Отговори
# 90
Освен да му устроим засада друго не виждам джанъм, а тогава бедна му е творческата фантазия Mr. Green

newsm10 smile3521 newsm48

Е, те тогава ни не требЕ ни Едже, ни Мелек, ни дай Боже ! Такъв сценарий ще му спретнем, че не една година, ами няколко ще му се наложи да почива !  Crazy Wink Whistling Heart Eyes

Айрка,  Heart Eyes на рускините, а и не само на тях Wink гроздето им кисело, мила, та затова се чудят какви интерпретации да направят ! Ама нека си пишат, щом така им олеква !  Laughing
Това не пречи на Башак да не стъпва по земята от кеф !  Peace

Е, как само за КСШ се сещаш ?! Ами Перла, Менекше и Халил...

А КГ е Кузей/Гюней, джанъм !  Wink

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 13:11 от gospojata

# 91
Ти да видиш, ти да видиш....
Любимото ни филмче вече и в Холивуд !  Wink

http://onedio.com/haber/ask-i-memnu-hollywood-a-uyarlansa-oynama … ;utm_medium=tweet

и....

Coming Soon Wink

# 92

Миси Heart Eyes жива да си, и аз така мисля като теб за последните събития около нашия сапфир, ама не срещам често такива коментари в нет пространството Mr. Green
дори рускините са се оляли от хейтърство Confused

http://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=photo-39664475_349560879%2F … 39664475_00%2Frev
Според мен Киво няма намерение да идва в Банско и в БГ за съжаление Confused така си мисля де....
аз съм гледала интервюта на наши журналисти с Дениз Чакър И Халил Ергюн(Али Ръза от Листопад) а Слави беше поканил още една от героините в сериала.

и аз мисля, че гърба е негов Peace

Айра Heart Eyes Hug, не знам защо, но и аз срещам доста отрицателни коментари относно творческия, че и личен живот на Киво newsm78 Човекът обича природата, животните, екстремните преживявания, прави ни съпричастни посредством мрежата и те пак недоволни newsm78 Пози, маски, глупости Simple Smile За мен той е хепи, обичат се с Башакчето и дори да не е завинаги, той е хепи сега Simple Smile За после кой може да знае, само Господ Wink Не чета хейтърските изказвания, подминавам ги, честно Simple Smile Щели да се разделят, била по-стара, имала минало, скарал се със семейството си, кажи ми само кое е толкова невероятно и не се е случвало на някой от нас newsm78 Те преди всичко са хора, преди да са звезди и нищо човешко не им е чуждо Heart Eyes Аз пък затова го харесвам и започнах да го харесвам от времето на ЗП, където е поне за мен страхотен на външен вид Heart Eyes и от онова лято, където не му пукаше и се натискаше с Мелтем на публични места Simple Smile Ами така ми изглеждат по-живи и достъпни, а не някакви герои от измислен филм Simple Smile А за Банско не съм се отказала още Wink Може и да не е тази година, но може и да стане Wink И аз за същите интервюта говоря и сега се сещам да ви пусна една снимка, стара е, но може да не сте я виждали с един наш модел Simple Smile

Освен да му устроим засада друго не виждам джанъм, а тогава бедна му е творческата фантазия Mr. Green

Славенка Hug, ще плашим човека, значи Joy Joy Joy Аз, викам, да се свържем с някоя агенция да го покани най-официално както си му е реда Wink

Колкото до гърба, негов е, сравних с последната снимка от истаграма, по-тъмната тениска е неговата WinkЕто още една
Скрит текст:

Госпожата Heart Eyes Hug това сериозно ли със ЗП newsm78 Ако е така, ето я и топлата връзката с Ръсел Кроу Simple Smile

# 93
Ейй, то само звезди и известни имена в този проект на НВО- АЗ се хванах като последния шаран
 hahaha hahaha

Аирра, ми то само мечти ми останаха, КСШ не го гледах / не ми хареса нито превъплащението на Къванч, нито сериала като цяло/, така че спомените ми избледняват за играта му Tired

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 13:34 от Slawena

# 94
Миси,  Heart Eyes това е закачка - така би изглеждал кастинга във холивудски вариант !  Peace
Но, един ден - защо не ?!  Peace

# 95
Миси,  Heart Eyes това е закачка - така би изглеждал кастинга във холивудски вариант !  Peace
Но, един ден - защо не ?!  Peace

Heart Eyes Hug Да, и аз разбрах като пуснах преводача, но в първия момент се заблудих като видях Ръсел Кроу Simple Smile Само Бихтер не я одобрявам, другите са ги подбрали добре Wink

# 96
# 97
Госпожата Heart Eyes ние в другия двор правим преговор на КГ Wink Grinning А М§Х си го гледам от време на време и съм до 14 ориг серия Simple Smile

Миси Heart Eyes newsm10 smile3521
ама що ще го плашим бееее, много сме си убави даже Wink
А на тая снимка вярно е един българин Али ли се казваше, ама как така се е докопал до Къванч newsm78 че и си похапват заедно  Grinning

# 98
Славенка,  Heart Eyes джанъм, ми то ние, ако не се хванем - кой ?! Laughing

Миси,  Heart Eyes съгласна съм с теб - мисля, че има много по- подходящи актриси за ролята на Бихтер, тази изобщо не ми допада . Абсолютно подкрепям и споделеното, относно връзката му с Башак ! Peace Аз много харесвах Азра, като двойка ми допадаха изключително много и определено бях пристрастна към нея. Но на бялото -черно не мога да кажа - в момента Киво изглежда много по- щастлив и хармоничен, отколкото, докато беше с Азра.  Peace

А сериалът има няколко римейка, защо да няма и холивудски ? Да не забравяме, че авторът е нобелист, като нищо ще го изтипосат и по НВО !  Peace

И Фахрие отмаря нейде !

Айрка,  Heart Eyes от всички сериали на Киво, единствено КГ не мога да се насиля да преговарям !  BlushДори Менекше и Халил, който ми е много тежък, бих изгледала с удоволствие няколко пъти, но КГ ....опитах и изобщо не ми се получи, втори опит надали ще направя. Peace

# 99

Миси Heart Eyes newsm10 smile3521
ама що ще го плашим бееее, много сме си убави даже Wink
А на тая снимка вярно е един българин Али ли се казваше, ама как така се е докопал до Къванч newsm78 че и си похапват заедно  Grinning

Айра Heart Eyes Hug, нашият модел е Али Алиев, беше по едно време и той бест модел и мисля, че в тази връзка са били я на някой конкурс, я на някое ревю и са си похапнали даже, нищо че са мaнИкени  Joy Joy Joy

Госпожата Heart Eyes Hug, Азра и аз я харесвах, но мисля, че беше малко скучна в сравнение с Башак Peace Един път не ги видях, ей така да се смеят и радват на живота от сърце Peace Все намусен беше Киво, все едно му беше виновен някой newsm78 Сега е друго... Аз освен ЗП нищо друго не преговарям, нищо, че няколко даже не съм ги гледала...Чакам нещо ново Wink А и има много други филми за гледане Wink Холивудски, там накъдето нашето момче се е е запътило Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 15:11 от Miss60

# 100
Миси, Айрка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes снимката на наш левент с Али Алиев, е от времето, когато правиха фотосесията за българското издание на ELLE . :peace В екипа, който прави снимките и взе интервюто от Къванч, беше и Али Алиев, който също беше модел. / завалията, как ли се е чувствал до Киво ?! Crazy/

Има много филми за гледане, така е ! Стига само време да има човек !  Peace

# 101
Ужас много съм зле с матриала Embarassed, не знаех, че има БГ ЕЛ с Къванч Laughing
И аз мисля, че Башак е интересна и нестандартна и умее да се забавлява, определено внася някакъв колорит в живота им и си личи, че Киво е хепи Peace
Не знам как е изгледждал с Азра Rolling Eyes аз нали го следя от миналата година Wink
ама пък бързо напредвам с новините Joy Joy

А що се отнася до сериалите, американските са ми отврат напоследък Confused предпочитам турски игрални филми:peace:

# 102

хади, на следобедно кафе , момичета  Hug
Миси  Heart Eyes Hug wavey newsm10 smile3521 smile3521 за всичко, което си споделила за Киво и Башакчето!
Госпожата  Heart Eyes и с теб! Айричка  Heart Eyes и с теб!  newsm10 newsm10 И аз много си ги харесвах с Азра, но Башак е по-интересна явно като човек.
Айричка  Heart Eyes всички ние, фенките на Киво сме снабдени с такова списанийце, много си пропуснала, значи  Joy Joy Joy даже и календарче си имам от там / ама не помня за коя година беше ?  Laughing /

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 15:38 от queen_fenka

# 103
Госпожата Heart Eyes Hug, тенкю за инфото  love001 Аз по онова време много, много не се интересувах от Киво, бях видяла снимката в профила на Али Алиев във фейса и толкова. После когато започнах да се интересувам по-активно Wink се сетих за нея и така. Колкото до самочувствие, те нашите звезди много не се дават, та си мисля, че много не му е дремело, че е Киво, а й е е мъж все пак, ако е някоя журналистка да й се подкосят краката, както се казва Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes Hug Тенкю за кафенцето и аз така, работа навън нямам Joy Joy Joy

Айра Heart Eyes Hug, виж какво открих, другите явно са запознати, та специално за теб Simple Smilehttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.200633245317.141618.12 … 530317&type=1

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 15:50 от Miss60

# 104

Общи условия

Активация на акаунт