Отговори
# 675
Миси  Heart Eyes Hug е, как не съм бе, мило ? Казах, че исках да видя за какво толкова го обожествяват, ама не разбрах  Joy Joy Joy През цялото време си мислех - ех, как Киво би изиграл някои сцени на комисаря  Joy Joy Joy Joy ми той не може да тича бе ... да не говорим какъв екшън герой е с тез нежни, женствени ръчички, с бицепс по-малък от на колежката полицайка  hahaha Да не казвам, колко пък не ми хареса гласът му  ooooh! никак не ми е приятен тембърът му ... Ама поне вече не ми е така неприятен, какъвто ми беше, заради лудите си фенки  Mr. Green Питаш и за Тубата ... ами що годе играе, ама е много еднообразна като актриса, нищо особено не е. Но пък ми захаресва като визия, че преди на снимки хич не ми харесваше. Има нещо , с което ти става симпатична. А и гласът и ми хареса.
На мен пък ни една не ми харесва от спряганите за Кивови партньорки  ooooh! ooooh! ooooh! особено Серенайката  hahaha Ако трябва да избирам от всичките ... Джансу или Мерием, Аслъ на тези снимки изобщо не ми хареса ...  Ама какво сме се закахърили предварително и ние  Joy Joy Joy Joy На мен много ми хареса актрисата от Дила - не я знам как се казва, че я мярнах веднъж , дваж в този сериал, но ето това за мен е красива жена  Peace Поне там ми хареса, не я знам иначе ...
Хади, отново лека!   love001

Фенче Heart Eyes HugJoy Joy Joy Смея се на глас Joy Joy Joy Joy Много се забавлявам днес в нашата тема Joy Joy Joy Ей, това е приказка, ама верно не може да бяга Joy Joy Joy JoyКакъв комисар е Joy Joy Joy И казваш, колежката с по-голям бицепс Joy Joy Joy Не мога Joy Joy Joy

Киво наистина не е играл комисар, ще му ходи много, то на хубав човек всичко му ходи Heart Eyes Аз си мисля, че с нито една от тези, които коментираме няма да си партнира Peace Има много нови, с които могат да го комбинират, ние коментираме тези, които горе долу знаем. Оф, дано да не е Серката, че пак трябва да сме в различни отбори с теб Grinning Виж за Джансуто и Мерием ще се разберем Grinning

Госпожата Heart Eyes Hug, помня, че съм гледала тази реклама Peace

Лека и от мен Heart Eyes Hug

# 676
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, Хатидже Шендил се казва мацката от "Дила".

И аз не мога да реша с кого искам да го гледам. Но ми се иска партньорка с по-момичешко излъчване, има време, ще играе с жени-вамп и жени-дами, нека използва младостта да играе сега момчешки роли.

Ох, като заговорихте за божеството се сещам, в КВФ имаше сцена, в която той бяга в забавен кадър - моято приятелка каза, че трябва да забрани да го снимат бягащ, ако иска да не си загуби дамската част от фенската маса. Наистина много смешно бяга и наистина хич не го бива за полицай. Изобщо не го харесах аз в тази роля, не изгради интересен образ - поне докъдето гледах аз - 19-20- еп. Не е оня Енгин от АБО, където беше направо помитащ. Много силно впечатление ми направи играта му там. Тук си ми беше направо скучен. Както и целия сериал, де.  

Госпожата, много силно впечатление е направил този мъж ("Съла"). Чета в темата там, много е харесван и обичан и  "певци песни за него пеят". Да, творят момичетата, изглежда че действа римоотделящо момчето Joy Joy Аз още не мога да реша какво мисля. Само погледът ми харесва, засега. А и някак не мога да харесам мъж в потури, несериозно ми изглежда. А пък и комбинацията е странна - трандафори, потури (шалвари), пояс, бяла риза и обикновено сако, масова конфекция.
И като клекне мъжът с тез потури и те се разстелят около коленете му като пола...не знам, хич не ми е секси на мен.

Даже днес това си мислех - ако нашият играе такава роля, шЕ ли го харесам в потурляците  newsm78 За Фенчето знам. Joy Joy Опитах се да си го представя - ама не можах много, прекалено му е европейска физиономията.

# 677
Добро утроооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

за сравнение  Laughing
Миси  Heart Eyes Hug радвам се, че съм те разсмяла снощи  Laughing Ама аз съм напълно откровена  hahaha Колкото до това, че в следващия проект на сапфира може да не сме в един отбор, много важно! С Госпожата  Heart Eyes /освен в КСШ/ сме все на различни позиции, относно партньрките му, ама това не ни пречи ни най-малко  Laughing Знаеш ли, как хубаво си спорим двете  Joy Joy Joy Joy и пак си се обичаме ... Важното е, че за мъжете сме на едно мнение  Laughing Сега обаче, тя ме изненада  #Crazy  мен пък този Мехмет А. не ме впечатлява изобщо ... освен едни очи, нищо друго не ми харесва в него ...
Скрит текст:
кво да му харесам  newsm78

добре, че е толкова висок, иначе за мен си е като стотиците турци, които видях в Истанбул ...Джансу е по-хубава  Joy Joy Joy
само за сравнение  Laughing
Светле  Heart Eyes много ти благодаря за името на актрисата! Разгледах и някои снимки ... ами и тя не на всички ми харесва ... но в Дила беше красива. Той свърши ли, между другото ?
Киво в потури и аз не мога да си го представя  Joy Joy Joy Joy Няма да е убедителен в такава роля, права си - прекалено европейска физиономия има, не става ... А, че ще е красив и с потури, не се и съмнявам  newsm47 smile3534
Ся ше ме караш да гледам и тоя АБО  ooooh! ooooh! ooooh! щото не мога да си го представя Е. помитащ  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 09:38 от queen_fenka

# 678
Привеет Hug Hug
Светле Heart Eyes както винаги много се забавлявам с твоите постове Grinning
Хатидже Шендил доколкото знам е била мис Турция Peace
И аз не мисля, че ще си партнира Киво с изброените актриси, по скоро искам да е някоя нова и чаровна брюнетка с момичешко излъчване. Не искам да си партнира с Туба Peace
въпреки, че в този реклама са хубави Peace

Фенче Heart Eyes, направо ги разкости и двамата и божеството и Мехмет А. Laughing както ти си знаеш Mr. Green
А Киво в потури , няма да го облекат, едва ли ще им позволи Grinning

# 679
Здравейте, момичета Heart Eyes Hug
Скрит текст:

Фенче Heart Eyes Hug, как да не ме разсмееш, смешно си е Grinning Може от време на време да го коментираме за да се забавляваме Grinning Помня, че преди време бях влязла в темата им, когато го обявиха за по-красив от Киво #Crazy, имаше един репортаж по турска телевизия, някакви журналисти ги коментираха и един мъж! беше казал, за божеството, че не може да се нарече красив, та по този повод влязох в темата да видя какво мислят фенките му в тази връзка и много се смях, защото бяха направили един колаж, някаква снимка на комисаря и отгоре текст: Не съм бил красив, а? Joy Joy JoyНаправи ми впечатления, че и те умеят да се шегуват с любимеца си, снощи пак погледнах и имаше отново смешни снимки и коментари Peace
Този от Съла и на мен не ми харесва, аз не че го гледам, но понякога се налага Grinning Майка ми гледа всички филми по всички канали: турски, индийски, латино Joy Joy Joy Аз съм на тази вълна, както бях споделила и по-рано Heart Eyes
Скрит текст:

Айра Heart Eyes Hug
Светле  bouquet
Киво, пардон Кузей в действие Heart Eyes Какъв комисар само ще е, много готин, какви потури, не го давам hahaha hahaha hahaha hahaha
https://www.facebook.com/video.php?v=592901307513388
Хубав ден Heart Eyes Hug

# 680
Айричка  Heart Eyes Hug wavey
Не съм, бе мило, аз само споделям какво мисля ... за мен няма по-красив турски актьор/ и не само/ от нашия сапфир, това е ... Гледам , гледам ... е, няма ... Търсила съм нещо, за което да се хвана и да кажа - е, това не му е хубаво  Laughing Е, не намерих  ooooh!

и турците си го знаят и не пропускат да се похвалят с него - няма сериал, в който да не наблегнат на това, спомнете си - и в Перла , и в ЗП, и в КГ, и в КСШ - никога не пропускат. Ето, сега и в промото на руснаците - най-красивия  мъж в Турция - и те виждат, аз не си измислям  Laughing
Миси  Heart Eyes Hug wavey мммм ... благодаря ти за клипа! Ех, какъв комисар би бил ... и аз съм сигурна, че някой ден ще го видим и в такава роля, много ще му пасне!
Ох, как не мога и аз да сменя вълната ... не ми се получава  Joy Joy Joy
Скрит текст:
какво да му коментирам на Енгин, като не ме вълнува, ама изобщо ... исках да видя дали поне като актьор ще ми хареса, ама явно не съм уцелила сериала  hahaha щом и фенките му не го харесват в тази роля

# 681
Ами, Фенче Heart Eyes Hug, така става когато ни лишава от присъствието си наш Киво, сменям вълната Joy Joy Joy
Специално за Айра, няколко сладки брюнетки Wink
Йозге Гюрел

Неслихан Атагюл

Есги Сьозюр

Айча Айсин

За имената не съм сигурна дали така се пишат на български Peace

# 682
Миси Heart Eyes откъде ги изкопа тия Grinning....аааа сега се сетих кои са newsm78 Grinning
 ама са хубави де Peace
клипът е страаотен thumbsup

за тая най-много съжалявам Peace

Фенче Heart Eyes, не е важно да е най красив Peace може и да не е толкова, важното е, че ни омайва с играта си и искаме да го гледаме и още и още....а пък дали е най-красив в Турция, не ми е толкова важно това не е конкурс за "Мистър Турки" Wink
за филма с Е. наистина не уцели подходящия Peace започни да гледаш Фатмето да видиш какво се казва сценарий!(според мен де Wink)

Хубав деб ви пожелавам   bouquet

# 683
Айра Heart Eyes Hug, виждаш ли колко съм веща с турските дизита Wink Grinning Фахрието я забрави, поне в близките години няма да си партнират, да не кажа никога Peace  Simple Smile Казваш Фенчето, да гледа Фатмата, ама той и там бяга смешно Peace Laughing Шегувам се, нали знаете Peace Колкото до Киво, поне за мен му е голям плюс, че е толкова красив, защото с последните му роли, щеше да има един фен по-малко Laughing Wink

# 684
Миси  Heart Eyes Hug Joy Joy Joy Joy Joy айде, чак пък толкоз ... кво му е на ролите Laughing на мен предпоследната ми е любима, знаеш  Peace
Айрче  Heart Eyes Hug ма той, ако не беше толкова талантлив, аз нямаше така да си падна по него, но нали говорим сега за красиви мъже, та затова ...
Хубав ден и от мен, прекрасни, отивам да се трудя Peace

# 685
Миси Heart Eyes признах та Laughing Laughing

Скрит текст:
май с теб имаме доста общи  неща Wink

утре имаме рожденичка Peace

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 13:40 от Airra

# 686
Малко off-topic

Скрит текст:
Да ви кажа, и аз го гледам КПА-то.
Даже доскоро ми беше интересен.
Не бях гледала Туба досега, но сега разбрах защо я харесват толкова. Като актриса не е талант безподобен, но пък е много магнетична и чаровна.
Енгин е доста безличен в тоя сериал, тая роля на комисар никак не е за него. На него му отиват страдащи образи, образът на tough guy не му пасва. Даже бих допълнила фенката - проблемът не му е само в бицепса и трицепса, а в твърде женствено широкия му таз, от което всякакви такива действия като тичане му придават леко нелеп вид. Иначе е чаровник, с по детски мило изражение. Отиват си с Туба като екранна двойка. Но доколкото разбирам, и рейтингът на КПА върви надолу, въпреки двигателя Туба. Очаквано, в "любимата божествена тема" Туба им е на мушката сега. Изобщо никоя партньорка не е достойна за "извънземния". Ако не беше толкова банално, щеше да е смешно. Ама вече не е нито смешно, нито фрустриращо, а просто....скучно.

# 687
Айра Heart Eyes Hug, и аз мисля така  love001 Берен ще я поздравяваме утре Wink

Фенче Heart Eyes Hug, знам бе, джанъм, и аз Кузей понякога го харесвах, Сеит тоже Joy Joy Joy Майтап да става Peace

Само цигарата му липсва на нашият Heart Eyes

Филипова  bouquet

# 688
Хай, дружки!  Hug
Миси  Heart Eyes ама и без цигара е по-готин, а ?  Laughing Знам, че се майтапиш, аз също, важното е да се забавляваме джанъм Peace
Филипова  Hug
Скрит текст:
виж, това за женствения широк таз не ми е убягнало от погледа, ама викам да не прекалявам, че ще си изям боя  Joy Joy Joy Joy На мен и двамата ми станаха симпатични в този сериал, но с игра не ме зашеметиха ...
За Миси  Heart Eyes един готин Кузей

за Айрич  Heart Eyes един страхотен Бехлюл с притурки  Laughing

# 689
Фенче Heart Eyes, Миси Heart Eyes

Скрит текст:
стига сте го яли божеството Naughty Laughing на мен ми е мъчно че го набутаха в тоя тъп сериал Mr. Green
и само викам пу-пу, да не стане същото с Киво Peace

сега го направих и дойдох да се пофаля Wink то скромността нали не краси вече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт