстъка, мисля, че доста си тичаха с образа на Кузей.

За мен Берен е другата половина от Къванч- визуално. Peace

Миси,  Heart Eyes със Серенайка също ще си тичкат.  Crazy

Този Алакурт не ми харесва. Точно снощи това обсъждахме с милото. Единствено в погледа му има нещо, което е интригуващо. Захили ли се....  Peace

На Джансу Дере погледа й е много грабващ. Не знам дали с Къванч биха си подхождали.

Бааде определено е красавица, би стояла добре до Къванч.  Peace

Фарах има прекрасни очи, като кошутка е- харесвах ги с Къванч.  Peace

Айрич,  Heart Eyes отиват си Киво е Сери, нали?  Hug

Миси,  Heart Eyes ще кажеш ли с една дума за Берен, защото аз не съм учила руски.  Praynig

# 691

За Миси  Heart Eyes един готин Кузей

за Айрич  Heart Eyes един страхотен Бехлюл с притурки  Laughing

А за мен какво ?!?! Crossing Arms

Добра вечер, дружки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes След един много дълъг и още по- тежък ден, най- после съм си у дома и бързам да ви навестя с питие в ръка !  Laughing / нещо и аз на римоотделяне го докарах, дето вика Светлето Heart Eyes Joy Joy Joy/

Фенче,  Heart Eyes ама от къде извади тази снимка на Мехмет Алакурт ? Направо ми секна целия ентусиазъм !  Laughing Все едно друг човек гледам, толкова е различен. Аз филма не го гледам, от време на време хвърлям по едно око на телевизора, докато майка гледа / и тя като майката на Миси Heart Eyes - де що има сериал, се гледа !/ Та в един такъв момент попаднах на него и ми направи впечатление левента - висок, строен, с този кадифен дълбок поглед ....ми хареса ми. Снощи пък попаднах на момент, когато танцуваха заедно - мноооого секси ми се видя, не мога да си изкривя душата ! Как само я галеше с тия огромни, а в същото време много фини ръце - има пръсти на пианист - толкова изящни.
Разбира се, не мога да го сравнявам с наш левент - те са като слънцето и луната, толкова различни, но определено има нещо в този мъж. Явно филма е доста стар, защото и той е много по- млад, а  и Джансу .

Скрит текст:
Колкото до ЕА, единствено във Фатмата ми стана симпатичен като визия -дългата коса му отива, скрива му щръкналите уши и носът му не изглежда толкова голям. Не бих казала, обаче, че ме впечатли като екранно присъствие и като изпълнение- Фърат Челик ми направи по- голямо впечатление, както и нашия Буура , а пък когато изведнъж се превърна едва ли не в жертва, филмът съвсем ме изгуби като зрител. Peace АБО, обаче, не искам да гледам, въпреки че Светлето отдавна ме кандърдисва, не ми се гледат такива тежки и кървави истории. Peace

# 692
Миси,  Heart Eyes Кузей в действие  Hug  Hug  Hug

Похвалиха ми много АБО, но не съм го гледала.

# 693
 Crossing Arms Crossing Arms
аууу никой не ми отрази новия колаж Rolling Eyes

Краличке Heart Eyes, утре да приготвиш почерпка Laughing Laughing
Сера въобще не мога да я трая мила, гледала съм я само в Сезоните на лалето Peace

Госпожата  Heart Eyes Hug

# 694

сега го направих и дойдох да се пофаля Wink то скромността нали не краси вече Grinning

Сега го видях - много готин ! Браво, Айрич !  Heart Eyes
Благодаря ти, че си намерила и рекламата с Киво и Туба !   bouquet

Никак не я харесвам Серенай - като патето Яки ми е в муцуната, една вечно нацупена..ама аз не съм я гледала никъде, само от снимки са ми впечатленията . Peace

# 695
Госпожата  Heart Eyes Hug wavey ама веднага и за теб, как иначе ?

Скрит текст:
ами от къде я намерих снимката на Мехмет А. - от неговите почитателки  Laughing те пък си го харесват.Ето ти още
http://s5.postimg.org/oja0fjetz/734_4.jpg[/img]
тук е като модел  Joy Joy Joy

не може да ми хареса посмъртно това момче, сорри!
Айричка  Heart Eyes newsm10 newsm51 smile3501 готин колаж, браво!
Краличке  Heart Eyes Hug wavey ан така! thumbsup Само Кузи!  Laughing

# 696
Момичета, да си кажа и аз, защото съм гледала АБО и Съла. Така че, ако приемате мнение от първа ръка... Simple Smile

МАА е много красив мъж, в Съла е млад и чаровен. И защо да го гледате с потури, като във филма го дават и по хавлия около кръста.  Wink Има атлетично тяло и е секси.

Джансу Дере смятам за най-грозната жена от всички млади актриси в Съла, жалко за главната роля.
Иначе Съла е хубав сериал, на моменти натежава обаче. Сякаш е на етапи от няколко серии - интересно, скучно, интересно...
Виж, АБО е велик, там празно няма. Всяка дума е наситена с емоция, смисъл, подтекст. Добре разказана история, а под нея много пластове.
Разбирам страховете ви, тежък филм е, но аз като започнах, нямах сили да се спра, дори без превод. ЕА там е невероятен. От всичките му филми, КВФ и АБО са най-стойностните, и той в тях много добре изглежда.
Докато в КПА е нелеп, смешен, жалък, според моето скромно мнение. Много неподходяща роля за него. Върхове и падения, какво да се прави, трудна актьорска професия...

# 697
Фенче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes екстра си ми го избрала ! Hug

На снимките нещо не ми харесва толкова Мехмет, но като го мерна във филма, хваща око ! Не е стандартен красавец, както казах, лицето му е изсечено сякаш, остри черти има, а в същото време много секси и топло излъчване Peace
Нека си го харесват фенките му, така трябва ! Нали и ние така си харесваме наш левент - не можем да му устоим !  Heart Eyes Flutter Crazy Whistling Heart Eyes

Вале, писали сме заедно ! Ето, на първата снимка, която си сложила, много ми харесва. Точно за тези големи и фини ръце говорех - чак да те е яд като го гледаш как прегръща кокалестата Дере !  Crossing Arms
На мен Джансу по принцип ми е грозна, не само в този филм. Embarassed

# 698
И на мен ми е симпатичен МАА, има си чар момчето бил е маникен и е бил приятел на Киво Peace
Вале, знам, че си фенка на КВФ, преди много четях темата през 2012, голяма еуфория беше!!
Фенче Heart Eyes, давай да почваме АБО, да видим пък наистина ли е толкова уникален newsm78

# 699
Госпожата  Heart Eyes ама разбира се, нека си го харесват, така е и редно, аз само си споделям моето мнение. А и се учудих, че за пръв път се разминаваме в мнението си за някой мъж, затова и споделих. Peace Ето, и за Валето  Heart Eyes е много красив мъж, на вкус и цвет, товарищ нет, нали знаете ?
Айрич  Heart Eyes неее, немам сили, мило, много ша ми дойде божеството Joy Joy Joy Чакай да мине известно време, може и да се навия  Laughing
Я и за нашата Светланка  Heart Eyes една любима нейна фотка

# 700
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ееееее, ама  много сте мили, шЪ мЪ разплачете. Айрка ми пуска Кивчо в детската градина, ти, Фенче, "кафената" снимка...ще ме раглезите.

Аууу, Фенче, милост нямаш! Как можа да пуснеш таз "манекенска" снимка на черноочкото, уби всичко детско в мен! Да ме простят почитателките, ама  се сетих за панаирите в детството ми, там имаше едни "страшни" люлки , седалки на синджири, които се въртят. И точно такива нагиздени цигани, с такива коси се въртяха на тях, а ние отдалеч ги  гледахме, както се гледа панаирджийска мечка - хем ти е любопитно, хем не искаш много да се приближаваш.

Майтапа настрана, има нещо в момчето, има нещо хем мъжкарско, хем нежно (в играта му, не на снимките). Малко ми е църен на мен.
И моята майка гледа и много го хареса тя, първа фенка Joy Joy

А от нашто по-хубаво просто си нема, то се знай. (Всички така мислят за техния си любимец, много ясно.)

Ако ви кажа колко време ми беше нужно да науча мойта малка госпожица, че човек може да харесва повече от един човек...Като беше малка, тя си мислеше, че само един може да избереш. Или е "от" майка си и против баща си - или е "от" баща си против майка си. Или е наша с дядо й и не иска да ги погледне мама и тате или обратното. Ако избере една приятелка, другите са "противникови". Доста време отне, докато разбере, че може да е "приятелка" и с мама и тате, и с нас, и с повече от една приятелка, и другите роднини. Не знам защо си мислеше, че трябва да избере само един за обичане от всички нас.
И като гледам тук темите за различните любимци, много често се сещам за това. Много хора са като нея - избират един, който е най-, по- и въобще намбър 1 и обръщат гръб на всички останали. Някои даже са и агресивни и груби към неизбраните от тях или към чуждите избраници.

# 701
Светле  Heart Eyes това последното камъни в моята градина ли са ?  Joy Joy Joy Joy Joy Щото аз си харесвам само един и за мен е номбър уан  hahaha Ами какво да направя, не мога да харесам друг от техните актьори и това е ... и на мен са ми твърде църнички, с прекалено големи носове за моя вкус  hahaha Киво си го харесвам ,явно защото няма нищо турско в него. Има много симпатични, не отричам, но не могат да ме грабнат за почитател, няма как ...а и на мен сърцето ми не е толкова голямо и широко, както вече сме си говорили  Joy Joy Joy Joy
добре де, хайде да сравним

кой от двата модела си избирате ?  Joy Joy Joy Joy

# 702
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, ми не са камъни, разсъждения са Joy Joy
Освен това ти не си агресивна и груба към чуждите любимци, не знам що така си помисли. Да не би да ги псуваш на ум, а? Joy Joy

# 703
Краличката Heart Eyes Hug, първо за Берен Peace Нищо интересно общо взето, след като се омъжила миналата година и пробвали методи на лечение, сега щели да пробват инвитро?/изкуствено оплождане/. Близки до актрисата отказали да дадат инфо, била отказала проекти този сезон, защото се надявала да стане майка и се ядосала на слуха, че семейството на Кенан искали момче Peace Иначе относно партньорките на Киво, коментирахме новите, затова Хазар не я бяхме включили Peace А  и аз мисля, че много добре се справи с ролята на Симай Peace

Айра Heart Eyes Hug, колажа много ми харесва newsm51

Госпожата Heart Eyes Hug

Фенче Heart Eyes Hug ти пък сега намери какво да питаш Joy Joy Joy Аз харесвам повече от един Grinning

Валя wavey

Светле wavey

Аз честно да ви кажа с ЕА нямам намерение нищо да гледам Peace Стига ми Прилив/Отлив с Чаги и Серка Wink Чакам си Киво с какво ще ни изненада Heart Eyes Навремето гледах Езел, хареса ми, много пъти се канех да го почна, че не харесвах актьорите, но после историята те грабва и ти стават симпатични. Джансу там съм я гледала, много гадна беше ролята й, но пък много й пасваше. Харесваше ми начина по който Езел я обичаше, въпреки че знаеше каква е. Много хубав филм Peace Даже после изгледах и Край, защото прочетох, че е продължение на Езел, но ми стана интересен. После гледах АФК, заради Чаги и там горе долу харесвах и начина по който обичаше Фериа. И стига толкова....Ако по телевизията пуснат някой може и да го загледам, но нямам и време, а и искам и други филми да гледам все пак Wink Simple SmileИначе вие Серенай не я харесвате, в ПО едва ли ще  я харесате, но мисля, че в Сезоните й беше много силна роля, там съм я гледала малко и ми харесваше Peace  Този Керем Бурсин ми харесва сега, може
евентуално нещо с него да гледам, ама ако филма е тъп, няма да издържа Peace А, и с Берк Ечер щях да заглеждам Разплатата, ама и тя май на спиране отива, много нисък рейтинг държи.  Такива работи....

# 704
Светле Heart Eyes ти па къде видя някой от нас да плюе по чуждите любимци Laughing Laughing
Фенче Heart Eyes , на първата снимка МАА не е толова лош, а на втората пък Киво не е толкова хубав Wink
Миси Heart Eyes,
на Езел ми харесва 1 сезон, втория става боза според мен. Джансу е страхотна там Mr. Green "Край" е много нестандартен Peace
Серка в Сезоните е добра да, ама е противна Peace
аз пък мисля да погледна новия сериал с Ханде Доандемир.

Общи условия

Активация на акаунт