Отговори
# 75
Госпожата  Heart Eyes Hug wavey добре си си дошла, слънчо!  newsm51 Много съжалявам, че отново се разминахте, ама явно трябва да те води Миро там не по празниците  Peace Все изчезва някъде, да му се не види  Crossing Arms Joy Joy Joy Благодаря ти за прекрасното стихотворение!
Снеже,Терзи, Зари, Айри, Краличке, Вале  Heart Eyes Hug благодаря ви за всичко споделено!   bouquet
Ема стар  Hug wavey newsm10 smile3521 smile3521

# 76
# 77
Терзи мерсии  bouquet
от мен поздрав с едно много сладурско клипче и един  Crazy Бехлюл

http://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video251518416_170793444%2F … 84bb4657f61e58f1e

# 78
Добро утро и хубав ден, дружки !  Hug

Скрит текст:

Фенче,  Heart Eyes благодаря ти, мило !   bouquet

Скрит текст:
За съжаление, КГ още го няма на диск. Търсих го в най- добрата им верига книжарници, където има всичко по принцип, дори и доста стари филми, но още не е излязъл.  Peace

Айрка,  Heart Eyes благодаря за клипчето !   bouquet

# 79
Здравейте!

Скрит текст:

К:- Алоу мадам, мен май ме забрави, ако не са другите дами да се сещат за мен........

S:-  Mr. Green

Накъде из нашата преса ми се мярна статия, че от 1.01.2015, ако си навършил 27 г и имаш 18 000 хил тур лири можеш да се освободиш от военна служба в Турция, като гледам нашата природна аномалия май ще се възползва Thinking

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 11:00 от Slawena

# 80

Още малко от Бозбурун !  Peace

Славенка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 81
Добрутро и от мен Hug
Госпожата Heart Eyes
Киво и компания се забавляват Grinning
Славенка Hug

намерих страхотни гифчета и няма как да не ги споделя Wink

сега като свърши и ЗП по ДФ и започва голямата суша за нас  Cry до следващия проект...

# 82
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Госпожата, Славенка, Айричка  Heart Eyes Hug wavey
Госпожата  Heart Eyes Hug newsm51
Скрит текст:
благодаря ти, мило, че си откликнала на молбата ми !   love001 Е, като не е излязъл още, здраве!  Peace Ще чакам да излезе  Laughing
Славенка  Heart Eyes ми той наш сапфир вече се възползва бе, мила. Даже имаше снимки и видео за това. Не ни четеш редовно ти  Joy Joy Joy Joy

Айричка  Heart Eyes newsm10 newsm51

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 12:18 от queen_fenka

# 83
 Hug

Фенче, рядко имам удоволствието да влизам и чета Rolling Eyes. повече гледам картинки, че да ми се напълни окото Mr. Green

на всички една голяма прегръдка от мен Hug Hug Hug Hug Hug

А наш убавец освен да почива активно с какво друго ще се занимава- дресировка на куче или на Башак ханъм / която пък взе да ми харесва/

# 84
Фенче,  Heart Eyes предполагам, че скоро ще го пуснат, щом си прочела. И аз почаках малко за Пеперудите, но накрая се сдобих с него !  Hug

Айрка,  Heart Eyes много ми е любим този момент, много !  Heart Eyes Пък суша няма как да има - малко ли филми има за преговор ?! Wink Избираме си един и го почваме !  Peace
Иначе, аз много му се радвам, че се научи да разпуска и да се забавлява ! След напрегнатото му ежедневие, определено има нужда от пълен релакс и изпускане на парата !

# 85
Привет и днес Heart Eyes Hug

Госпожата Heart Eyes Hug, добре си си дошла Simple Smile Киво гледам пак зачезна по Нова година, но си мисля дали не е дошло време да прескочи той до България Simple Smile Стига сме го гонили ние по Истанбул, ами да дойде да се срещне официално с феновете си у нас Joy Как не се е сетил някой да го покани или поне интервю да направи специално с него, не знам newsm78 По БТВ през годината гледах, че една репортерка правеше интервюта с турски актьори, как пък не уредиха едно и с него. Ей, така да си е специално за нас Wink Не, че ще научим нещо, което не знаем Wink

Аз много се надявах, Башакчето да го доведе на Банско, нали й бях гледала снимките и бях видяла, че е идвала, но явно предпочитат по топло, то и аз така Simple Smile Много интересни снимки пускат цялата компания. Личи, че са арт компания, актьори, фотографи, модни дизайнери...На Башакчето са хора Wink Много им се радвам, че умеят да се забавляват и да споделят лични моменти в мрежата Heart Eyes И преди съм казвала, че лично аз съм благодарна на Башакчето, че култивира така да се каже нашето момче Wink Преди ми изглеждаше малко претръпнал и по-студен, уморен или отегчен, а сега ми изглежда жив, щастлив и такъв, какъвто го помня от преди Heart Eyes На една снимка, от компанията беше написано, че щастието е точно сега и да не се чака за по-късно да си щастлив Simple Smile Снимките на всички са като от поредица, разказват история за добре прекарано време и свобода, но и релакс, също така Simple Smile

Благодаря ви за всичко, което публикувате Heart Eyes Hug bouquet Приятен ден Simple Smile

Скрит текст:
Мисля, че Киво е по средата Wink

# 86
....пълен релакс и изпускане на парата !

Джанъм Heart Eyes, ако може и ние с него да изпускаме пара и да релаксираме muhi, ама не във вируала, а в реала...майко мила / да ме извинява милото/ Joy

Миси, гърба май негов...  newsm78

# 87
....пълен релакс и изпускане на парата !

Джанъм Heart Eyes, ако може и ние с него да изпускаме пара и да релаксираме muhi, ама не във вируала, а в реала...майко мила / да ме извинява милото/ Joy

Миси, гърба май негов...  newsm78

Джанъм,  Heart Eyes ми нъл за туй го гоня вече толкоз време из истанбулските сокаци, ама все ми бяга по тъча ! Таман отида и той хуква нанякъде ! Затова, дето вика Миси Heart Eyes хич няма повече да го диря, ами ще го оставя той да ме намери ! Ми тъй де, да се постарае малко и той !  Mr. Green

Миси Heart Eyes, аз също мисля, че Башакчето изигра много положителна роля в това отношение - имам чувство, че благодарение на нея, той отново почуства и усети вкусът на живота !  Peace

# 88
Освен да му устроим засада друго не виждам джанъм, а тогава бедна му е творческата фантазия Mr. Green

# 89
Госпжата Heart Eyes  Joy Joy Joy
а какъв е тоя филм КГ newsm78 предполагам, че не е игрален
За сериалите освен КСШ за друг не се сещам който може да преговаряме Wink аз с удовослтвие бих го започнала отначало Peace
Миси Heart Eyes жива да си, и аз така мисля като теб за последните събития около нашия сапфир, ама не срещам често такива коментари в нет пространството Mr. Green
дори рускините са се оляли от хейтърство Confused

http://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=photo-39664475_349560879%2F … 39664475_00%2Frev
Според мен Киво няма намерение да идва в Банско и в БГ за съжаление Confused така си мисля де....
аз съм гледала интервюта на наши журналисти с Дениз Чакър И Халил Ергюн(Али Ръза от Листопад) а Слави беше поканил още една от героините в сериала.

Славенка Hug, ти па много се размечта Joy Joy Joy
аз поне си го сънувам от време на време, наскоро се снимах с него Wink Rolling Eyes
и аз мисля, че гърба е негов Peace

Общи условия

Активация на акаунт